OFF topik
31 feliratkozó
több mint 13 éve
Valami orvos guru tud mondani nekem valamit, hogy a benőtt lábkörömmel mit lehet csinálni ?2 x műtötték (bevágták) de mindig visszanő, azaz oldalra kezd elnőni. Már elég jól operálom magam, de jó lenne valami hosszútávú megoldás 😀
több mint 13 éve
Az jó amúgy, hogy a híradóban bemondták, hogy Erdő Péter is a listán van akire fogadni lehet, de gondolom azt nem tették hozzá, hogy Maddonára, Bonora meg Balotellire is lehet nyomni a voksokat 😀Nem a f@szt nem. Megoldják okospersellyel okostelefon helyett. Kiiktatják a szolgáltatót is, meg az adóhivatalt is.
btw hülyeség ez a füstözés meg minden, tiszta környezetszennyező, pazarló. Küldje el a jelöltje nevét a 1799-re, tehát StohlBuci a 1799-re. Simán ez lenne a legjobb, de hát tudjuk, hogy az egyház nem halad a korral :/fetomy
több mint 13 éve
Richard Dawkins meg ateista és ki nem szarja le? 😀 Úgyis változásra van szüksége az egyháznak.Az jó amúgy, hogy a híradóban bemondták, hogy Erdő Péter is a listán van akire fogadni lehet, de gondolom azt nem tették hozzá, hogy Maddonára, Bonora meg Balotellire is lehet nyomni a voksokat 😀Stohl Buci nem katolikus szerintem😀laccoo74
btw hülyeség ez a füstözés meg minden, tiszta környezetszennyező, pazarló. Küldje el a jelöltje nevét a 1799-re, tehát StohlBuci a 1799-re. Simán ez lenne a legjobb, de hát tudjuk, hogy az egyház nem halad a korral :/fetomy
több mint 13 éve
Az jó amúgy, hogy a híradóban bemondták, hogy Erdő Péter is a listán van akire fogadni lehet, de gondolom azt nem tették hozzá, hogy Maddonára, Bonora meg Balotellire is lehet nyomni a voksokat 😀Stohl Buci nem katolikus szerintem😀
több mint 13 éve
Az jó amúgy, hogy a híradóban bemondták, hogy Erdő Péter is a listán van akire fogadni lehet, de gondolom azt nem tették hozzá, hogy Maddonára, Bonora meg Balotellire is lehet nyomni a voksokat 😀btw hülyeség ez a füstözés meg minden, tiszta környezetszennyező, pazarló. Küldje el a jelöltje nevét a 1799-re, tehát StohlBuci a 1799-re. Simán ez lenne a legjobb, de hát tudjuk, hogy az egyház nem halad a korral :/
több mint 13 éve
pierre woodmant nem látom a listán 😕kissé kegyeletsértésnek éreztem, de tessék 😊a jóslatok szerint Krisztus második eljövetele akkor várható, mikor II. Péter ül a keresztény egyház élénEz miért nem a sportfogadás topicba? 😀 Azóta Ouellet lett a legfőbb favorit amúgy.
hajrá Erdő Péter! 😊
sőt Malakiás proféciája pedig Benedeket tartotta az utolsó előtti pápának, szóval minden egybevág, tessék bevásárolni konzervekből
szerk.: Peter Turksont emlegetik a legnagyobb esélyesként, aki nem mellesleg színesbőrű... 😊jjncaa
Igazából Arinze már a múltkor is esélyes volt (én inkább rá tippelnék ha már afrikai pápa), de elég éöreg, és úgy látom elkezdett nőni az odds-a.. Igor
www.oddschecker.com/politics-and-election/next-pope/winnerjjncaa
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
a faszt két halhatatlan bíboros csapott összena ez egy félelmetes kép tegnapról... évszázadok óta először lemondott a PÁPA, jött is a villámcsapásA Főnök e-mailt küldött.laccoo74
www.bbc.co.uk/news/world-europe-21421810jjncaa
több mint 13 éve
Dawkins 666-os odds-a rendben van! 😀kissé kegyeletsértésnek éreztem, de tessék 😊a jóslatok szerint Krisztus második eljövetele akkor várható, mikor II. Péter ül a keresztény egyház élénEz miért nem a sportfogadás topicba? 😀 Azóta Ouellet lett a legfőbb favorit amúgy.
