OFF topik
30 feliratkozó
több mint 12 éve
Találomra beírtam yutubra 5 nevezetesebb magyar várost, mindegyikre több videót is kidobott, jó részük több éves is (és több olyan van, ami rendesen bemutatja a látnivalókat, a várost, nem pedig kamerás felvételek ezek turistáktól).Na azt hiszem, ha az ember végignézi őket, elég sok használható anyagot tudna kiszedni belőlük. És borvidékeket be sem írtam akkor még.
több mint 12 éve
Most nem azért, de volna rá egy tippem, hogy fél óra alatt ketten fetomyval találunk annyi videót más itthoni helyekről is, amiket érdemes bemutatni.alapból a nyugatiak nem értik meg, hogy mi a különbség a Gulyás és a Pörkölt közt. Ott ami paprikás az mind Gulasch. Ami ebben a videóban még érdekes - meg kb. mindben - h mind Budapestről készül +kaja, pia, Puskás. Nincs benne Debrecen, Szeged, Pécs... Visegrád.Amadeus91A hozzászólások között írja a feltöltő, hogy a többi városról nincs semmi ilyesmi film, vagy legalábbis nem talált. Ez jellemző is egyébként, hogy általában ha Magyarországról készítenek valamilyen promó videót, akkor többnyire csak Budapest a téma.dcsicsak
Ez szöveg. Akkor kurva hanyag munkát végzett, és nem is mélyült be rendesen a melóba. Érted, ha már valami ilyet bemutatok, án a maximumot akarom belőle kihozni, nem érem be ilyen szarral, mert hogy beírtam a gugliba, aztán az első 5 videó szar volt.
Hagyjuk már.
Alapból szerintem ha egy kicsit gondolkozik az ember, és a megfelelő dolgokat írja be, akkor jó pár videót találhat például a magyar borvidékekről.
És én nekem alapból PR előadáson mutattak legalább 10 kisfilmet borvidékekről, simán youtuberól betolva, szóval nekem senki se akarja megmagyarázni, hogy a világhálón nem talált elegendő anyagot.
több mint 12 éve
dcsicsak
1 553
alapból a nyugatiak nem értik meg, hogy mi a különbség a Gulyás és a Pörkölt közt. Ott ami paprikás az mind Gulasch. Ami ebben a videóban még érdekes - meg kb. mindben - h mind Budapestről készül +kaja, pia, Puskás. Nincs benne Debrecen, Szeged, Pécs... Visegrád.Amadeus91A hozzászólások között írja a feltöltő, hogy a többi városról nincs semmi ilyesmi film, vagy legalábbis nem talált. Ez jellemző is egyébként, hogy általában ha Magyarországról készítenek valamilyen promó videót, akkor többnyire csak Budapest a téma.
több mint 12 éve
Ha én csinálom a videót, akkor én tutira belerakom, hogy nekünk van Whiskysünk, vannak embereink, akik az elit sportolókat szanálják, van egy Tibink, van Üvegtigrisünk, Bruce Willisünk, valamint a magyar lányokhoz bevágtam volna egy képet, ahogy a Budaörs felé menő úton riszálják a kurvák.És hát hogy maradhatna ki Zimány Linda, az új megasztrárunk Gigi, esetleg Stohl Buci? Hát nem árt felkészíteni a külföldieket, ha idejönnek, akkor könnyen elüthetik őket. 😀
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 916
alapból a nyugatiak nem értik meg, hogy mi a különbség a Gulyás és a Pörkölt közt. Ott ami paprikás az mind Gulasch. Ami ebben a videóban még érdekes - meg kb. mindben - h mind Budapestről készül +kaja, pia, Puskás. Nincs benne Debrecen, Szeged, Pécs... Visegrád.Szerintem meg ezeknek az ételeknek van angol nevük.végignézve, nem lenne rossz szerintem, meg bóvli sem - na jó, 1-2 része igen - de mégis..szóval zsíros kenyérrel meg népviseletes Matyókkal kampányolni, hogy "do ya want more?" Hát nem tudom.Amadeus91Nekem az nagyon tetszik benne, hogy a videó java része arról szól,hogy itt senki nem beszél angolul 😀 Most az a pálinkás nő mi már? 😀 Meg ez a zsíroskenyér+gulyás+rubik kocka... csak puskás hiányzik a sorból, ja meg a Magyar ne lopj! felirat 😊
Egyébként pedig nem do you want more, hanem IF YOU WANT MORE ?
