OFF topik

31 feliratkozó

több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Mi itt a probléma. Néger vert négert.
több mint 13 éve
Béczkó 1 264
A Super Bowl mindenkit megvadít 😀!

www.worldstarhiphop.com/videos/video.php?v=wshh07vvM79qkE66gJ3w
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 15 477 — "Grammar maci"
szeretném kártyafüggetlenné tenni a nokia okostelefonom, tudna nekem ebben valaki segíteni?

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 485
Olyan app létezik amúgy, amivel kifejezetten azt tudom mérni, hogy a nem wifis kapcsolattal hány megát nyomtam el? (androidra persze)fetomy
Létezik természetesen. Én a 'Data Counter'-t használom. (Méri a wifis adathasználatot is.)

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Kösz szépen! Én is így gondoltam, de a mai világban már bármi előferdülhet 😊
Már nem lehet?? Wow ezt nem tudtam, bár számomra kevésbé lényeges, mert már van anyámnak, csak én most tudtam meg, hogy ez van és ilyen tartalom van benne, és akkor gondoltam alkalomadtán lehasználom 😀

Olyan app létezik amúgy, amivel kifejezetten azt tudom mérni, hogy a nem wifis kapcsolattal hány megát nyomtam el? (androidra persze)
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 296 — Vikings fan
Valakinek nincs véletlenül T-mobile MédiaMánia (M) díjcsomagja?
Az érdekelne, hogy van benne havidíjon felüli ingyenes 750mb internet, 100 sms és 20 óra mobiltv, és hogy ez mind a három teljesen lehasználható, vagy ilyen vagy-vagy alapon arányában csökken a többi is? (tehát ha pl. elküldök 50 smst akkor már csak 375mb-ot netezhetek / 10 órát tvzhetek vagy lehasználhatom a 750mb netet, plusz a 100 smst és a 20 óra tv-t is)fetomy
Teljesen függetlenek
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Az érdekelne, hogy van benne havidíjon felüli ingyenes 750mb internet, 100 sms és 20 óra mobiltv, és hogy ez mind a három teljesen lehasználható, vagy ilyen vagy-vagy alapon arányában csökken a többi is? (tehát ha pl. elküldök 50 smst akkor már csak 375mb-ot netezhetek / 10 órát tvzhetek vagy lehasználhatom a 750mb netet, plusz a 100 smst és a 20 óra tv-t is)fetomy
Már nem lehet rá előfizetni!
Btw szerintem mindegyiket egymástól függetlenül lehet felhasználni - nem létezik, hogy 100 sms-ért el lehetne ennyi pénzt kérni.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Az érdekelne, hogy van benne havidíjon felüli ingyenes 750mb internet, 100 sms és 20 óra mobiltv, és hogy ez mind a három teljesen lehasználható, vagy ilyen vagy-vagy alapon arányában csökken a többi is? (tehát ha pl. elküldök 50 smst akkor már csak 375mb-ot netezhetek / 10 órát tvzhetek vagy lehasználhatom a 750mb netet, plusz a 100 smst és a 20 óra tv-t is)
több mint 13 éve
Béczkó 1 264
 www.worldstarhiphop.com/videos/video.php?v=wshh95XA2bZ208q8r5XT

Nem semmi 😀
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 189 — #NoStress
Érdekes, de tavaly csináltam 4 honlapot így.
És még mgvan mind a 4, és idén le is vonta a kártyámról a 4x12 dollárt, mert így van beállítva, hogy automatikusan vonja.
Most viszont az a link ahonnan akkor indultam máshova mutat.
Ide:
 sites.google.com/?pli=1
De ha innen elindulok, nem oda jutok ahova tavaly. 😊
Ehhez most viszont nincs türelmem végigkattogtatni, hogy ugyanaz, más formában, vagy megváltozott a szolgáltatás.

