OFF topik

31 feliratkozó

több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 897
Önpromó vol3. Mivel nem nagyon van visszajelzés róla, érdekelnének vélemények 😊
 mustache.hu/10-fontos-merfoldko-az-autogyartas-tortenelmeben-i-resz/
 mustache.hu/10-fontos-merfoldko-az-autogyartas-tortenelmeben-ii-resz/
több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
kemény, Erdő Péter jön fel mint a talajvíz! Már a komoly esélyesek között emlegetik 😊 (bwinen 5. per pill, gyorsan mindenki dobjon rá párezret, ékszereket, rózsafüzért, míg még nagyobb az oddsa!)fetomy
sbeten még 15-ös oddsszal van 9. helyen 😊
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
olvassatok

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
kemény, Erdő Péter jön fel mint a talajvíz! Már a komoly esélyesek között emlegetik 😊 (bwinen 5. per pill, gyorsan mindenki dobjon rá párezret, ékszereket, rózsafüzért, míg még nagyobb az oddsa!)
több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 540 — rabszolga
Egy vidit keresek...angol/amcsi, de volt hozzá magyar felirat.
Az utca emberét kérdezték különböző erkölcsi dolgokról. Abortusszal kapcsolatban, mikor gondolod azt, hogy helyes. 2. vh-ban lelőttél-e volna 10 zsidót ha a fejedhez fegyvert tartanak vagy betemetted-e volna a tömegsírokat úgy hogy még élnek meg ehhez hasonló kérdéseket feszegetett.

Nah megvan. 😀 Alul be lehet állítani a feliratot
 www.youtube.com/watch?v=7y2KsU_dhwI
több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 455

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Politika topicból, mert nem oda tartozik, de a listázós könyvtáros kapcsán mostmár muszáj, mert régóta böki a csőröm
könyvtáros szakon van adatbázis-kezelés óra, nem is egy 😊
jjncaa
Anno Debrecenben még a régi rendszerben menet közben eldöntötték, hogy nem kaphatnak diplomát az egyszakos törisek. Talán még a nyelvszakosak se, de ebben nem vagyok biztos (atyaisten, ez volt kb. 6-7 éve, hova tűnik az életem?). Nálunk informatika-könyvtár szak volt, az IK-hoz tartozott, az IK és a mat egy épületben. Szeptemberben feltűnt kb. 70 maca, na innen vettük észre. Nemcsak olyan matekos dögös, hanem tényleg dögös. Felvették ugyanis az info-könyvtár szakot, mert azt hallották, hogy az büfé. Namost én két profot ismertem onnan, hát abban elég biztos voltam, hogy az legfeljebb a progmathoz képest büfé, de ők tudják. Felvettek gyorsan vagy 12 tárgyat, hogy ők ezt letudják 3 év alatt, és minden nagyon jó lesz. A fele az első év után otthagyta a picsába, a harmada meg két év után is a Matematika alapjai 1 tárgyat csinálta, utána hagyta ott a picsába. füligjimmy
what's the point? 😊jjncaa
Hogy a bölcsészeket nemcsak a számítógéphez, de a matekhoz se értenek 😀 Mellesleg látom, hogy milyen tudással kerülnek be pl. közgázra, hát szégyen. A szüleik zsebéből húznak ki félévente negyedmilliót. Vissza a központi felvételit, az érettségi egy világröhej. Emiatt én támogatnám a tandíjat. Nyilván ez így röhej, dehát nem várhatunk mást, mint dilettanizmust. Én persze ingyen kaptam a diplomámat, de én fizetnék magasabb adókulcsot (nyilván könnyen ugatok, nem jártam jól az új kormánnyal), aztán ha pár év múlva azt is szépen kivezetnék, mindenki megnyugodna, a társadalmi igazságosság elve, meg minden. Egy biztos, ma túl sok kávét ittam.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 864 — no es importante
Politika topicból, mert nem oda tartozik, de a listázós könyvtáros kapcsán mostmár muszáj, mert régóta böki a csőröm
jjncaa
Anno Debrecenben még a régi rendszerben menet közben eldöntötték, hogy nem kaphatnak diplomát az egyszakos törisek. Talán még a nyelvszakosak se, de ebben nem vagyok biztos (atyaisten, ez volt kb. 6-7 éve, hova tűnik az életem?). Nálunk informatika-könyvtár szak volt, az IK-hoz tartozott, az IK és a mat egy épületben. Szeptemberben feltűnt kb. 70 maca, na innen vettük észre. Nemcsak olyan matekos dögös, hanem tényleg dögös. Felvették ugyanis az info-könyvtár szakot, mert azt hallották, hogy az büfé. Namost én két profot ismertem onnan, hát abban elég biztos voltam, hogy az legfeljebb a progmathoz képest büfé, de ők tudják. Felvettek gyorsan vagy 12 tárgyat, hogy ők ezt letudják 3 év alatt, és minden nagyon jó lesz. A fele az első év után otthagyta a picsába, a harmada meg két év után is a Matematika alapjai 1 tárgyat csinálta, utána hagyta ott a picsába. füligjimmy
what's the point? 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 15 477 — "Grammar maci"
jjncaa
ti meg megvigasztaltátok őket kifelé menet nem igaz?! 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
jjncaa
Anno Debrecenben még a régi rendszerben menet közben eldöntötték, hogy nem kaphatnak diplomát az egyszakos törisek. Talán még a nyelvszakosak se, de ebben nem vagyok biztos (atyaisten, ez volt kb. 6-7 éve, hova tűnik az életem?). Nálunk informatika-könyvtár szak volt, az IK-hoz tartozott, az IK és a mat egy épületben. Szeptemberben feltűnt kb. 70 maca, na innen vettük észre. Nemcsak olyan matekos dögös, hanem tényleg dögös. Felvették ugyanis az info-könyvtár szakot, mert azt hallották, hogy az büfé. Namost én két profot ismertem onnan, hát abban elég biztos voltam, hogy az legfeljebb a progmathoz képest büfé, de ők tudják. Felvettek gyorsan vagy 12 tárgyat, hogy ők ezt letudják 3 év alatt, és minden nagyon jó lesz. A fele az első év után otthagyta a picsába, a harmada meg két év után is a Matematika alapjai 1 tárgyat csinálta, utána hagyta ott a picsába.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
pc_x 943 — Red Fist
hehehe
 www.youtube.com/watch?v=zhOU0rfPVEE

