OFF topik
31 feliratkozó
több mint 13 éve
Nyugodjék békében a "Madárjós"! 😕
több mint 13 éve
Hmm majd figyelek erre ,mert nem akarok feleslegesen kontrázni csak akkor szoktam amikor már irritál a hülyesége 😀 De lehet átestem a lótúlsó oldalára ha valakinek zavaró majd visszább fogom magam 😀TocaA fenti sorokban vázolt viselkedés egy alapvető különbséget jelent Sobri és kb. mindenki más között.
Szerintem.
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
Szerintem Sobri hsz-einek max. 15-20%-a faszság, ha már így fogalmazunk. Szóval ebből a szempontból, engem Toca folyamatos reagálási kényszere idegesít igazán. Bármit ír be Sobri, egyből jön a Toca kontra. (Nézzük már meg, hogy Sobri beírná, hogy Toca az alltime best, akkor mi van 😀)Amit Toca számára Sobri jelent, az az, amit én jelentek Schleck számára.
pc_x
több mint 13 éve
lassan azt érzem, hogy még így is alatta 😂Szerintem Sobri hsz-einek max. 15-20%-a faszság, ha már így fogalmazunk. ...pc_xa kérdés már csak az, hogy ezzel fórum átlag alatt, vagy fölött van? 😊
yooker

több mint 13 éve
catattack
3 520
Szép teljesítmény, büszke vagyok Rád! 😀 Így kell ezt csinálni! Húsvéti hangulatom lett ahogy ezt olvastam 😊RataxesIrány locsolkodni!
több mint 13 éve
Szép teljesítmény, büszke vagyok Rád! 😀 Így kell ezt csinálni! Húsvéti hangulatom lett ahogy ezt olvastam 😊
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
catattack
3 520
Találós kérdésNa... most van 11:20. 40 perce nem ittam semmit, 6:30-ig nem ittam semmit. Mennyi van bennem? | 8dl Jager |
😛
Segítség: Fizettem 500 forintot!
több mint 13 éve
Szerintem Sobri hsz-einek max. 15-20%-a faszság, ha már így fogalmazunk. ...pc_xa kérdés már csak az, hogy ezzel fórum átlag alatt, vagy fölött van? 😊
több mint 13 éve
Engem valahogy irtó módon tudnak zavarni ezek a vok, mek, tom rövidítések. Pedig sokszor olyan emberektől is látom, akit ettől sokkal többre tartok. Mielőtt valaki félremagyarázná, nem nézek le emiatt senkit, csak fura pl. gsn-től ilyeneket látni. Mondjuk az ilyeneket, h stb én is előszeretettel használom,m praktikusnak tűnik. De valahogy nálam ez nem egy kategória a mek/vok/vlsz rövidítésekkel.
