OFF topik
31 feliratkozó
több mint 13 éve
Kellene 2 darab téma a sig battle playoff első fordulójára (eddig egy van, összesen 3 szükségeltetik). Ha van valakinek ötlete írja be ide, a lényeg hogy focis legyen 😊 Ja és egy user csak egyet írjon ha lehet 😊
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
1 kis elmélkednivaló húsvétra, boldog ünnepeket mindenkinek!
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Kedves Mindenki!A metropol meghirdetett egy grafikai játékot amelyre én is készítettem egy művet. Nagyon sokat segítenétek ha valamennyiőtök egy percet rászánva szavazna az én művemre.
Itt tudtok szavazni:
www.facebook.com/Metropol.hu/164800087899?sk=app_520318291353870
És ez az én művem
facebook.draftfcb.hu/metropol_pimp/galeria/2882_a1d1e4d79262c3d0691015edb9254132_8144.png
Előre is köszönöm mindenkinek!
Laki

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Egyes hírforrások úgy értesültek, hogy a Republic zenekar leigazolta soraiba a szabadügynök piacról Sipos F. Tamást.
több mint 13 éve
tudnátok hasonló oldalakat mutatni mint a nyuuz.hu?thebekeMintha kategorizáltak volna egy tumblr-oldalt, szóval arrafelé keresgélj.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 13 éve
sport.hir24.hu/atletika/2013/03/28/versenyezhet-a-gyilkossaggal-vadolt-pistorius/És, ha esetleg elítélik, akkor majd a börtönből is ki fog járni versenyezni?
több mint 13 éve
tudnátok hasonló oldalakat mutatni mint a nyuuz.hu?
több mint 13 éve
Há', de a tél okés volt. A tavasz szar.index.hu/kulfold/2013/03/22/halalbuntetest_kertek_az_idojos_mormotara/Akkor a macinak is reszeltek!laccoo74
.....Amadeus91
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
Majd Bill Murray saját kezűleg elintézi:index.hu/kulfold/2013/03/22/halalbuntetest_kertek_az_idojos_mormotara/Ilyenkor azért bezárnék pár ember egy puha szobába, hogy gondolkodjon el a világ nagy dolgain picit...Matthew99
.....Amadeus91
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 13 éve
index.hu/kulfold/2013/03/22/halalbuntetest_kertek_az_idojos_mormotara/Ilyenkor azért bezárnék pár ember egy puha szobába, hogy gondolkodjon el a világ nagy dolgain picit...
.....Amadeus91

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
index.hu/kulfold/2013/03/22/halalbuntetest_kertek_az_idojos_mormotara/Akkor a macinak is reszeltek!
.....Amadeus91
több mint 13 éve
Egyik haverom cucca, töltsétek ki, ha van egy kis időtök:Jelentem, kitöltve! 😊
docs.google.com/forms/d/1SWvm-8kKj9b4CevZcP1hGQ5QkCXjgVyC5YggO69b-wI/viewform?pli=1Rajna
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Klíma szervizzel/beszereléssel/forgalmazással foglalkozik valaki? Mert kérnék egy apró szívességet.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Ja ja, de ezek is tetszettek: "Ha a válaszod 'nem', akkor ugorj az 5. kérdéshez!", "Több válasz lehetséges, a következő kérdést ugord át". Megnéztem volna ki tölti ki őket ha nincs odaírva... Vagy milyen Hsz-ek születnek. -Há' nem jók a kérdések, milyen szar teszt ez??- 😀a trollkérdés jó 😀davemayerEgyik haverom cucca, töltsétek ki, ha van egy kis időtök:+1 volt.apeszos
docs.google.com/forms/d/1SWvm-8kKj9b4CevZcP1hGQ5QkCXjgVyC5YggO69b-wI/viewform?pli=1Rajna
több mint 13 éve
a trollkérdés jó 😀Egyik haverom cucca, töltsétek ki, ha van egy kis időtök:+1 volt.apeszos
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Egyik haverom cucca, töltsétek ki, ha van egy kis időtök:9. Véleményed szerint a Sport1-es amerikai focis közvetítések milyen mértékben járultak hozzá az amerikai foci elnépszerűsödéséhez?
Ilyen magyar szó nincs 😊
több mint 13 éve
Egyik haverom cucca, töltsétek ki, ha van egy kis időtök:+1 volt.
több mint 13 éve
index.hu/belfold/2013/03/25/kiugrott_a_vonatbol_meghalt/simán ki lehet nyitni az ajtaját menet közben, én már akkor kiszoktam leszállás előtt, mikor beér az állomásra.
IC-nek ma már menet közben nyílik az ajtaja? Vagy ez "IC" volt ami = a 60 éves 1. osztályú vagonokkal?Amadeus91
több mint 13 éve
Egyik haverom cucca, töltsétek ki, ha van egy kis időtök:majd rakd ki facebookra nappal
több mint 13 éve
Egyik haverom cucca, töltsétek ki, ha van egy kis időtök:docs.google.com/forms/d/1SWvm-8kKj9b4CevZcP1hGQ5QkCXjgVyC5YggO69b-wI/viewform?pli=1
több mint 13 éve
hir.ma/kulfold/vatikani-hirek/elfogatoparancs-xvi-benedek-ellen/54613Ezmiez? Hoax?
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
index.hu/belfold/2013/03/25/kiugrott_a_vonatbol_meghalt/IC-nek ma már menet közben nyílik az ajtaja? Vagy ez "IC" volt ami = a 60 éves 1. osztályú vagonokkal?
több mint 13 éve
Melból hazafelé bementem a helyi NAV kirendeltségbe, hogy kérjek borítékot, amiben fel tudom adni az adóbevallást. Mondom a fickónak, hogy 2 olyan borítékot szeretnék. Aszongya ad egyet. Mondom nekem kettő kellene. Egy miért nem elég, spórolniuk kell vele! WTF?? Mondom mert kettő embernek kell, és azt nem adhatom fel egyben. Akkor vigyem be személyesen. Végül nagy nehezen adott.
több mint 13 éve
😀 Semmi gond. Nem vettem volna magamra.
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/