Plusz ha már külföldieknek készül, akkor sejtésem szerint ha leírják nekik hogy zsíroskenyér, halvány fingjuk nem lesz róla, hogy egyáltalán kiejteni hogy kell, nemhogy még mi az 😀fetomy
Na most vagy döntsük el, hogy az összeset angolul írjuk, vagy magyarul? Például a gulyásról kifejezetten tudom, miután sok-sok országban találkoztam már vele.
Össze-visszaság az egész, így elsőre ez trehány munka.
De nálam a csúcs az a Zimmer Feri volt, akit gondolom bebasztak nyalásul a németeknek, és sikerült arra utalni, hogy a magyar ember buta és prosztó gyökér. 😀Stez
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Szerintem meg ezeknek az ételeknek van angol nevük.Igazából engem az érdekelne, hogy milyen volt a többi munka, ha ez volt az egyik legigényesebb 😀
Na most vagy döntsük el, hogy az összeset angolul írjuk, vagy magyarul? Például a gulyásról kifejezetten tudom, miután sok-sok országban találkoztam már vele.
Össze-visszaság az egész, így elsőre ez trehány munka.Stez
Amúgy az csak személyes meglátás, hogy annyira kurva büszkék vagyunk a zsírral zsírt magyar konyhánkra, miközben szerintem azt annyira nagyon külföldön nem szeretik...
több mint 12 éve
Szerintem meg ezeknek az ételeknek van angol nevük.végignézve, nem lenne rossz szerintem, meg bóvli sem - na jó, 1-2 része igen - de mégis..szóval zsíros kenyérrel meg népviseletes Matyókkal kampányolni, hogy "do ya want more?" Hát nem tudom.Amadeus91Nekem az nagyon tetszik benne, hogy a videó java része arról szól,hogy itt senki nem beszél angolul 😀 Most az a pálinkás nő mi már? 😀 Meg ez a zsíroskenyér+gulyás+rubik kocka... csak puskás hiányzik a sorból, ja meg a Magyar ne lopj! felirat 😊
Plusz ha már külföldieknek készül, akkor sejtésem szerint ha leírják nekik hogy zsíroskenyér, halvány fingjuk nem lesz róla, hogy egyáltalán kiejteni hogy kell, nemhogy még mi az 😀fetomy
Össze-visszaság az egész, így elsőre ez trehány munka.
De nálam a csúcs az a Zimmer Feri volt, akit gondolom bebasztak nyalásul a németeknek, és sikerült arra utalni, hogy a magyar ember buta és prosztó gyökér. 😀
több mint 12 éve
végignézve, nem lenne rossz szerintem, meg bóvli sem - na jó, 1-2 része igen - de mégis..szóval zsíros kenyérrel meg népviseletes Matyókkal kampányolni, hogy "do ya want more?" Hát nem tudom.Amadeus91Nekem az nagyon tetszik benne, hogy a videó java része arról szól,hogy itt senki nem beszél angolul 😀 Most az a pálinkás nő mi már? 😀 Meg ez a zsíroskenyér+gulyás+rubik kocka... csak puskás hiányzik a sorból, ja meg a Magyar ne lopj! felirat 😊
Plusz ha már külföldieknek készül, akkor sejtésem szerint ha leírják nekik hogy zsíroskenyér, halvány fingjuk nem lesz róla, hogy egyáltalán kiejteni hogy kell, nemhogy még mi az 😀
több mint 12 éve
Ez mennyivel jobb.ráadásul ami jó benne, az meg ebből van: https://www.youtube.com/watch?v=e0wkokaybWASzobi22Kis rövidfilm Magyarországról, egész jó: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vSkuOy5iVP4empty taxihuh, szerintem nagyon rossz. zavaróan alap angol tudás + sztereotípiák tömkelege. semmi koncepció, ez alapján nem lenne sok kedvem eljönni. pedig kurvajó videót lehetne Magyarországról csinálni, csak mindenki ezekben a berögzült dolgokban gondolkozik. aztán lehet egy külföldinek ez kell, de szerintem nem..brk
Az elsővel az a fő bajom, hogy nincs koncepció/egységes strukturája.. mindenbe belecsap kicsit, aztán snitt és durva váltás.