több mint 13 éve
Hmm majd figyelek erre ,mert nem akarok feleslegesen kontrázni csak akkor szoktam amikor már irritál a hülyesége 😀 De lehet átestem a lótúlsó oldalára ha valakinek zavaró majd visszább fogom magam 😀Te annak érzed, én nem. Ennyi. Én úgy veszem észre, hogy minden témában reagálsz rá (inkább kontrázol, de mindegy). Tőlem amúgy teheted, nyugodtan, ahogy mondod, ez egy fórum. Én is csak a véleményem fejtettem ki, amivel nem vagyok egyedül 😊pc_xSzerintem Sobri hsz-einek max. 15-20%-a faszság, ha már így fogalmazunk. Szóval ebből a szempontból, engem Toca folyamatos reagálási kényszere idegesít igazán. Bármit ír be Sobri, egyből jön a Toca kontra. (Nézzük már meg, hogy Sobri beírná, hogy Toca az alltime best, akkor mi van 😀)Azért ez enyhe túlzás, ha olyan témában ír ami érdekel akkor reagálok, nem csak rá máséra is , de ha nem érdekel nem teszem. Mellesleg bármennyire is meglepő számodra a fórum azért van hogy egymásra reagáljunk.Toca
Viszont a nyelvi témában (bár én sem szeretem látni), de miért ne lehetne elfogadni a tömörítéseket, nem kötelező használni, és mint az angolban is látjuk hivatalos nyelvezetben nem is jellemző. Viszont szinte biztos vagyok, hogy mindannyian használtátok már valamelyik rövidítést írásos formában (vok, vlsz, h, stb..). Pl: Az angol szótár is évente több ezer új szóval bővül, ez mitől degresszió?pc_x
több mint 13 éve
a vagyok -> vok, szerintem -> sztem és társai pusztán a szavak megerőszakolása, semmi több, az emberek félelmetes szellemi energiát tudnak arra elpazarolni, hogy minél kevesebbet használják az agyukatEz egy másik kérdés. Én arra reagálok, hogy miért ne lehetne szabályos több rövidítés. Az, hogy ki mit használ a szótárból az már egyéni döntéspc_xAz angol szótár is évente több ezer új szóval bővül, ez mitől degresszió?pc_xaz emberek aktív szókincse degradálódik, szerintem jól ismered te is pl. Pacmant, aki hajlamos új szavak, teljesen értelmetlen kifejezések kitalálására, akkor őt eddig rosszul ítéltük meg és pusztán egy progresszív nyelvújítóval van dolgunk?
mennyiség =/= minőség, de nem folytatom, mert rögtön meg is kapom a liberális fővezértől, hogy ezt bizony nem lehet így eldönteni, azt viszont talán mondanom sem kell, hogy maga a szótár hiába bővül, ha az emberek egyre kevésbé fejezik ki választékosan magukat, és ez már régóta tartó folyamatjjncaa

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Te annak érzed, én nem. Ennyi. Én úgy veszem észre, hogy minden témában reagálsz rá (inkább kontrázol, de mindegy). Tőlem amúgy teheted, nyugodtan, ahogy mondod, ez egy fórum. Én is csak a véleményem fejtettem ki, amivel nem vagyok egyedül 😊Szerintem Sobri hsz-einek max. 15-20%-a faszság, ha már így fogalmazunk. Szóval ebből a szempontból, engem Toca folyamatos reagálási kényszere idegesít igazán. Bármit ír be Sobri, egyből jön a Toca kontra. (Nézzük már meg, hogy Sobri beírná, hogy Toca az alltime best, akkor mi van 😀)Azért ez enyhe túlzás, ha olyan témában ír ami érdekel akkor reagálok, nem csak rá máséra is , de ha nem érdekel nem teszem. Mellesleg bármennyire is meglepő számodra a fórum azért van hogy egymásra reagáljunk.Toca
Viszont a nyelvi témában (bár én sem szeretem látni), de miért ne lehetne elfogadni a tömörítéseket, nem kötelező használni, és mint az angolban is látjuk hivatalos nyelvezetben nem is jellemző. Viszont szinte biztos vagyok, hogy mindannyian használtátok már valamelyik rövidítést írásos formában (vok, vlsz, h, stb..). Pl: Az angol szótár is évente több ezer új szóval bővül, ez mitől degresszió?pc_x

több mint 13 éve
Ez egy másik kérdés. Én arra reagálok, hogy miért ne lehetne szabályos több rövidítés. Az, hogy ki mit használ a szótárból az már egyéni döntésAz angol szótár is évente több ezer új szóval bővül, ez mitől degresszió?pc_xaz emberek aktív szókincse degradálódik, szerintem jól ismered te is pl. Pacmant, aki hajlamos új szavak, teljesen értelmetlen kifejezések kitalálására, akkor őt eddig rosszul ítéltük meg és pusztán egy progresszív nyelvújítóval van dolgunk?
