OFF topik
31 feliratkozó
több mint 13 éve
Az a srác egy többözös kissebrendűségi komplexust fejelt meg egy nonstopcímlappal megazálomnőjével. Mivan, ha megtette a tétet oszt vesztett? Nomeg persze szorong az ember, hogy rányomják a lakást, de a fürdőből?!?! Occam berettája mek Kolombuc főgyelő szerint is első az érzelmi szál, aztán a pénz, a többi duma. Pisto elbaszta rútul.Pedig ha alkalmazod az Occam borotváját, ez a tuti megoldás.Lehet én vagyok rosszul tájékozott a Pisztolyiusz ügyben, de nem az volt, hogy a csaj meg akarta lepni, ő meg azt hitte, hogy betörő és lelőtte? GRAFIHàny éves is vagy királyfi?sutianap
Egy szakításhoz nem kell golyózápor.
Mennyire életszerű szerinted, hogy ül otthon a srác egyedül, és várja a házba bekommandózó csaját, hogy úgyis le akarja lőni, ha véletlenül nem a főbejáraton érkezik?
Túl sok konteo-t olvasol.
Itt biza nagy valószínűséggel pont ez történt.
A csaj elbaszta rútul.Sobri Jóska

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Jó de sobri nem számítod bele, hogy a csaj lehet, hogy nem is akarta meglepni, lehet hogy simán szólt, hogy megjöttem szivem, az meg ment és agyonlőtte, majd kitalálta, hogy a csaja meg akarta lepni 😛
több mint 13 éve
Pedig ha alkalmazod az Occam borotváját, ez a tuti megoldás.Lehet én vagyok rosszul tájékozott a Pisztolyiusz ügyben, de nem az volt, hogy a csaj meg akarta lepni, ő meg azt hitte, hogy betörő és lelőtte? GRAFIHàny éves is vagy királyfi?sutianap
Egy szakításhoz nem kell golyózápor.
Mennyire életszerű szerinted, hogy ül otthon a srác egyedül, és várja a házba bekommandózó csaját, hogy úgyis le akarja lőni, ha véletlenül nem a főbejáraton érkezik?
Túl sok konteo-t olvasol.
Itt biza nagy valószínűséggel pont ez történt.
A csaj elbaszta rútul.
több mint 13 éve
Lehet én vagyok rosszul tájékozott a Pisztolyiusz ügyben, de nem az volt, hogy a csaj meg akarta lepni, ő meg azt hitte, hogy betörő és lelőtte? GRAFIHàny éves is vagy királyfi?

több mint 13 éve
Lehet én vagyok rosszul tájékozott a Pisztolyiusz ügyben, de nem az volt, hogy a csaj meg akarta lepni, ő meg azt hitte, hogy betörő és lelőtte?
több mint 13 éve
és Pistorius hány embernek volt a példaképe?jjncaaNem a példaképség a gond, hanem az hogy valaki szerint egy szándékos gyilkosság egyenlő azzal, hogy valaki doppingol úgy hogy az összes versenyzőtársa is.
több mint 13 éve
és Pistorius hány embernek volt a példaképe?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Lance szteroidozott egy olyan környezetben ahol mindenki szteroidozott. Legyőzte a rákot, alapítványaival kitudja hány embernek segített. Csomó embert megmozgatott a livestrong kampánya is hihetetlen erős is volt.nem csak erről van ugye szó, hanem a több évig tartó szisztematikus hazudozásról, miközben még azokat is beperelte, akik az igazat mondták... ez a bűn nyilván nem egyenértékű a gyilkossággal, bár vannak kultúrák, ahol igenjjncaaIgen, abszolút ugyanaz 4000 kilométert 20 nap alatt (még ha tudjuk hogy anyaggal a szervezetben is, amely felől senkinek semmi kétsége nem volt ezelőtt sem) letekerni, és hidegvérrel fejbe lőni a nődet.kovi470Most olvastam a Pistorius sztorit.Ja, ahhoz képest, hogy mekkora hősnek gondolta az egész világ, egy közönséges gyilkos. Csak Lance Armstrong képmutató csalásához tudnám hasonlítani. Kill your idols.TheMileHighCity
Nagyon kemény teljesen megdöbbentem. 😮Bazzani
Igen védett egy olyan ügyet, amit aki a kerékpársportban van mindenki megteszi. Gondoljunk most az összes képmutató emberről.
De hogy valaki 6 lövéssel agyonlője a feleségét hát azért akinek egy =, annak a morális értékrendszerével szerintem egy kis baj van.
több mint 13 éve
index.hu/tudomany/tortenelem/2012/04/15/celebek_sullyedtek_az_ocean_fenekere/Érdekes olvasnivaló, gondoltam megosztom.
több mint 13 éve
True