hajrá Erdő Péter! 😊
sőt Malakiás proféciája pedig Benedeket tartotta az utolsó előtti pápának, szóval minden egybevág, tessék bevásárolni konzervekből
szerk.: Peter Turksont emlegetik a legnagyobb esélyesként, aki nem mellesleg színesbőrű... 😊jjncaa
Igazából Arinze már a múltkor is esélyes volt (én inkább rá tippelnék ha már afrikai pápa), de elég éöreg, és úgy látom elkezdett nőni az odds-a.. Igor
www.oddschecker.com/politics-and-election/next-pope/winnerjjncaa
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
kissé kegyeletsértésnek éreztem, de tessék 😊a jóslatok szerint Krisztus második eljövetele akkor várható, mikor II. Péter ül a keresztény egyház élénEz miért nem a sportfogadás topicba? 😀 Azóta Ouellet lett a legfőbb favorit amúgy.
hajrá Erdő Péter! 😊
www.oddschecker.com/politics-and-election/next-pope/winner

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
a jóslatok szerint Krisztus második eljövetele akkor várható, mikor II. Péter ül a keresztény egyház élénEz miért nem a sportfogadás topicba? 😀 Azóta Ouellet lett a legfőbb favorit amúgy.
hajrá Erdő Péter! 😊
Igazából Arinze már a múltkor is esélyes volt (én inkább rá tippelnék ha már afrikai pápa), de elég éöreg, és úgy látom elkezdett nőni az odds-a..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
utána néztem a te verziódnak is és az enyémnek is. Mind a kettőt használják.Köszönöm mester, taníts még.a Betreibung is jó. (ha rákeresel)Vagy helyesen:Azt akarom lefordítani németre, hogy adatbázisok üzemeltetése, és több megoldás között ingadozok.Betreibung inkább. (betreiben ige)
Bedienung/Tatigket/Anwendung von Datenbanksystem
Aki tudja a helyes választ, vagy tud jobbat, ne tartsa magában. A szerverek, informatikai rendszerek kezelésére a bedienen jó? A hülye sógorom se tudja pontosan, ami azért kínos egy picit, mivel ő német. Miért van az, hogy az osztrákok sokkal jobb németek, mint a németek?füligjimmy
a Bedienung az inkább kezelés, Tätigkeit az üzemelés, Anwendung az meg alkalmazás, de a vonzata is más lenne. Szóval ha üzemeltetést szeretnéd kifejezni, akkor "Betreibung des Datenbanksystems" vagy "Betreibung von Datenbanksystem".
Az osztrákok nem jobb németek, alig lehet érteni amit kinyögnek.
edit: persze ne várj senkitől sem irodalmi németet...Amadeus91
Betrieb von Datenbanksysthemen
Gongolom CV-hez kell 😉briareos
ha Betrieb-bel fejezi ki, akkor is más a vonzata.Amadeus91
Elég rosszul megy nekem a német szóval szívesen hallgatok másokra, nagyobb tudással rendelkezőkrebriareos
Mit szólsz egy 1-1hez?
több mint 13 éve
Köszönöm mester, taníts még.a Betreibung is jó. (ha rákeresel)Vagy helyesen:Azt akarom lefordítani németre, hogy adatbázisok üzemeltetése, és több megoldás között ingadozok.Betreibung inkább. (betreiben ige)
Aki tudja a helyes választ, vagy tud jobbat, ne tartsa magában. A szerverek, informatikai rendszerek kezelésére a bedienen jó? A hülye sógorom se tudja pontosan, ami azért kínos egy picit, mivel ő német. Miért van az, hogy az osztrákok sokkal jobb németek, mint a németek?füligjimmy
a Bedienung az inkább kezelés, Tätigkeit az üzemelés, Anwendung az meg alkalmazás, de a vonzata is más lenne. Szóval ha üzemeltetést szeretnéd kifejezni, akkor "Betreibung des Datenbanksystems" vagy "Betreibung von Datenbanksystem".
