NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

OFF topik

30 feliratkozó

több mint 12 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 968 — we almost always almost win
Azoknak akik hypeolták a rohadtalmát a tiszta csillogó ablakokkal szemben:
http://www.origo.hu/techbazis/szamitogep/20120406-gepek-szazezreit-fertozte-meg-az-elso-nagy-applevirus.html
😛

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 453
Teljesítményre ugyanannyit tud a két telefon hivatalosan. Őszintén megvallva, egyiket sem próbáltam hosszabb ideig. Viszont ha ténylegesen akkora különbség, mint Wildfire meg a Desire között, akkor jelen esetben én is inkább a 800 mellett döntenék. DE a Wildfire hivatalosan is kevesebbet tud teljesítményre, mint a Desire. 710 csak 8GB-t adat tárolására alkalmas, míg a 800 16GB-t tud.

több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 14 772 — "Grammar maci"
szerintetek vegyek Nokia Lumia 710-et?

nekem bejön, nem olyan szép mint a 800 de tud annyitdavemayer
most vettünk két 800-ast, volt nálam előtte egy hétig egy 710-es, és szerintem nem tud annyit... kb. akkora a különbség mint HTC-ben a Wildfire meg a Desire vagy Samsungban a G II és a Ace között...Gyurma Pappa
akkor szted megéri a plusz pénzt? hogy tud többet, látványra vagy a több mindenre alkalmas? csak mert azt írták róla hogy ugyanaz van benne mint a 800ban csak az amoled meg a 8 megapixel nélkül.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
http://vallalkozoi.negyed.hu/vnegyed/20120403-magyarorszagra-jon-a-hooters.html

kristof kedvenc "hangulatjelével" élve: ( . )( . )konqueror
Prágában voltam egy ilyenben, tele volt köcsöggel (ja, mondom én, aki mégiscsak bement), sztem nem vagyunk kishazánkban annyira kiéhezve egy karéj picsára, de jó a kajájuk is, és fasza volt a sör (mondjuk a cseheknél mindig fasza volt a sör)

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Törölt felhasználó

kristof kedvenc "hangulatjelével" élve: ( . )( . )konqueror
:cool:
több mint 12 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 222 — Egyéb témák lakó

most vettünk két 800-ast, volt nálam előtte egy hétig egy 710-es, és szerintem nem tud annyit... kb. akkora a különbség mint HTC-ben a Wildfire meg a Desire vagy Samsungban a G II és a Ace között...

több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...

kristof kedvenc "hangulatjelével" élve: ( . )( . )
több mint 12 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 453

Ha most telót vennék, akkor én tuti vagy azt vagy a 800-at venném. Szóval én mellette vagyok, meg úgy általában a WP-s telefonok mellett. 😛

több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 14 772 — "Grammar maci"

nekem bejön, nem olyan szép mint a 800 de tud annyit

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 503 — no es importante
órák óta böngészés közben minden oldalon macskás képeket látok, azt hittem valami világnapjuk van, erre mikor véletlenül rávittem a kurzort az egyik képre kiderült, hogy a google adblock macskákat mutat ezentúl a blokkolt hirdetések helyett 😂

mondjuk pár percig vicces, de most már kezd idegesítő lenni...

szerk.: ja csak április elsejei "poén", jól van 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 758
ki akartam szamolni, az mennyi forintban, de a szamologepem kiirta hogy error. 😊

na jo, nem. 144 000 000 000 huf.

ize, en megelegednek a lottootos 2 210 000 000 forintjaval is.
több mint 12 éve
Tegnap kisorsolták (és egy marylandi lakos meg is nyerte) az amerikai lottótörténelem legnagyobb főnyereményét, 640 millió dollárt

sajnos a pénzből még a jacksonville jaguars megvételére se futná

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
a tegnap adás:
http://www.story4.hu/video/?id=3039&list_type=full

27:16-tól Szablerékjjncaa
azért Telekiért gigarespekt, hogy még a kérdés fele sem hangzott el 😊JSanyo
A hosszúlépést bezzeg én tudtam volna! 😊

több mint 12 éve
Zorddd Chicago Bears 476 — Menő
http://www.youtube.com/watch?v=yyFlpumohA8
ez volt már? gyönyörű 😀

Double the gun, double the fun.
Zoon Politikon
több mint 12 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
a tegnap adás:

27:16-tól Szablerékjjncaa
azért Telekiért gigarespekt, hogy még a kérdés fele sem hangzott el 😊

több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 19 381 — Vikings fan
http://index.hu/belfold/2012/03/30/ezerotszaz_embert_koltoztettek_ki_obudan/
Háh engem nem tudtak elkapni felrobbanok a bombával együtt 😀
több mint 12 éve
Stream lesz? 😊 csak mert nincs sztoritévémjjncaa
nemtom, léteznek ilyen oldalak, ahol mindenféle magyar csatornához vannak online linkek, de tapasztalatom szerint elég random, hogy mikor melyik jó

de csak találunk valamit ennyien 😊 annyira király, hogy pont elcsíptem. és mégjobb, hogy holnap pont velük kezdődik a műsor, ergo lehet toborozni a B közepet 😛 valami másik idősebb fószert kell lenyomnia, hogy a játékos székbe ülhessen, a szabályokkal én sem vagyok tisztában 😀

legyen eredménykövető? 😛konqueror
a tegnap adás:

27:16-tól Szablerék

---
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
"szekundhend megalázó" (köszi fék, kurvanagy szöveg 😀), fetomy
az erdem fabry sandore. ezek szerint nem hallottad meg a "lejto ordoget".
hallgasd meg mert beszarsz a rohogestol 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Pont a Vágós kép alatt volt hozzászólásban,még azt is írta,hogy mikor meg hol lehet majd látni 😛JoeyPorter
basszus, mondhattad volna, hogy SPOILER is található ott, most lelőttem magamnak a meglepetést 😕
több mint 12 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
Szabler az átVágóban a Story TV-n MOST!

SZERK: hát ez elég rapid menet volt egyelőre. ordas nagy mákom volt, hogy kapcsolgatás közben odatévedtem, nem is tudtam a műsor létezéséről. aztán még nagyobb malac, hogy otthagytam a tévét. gépezés közben aztán meghallom, hogy játékosunk Dorkó Szabolcs, mondom MIVAAAAAAAAAAN 😀 és rohantam a tévé elé tombolva drukkolni. FB-on láttam róla egy közös képet Vágóval, de nem tudtam, hogy játszott is

holnap 20:00, Story TV, párbaj lesz. minden user a tévé elé!

ritkán száll harcba bowl.hu szerkesztő nagy nyilvánosság előtt súlyos milliókért. let's go Szabler, let's go (taps-taps)konqueror
Pont a Vágós kép alatt volt hozzászólásban,még azt is írta,hogy mikor meg hol lehet majd látni 😛

több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...
Stream lesz? 😊 csak mert nincs sztoritévémjjncaa
nemtom, léteznek ilyen oldalak, ahol mindenféle magyar csatornához vannak online linkek, de tapasztalatom szerint elég random, hogy mikor melyik jó

de csak találunk valamit ennyien 😊 annyira király, hogy pont elcsíptem. és mégjobb, hogy holnap pont velük kezdődik a műsor, ergo lehet toborozni a B közepet 😛 valami másik idősebb fószert kell lenyomnia, hogy a játékos székbe ülhessen, a szabályokkal én sem vagyok tisztában 😀

legyen eredménykövető? 😛
több mint 12 éve
Stream lesz? 😊 csak mert nincs sztoritévém

---
több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...
Szabler az átVágóban a Story TV-n MOST!

SZERK: hát ez elég rapid menet volt egyelőre. ordas nagy mákom volt, hogy kapcsolgatás közben odatévedtem, nem is tudtam a műsor létezéséről. aztán még nagyobb malac, hogy otthagytam a tévét. gépezés közben aztán meghallom, hogy játékosunk Dorkó Szabolcs, mondom MIVAAAAAAAAAAN 😀 és rohantam a tévé elé tombolva drukkolni. FB-on láttam róla egy közös képet Vágóval, de nem tudtam, hogy játszott is

holnap 20:00, Story TV, párbaj lesz. minden user a tévé elé!

ritkán száll harcba bowl.hu szerkesztő nagy nyilvánosság előtt súlyos milliókért. let's go Szabler, let's go (taps-taps)
több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Semmi LFL-es cucc? 😉Atari
Nincs, pedig lehetett volna zúzni benne a strandon mi? 😀
több mint 12 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
De jó nektek, Fehérváron van minimum 10 "szekundhend megalázó" (köszi fék, kurvanagy szöveg 😀), de mind britis verzió és csak moslék van benne. Kedves szex barátnőmnek mániája volt ezeket a szarokat havonta végigjárni, úgyhogy alaposan végignéztem, de a legjobb dolog egy kb. csecsemőre való nejlon angol rögbimez volt 😕fetomy
Semmi LFL-es cucc? 😉

"Itt?? ... Mindenki!"