több mint 13 éve
az indulás előtt nézz körül a városban 😀
 btlondon2012.co.uk/pano.htmljjncaa
köszi de nem oda megyek hanem Manchester mellé 😀davemayer
akkó meg rohadj meg 😀
gabtsi
gondoltam hogy valamelyik MU szimpatizáns betalál majd 😀

egyébként én is az vagyok és vicces hogy az ismerősöm is pont oda költözött ki pedig nem is nézi a focit 😊

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Ilyen TB felfüggesztést meg mittudoménmit én nem csináltam mikor kimentem. Úgy voltam vele, hogy amíg azt se tudom meddig sikerül maradni, addig felesleges. Annyit mondtak amúgy, hogy vmiféle nemzetközi TB kártyát kell kérni, amivel ellátnak majd kint amíg nincs ottani TB kártyád. Ehhez amúgy bemész, megigényled, és 10 perc múlva a tiéd.

Én semmi mást nem intéztem, mert azt mondták, hogy semmi más nem fontos előre. (mint utólag kiderült felesleges is lett volna 😊) De persze a hitel miatt rákérdezhetsz, hogy mi van. Hogy ne lehetne megoldani azt kétlem, nem valószínű, hogy aki hitelt, diákhitelt vett fel, az nem mehet külföldre amíg nem fizeti ki mindet. 😊 Max diákhitelnél azért nem mindegy, mert ugye az jövedelem alapján számolódik, és nekik tudniuk kell, mi volt a hivatalos lóvéd.

NI számod meg kb. 2-3 hét amíg megkapod. Pontosabban akkorra lehet általában időpontot kapni interjúra 😊
több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
köszi de nem oda megyek hanem Manchester mellé 😀davemayer
akkó meg rohadj meg 😀

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
tériszony-szimulátor 😊

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
köszi de nem oda megyek hanem Manchester mellé 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 864 — no es importante
 btlondon2012.co.uk/pano.html

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
köszi, bár azt nem nagyon értem hogy ha azt mondom 10 évig függesszék fel de én 5 év múlva visszajövök és aktiváltatom akkor abból mi bajom lesz? ilyen logika alapján nem éri meg kisebb időintervallumot megadni. Adózást nem nagyon értem, hiszen ha ott adózok (és EU-n belül vagyok) hogy kérne még tőlem pénzt a magyar szerv? davemayer
😀 A magyar szerv? Bármilyen jogcímen.. 😀 Nem értek az adózáshoz, asszem ezt Gyurma sokkal pontosabban tudná elmondani. Tőlünk kérték a célállomást és bejelentési kötelezettséggel terheltek meg, ha az változik. Mármint az ország. Valamit mondtak a kettős adózásról, de az nekem kínai volt. Ha hamarabb visszajössz abból semmi bajod nem lesz, és egyszerűbb az aktiválás is. Egy ismerősöm tavaly decemberben jött vissza 8 év után, még most sincs TB száma, minden a bürokrácia diszkrét báján múlik. Igaz, ő töröltette az övét mondván sosem jön vissza... 😀
több mint 13 éve
köszi, bár azt nem nagyon értem hogy ha azt mondom 10 évig függesszék fel de én 5 év múlva visszajövök és aktiváltatom akkor abból mi bajom lesz? ilyen logika alapján nem éri meg kisebb időintervallumot megadni. Adózást nem nagyon értem, hiszen ha ott adózok (és EU-n belül vagyok) hogy kérne még tőlem pénzt a magyar szerv?

