OFF topik
31 feliratkozó
több mint 13 éve
kabbe. éppen ettem. 😛apeszosBocs, csak láttam, hogy Catattack az előző képre "satnyázott", gondoltam akkor neki is kedveskedek kicsit. 😀
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 13 éve
😀 Vannak. És egyre több. Én majd mindenképpen megyek majd a Murderre is, igaz az egy kicsit drága, de leírás alapján megéri majd az árát. 😀VrijbloedMurderről mondjuk én pont mindenhol azt olvastam, hogy nagyon nem éri meg az árát, meg hogy az ötlet jó, de semmit nem sikerült kihozni belőle
több mint 13 éve

ÁLDOTT, BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
Nagyjából arra voltam csak kíváncsi, hogy mennyire hitelesek avagy gagyik, szóval hogy azért lehet-e parázni benne, megéri-e az árát 😀 Merthogy ajándékötleteket kellett adnom és hozzámondtam ezt is, bár már 1-2 éve valami fasza című vámpíros könyv is kicsit kiverte a biztosítékot a "Szeretet ünnepére", de meglátjuk 😀😀 Vannak. És egyre több. Én majd mindenképpen megyek majd a Murderre is, igaz az egy kicsit drága, de leírás alapján megéri majd az árát. 😀
Mert amúgy én imádom a horrort, nem véletlen halloween a kedvenc ünnepem és imádom a rémálmokat 😀 és most hallottam, hogy vannak ilyen helyek, szóval talán kicsit úgymond bele is lehetne kerülni a jó kis horror-érzésbe a sutianap-féle verzión kívül is 😀
Köszi a választ egyébként 😊fetomy
Néhol gagyibb volt, de azt arra fogom, hogy én "szokva vagyok" az ilyenekhez, a másik két arc össze-vissza sikongatott mindenre, az csöppet idegesítő volt. 😀
Nincs mit. 😀
több mint 13 éve

Boldogat mindenkinek! 😀
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 13 éve
Nagyjából arra voltam csak kíváncsi, hogy mennyire hitelesek avagy gagyik, szóval hogy azért lehet-e parázni benne, megéri-e az árát 😀 Merthogy ajándékötleteket kellett adnom és hozzámondtam ezt is, bár már 1-2 éve valami fasza című vámpíros könyv is kicsit kiverte a biztosítékot a "Szeretet ünnepére", de meglátjuk 😀Mert amúgy én imádom a horrort, nem véletlen halloween a kedvenc ünnepem és imádom a rémálmokat 😀 és most hallottam, hogy vannak ilyen helyek, szóval talán kicsit úgymond bele is lehetne kerülni a jó kis horror-érzésbe a sutianap-féle verzión kívül is 😀
Köszi a választ egyébként 😊
több mint 13 éve
na attól tényleg megijednék 😀volt már valaki a House of Horror-ban?Jelen.😀 Én nagyon szeretem az ilyeneket. Még Februárban voltam. Lehet menni ketten is, de amikor én voltam egy barátnőmmel, akkor volt még rajtunk kívül két másik tag is. Nekem kurvára bejött az egész, tök sötétben kellett tapogatózni, előrehaladni, kulcsokat keresni, kódot megfejteni, azt se tudod merre vagy, a többiek hangja mintha tök máshonnan szólna, felülről megijesztenek, hirtelen a válladra teszik a kezed, stb.
(vagy bármely hasonló helyen? 😊)fetomy
Amikor direktbe ijesztgettek, az valahogy nem jött be, rám nem volt nagy hatással, biztos azért mert túl sok horrort néztem/nézek. 😀
Mindenesetre vannak erősen villódzó fények, de erre rákérdeznek az elején, hogy van-e valami betegséged.
