OFF topik

31 feliratkozó

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
kabbbbeeee Steeeeeeeeeeeeeeeeezzzzzzzzzzzzzzz
nemazé mondtam na
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 47 701 — Whoops, looks like something went wrong.
 www.life.hu/sztarszerzok/20130104-olah-gergo-az-xfaktor-gyoztese-megcsinaltam-ez-igen.htmlJC6
fél év múlva azt se fogod tudni ki ez 😀Asbee
8 éve a barátom, szal ez nem jött be 😀JC6
Jó, hát nem tudhattuk, hogy te ilyen celebközpont vagy, és mindenkit ismersz.
Ooo ALLAH!

több mint 13 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
 www.life.hu/sztarszerzok/20130104-olah-gergo-az-xfaktor-gyoztese-megcsinaltam-ez-igen.htmlJC6
Én most se tudom :Đ
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
8 éve a barátom, szal ez nem jött be 😀
több mint 13 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Három hónap.apeszos
Szerencsétlen nem fogja tudni pár hónap múlva, hogy mi van vele.Felkapják, sztárolják, aztán hagyják pofára esni.De addig a fekáliát is ki fogják facsarni belőle.Én előre sajnálom, nemcsak őt, hanem a többi "sztárt"is.
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Három hónap.
több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
fél év múlva azt se fogod tudni ki ez 😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
 www.life.hu/sztarszerzok/20130104-olah-gergo-az-xfaktor-gyoztese-megcsinaltam-ez-igen.html
több mint 13 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 863 — no es importante
Durva, hogy mennyi fiatal user van (akik mondjuk kevesebb, mint egy éve regelte), böngészve a topicokat folyamatosan új nevekbe botlok 😀
Az adminoktól kérdezném, van valami statisztikátok arra, hogy mennyi aktív user van a fórumon jelenleg?tenorx
Adatbázisban: 4110 fő
Új rendszerbe belépett: 1578 fő
Utolsó 60 napban belépett: 1059 fő
Utolsó 30 napban belépett: 915 fő

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
tenorx 14 109 — fő libsi
Durva, hogy mennyi fiatal user van (akik mondjuk kevesebb, mint egy éve regelte), böngészve a topicokat folyamatosan új nevekbe botlok 😀
Az adminoktól kérdezném, van valami statisztikátok arra, hogy mennyi aktív user van a fórumon jelenleg?
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Remélem még nem volt! Csak szülői felügyelettel!
 www.prochan.com/view?p=6e6_1356694240Proxi
ez borzasztó

több mint 13 éve
Proxi New England Patriots 465 — Patriots fan
Remélem még nem volt! Csak szülői felügyelettel!
 www.prochan.com/view?p=6e6_1356694240

PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 530
Kelly Bundyt kihagyni szégyen! Az apja 4 TD-t futott 1 meccsen, nem igaz, hogy szóba se jön 😒fetomy
több mint 13 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Hát...ez eléggé offtopik, FB-n tegnap valamiért odatévedtem az ELMŰ oldalára (!!!) és láttam, hogy lehet nyerni egy világítós kispárnát, amire én írhatok szöveget 😀 Szerintem tök poén, valami kvízt kell kitölteni 😊wpeti
Mehr Licht!Sobri Jóska
Hit the lights!
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 189 — #NoStress
Hát...ez eléggé offtopik, FB-n tegnap valamiért odatévedtem az ELMŰ oldalára (!!!) és láttam, hogy lehet nyerni egy világítós kispárnát, amire én írhatok szöveget 😀 Szerintem tök poén, valami kvízt kell kitölteni 😊wpeti
Mehr Licht!

több mint 13 éve
wpeti 5
Hát...ez eléggé offtopik, FB-n tegnap valamiért odatévedtem az ELMŰ oldalára (!!!) és láttam, hogy lehet nyerni egy világítós kispárnát, amire én írhatok szöveget 😀 Szerintem tök poén, valami kvízt kell kitölteni 😊
több mint 13 éve
xrace77 Denver Broncos 4 666
Nagyon jó! 😊
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Én azt sajnálom, hogy nincs rá diákkedvezmény, hogy csak egységes jegyárak vannak...

Engem érdekel annyira a téma, meg úgy egyáltalán.

Nem sok olyan ismerősöm van, aki elmenne egy ilyenre, így én nem hallottam pozitív/negatív híreket a kiállításról.

És miket mondtak amúgy?😀Vrijbloed
nem ismerősöktől hallotta, különböző blogokon olvastam utána, és mindenhol az jött le, hogy tök kíváncsian mentek oda, és úgy jöttek ki, hogy ebből messze többet ki lehetett volna hozni. (legtöbb esetben bemész a szobába, ott egy jelenet, és elmondanak kb egy wikipedia szócikket, amit te valószínűleg ismersz, ha érdekelnek az ilyen dolgok 😊)

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
😀
 www.life.hu/anyaskodj/20121215-gyerekszaj-mit-gondolnak-a-gyerekek-a-karacsonyrol-es-a-szeretetrol.html
több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
😀 Vannak. És egyre több. Én majd mindenképpen megyek majd a Murderre is, igaz az egy kicsit drága, de leírás alapján megéri majd az árát. 😀Vrijbloed
Murderről mondjuk én pont mindenhol azt olvastam, hogy nagyon nem éri meg az árát, meg hogy az ötlet jó, de semmit nem sikerült kihozni belőleSzobi22
Én azt sajnálom, hogy nincs rá diákkedvezmény, hogy csak egységes jegyárak vannak...

Engem érdekel annyira a téma, meg úgy egyáltalán.

Nem sok olyan ismerősöm van, aki elmenne egy ilyenre, így én nem hallottam pozitív/negatív híreket a kiállításról.

És miket mondtak amúgy?😀
több mint 13 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 851 — Patriots és Kaposvári KK fan
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok Mindenkinek!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 13 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 660 — 🏈🐬🐂🤘🏽
boldog karácsonyt mindenkinek!
és ezzel a kis 2008-as dalt küldöm amikor plussz ajándékot kaptunk mi is a jézuskától.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 13 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Mindenkinek Boldog Karácsonyt Kívánok!
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 246 — NFL bracket champion '26
Boldog karácsonyt mindenkinek!
Hurka
H ne legyen teljesen off:

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...