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Úgy döntöttem áprilisban kiköltözök Angliába dolgozni, ismerősöknél fogok lakni az elején.
Ha esetleg van valakinek valami tapasztalata hogy mit érdemes előtte itthon elintézni (TB például) akkor azt megköszönöm, akihez megyek azt mondja nem kell semmit itthon csak kint intézni, más (itthon...) azt mondta hogy a TB-nek szóljak hogy kimegyek.davemayer
Ha hivatalosan mész, a TB-t mindenképpen. Ha van hiteled annak is utána kellene nézned, lehet-e kintről fizetni. A diákhitelt pl. nem lehet. Nem tudom mennyi időre szándékozol, de kinti TB számot kapni könnyű, csak sokáig tart. És ezt a számot mindenhol kérik.apeszos
igen, azt tudom hogy kapni fogok kint egy social numbert vagy mit amit mindenhez használhatok majd. Nincs diákhitelem hál'istennek.

Az mit jelent hogy hivatalosan? hogy ott bejelentve leszek-e mert akkor igen. Nem nagyon tudom hogy mit kell ilyenkor csinálni, irjak egy levelet a TB-nek hogy kiköltözöm így függesszék fel(?) a TB-met vagy mi? 😊davemayer
Hát a levél nem elég... Személyesen be kell menj, akkor talán hiba nélkül meg tudják oldani. 😊 Nyilatkoznod kell a kint tartózkodás céljáról és várható időtartamáról, valamint egy elérhetőséget meg kell adni, mert a TB számodat nem törlik, csak felfüggesztik. Aztán ha lejár a megadott idő, és te nem vagy elérhető, szívfájdalom nélkül aktiválják a számodat, és gyűlni fog a fizetni való. Az APEH illetve bocs, a NAV szintén ugyanez. Ezzel az állam felé elvileg rendezve vagy, később derülnek ki turpisságok majd az adózással kapcsolatban.
több mint 13 éve
Úgy döntöttem áprilisban kiköltözök Angliába dolgozni, ismerősöknél fogok lakni az elején.
Ha esetleg van valakinek valami tapasztalata hogy mit érdemes előtte itthon elintézni (TB például) akkor azt megköszönöm, akihez megyek azt mondja nem kell semmit itthon csak kint intézni, más (itthon...) azt mondta hogy a TB-nek szóljak hogy kimegyek.davemayer
Ha hivatalosan mész, a TB-t mindenképpen. Ha van hiteled annak is utána kellene nézned, lehet-e kintről fizetni. A diákhitelt pl. nem lehet. Nem tudom mennyi időre szándékozol, de kinti TB számot kapni könnyű, csak sokáig tart. És ezt a számot mindenhol kérik.apeszos
igen, azt tudom hogy kapni fogok kint egy social numbert vagy mit amit mindenhez használhatok majd. Nincs diákhitelem hál'istennek.

Az mit jelent hogy hivatalosan? hogy ott bejelentve leszek-e mert akkor igen. Nem nagyon tudom hogy mit kell ilyenkor csinálni, irjak egy levelet a TB-nek hogy kiköltözöm így függesszék fel(?) a TB-met vagy mi? 😊

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Ha hivatalosan mész, a TB-t mindenképpen. Ha van hiteled annak is utána kellene nézned, lehet-e kintről fizetni. A diákhitelt pl. nem lehet. Nem tudom mennyi időre szándékozol, de kinti TB számot kapni könnyű, csak sokáig tart. És ezt a számot mindenhol kérik.
több mint 13 éve
Ha esetleg van valakinek valami tapasztalata hogy mit érdemes előtte itthon elintézni (TB például) akkor azt megköszönöm, akihez megyek azt mondja nem kell semmit itthon csak kint intézni, más (itthon...) azt mondta hogy a TB-nek szóljak hogy kimegyek. ha jól emlékszek van itt olyan aki kint él/élt, ha megosztana velem pár tapasztalatot az jó lenne. Köszi!

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 222 — Eagles fan
Kellene valami am.focis téma a sig battle új fordulójára. Ha van valakinek ötlete/fórumaláírás igénye az ide tolja be az alany nevét:  bowl.hu/forum/alairasok/sig_battle_csevego

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Dohányosokhoz lenne kérdésem, szóval kérem 18 éven aluliak csak szülői felügyelet mellett olvassák el!
1) Nem találok a környéken West cigit, mentolos érdekelne, mert állítólag faszán mentolos 😀 Az érdekelne, hogy nem tudja valaki mennyibe kerül, hogy érdemes-e egyáltalán keresgetnem? Mármint úgy általában a West cigi, mert gondolom ugyanannyi azon belül mind.
2) Mentolos cigiből létezik valamelyik márkából hosszú ami nem slim?fetomy
Nálunk 740-be kerül a West.Próbáltam a mentolost, nem egy nagy kaland.Szerintem jobban jársz a Pall Mall "kattintóssal".A benne lévő kapszulát mindenképpen el kell pattintani, mert az a saját tapasztalatom, hogy, ha nem teszed horpadtra kell szívni a fejed.