mennyiség =/= minőség, de nem folytatom, mert rögtön meg is kapom a liberális fővezértől, hogy ezt bizony nem lehet így eldönteni, azt viszont talán mondanom sem kell, hogy maga a szótár hiába bővül, ha az emberek egyre kevésbé fejezik ki választékosan magukat, és ez már régóta tartó folyamatjjncaa

több mint 13 éve
Az angol szótár is évente több ezer új szóval bővül, ez mitől degresszió?pc_xaz emberek aktív szókincse degradálódik, szerintem jól ismered te is pl. Pacmant, aki hajlamos új szavak, teljesen értelmetlen kifejezések kitalálására, akkor őt eddig rosszul ítéltük meg és pusztán egy progresszív nyelvújítóval van dolgunk?
mennyiség =/= minőség, de nem folytatom, mert rögtön meg is kapom a liberális fővezértől, hogy ezt bizony nem lehet így eldönteni, azt viszont talán mondanom sem kell, hogy maga a szótár hiába bővül, ha az emberek egyre kevésbé fejezik ki választékosan magukat, és ez már régóta tartó folyamat

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Szerintem Sobri hsz-einek max. 15-20%-a faszság, ha már így fogalmazunk. Szóval ebből a szempontból, engem Toca folyamatos reagálási kényszere idegesít igazán. Bármit ír be Sobri, egyből jön a Toca kontra. (Nézzük már meg, hogy Sobri beírná, hogy Toca az alltime best, akkor mi van 😀)Azért ez enyhe túlzás, ha olyan témában ír ami érdekel akkor reagálok, nem csak rá máséra is , de ha nem érdekel nem teszem. Mellesleg bármennyire is meglepő számodra a fórum azért van hogy egymásra reagáljunk.
több mint 13 éve
Egyetértek. Bevallom engem is már frusztrál ez a folyamatos "Sobrivilágígy-Sobrivilágúgy" szöveg minden egyes Jóska hsz. után...
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
Szerintem Sobri hsz-einek max. 15-20%-a faszság, ha már így fogalmazunk. Szóval ebből a szempontból, engem Toca folyamatos reagálási kényszere idegesít igazán. Bármit ír be Sobri, egyből jön a Toca kontra. (Nézzük már meg, hogy Sobri beírná, hogy Toca az alltime best, akkor mi van 😀)Viszont a nyelvi témában (bár én sem szeretem látni), de miért ne lehetne elfogadni a tömörítéseket, nem kötelező használni, és mint az angolban is látjuk hivatalos nyelvezetben nem is jellemző. Viszont szinte biztos vagyok, hogy mindannyian használtátok már valamelyik rövidítést írásos formában (vok, vlsz, h, stb..). Pl: Az angol szótár is évente több ezer új szóval bővül, ez mitől degresszió?

több mint 13 éve
Lelkes fiatal vagyok még ,bízom benne hogy egyszer belátod hogy hszeid 60 % faszság. Bár tudom nem ma lesz, de még mindig jobb veled diskurálni mert néha értelmesen lehet, mint senkivel 😀Toca60???
Akkor valamit megint rosszul csinálok...
Na ja. Ez van a hosszabb élettársi viszonyban. A fiatal szerető ezért jobb, nincsenek a napi gondok, csak az élvezetek... Pedig értékelhetnéd ha néha felnézek az újságból a kandalló mellett... 😀 Aztán virágot kaptál-e? 😀 😛apeszosLátod, mindig kapok valami kis finomságot.
több mint 13 éve
Lelkes fiatal vagyok még ,bízom benne hogy egyszer belátod hogy hszeid 60 % faszság. Bár tudom nem ma lesz, de még mindig jobb veled diskurálni mert néha értelmesen lehet, mint senkivel 😀Mert már elergyadtál, beöregedtél.Megcsalsz more? A derekad letöröm.. 😀 😛 apeszosAmikor ők öregek lesznek ők is rájönnek/ megtanulják hoy nem véletlen alakult így ki. És remélhetőleg azt is megtanulják hogy a progresszív szó jelentését amit úgy tűnik neked is meg kéne.Dehát nem bírod megszokni.
