OFF topik
31 feliratkozó
több mint 13 éve
észszerűwww.origo.hu/itthon/20130308-a-magyar-helyesirasi-szabalyzat-tizenkettedik-kiadasanak-tartalmabol.html

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Dugó, kínai módra: 10 napig, 100 km hosszan.biggeststuff.com/longest-traffic-jam-ever/
Érdemes a sávokat, pöttyet sűrű körforgalmakat megtekinteni.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 13 éve
Léteznek még Fabrikék?A Nerve után kikerültek a látómezőmből.Én régen a Bedlam dolgait szerettem nagyon, magyar kedvencem nincs azóta sem.Egy pörgős Biohazard, vagy Sick of it all koncertet nem lehet karbatett kézzel végigácsorogni.laccoo74Bő 10 évvel ezelőtt a Freshfabrik se állt másból...catattack
több mint 13 éve
catattack
3 520
Egy pörgős Biohazard, vagy Sick of it all koncertet nem lehet karbatett kézzel végigácsorogni.laccoo74Bő 10 évvel ezelőtt a Freshfabrik se állt másból...
több mint 13 éve
Egy pörgős Biohazard, vagy Sick of it all koncertet nem lehet karbatett kézzel végigácsorogni.www.hir24.hu/kulfold/2013/03/05/felmentettek-az-emberolessel-vadolt-enekest/Egy old school hardcore koncerten kicsit más a helyzet... 😀catattack
Dimebeg meggyilkolása kicsit megváltoztatta a dolgokat.A zenészek helye a színpadon van, a rajongóké pedig a színpad előtt!laccoo74
több mint 13 éve
www.hir24.hu/kulfold/2013/03/05/felmentettek-az-emberolessel-vadolt-enekest/Szvsz egy bizonyos mértékig nincs probléma azzal ha felmásznak színpadra, igaz elég veszélyes is tud lenni, hiszen ha úgy ugranak rá valakire hogy nem figyel, ott törhet a kéz meg akármi. De ha már állandó jelleggel fenn van valaki a színpadon akinek a nézőtéren lenne a hely, az már eléggé zavaró tud lenni...
Dimebeg meggyilkolása kicsit megváltoztatta a dolgokat.A zenészek helye a színpadon van, a rajongóké pedig a színpad előtt!laccoo74
több mint 13 éve
Kellene valami am.focis téma a sig battle új fordulójára. Ha van valakinek ötlete/fórumaláírás igénye az ide tolja be az alany nevét: bowl.hu/forum/alairasok/sig_battle_csevego
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
catattack
3 520
www.hir24.hu/kulfold/2013/03/05/felmentettek-az-emberolessel-vadolt-enekest/Egy old school hardcore koncerten kicsit más a helyzet... 😀
több mint 13 éve
www.hir24.hu/kulfold/2013/03/05/felmentettek-az-emberolessel-vadolt-enekest/Inkàbb a noirdesire-ügy, keleteurópában gixer s majd az igazság bajnokai megmutatják a romlott nyugatnak...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
www.hir24.hu/kulfold/2013/03/05/felmentettek-az-emberolessel-vadolt-enekest/Dimebeg meggyilkolása kicsit megváltoztatta a dolgokat.A zenészek helye a színpadon van, a rajongóké pedig a színpad előtt!
több mint 13 éve
Köszönöm!valaki, aki tud németül, segítsen legyen szíves e kifejezésben: "mehr sein als scheinen" (sic)- áll egy fejlécben.Ja, legyen több benned, mint ami kifelé látszik. A scheinen az angol shine-al egyenértékű de jelenti azt is, hogy valami csak szimplán látszik, nem sugároz bele a szemedbe.
kerestem neten, értelmesnek tűnő fordítást nem nagyon találtam (aztán lehet, hogy csak számomra nem volt értelme). 'Be more than you appear to be' - megfelelő fordítás ez szerintetek?Gergőbácsi
De lehet hogy ez valami aforizma és baromságot beszélek. Rajna
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 13 éve
valaki, aki tud németül, segítsen legyen szíves e kifejezésben: "mehr sein als scheinen" (sic)- áll egy fejlécben.Ja, legyen több benned, mint ami kifelé látszik. A scheinen az angol shine-al egyenértékű de jelenti azt is, hogy valami csak szimplán látszik, nem sugároz bele a szemedbe.
kerestem neten, értelmesnek tűnő fordítást nem nagyon találtam (aztán lehet, hogy csak számomra nem volt értelme). 'Be more than you appear to be' - megfelelő fordítás ez szerintetek?Gergőbácsi
De lehet hogy ez valami aforizma és baromságot beszélek.