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
nem csak erről van ugye szó, hanem a több évig tartó szisztematikus hazudozásról, miközben még azokat is beperelte, akik az igazat mondták... ez a bűn nyilván nem egyenértékű a gyilkossággal, bár vannak kultúrák, ahol igenIgen, abszolút ugyanaz 4000 kilométert 20 nap alatt (még ha tudjuk hogy anyaggal a szervezetben is, amely felől senkinek semmi kétsége nem volt ezelőtt sem) letekerni, és hidegvérrel fejbe lőni a nődet.kovi470Most olvastam a Pistorius sztorit.Ja, ahhoz képest, hogy mekkora hősnek gondolta az egész világ, egy közönséges gyilkos. Csak Lance Armstrong képmutató csalásához tudnám hasonlítani. Kill your idols.TheMileHighCity

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Igen, abszolút ugyanaz 4000 kilométert 20 nap alatt (még ha tudjuk hogy anyaggal a szervezetben is, amely felől senkinek semmi kétsége nem volt ezelőtt sem) letekerni, és hidegvérrel fejbe lőni a nődet.Most olvastam a Pistorius sztorit.Ja, ahhoz képest, hogy mekkora hősnek gondolta az egész világ, egy közönséges gyilkos. Csak Lance Armstrong képmutató csalásához tudnám hasonlítani. Kill your idols.TheMileHighCity
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 13 éve
Most olvastam a Pistorius sztorit.Ja, ahhoz képest, hogy mekkora hősnek gondolta az egész világ, egy közönséges gyilkos. Csak Lance Armstrong képmutató csalásához tudnám hasonlítani. Kill your idols.
több mint 13 éve
Nem túl okos barátnőt választott, tagadhatatlan.Most olvastam a Pistorius sztorit.Sic transit gloria mundi.sutianap
több mint 13 éve
Most olvastam a Pistorius sztorit.Sic transit gloria mundi.

több mint 13 éve
Most olvastam a Pistorius sztorit.Nagyon kemény teljesen megdöbbentem. 😮
több mint 13 éve
we love russia, special edition"Mindenki azt hitte, háború tört ki"
www.origo.hu/tudomany/20130215-meteoritfelho-huzott-el-oroszorszag-felett.html
youtu.be/b0cRHsApzt8jjncaa
Russia.
több mint 13 éve
Aszteroida figyelőknek: www.intergalaktika.hu/profiles/blogs/rekordkozelsegu-aszteroida-pentek-este
több mint 13 éve
we love russia, special editionwww.origo.hu/tudomany/20130215-meteoritfelho-huzott-el-oroszorszag-felett.html
youtu.be/b0cRHsApzt8

---
több mint 13 éve
www.youtube.com/watch?v=1287TtevO6Ymert ez a stílusú kommentálás sokat segít ám.
Kifeküdtem a röhögéstől, párhuzamos univerzum. 😀Vrijbloed
több mint 13 éve
Kifeküdtem a röhögéstől, párhuzamos univerzum. 😀
több mint 13 éve
Asztaaaa!www.youtube.com/watch?v=k8AkjWQ3P-M

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
Én is a lézerre tennék