OFF topik

31 feliratkozó

több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 530
bitch pls 😀
több mint 13 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 485
...Szobi22
Sokáig fog tartani míg feldolgozom az emberi agy eme remek kihasználását.

több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
nekem új, egy csoda 😀

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Már a múltkor is írtam valakinek itt, hogy hacsak nem sürgős a dolog, tehát legalább 1-1,5 héttel előre tudja az ember, hogy menni fog (és persze nem premier időben), akkor manapság már a (fapados) repülő olcsóbb, és minél nagyobb a távolság annál nagyobb a különbség a repülő és a bármi más között.
- Wizzair-el holnapután reggel, banki átutalással 7.090 forintért lehet elrepülni milánóba 1,5 óra alatt. Wizz kártyával ez 5.990 forint, discount club-al 3.090 forint.
- Vonattal milánó 16 óra legideálisabb esetben,átszállás nélkül olyan 9-10.000 forint minimum, de erről homályosak az infók 😊
- Autóval nagyban függ a sofőrtől, de az biztos, hogy 9-10 óra meglesz és 40-50e forintnál nem nagyon lesz kevesebb.

Persze mindegyik egy irányba van számolva, de az egyértelműen látszik, hogy a repülő olcsóbb pusztán anyagilag is, de ha meg hozzávesszük, hogy mi különbség van az utazásban akkor végképp.
több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 652 — Tyrone Creek
ha azt írom, hogy 9 ezerből megfordult, akkor 9 ezerből megfordult, én nem biggyesztettem alulra még csillagozva, kettes betűmérettel pár oldalnyi mellékletet 😊

ez a vonat olcsóbb, mint a repülő kb. 10 éve nem igaz (Európán belül persze, az USA-n belül meg természetes)
München pont kivétel, mert addig megy közvetlenül Pestről IC, de láttam én már oda is 1 eurós repjegyet...jjncaa
barokk? Amadeus91
a Ryanair csinált olyan akciókat pár éve, amikor tényleg 1 euró + illetékért árultak jegyeket, mostanában 1500 forintért láttam a legolcsóbbat

www.ryanair.com/hu
tessék, Milánó-Bergamo, 1290 😊jjncaa
franc essen beléd JJ, most meghoztad a kedvemet egy stockholmi úthoz 😀 régóta akarok menni arrafelé egyet, 2500 forintért meg nevetséges a jegyár.
több mint 13 éve
ha azt írom, hogy 9 ezerből megfordult, akkor 9 ezerből megfordult, én nem biggyesztettem alulra még csillagozva, kettes betűmérettel pár oldalnyi mellékletet 😊

ez a vonat olcsóbb, mint a repülő kb. 10 éve nem igaz (Európán belül persze, az USA-n belül meg természetes)
München pont kivétel, mert addig megy közvetlenül Pestről IC, de láttam én már oda is 1 eurós repjegyet...jjncaa
barokk? Amadeus91
a Ryanair csinált olyan akciókat pár éve, amikor tényleg 1 euró + illetékért árultak jegyeket, mostanában 1500 forintért láttam a legolcsóbbat

www.ryanair.com/hu
tessék, Milánó-Bergamo, 1290 😊jjncaa
hogy hozzák ki ennyiből?
több mint 13 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 863 — no es importante

barokk? Amadeus91

www.ryanair.com/hu
tessék, Milánó-Bergamo, 1290 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve

barokk?
több mint 13 éve

München pont kivétel, mert addig megy közvetlenül Pestről IC, de láttam én már oda is 1 eurós repjegyet...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Double B Indianapolis Colts 800 — In Irsay We Trust!
Jó estét mindenkinek!