Én diákkedvezménnyel jutottam be, úgy meg a hülyének is megérte. 😀
Még valami?😀Vrijbloed
több mint 13 éve
volt már valaki a House of Horror-ban?Jelen.😀 Én nagyon szeretem az ilyeneket. Még Februárban voltam. Lehet menni ketten is, de amikor én voltam egy barátnőmmel, akkor volt még rajtunk kívül két másik tag is. Nekem kurvára bejött az egész, tök sötétben kellett tapogatózni, előrehaladni, kulcsokat keresni, kódot megfejteni, azt se tudod merre vagy, a többiek hangja mintha tök máshonnan szólna, felülről megijesztenek, hirtelen a válladra teszik a kezed, stb.
Amikor direktbe ijesztgettek, az valahogy nem jött be, rám nem volt nagy hatással, biztos azért mert túl sok horrort néztem/nézek. 😀
Mindenesetre vannak erősen villódzó fények, de erre rákérdeznek az elején, hogy van-e valami betegséged.
Én diákkedvezménnyel jutottam be, úgy meg a hülyének is megérte. 😀
Még valami?😀
több mint 13 éve
hallottam már ilyet, de azt hittem, hogy csak ilyen urban legend leégetni a húslevest.elviszlek a mamához, ő az egyetlen csáknoriszon kívül, aki le tudja égetni a húslevest. 😊sutianapna az gondolom elég hiteles és élethű, ráadásul belépőjegyet sem kell fizetni, de azért én mégsem erre gondoltam 😀fetomyvolt már valaki a House of Horror-ban?Havonta meglátogatjuk anyósomat, mit akarsz tudni?sutianap
több mint 13 éve
A könyvekszínház topikot túrd meg, a Vrilj-Collapo-Süti hármasból valaki mintha ment volna, egy ismerős volt a nájtmerbe, neki bejött. Ha valaki éli a műfajt biztos élvezi, fanyalgókat nem kell vinni, bár mintha a HH-ban nem lehetne pofázni. De ha nem vagy beszari és nem csak a műanyag érdekel elviszlek a mamához, ő az egyetlen csáknoriszon kívül, aki le tudja égetni a húslevest. 😊na az gondolom elég hiteles és élethű, ráadásul belépőjegyet sem kell fizetni, de azért én mégsem erre gondoltam 😀fetomyvolt már valaki a House of Horror-ban?Havonta meglátogatjuk anyósomat, mit akarsz tudni?sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
na az gondolom elég hiteles és élethű, ráadásul belépőjegyet sem kell fizetni, de azért én mégsem erre gondoltam 😀volt már valaki a House of Horror-ban?Havonta meglátogatjuk anyósomat, mit akarsz tudni?sutianap
több mint 13 éve
volt már valaki a House of Horror-ban?Havonta meglátogatjuk anyósomat, mit akarsz tudni?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
volt már valaki a House of Horror-ban?(vagy bármely hasonló helyen? 😊)
több mint 13 éve
www.facebook.com/photo.php?v=359119970850864&set=vb.492410544113200&type=2&theaterboldog karácsonyt előre is mindenkinek 😊
több mint 13 éve
Vagy a google maps lenyúlta az iOS térképszoftverét. 😛GRAFIBerlin nincs Gronlando. Úgyhogy ez nem tortenhetett meg, vagy nagyon hanyag masolas folyt.
több mint 13 éve
Vagy a google maps lenyúlta az iOS térképszoftverét. 😛
több mint 13 éve
elsüllyesztették a maják.
Hová lett Ausztrália?Amadeus91
több mint 13 éve
egyre gondoltunk. Nekem is elsőre az ugrott be.Ezek az indexes fiúk nagyon ott vannak a szeren 😀Egy kis Half-Life feeling...catattack
index.hu/video/2012/12/21/breaking_news_mindennek_vege/
JC6
több mint 13 éve
catattack
3 520
Ezek az indexes fiúk nagyon ott vannak a szeren 😀Egy kis Half-Life feeling...
index.hu/video/2012/12/21/breaking_news_mindennek_vege/
JC6
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ezek az indexes fiúk nagyon ott vannak a szeren 😀index.hu/video/2012/12/21/breaking_news_mindennek_vege/
index.hu/2012/karacsony/mindjart_itt_a_vilagvege/
Hurka