több mint 13 éve
tesómnak is ott műtötték, -7-8 körül volt mindkét szeme, az elején 1-2 hétig napszemüveg kellett 0-24, utána ha kiment az utcára csak akkor kellett 2-3 hónapig asszem, 5 éve műtötték a szemét és azóta nincs gond vele. Lehet én is megpróbálkozok egy ilyennel, a szemüveg csak öregít 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
valaki, aki tud németül, segítsen legyen szíves e kifejezésben: "mehr sein als scheinen" (sic)- áll egy fejlécben.kerestem neten, értelmesnek tűnő fordítást nem nagyon találtam (aztán lehet, hogy csak számomra nem volt értelme). 'Be more than you appear to be' - megfelelő fordítás ez szerintetek?
több mint 13 éve
a műtétet megelőző fél évben nem romolhat a szemednem olcsó mondjuk, az én szemem ráadásul elég gyenge (-5.5 és -7.5), szóval a két lehetőségből a drágábbat választottam, de eddig csak pozitív visszajelzést hallottam/olvastam, szóval kétségem nincs, hogy megérijjncaamin múlik a vizsgálat sikeressége? csak mert olyasmit hallottam, hogy be kell állnia a szemnek kb 2 évig változatlanra, de amióta egyetemre járok csak romlik és gondolom romlani is fog még. plusz mi az a felső határ ami felett már nem tudnak 100%-ra műteni? nekem ugyanolyan szemem van mint neked, de félek ha évente romlik fél dioptriát suli végére kicsúszok a műthető kategóriából.
a másik meg, hogy az UV védelmet hogy oldod meg? napszemüveg 0-24?.brk
-6 felett nem tudják 100%-ra garantálni, -8 felett -14-ig pedig elképzelhető, hogy egy újabb korrekciós beavatkozásra szorul az illető, de -másfeles tartomány felett elvégzik ingyen újra
napszemüveget pedig 2 hónapig kell a szabadban hordani

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Sőt, annális jobb...Jaa akkor így már értem is a poént! 😊fetomypontosabban fogalmazva, annál jobb játékos...sutianap
több mint 13 éve
nem olcsó mondjuk, az én szemem ráadásul elég gyenge (-5.5 és -7.5), szóval a két lehetőségből a drágábbat választottam, de eddig csak pozitív visszajelzést hallottam/olvastam, szóval kétségem nincs, hogy megérijjncaamin múlik a vizsgálat sikeressége? csak mert olyasmit hallottam, hogy be kell állnia a szemnek kb 2 évig változatlanra, de amióta egyetemre járok csak romlik és gondolom romlani is fog még. plusz mi az a felső határ ami felett már nem tudnak 100%-ra műteni? nekem ugyanolyan szemem van mint neked, de félek ha évente romlik fél dioptriát suli végére kicsúszok a műthető kategóriából.
a másik meg, hogy az UV védelmet hogy oldod meg? napszemüveg 0-24?
több mint 13 éve
Jaa akkor így már értem is a poént! 😊fetomypontosabban fogalmazva, annál jobb játékos...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Jaa akkor így már értem is a poént! 😊
több mint 13 éve
A pápa árnyékos oldala.Szerintem csinálják neki egyszerre. Rocco Siffredi a másik oldalára, és amikor kidülled a szeme könnyebben dolgoznak a szemén is, meg az aranyerére sem lesz gond. Mindjárt nem lesz olyan szörnyű az a szemműtét...apeszos😮 Ki az a Rocco Siffredi?? 😱Ofetomy
több mint 13 éve
Szerintem csinálják neki egyszerre. Rocco Siffredi a másik oldalára, és amikor kidülled a szeme könnyebben dolgoznak a szemén is, meg az aranyerére sem lesz gond. Mindjárt nem lesz olyan szörnyű az a szemműtét...apeszos😮 Ki az a Rocco Siffredi?? 😱O
több mint 13 éve
Na de mit szólna ehhez Reggie meg JC6? Vagy nyitott kapcsolatban élsz Mozart? 😀RataxesBiztos megértik. Ez csak egy egészségügyi beavatkozás. 😛
több mint 13 éve
Na de mit szólna ehhez Reggie meg JC6? Vagy nyitott kapcsolatban élsz Mozart? 😀
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
Szerintem csinálják neki egyszerre. Rocco Siffredi a másik oldalára, és amikor kidülled a szeme könnyebben dolgoznak a szemén is, meg az aranyerére sem lesz gond. Mindjárt nem lesz olyan szörnyű az a szemműtét...
több mint 13 éve
Nekem egy ismerősömnek megcsinálták ezt a szemműtétet, és meghalt.Utána öt évvel egy vadászbalesetben.