Nem találtam jobb topicot ennél így itt kérdeznék és egyben kérnék segítséget. Láttam hogy van a fórumon egy pár Milan és Inter szurkoló tőlük kérdeznék első sorban. 2-3 haverommal szeretnénk kiutazni a Milan-Lazio meccsre de nem vagyunk egy kocsira valóan így az első kérdésem az lenne hogy nem-e készül innen valaki ki a meccsre? A következő ha nem akkor mivel a leggazdaságosabb kiutazni kocsival(Szabolcsból), vonattal, repülővel vagy esetleg a a Milan szurkolói egyesület szervezésében? A másik és egyben utolsó kérdésem az hogy mit érdemes megnézni a városban és hogy meccs napon van-e stadion túra?

A válaszokat előre is köszönöm!

patobranco
Nem vagyok egyik csapat rajongója sem, csak szabolcsi. A szurkolói szervezést nem ismerem.
A vonat elvileg sokkal olcsóbb( ha sikerül kifognotok olyan periódust) én Münchenben 30 euróért szoktam utazni. Viszont nagyon hosszú az út tehát +1,1 napot bele kell kalkulálni az oda és visszautazásra. Illetve nincs átszállás nélküli vonat. Minimum 1x át kell szálni(naponta 2x megy ilyen vonat.) plusz ugye még a felutazás pestre. A repülő lényegesen drágább, bár ha sikerül úgy előre foglalnotok akkor az sem olyan irtó drága mulatság, persze az ilyen olyan illetékek megdobják. Én a helyetekben, ha anyagilag úgy álltok a repülőt választanám. Double B
a repülő olcsóbb, mint a vonat... haverom elég gyakran jár Milánóba, volt mikor 9 ezerből megfordult wizzairrel és néha ennél még kevesebből is ki lehet húznijjncaa
és ebben minden benne van, vagy csak a jegy? még sose repültem, úgyhogy csak azokra tudok támaszkodni amiket hallottam. ott pedig többször előfordult, hogy a vonat olcsóbb volt, még a belföldi utazást is beleszámítva. De akkor legalább a repülőt jól gondoltam 😊
több mint 13 éve
ja ha wizz számlád van tovább faraghatsz a költségekből (discount clubbal még tovább), most néztem pl. egy retúrjegyet március másodikai oda- és ötödikei visszaúttal 8000 forintért...

nem dolgozok a wizzairnél, de fapadossal tényleg röhejes összegekért be lehet utazni fél Európát (a felnőtt vonatjegy Pápáról Pestre és vissza 6e forint a viszonyítás kedvéért)

---
több mint 13 éve
Jó estét mindenkinek!

Nem találtam jobb topicot ennél így itt kérdeznék és egyben kérnék segítséget. Láttam hogy van a fórumon egy pár Milan és Inter szurkoló tőlük kérdeznék első sorban. 2-3 haverommal szeretnénk kiutazni a Milan-Lazio meccsre de nem vagyunk egy kocsira valóan így az első kérdésem az lenne hogy nem-e készül innen valaki ki a meccsre? A következő ha nem akkor mivel a leggazdaságosabb kiutazni kocsival(Szabolcsból), vonattal, repülővel vagy esetleg a a Milan szurkolói egyesület szervezésében? A másik és egyben utolsó kérdésem az hogy mit érdemes megnézni a városban és hogy meccs napon van-e stadion túra?

patobranco
Nem vagyok egyik csapat rajongója sem, csak szabolcsi. A szurkolói szervezést nem ismerem.
A vonat elvileg sokkal olcsóbb( ha sikerül kifognotok olyan periódust) én Münchenben 30 euróért szoktam utazni. Viszont nagyon hosszú az út tehát +1,1 napot bele kell kalkulálni az oda és visszautazásra. Illetve nincs átszállás nélküli vonat. Minimum 1x át kell szálni(naponta 2x megy ilyen vonat.) plusz ugye még a felutazás pestre. A repülő lényegesen drágább, bár ha sikerül úgy előre foglalnotok akkor az sem olyan irtó drága mulatság, persze az ilyen olyan illetékek megdobják. Én a helyetekben, ha anyagilag úgy álltok a repülőt választanám. Double B
a repülő olcsóbb, mint a vonat... haverom elég gyakran jár Milánóba, volt mikor 9 ezerből megfordult wizzairrel és néha ennél még kevesebből is ki lehet húzni