Ha hülyéskedős/önironikus akkor lenni (lásd eleje/vége), akkor a középső közhelyparádéra nem lett volna szükség..
Vagy pl. a pálinkát kb. fél percig definiálja, a zsíroskenyérrel meg egy szót se? Valószínű, hogy azt rögtön levágják a külföldiek? 😛
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 916
http://index.hu/kulfold/2012/06/10/veletlenul_agyonlotte_magat_az_mpp-jelolt/Szálingónak a Darwinosok becsülettel. Ezúttal egy erdélyi magyar.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 916
végignézve, nem lenne rossz szerintem, meg bóvli sem - na jó, 1-2 része igen - de mégis..szóval zsíros kenyérrel meg népviseletes Matyókkal kampányolni, hogy "do ya want more?" Hát nem tudom.
több mint 12 éve
Akkor stez a feltöltő kommentje neked is szól:Jó bazdmeg, hát ez kész. 😀
"Neked kell gratulálnom ha ebből neked ez jön le. kb. 100 ember előtt prezentáltunk ezzel. Egyike volt a legigényesebben összerakott munkáknak. Mindenki élvezte volt a aki sírt mert meghatódott, volt aki a röhögéstől. (az angol hibák ott már nem voltak benne) Ezzel égetjük az országunkat ? elolvastad volna a leírást tudnál miről van szó. Csak magadat égeted ezekkel a hozzászólásokkal."fetomy
Ezzel az erővel berakhatnánk a Szállító 3-ból a jelenetet, amikor terminátor papó az újonnan, maffiafőnöktől kapott kocsiában bekapcsolja a GPS-t, aztán a végcélnak Budapest van beírva. És igen, a világ is láthatja, hogy még Jason Statham is Budapestre jön.
Apropó, a Die Hard 5 forgatását is megemlíthettük volna, mert kurva fontos. Ráadásul ugye szinte végig csak Budapest látványosságait mutatják, ami meg nem Magyarország, hanem akkor max kicsiny országunk fővárosának látványosságai. Aki meg a PR szakmában van, az tudja, hogy a filmnek a harmada lopott, mivel mondom, az egy néhány évvel ezelőtti, hivatalos kisfilm része.
De annyiban igazat adok a készítő csókának, hogy nagyon sokan sírhatnak a videó láttán, de vagy a röhögéstől, vagy pedig hogy egy ilyet ki merünk adni a kezünkből, aztán nemzetközi terepekre tereljük...
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 916
"Zsíroskenyér"Eddig bírtam. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
több mint 12 éve
Akkor stez a feltöltő kommentje neked is szól:"Neked kell gratulálnom ha ebből neked ez jön le. kb. 100 ember előtt prezentáltunk ezzel. Egyike volt a legigényesebben összerakott munkáknak. Mindenki élvezte volt a aki sírt mert meghatódott, volt aki a röhögéstől. (az angol hibák ott már nem voltak benne) Ezzel égetjük az országunkat ? elolvastad volna a leírást tudnál miről van szó. Csak magadat égeted ezekkel a hozzászólásokkal."
több mint 12 éve
Kis rövidfilm Magyarországról, egész jó: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vSkuOy5iVP4empty taxiEz most komoly?
Ezt remélem, hogy nem valami hozzáértő PR-os vállalat csinálta, mert kibaszott gyenge volna.
Egyrészt az angol valóban nevetséges, a pálinkás résznél röhögtem, a videó közepétől meg jön egy 1-2 perces részlet, ami full lopott. Fel is tűnt, mert PR előadáson pont az eredeti, hivatalos kisfilmet néztük meg.