több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
A képek eléggé be tudják lassítani egy oldal működését, itt meg csak arról lenne szó, ha jól értelmezem. Az ingyenes oldalak eleve lassúbbak a fizetősnél, és sok script, php vagy html elem futtatását nem is engedik. Ma már nem horror egy fizetős tárhely+domain, nagyjából két láda sör ára egy évre. Bár nem vagyok tisztában az alkohol árakkal.. 😊
több mint 13 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 281 — Invisible man
Én webhostot használok. Egy haver csinálta az oldalt én csak a képeket töltöm rá. Néha valóban belassul vagy elérhetetlen de ezen kívül nekem nincs bajom vele. Persze én nem is használom ki az oldal adta lehetőségeket.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Erre én is kíváncsi lennék..
De ha saját weboldalt szeretnél, abban tudok segíteni. Ha céges weboldalakat készítek, én mindíg itt rendelek tárhelyet:  tarhelypark.hu/ Olcsó, nagyon gyors, és magyar. A tárhelyen bármit lehet futtatni, a cPanelje egyszerű, könnyű beállítani a tárhelyet, saját email címed amennyit akarsz. Ha a domain-t is tőlük rendeled, az átfutási idő két nap, a regisztráció után használhatod is ideiglenes domainnel.
Ha ingyenest szeretnél:
A  newhosting.hu/ a javaslatom, bár ez sem egészen ingyenes itt a domaint tőlük kell rendelni, a mellé kapod a tárhelyet. Kicsit lassabb, de reklám mentes tárhely.
Ha teljesen ingyeneset szeretnél, reklám menteset, akkor a  www.000webhost.com/ a nyerő, ez is lassabb, mert valamit valamiért, de ide elfogadják az ingyenes domaint is, a .co.cc végződésűt.

upsz, ez az utolsó ugrott, a google törölte a találatokból a .co.cc végződést.
Ha kérdésed van, vagy segítség kellene írj pm-t, szívesen segítek.
több mint 13 éve
Na sokkal előrébb nem jutottam ebben a dologban, szóval ha valaki segítene, hogy ezt hol tudom elintézni, annak megköszönném.
több mint 13 éve
Googlenál lehet saját honlapot reggelni, asszem 12 dollár/év, .com-ost, tárhellyel, kezelőfelülettel, tokkal-vonóval.
Szerintem megéri, pláne ha van mit feltölteni.Sobri Jóska
Köszi a tippet, utána nézek. Annyit lazán megér.
több mint 13 éve
catattack 3 520
Nehezen megy az elalvás? 😊
Nem is hittem, hogy ez rajtam kívül mást is vonz...

www.youtube.com/watch?v=LPs5hxAz_E0
több mint 13 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci

R.I.P.
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 189 — #NoStress
Googlenál lehet saját honlapot reggelni, asszem 12 dollár/év, .com-ost, tárhellyel, kezelőfelülettel, tokkal-vonóval.
Szerintem megéri, pláne ha van mit feltölteni.

több mint 13 éve
Köszönöm. Épp azt nézegetem hogyan lehet megoldani. Ez ugye egy ingyenes tárhely, vannak korlátai. Ha lesz, jelzem. Sajnos még arra sem jöttem rá, hogyan oszthatom meg facebookon az újonnan felrakandó képeket. De majd kitapasztalom.
több mint 13 éve
Rászántam végre magam, és csináltam a fotóimnak egy honlapot. Keressétek fel bátran, ha érdekel a téma
 tomoristvan.wix.com/photosGRAFI
Gratulálok, nagyon tetszik. Nekem Instagram-om nincs, pedig ott is látok pár szépséget...

Probléma megoldva. A facen is meg tudom nézni... Akkor már csak egy apróság: az oldaladon nincs RSS?
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 530
 index.hu/nagykep/2013/02/07/igy_epitettuk_a_szocializmust/

de ronda volt már új korában is....
több mint 13 éve
Rászántam végre magam, és csináltam a fotóimnak egy honlapot. Keressétek fel bátran, ha érdekel a téma
 tomoristvan.wix.com/photos
több mint 13 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 720
Ha valaki talál egy SB reklám gyűjtő helyet, akkor ne tartsa meg magának köszi. 😊Hanni
 www.nfl.com/superbowl/47/commercials#video=0ap2000000134723BMG
Valami tipp esetleg hogy miért fagy be minden egyes reklám után, amikor váltana? Vagy ez csak a szokásos túlcsicsázot/dizájnolt/flashelt NFL.com-os használhatatlanság?Hanni
NFL.com...
Nekem még soha nem sikerült elsőre megnézni azt a videót, amit szerettem volna.
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 897
Annyira nem erősek de a Tide, Kia Sorento és az apukás Doritosos azért jó 😀
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 643 — Poloska confirmed
Ha valaki talál egy SB reklám gyűjtő helyet, akkor ne tartsa meg magának köszi. 😊Hanni
 www.nfl.com/superbowl/47/commercials#video=0ap2000000134723BMG
Valami tipp esetleg hogy miért fagy be minden egyes reklám után, amikor váltana? Vagy ez csak a szokásos túlcsicsázot/dizájnolt/flashelt NFL.com-os használhatatlanság?