---
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
leendő apukáknak és anyukáknak fontos lehet:
Az elmúlt években többek között az Acél, Atlasz, Hannibál, vagy két keresztnév esetén a Csák Norisz fiú nevekkel, és a Kendice, a Febrónia, a Delfina lánynevekkel bővült a magyar utónevek listája. Viszont nem fogadták el a Xerox, Pimpinella, Vitéka, Kazetta, Radiátor kérelmeket. DiamondsHead44
Pedig milyen vidám lennék, ha valaki Orsós Kazetta, vagy Vas Radiátor néven mutatkozna be.
több mint 13 éve
Jó estét mindenkinek!

patobranco
A vonat elvileg sokkal olcsóbb( ha sikerül kifognotok olyan periódust) én Münchenben 30 euróért szoktam utazni. Viszont nagyon hosszú az út tehát +1,1 napot bele kell kalkulálni az oda és visszautazásra. Illetve nincs átszállás nélküli vonat. Minimum 1x át kell szálni(naponta 2x megy ilyen vonat.) plusz ugye még a felutazás pestre. A repülő lényegesen drágább, bár ha sikerül úgy előre foglalnotok akkor az sem olyan irtó drága mulatság, persze az ilyen olyan illetékek megdobják. Én a helyetekben, ha anyagilag úgy álltok a repülőt választanám.
több mint 13 éve
patobranco New Orleans Saints 9
Jó estét mindenkinek!

több mint 13 éve
 www.youtube.com/watch?v=KULSBE3QvBY&list=UUwgURKfUA7e0Z7_qE3TvBFQ&index=2

Hangulatos videó a fésztímről. De érdemes megnézni a srác többi videóját, mert nagyon élvezetesek 😊
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Ez miért nem a viccekbe ment? Még úgy 5 éve mikor először jött elő el is hittem, hogy igazi hír, de így, hogy évente kétszer azóta is előjön, már picit kezdek kételkedni benne 😊
több mint 13 éve
DiamondsHead44 2 696 — Rams fan
leendő apukáknak és anyukáknak fontos lehet:
Az elmúlt években többek között az Acél, Atlasz, Hannibál, vagy két keresztnév esetén a Csák Norisz fiú nevekkel, és a Kendice, a Febrónia, a Delfina lánynevekkel bővült a magyar utónevek listája. Viszont nem fogadták el a Xerox, Pimpinella, Vitéka, Kazetta, Radiátor kérelmeket.

STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 222 — Eagles fan
Hehe... Nem vagyok Seahawks fan és amikor Ő játszott még nem néztem focit, szóval szerintem a "Volna" se olyan nagy szégyen 😛 Ha meg igen akkor vállalom a tudatlan tirpák szerepét, ez van, bele kell törődni 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 643 — Poloska confirmed
Uh, tényleg, Alexander, felismerhettem volna 😊Rataxes
Brown paperbag of shame? 😀
több mint 13 éve
Uh, tényleg, Alexander, felismerhettem volna 😊

több mint 13 éve
Az Ingrammel pózolós király lett 😊 A másik két feka kicsoda?Rataxes
Tim Brown és Shaun Alexander
fekák, akikkel nincs közös képem, de lefotóztam őket: Darrelle Revis, Javier Arenas és Trent Richardson

---
több mint 13 éve
Az Ingrammel pózolós király lett 😊 A másik két feka kicsoda?

több mint 13 éve
Feltöltöttem pár Floridában készült képet és videót, ha valakit érdekel
 plus.google.com/photos/110298470310497861231/albums/5833271407408624305

---
több mint 13 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Az utcán élni nem bűn, csak rohadt kellemetlen!