ha Betrieb-bel fejezi ki, akkor is más a vonzata.Amadeus91
Elég rosszul megy nekem a német szóval szívesen hallgatok másokra, nagyobb tudással rendelkezőkre
több mint 13 éve
igeként a bedienungot használtam, amúgy meg Anwendungot, inkább admiszintrálást akartam kifejezni. Amúgy a hajamra kenhetlek benneteket x órával később. A lájk azért járt. A németes CV-m meg már fél éve kész van 😀 De bazzeg csak nem akar összejönni a dobbantás.Vagy helyesen:Azt akarom lefordítani németre, hogy adatbázisok üzemeltetése, és több megoldás között ingadozok.Betreibung inkább. (betreiben ige)
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
a Betreibung is jó. (ha rákeresel)Vagy helyesen:Azt akarom lefordítani németre, hogy adatbázisok üzemeltetése, és több megoldás között ingadozok.Betreibung inkább. (betreiben ige)
ha Betrieb-bel fejezi ki, akkor is más a vonzata.
több mint 13 éve
a jóslatok szerint Krisztus második eljövetele akkor várható, mikor II. Péter ül a keresztény egyház élénhajrá Erdő Péter! 😊
szerk.: Peter Turksont emlegetik a legnagyobb esélyesként, aki nem mellesleg színesbőrű... 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
na ez egy félelmetes kép tegnapról... évszázadok óta először lemondott a PÁPA, jött is a villámcsapásA Főnök e-mailt küldött.
www.bbc.co.uk/news/world-europe-21421810jjncaa
több mint 13 éve
na ez egy félelmetes kép tegnapról... évszázadok óta először lemondott a PÁPA, jött is a villámcsapás
www.bbc.co.uk/news/world-europe-21421810

---
több mint 13 éve
Vagy helyesen:Azt akarom lefordítani németre, hogy adatbázisok üzemeltetése, és több megoldás között ingadozok.Betreibung inkább. (betreiben ige)
Gongolom CV-hez kell 😉
több mint 13 éve
Béczkó
1 264
www.worldstarhiphop.com/videos/video.php?v=wshharCr5Hs22a9Zn2y3😀 durva
több mint 13 éve
Azt akarom lefordítani németre, hogy adatbázisok üzemeltetése, és több megoldás között ingadozok.Betreibung inkább. (betreiben ige)
edit: persze ne várj senkitől sem irodalmi németet...
több mint 13 éve
Mindjárt jön Amadeus és megmondja 😊
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
Azt akarom lefordítani németre, hogy adatbázisok üzemeltetése, és több megoldás között ingadozok.Bedienung/Tatigket/Anwendung von Datenbanksystem
Aki tudja a helyes választ, vagy tud jobbat, ne tartsa magában. A szerverek, informatikai rendszerek kezelésére a bedienen jó? A hülye sógorom se tudja pontosan, ami azért kínos egy picit, mivel ő német. Miért van az, hogy az osztrákok sokkal jobb németek, mint a németek?
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Telefonon be lehet állítani, hogy a nem wifis nettel mik használhatják a netet? Csak mert van ez a 750 megás free net amit használnék, de letöltöttem egy forgalomszámlálót, bekapcsoltam a wifit, és kb. fél perc alatt már majdnem 1 megánál járt a betöltés, miközben tulajdonképpen semmit nem csináltam vele. fetomyÉn a DroidWall nevű progit használom erre, és nálam tökéletesen működik.
több mint 13 éve
Telefonon be lehet állítani, hogy a nem wifis nettel mik használhatják a netet? Csak mert van ez a 750 megás free net amit használnék, de letöltöttem egy forgalomszámlálót, bekapcsoltam a wifit, és kb. fél perc alatt már majdnem 1 megánál járt a betöltés, miközben tulajdonképpen semmit nem csináltam vele.