OFF topik

31 feliratkozó

több mint 13 éve
Darksun3 1 254 — Yankees fan
kabbe. éppen ettem. 😛apeszos
Bocs, csak láttam, hogy Catattack az előző képre "satnyázott", gondoltam akkor neki is kedveskedek kicsit. 😀

DS!

http://jenkikhaza.blogspot.hu/

If you don't know where you are going, you might wind up someplace else.
/Yogi Berra/
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
😀 Vannak. És egyre több. Én majd mindenképpen megyek majd a Murderre is, igaz az egy kicsit drága, de leírás alapján megéri majd az árát. 😀Vrijbloed
Murderről mondjuk én pont mindenhol azt olvastam, hogy nagyon nem éri meg az árát, meg hogy az ötlet jó, de semmit nem sikerült kihozni belőle

több mint 13 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton

ÁLDOTT, BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Nagyjából arra voltam csak kíváncsi, hogy mennyire hitelesek avagy gagyik, szóval hogy azért lehet-e parázni benne, megéri-e az árát 😀 Merthogy ajándékötleteket kellett adnom és hozzámondtam ezt is, bár már 1-2 éve valami fasza című vámpíros könyv is kicsit kiverte a biztosítékot a "Szeretet ünnepére", de meglátjuk 😀

Mert amúgy én imádom a horrort, nem véletlen halloween a kedvenc ünnepem és imádom a rémálmokat 😀 és most hallottam, hogy vannak ilyen helyek, szóval talán kicsit úgymond bele is lehetne kerülni a jó kis horror-érzésbe a sutianap-féle verzión kívül is 😀

Köszi a választ egyébként 😊fetomy
😀 Vannak. És egyre több. Én majd mindenképpen megyek majd a Murderre is, igaz az egy kicsit drága, de leírás alapján megéri majd az árát. 😀

Néhol gagyibb volt, de azt arra fogom, hogy én "szokva vagyok" az ilyenekhez, a másik két arc össze-vissza sikongatott mindenre, az csöppet idegesítő volt. 😀

Nincs mit. 😀
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat

Boldogat mindenkinek! 😀Darksun3
kabbe. éppen ettem. 😛
több mint 13 éve
Darksun3 1 254 — Yankees fan

Boldogat mindenkinek! 😀

DS!

http://jenkikhaza.blogspot.hu/

If you don't know where you are going, you might wind up someplace else.
/Yogi Berra/
több mint 13 éve
catattack 3 520
Boldog karácsonyt mindenkinek!
Hurka
Áhjj de satnyák... 😀
több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
Boldog karácsonyt mindenkinek!
több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Boldog Karit mindenkinek. 😀

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Nagyjából arra voltam csak kíváncsi, hogy mennyire hitelesek avagy gagyik, szóval hogy azért lehet-e parázni benne, megéri-e az árát 😀 Merthogy ajándékötleteket kellett adnom és hozzámondtam ezt is, bár már 1-2 éve valami fasza című vámpíros könyv is kicsit kiverte a biztosítékot a "Szeretet ünnepére", de meglátjuk 😀

Mert amúgy én imádom a horrort, nem véletlen halloween a kedvenc ünnepem és imádom a rémálmokat 😀 és most hallottam, hogy vannak ilyen helyek, szóval talán kicsit úgymond bele is lehetne kerülni a jó kis horror-érzésbe a sutianap-féle verzión kívül is 😀

Köszi a választ egyébként 😊
több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
volt már valaki a House of Horror-ban?
(vagy bármely hasonló helyen? 😊)fetomy
Jelen.😀 Én nagyon szeretem az ilyeneket. Még Februárban voltam. Lehet menni ketten is, de amikor én voltam egy barátnőmmel, akkor volt még rajtunk kívül két másik tag is. Nekem kurvára bejött az egész, tök sötétben kellett tapogatózni, előrehaladni, kulcsokat keresni, kódot megfejteni, azt se tudod merre vagy, a többiek hangja mintha tök máshonnan szólna, felülről megijesztenek, hirtelen a válladra teszik a kezed, stb.

Amikor direktbe ijesztgettek, az valahogy nem jött be, rám nem volt nagy hatással, biztos azért mert túl sok horrort néztem/nézek. 😀
Mindenesetre vannak erősen villódzó fények, de erre rákérdeznek az elején, hogy van-e valami betegséged.

Én diákkedvezménnyel jutottam be, úgy meg a hülyének is megérte. 😀

Még valami?😀Vrijbloed
na attól tényleg megijednék 😀
több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Jelen.😀 Én nagyon szeretem az ilyeneket. Még Februárban voltam. Lehet menni ketten is, de amikor én voltam egy barátnőmmel, akkor volt még rajtunk kívül két másik tag is. Nekem kurvára bejött az egész, tök sötétben kellett tapogatózni, előrehaladni, kulcsokat keresni, kódot megfejteni, azt se tudod merre vagy, a többiek hangja mintha tök máshonnan szólna, felülről megijesztenek, hirtelen a válladra teszik a kezed, stb.

Amikor direktbe ijesztgettek, az valahogy nem jött be, rám nem volt nagy hatással, biztos azért mert túl sok horrort néztem/nézek. 😀
Mindenesetre vannak erősen villódzó fények, de erre rákérdeznek az elején, hogy van-e valami betegséged.

Én diákkedvezménnyel jutottam be, úgy meg a hülyének is megérte. 😀

Még valami?😀
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 529
Havonta meglátogatjuk anyósomat, mit akarsz tudni?sutianap
na az gondolom elég hiteles és élethű, ráadásul belépőjegyet sem kell fizetni, de azért én mégsem erre gondoltam 😀fetomy
elviszlek a mamához, ő az egyetlen csáknoriszon kívül, aki le tudja égetni a húslevest. 😊sutianap
hallottam már ilyet, de azt hittem, hogy csak ilyen urban legend leégetni a húslevest.
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
na az gondolom elég hiteles és élethű, ráadásul belépőjegyet sem kell fizetni, de azért én mégsem erre gondoltam 😀fetomy
A könyvekszínház topikot túrd meg, a Vrilj-Collapo-Süti hármasból valaki mintha ment volna, egy ismerős volt a nájtmerbe, neki bejött. Ha valaki éli a műfajt biztos élvezi, fanyalgókat nem kell vinni, bár mintha a HH-ban nem lehetne pofázni. De ha nem vagy beszari és nem csak a műanyag érdekel elviszlek a mamához, ő az egyetlen csáknoriszon kívül, aki le tudja égetni a húslevest. 😊

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
na az gondolom elég hiteles és élethű, ráadásul belépőjegyet sem kell fizetni, de azért én mégsem erre gondoltam 😀
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
Havonta meglátogatjuk anyósomat, mit akarsz tudni?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
(vagy bármely hasonló helyen? 😊)
több mint 13 éve
 www.facebook.com/photo.php?v=359119970850864&set=vb.492410544113200&type=2&theater

boldog karácsonyt előre is mindenkinek 😊
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 296 — Vikings fan
Vagy a google maps lenyúlta az iOS térképszoftverét. 😛GRAFI
Berlin nincs Gronlando. Úgyhogy ez nem tortenhetett meg, vagy nagyon hanyag masolas folyt.
több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Vagy a google maps lenyúlta az iOS térképszoftverét. 😛
több mint 13 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 778 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club

Hová lett Ausztrália?Amadeus91
elsüllyesztették a maják.

több mint 13 éve

Hová lett Ausztrália?
több mint 13 éve
Ezek az indexes fiúk nagyon ott vannak a szeren 😀

index.hu/video/2012/12/21/breaking_news_mindennek_vege/
JC6
Egy kis Half-Life feeling...catattack
egyre gondoltunk. Nekem is elsőre az ugrott be.
több mint 13 éve
catattack 3 520

JC6
Egy kis Half-Life feeling...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó

index.hu/2012/karacsony/mindjart_itt_a_vilagvege/