De mondjuk én is csak azt tudom mondani, ha külföldi lennék, akkor ez a kisfilm nem tudna meggyőzni, hogy ide jöjjek. Meg egyébként tény, hogy egy rakat fasza fesztiválunk van, de momentán a kisfilmben látottaknak legalább a fele szerintem külföldi fesztiválokról vagy koncertekről van. 😊
több mint 12 éve
catattack
3 520
Ez nem is tudom, hogy lehet kérdés... :/Eddig úgy néztek ki a vasárnapjaim, ha nincs semmi dolgom, szombaton elmegyek, oszt minden elhatározás ellenére csak berúgok,rúgj be mostJSanyo
és most mi a picsát csináljak egész nap????? :ofüligjimmy
több mint 12 éve
Eddig úgy néztek ki a vasárnapjaim, ha nincs semmi dolgom, szombaton elmegyek, oszt minden elhatározás ellenére csak berúgok, valamikor egy óra körül magamhoz térek.Most nem tettem, lefeküdtem korán, felkeltem fél hétkor, elmentem futni (jó, vagy kétszáz métert de tőlem ez nem kis teljesítmény), letusoltam, reggeliztem, átolvastam a híreket.... és most mi a picsát csináljak egész nap????? :ofüligjimmyrúgj be most
több mint 12 éve
ráadásul ami jó benne, az meg ebből van: https://www.youtube.com/watch?v=e0wkokaybWAKis rövidfilm Magyarországról, egész jó: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vSkuOy5iVP4empty taxihuh, szerintem nagyon rossz. zavaróan alap angol tudás + sztereotípiák tömkelege. semmi koncepció, ez alapján nem lenne sok kedvem eljönni. pedig kurvajó videót lehetne Magyarországról csinálni, csak mindenki ezekben a berögzült dolgokban gondolkozik. aztán lehet egy külföldinek ez kell, de szerintem nem..brk
több mint 12 éve
.brk
1 890
Kis rövidfilm Magyarországról, egész jó: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vSkuOy5iVP4empty taxihuh, szerintem nagyon rossz. zavaróan alap angol tudás + sztereotípiák tömkelege. semmi koncepció, ez alapján nem lenne sok kedvem eljönni. pedig kurvajó videót lehetne Magyarországról csinálni, csak mindenki ezekben a berögzült dolgokban gondolkozik. aztán lehet egy külföldinek ez kell, de szerintem nem.
több mint 12 éve
Kis rövidfilm Magyarországról, egész jó: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vSkuOy5iVP4empty taxiHát ez szerintem kifejezetten gyenge 😊
Főleg, hogy az elején be van játszva az amcsi szőke csaj, aki nem tudta, hogy van ilyen ország, majd pedig a videó java része arról szól, hogy mennyire nem beszélünk más nyelven. Mondjuk ha ennek a lényege kifigurázni az országot akkor tényleg jó 😊
több mint 12 éve
Kis rövidfilm Magyarországról, egész jó: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vSkuOy5iVP4
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Eddig úgy néztek ki a vasárnapjaim, ha nincs semmi dolgom, szombaton elmegyek, oszt minden elhatározás ellenére csak berúgok, valamikor egy óra körül magamhoz térek.Most nem tettem, lefeküdtem korán, felkeltem fél hétkor, elmentem futni (jó, vagy kétszáz métert de tőlem ez nem kis teljesítmény), letusoltam, reggeliztem, átolvastam a híreket.... és most mi a picsát csináljak egész nap????? :ofüligjimmyFuss (eddzél) tovább
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Eddig úgy néztek ki a vasárnapjaim, ha nincs semmi dolgom, szombaton elmegyek, oszt minden elhatározás ellenére csak berúgok, valamikor egy óra körül magamhoz térek.Most nem tettem, lefeküdtem korán, felkeltem fél hétkor, elmentem futni (jó, vagy kétszáz métert de tőlem ez nem kis teljesítmény), letusoltam, reggeliztem, átolvastam a híreket.... és most mi a picsát csináljak egész nap????? :o
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Tessék: http://blackandteal.com/2011/07/07/the-nfl-from-overseas-pt-i-how-i-became-a-fan-of-the-jaguars-and-the-nfl/kenyeret és cir...izé, linket a népnek légy szíves 😀shawnkaKezdem érteni, hogy miért pont Jax fan lettél. 😛StezMit akarsz, mostanság nálunk elég eseménydús az offseason...
A 'Hogyan lettem Jax szurkoló?" eredettörténetet meg már megírtam a Black & Tealen.iktriad
több mint 12 éve
.brk
1 890
http://www.youtube.com/watch?v=thRYuf_VByU&feature=relatedfantasztikus 😀 fo shizzle