OFF topik

31 feliratkozó

több mint 13 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 280 — Invisible man
1048 km, nem is rossz 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
tenorx 14 109 — fő libsi
3822, borzasztó, hogy néhány mennyire mellément.
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 643 — Poloska confirmed
Nanáá, én is így vagyok vele 😊
Mondjuk azt tegnap nehezen emésztettem meg hogy a mi királyunk szerepére is sikerült szerződtetni egy atom török fazont 😀Hanni
Hát török sorozat, és nekik nincs pénzük arra, hogy felkérjenek egy magyar sztárt. Nem úgy, mint a Linda film kézítői Hasselhoffal 😀fetomy
Majd most az új részekben Johnny Gold ;D
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Mondjuk azt tegnap nehezen emésztettem meg hogy a mi királyunk szerepére is sikerült szerződtetni egy atom török fazont 😀Hanni
Hát török sorozat, és nekik nincs pénzük arra, hogy felkérjenek egy magyar sztárt. Nem úgy, mint a Linda film kézítői Hasselhoffal 😀
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 246 — NFL bracket champion '26
 www.kirandulastervezo.hu/jatek/darts/index.html

Én 2402 Km-t tévedtem összesen (49 várost kell megjelölni), ebből asszem a legfogalmatlanabb esetemben Kazincbarcika volt, vagy 270kmt néztem be. 😀ulpianus
Szeretem az ilyeeket én 1473 km-rel megúsztam 😊 Siklós néztem be legink vmi 120 km-rel.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 652 — Tyrone Creek
1052, Orosháza megviccelt.
több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Így fáradtan 1038, lesz még kevesebb is. 😛
több mint 13 éve
Nagy Szulejmánok pörögtek tegnap este? 😀 😀 😀Hanni
ezek szerint te is nézted 😛 😀
egyébként ja, szerintem jó sorozat, és egyébként is szeretem a történelmi filmeket/cuccokat 😊fetomy
Mondjuk azt tegnap nehezen emésztettem meg hogy a mi királyunk szerepére is sikerült szerződtetni egy atom török fazont 😀
több mint 13 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 188 — Chiefs GM
866. 😊

több mint 13 éve
Törölt felhasználó

Én 2402 Km-t tévedtem összesen (49 várost kell megjelölni), ebből asszem a legfogalmatlanabb esetemben Kazincbarcika volt, vagy 270kmt néztem be. 😀ulpianus
rosszabbra számítottam, én csak 1186-ot tévedtem, de jó játék 😊
több mint 13 éve
Nagy Szulejmánok pörögtek tegnap este? 😀 😀 😀Hanni
ezek szerint te is nézted 😛 😀
egyébként ja, szerintem jó sorozat, és egyébként is szeretem a történelmi filmeket/cuccokat 😊
több mint 13 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus

Én 2402 Km-t tévedtem összesen (49 várost kell megjelölni), ebből asszem a legfogalmatlanabb esetemben Kazincbarcika volt, vagy 270kmt néztem be. 😀

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Mi annak a játéknak a neve, amiben a két játékos előtt van mittudomén 8 "tál", mindegyikben adott mennyiségű, pl. 4 darab kő. Kiveszi valaki az egyikből a köveket, és egyesével rakosgat a tálakba. Valami ilyesmit játszottam régen, de k.vára elfelejtettem a nevét 😀fetomy
Nagy Szulejmánok pörögtek tegnap este? 😀 😀 😀
több mint 13 éve
mancalaaaaa ezer és még millió köszönet 😊
több mint 13 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 863 — no es importante
Mi annak a játéknak a neve, amiben a két játékos előtt van mittudomén 8 "tál", mindegyikben adott mennyiségű, pl. 4 darab kő. Kiveszi valaki az egyikből a köveket, és egyesével rakosgat a tálakba. Valami ilyesmit játszottam régen, de k.vára elfelejtettem a nevét 😀fetomy
itt nézz szét
 en.wikipedia.org/wiki/List_of_mancala_games

amúgy a bantumira gondolsz szerintem

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Mi annak a játéknak a neve, amiben a két játékos előtt van mittudomén 8 "tál", mindegyikben adott mennyiségű, pl. 4 darab kő. Kiveszi valaki az egyikből a köveket, és egyesével rakosgat a tálakba. Valami ilyesmit játszottam régen, de k.vára elfelejtettem a nevét 😀
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 530
De mitől meleg a Ladoga tó?Sobri Jóska
mert ott is megfordultak a honfoglaló ősök.

www.facebook.com/HUN.emberek

van itt minden mi szem-szájnak ingere. 10000 éves magyar birodalom, ősi küldetés, Regnum Marianum, összeesküvő zsidók, "majd megtudjátok az eltitkolt igazságot", sumer=magyar, szent haza, mocskos szlovákok/románok/zsidók (az összes fellelhető nép összes permutációja), "különös uralkodó gén a magyar emberekben" (best..).
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 246 — NFL bracket champion '26
From Russia with love:  falanszter.blog.hu/2011/03/05/az_orosz_mordor_milliardokat_termelo_lepusztult_varos_a_savas_esok_es_a_fagy_fogsagaban

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Eutrofizáció? De lehet, hogy fake a kép.diverdoc
Nem fake:  earthobservatory.nasa.gov/IOTD/view.php?id=77126 😊

több mint 13 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Eutrofizáció? De lehet, hogy fake a kép. Nem tudom. A Jet Propulsion Laboratory tudósainak a Geophysical Research Lettersben pár éve publikált adatai alapján a Ladoga tó melegszik legjobban, hozzá hasonlónak csak a Kalifornia-Nevada határán lévő Tahoe tónál tapasztaltak (bár a tendencia legszembetűnőbb az Észak-Európai tavaknál). Közel 5 fokos eltérés plussz irányba. Meg ez a kép egy nagyon meleg december, január utáni hirtelen lehűléskor készült és a hőtároló kapacitás is hozzájárulhat ehhez. De nem vagyok annyira büfé ebben a témában, szóval lehet semmi sem igaz ebből.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 189 — #NoStress
De mitől meleg a Ladoga tó?

több mint 13 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton

Érdemes megnézni ezt a képet (NASA hőtérkép tavalyi extrem hideg időben). Mennyire jól védett a Kárpátmedence, és a hőtérkép egy-az egyben a történelmi Magyarországot rajzolja ki!

GYÖNYÖRŰ!

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Dugj a facebook ismerősöddel.
 www.hir24.hu/it-mobil/2013/01/30/dugj-a-facebook-baratoddal/dcsicsak
Akkor most lehet izgulni, hogy akit régóta megakarok dugni, kölcsönösen használja az alkalmazást ? 😀
több mint 13 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Dugj a facebook ismerősöddel.
 www.hir24.hu/it-mobil/2013/01/30/dugj-a-facebook-baratoddal/
több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Ez ismét aktuális 😊
Rataxes
írtam

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER