OFF topik

31 feliratkozó

több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 643 — Poloska confirmed
Zsíííros, köszi srácok.
több mint 13 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 720
Ha valaki talál egy SB reklám gyűjtő helyet, akkor ne tartsa meg magának köszi. 😊Hanni
https://static.www.nfl.com/image/upload/f_auto,q_auto,dpr_2.0/league/nzkikkya2twtcr0malfr
NFL.com | Official Site of the National Football League
The official source for NFL news, video highlights, fantasy football, game-day coverage, schedules, stats, scores and more.
több mint 13 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
 sport365.hu/amerikai-sportok,nfl,ime-a-super-bowl-legjobb-reklamjai-mar-most-video,46723
Ezekre gondoltál?
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 643 — Poloska confirmed
Ha valaki talál egy SB reklám gyűjtő helyet, akkor ne tartsa meg magának köszi. 😊
több mint 13 éve
pacheko11 New England Patriots 57
Ha megpróbálok letölteni gamefrontról (ezt:  www.gamefront.com/files/22915660/FF-FI+XIII.zip) de igazából mást is, akkor ezt a hibaüzenetet kapom:

Nem tudjátok mitől lehet? Mert tegnap töltötték fel fent linkelt fájlt, szóval én azt ki is zárnám, hogy törölték.

több mint 13 éve
catattack 3 520
Aszondja....
Éhes lettem a fórum találkozón a 2. negyed végén, gondoltam elmegyek a nyugatihoz kajálni...
Lementem a nyugati aluljárójába és 3 csaj focizott, passzolgatott éjjel 2-kor. Megkérdezték, hogy tudok-e focizni. Mondtam, hogy nem igazán, de még szinte nem is válaszoltam máris passzolták a labdát...
Kb. 10 percig passzolgattunk és megjelent a rendőrség... a lányok elkezdtek rohanni felfelé. A labda nálam és intenek, hogy menjek én is. Megfogtam a labdát és felmentem velük. A rendőrök végül utolértek bennünket és megkértek, hogy hanyagoljuk az aluljáróban a focizást.
Elkezdtünk beszélgetni... és az egyik csajszi nagyobb érdeklődést mutatott irántam, mint a többi. Nem rendszabályoztam be, hagytam, hadd bontakozzon ki kicsit... A másik két csaj már elindult a nyugati felé, de leszögezték, hogy a barátnőjük nélkül nem mennek és visszakiabáltak neki, hogy jöjjön már! Erre a csaj lekapott és mondta, hogy a másik két csaj leszbikus és az egyik a ő barátnője, de szívesen találkozna velem.... 😀

Bazmeg, hogy velem mindig történik olyan dolog, amely ámulatba ejt!
több mint 13 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 864 — no es importante
Esélytelen, hogy megtaláljam, de nem rémlik valakinek olyan reklám, melyben Dávid Kornél egy égőt cserél ki? 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 371 — Sworn to the Dark
imádom az embert, de azért ez a kép eléggé elkeserített!
yooker
én is bírom nagyon, kedvenc soccerjátékosom volt. sajnálatos hogy ment le a lejtőn. azért ez még mindig epic 😊

zona.hu/article/2142/paul-gascoigne-331-legnagyobb-baromsaga.html

chemicals keep me under control

több mint 13 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
imádom az embert, de azért ez a kép eléggé elkeserített!

www.mirror.co.uk/news/uk-news/paul-gascoigne-says-no-one-1572075
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 296 — Vikings fan
csak szerintem nem vicces ez a bajuszkodásos vicceskedés...?!braxa88
Én is utálom nagyon. De sokan meg nagyon szeretik, szóval elég megosztó cucc. Mindenesetre én nagyon nem bánnám, ha elfelejtődne már lassan.Schleck
Beállok a sorba. Uncsi és erőltetett, semmilyen nevetési ingert nem vált ki, egy icikepicikét sem. Nyilván más a humorérzékem. 😀Vrijbloed
Az elején volt egy-két jó, aztán megint túl let pörgetve és átestünk a lótúloldalára.
Mondjuk magyar mémeket hungarizálni már tényleg a legalja 😀
több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Én is utálom nagyon. De sokan meg nagyon szeretik, szóval elég megosztó cucc. Mindenesetre én nagyon nem bánnám, ha elfelejtődne már lassan.Schleck
Beállok a sorba. Uncsi és erőltetett, semmilyen nevetési ingert nem vált ki, egy icikepicikét sem. Nyilván más a humorérzékem. 😀
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
 www.kirandulastervezo.hu/jatek/darts/index.html

Én 2402 Km-t tévedtem összesen (49 várost kell megjelölni), ebből asszem a legfogalmatlanabb esetemben Kazincbarcika volt, vagy 270kmt néztem be. 😀ulpianus
836, Kazincbarcika és Orosháza volt 50-en túl.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Én is utálom nagyon. De sokan meg nagyon szeretik, szóval elég megosztó cucc. Mindenesetre én nagyon nem bánnám, ha elfelejtődne már lassan.

több mint 13 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
csak szerintem nem vicces ez a bajuszkodásos vicceskedés...?!
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Mint banolásban szakértő, azt javaslom, hogy JC6 kitiltása érjen véget, hiszen büntetése rossz fényt vet mindannyiunkra, mivel a fórum egyetlen vállaltan istenhívő, aktívan gyülekezetbe járó emberéről van szó.
És ha tényleg ő itt a legroszabb, akkor mi többiek együtt megyünk majd a mennyekbe?
Ezt senkise szeretné.Sobri Jóska
Nem nem, te maradsz. Még megmagyarázod Istennek, hogy milyen rasszista. 😛
több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Attól még hogy vlaki vállaltan isntenhívő és aktívan gyülekezetbe járó még lehet idióta. Ismerek jópár szentfazekat, akik sokkal rosszabbak, mint az ateisták többsége.
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 189 — #NoStress
Mint banolásban szakértő, azt javaslom, hogy JC6 kitiltása érjen véget, hiszen büntetése rossz fényt vet mindannyiunkra, mivel a fórum egyetlen vállaltan istenhívő, aktívan gyülekezetbe járó emberéről van szó.
És ha tényleg ő itt a legroszabb, akkor mi többiek együtt megyünk majd a mennyekbe?
Ezt senkise szeretné.

több mint 13 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
1048 km, nem is rossz 😊Matthew99
840km 😀 mondjuk földrajzból elég jó voltam 😊 teliztem Győrt, Móvárt, Sopron, és elég sok volt 10/20 km alatt..
csak Jászberény/Orosháza volt 40 km fölötti tévedés 😊

Bocs, somosét kellett volna quote-olni, azt észre se vettem elsőre 😊

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve

Én 2402 Km-t tévedtem összesen (49 várost kell megjelölni), ebből asszem a legfogalmatlanabb esetemben Kazincbarcika volt, vagy 270kmt néztem be. 😀ulpianus
Azért érdekelne, hogy szerintük pl. Budapest hol 0km, mert én szépen a nullás kilométerkőhöz dobva is 6km eltérést kaptam.
Márpedig ha a többinél is ilyen ad hoc jelleggel veszi a város helyét nullára, könnyen összejöhet 3-400 km-nyi eltérés még telitalálatok esetén is.Sobri Jóska
Hát ha te így ezen a kis térképen belövöd a 0-s kilométerkőt az szép 😀. Amúgy megnyitod és próbálkozol egyszer csak kijön hol a 0 😊Toca
Minden térképen a Clark Ádám téren van.
1-2 km difi okés, de 6 km az már Mátyásföld, Budafok vagy Újpalota.

több mint 13 éve

Azért érdekelne, hogy szerintük pl. Budapest hol 0km, mert én szépen a nullás kilométerkőhöz dobva is 6km eltérést kaptam.
Márpedig ha a többinél is ilyen ad hoc jelleggel veszi a város helyét nullára, könnyen összejöhet 3-400 km-nyi eltérés még telitalálatok esetén is.Sobri Jóska
Hát ha te így ezen a kis térképen belövöd a 0-s kilométerkőt az szép 😀. Amúgy megnyitod és próbálkozol egyszer csak kijön hol a 0 😊
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Elég jó reklám 😊

több mint 13 éve

Márpedig ha a többinél is ilyen ad hoc jelleggel veszi a város helyét nullára, könnyen összejöhet 3-400 km-nyi eltérés még telitalálatok esetén is.

több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 114 — Axel Foley

Hódmezővásárhely -> 294 😀 majdnem egy országnyit, ehhCollapo
Cseszdmeg! 😊

több mint 13 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 864 — no es importante
A tökéletes kép

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
2800 kb 5-t benyeltem 250+ osra 😀 A többi egész jó volt 😀