Bár Sobri világban minden másképp van megszokhattam volna.Toca
Ezért vagy te itt a fórumon a legjobb beszélgetőpartnerem.
Te vagy akire mindig számíthatok, ha diskurálni akarok, téged sosem zavar, ha a valóságtól teljesen el kell rugaszkodj is ahhoz, hogy opponálhass, szembehelyezkedhess velem.
Bár ez sokszor eröltetett és túlzásokhoz vezet, még mindig jobb, mintha magadban tartanád, és megfosztanál az ebből fakadó szórakozási lehetőségektől.
Szpászíbá.
Az én világomban bizony a progresszív azt jelenti, ha valami előremutató, haladó, fejlődő, és ez jelen esetben a nyelv ilyetén átalakulására is maximálisan igaz.
És természetesen semmi sem véletlenül alakul ki, ott és akkor megvan a logikája, csak mindent meghalad az idő.
Ami izgalmas, újszerű, eredeti most, az 20 év múlva ósdi, lejárt, sablonos lesz.
És ami 20 éve volt menő, az mostanra avétos.
Sobri Jóska
Toca még lelkes, fiatalos, figyelmes, mindig van hozzám 1-2 kedves szava, odafigyel mit mondok, reflektál rá, kinyilvánítja, hogy szarik rám, de közben érzem benne a tüzet, a kémiát, a törődést.
Úgy érzem rögzültem nála, és ez nem csak a pillanatnak szól, hanem életpálya szerűen le fog követni, és ellát szórakoznivalóval.
Nem pár szavas mondatokkal igyekszik frappírozni, hanem belead apait-anyait, és még azon lendülettel el is határolódik ha kell, saját magától is.
Szóval deréktörés ide, nyakleves oda, ő a legjobb bszélgetőpartnerem immár. 😛PPPSobri Jóska
több mint 13 éve
Na ja. Ez van a hosszabb élettársi viszonyban. A fiatal szerető ezért jobb, nincsenek a napi gondok, csak az élvezetek... Pedig értékelhetnéd ha néha felnézek az újságból a kandalló mellett... 😀 Aztán virágot kaptál-e? 😀 😛Megcsalsz more? A derekad letöröm.. 😀 😛 apeszosMert már elergyadtál, beöregedtél.
Toca még lelkes, fiatalos, figyelmes, mindig van hozzám 1-2 kedves szava, odafigyel mit mondok, reflektál rá, kinyilvánítja, hogy szarik rám, de közben érzem benne a tüzet, a kémiát, a törődést.
Úgy érzem rögzültem nála, és ez nem csak a pillanatnak szól, hanem életpálya szerűen le fog követni, és ellát szórakoznivalóval.
Nem pár szavas mondatokkal igyekszik frappírozni, hanem belead apait-anyait, és még azon lendülettel el is határolódik ha kell, saját magától is.
Szóval deréktörés ide, nyakleves oda, ő a legjobb bszélgetőpartnerem immár. 😛PPPSobri Jóska
több mint 13 éve
Mert már elergyadtál, beöregedtél.Megcsalsz more? A derekad letöröm.. 😀 😛 apeszosAmikor ők öregek lesznek ők is rájönnek/ megtanulják hoy nem véletlen alakult így ki. És remélhetőleg azt is megtanulják hogy a progresszív szó jelentését amit úgy tűnik neked is meg kéne.Dehát nem bírod megszokni.
Bár Sobri világban minden másképp van megszokhattam volna.Toca
Ezért vagy te itt a fórumon a legjobb beszélgetőpartnerem.
Te vagy akire mindig számíthatok, ha diskurálni akarok, téged sosem zavar, ha a valóságtól teljesen el kell rugaszkodj is ahhoz, hogy opponálhass, szembehelyezkedhess velem.
Bár ez sokszor eröltetett és túlzásokhoz vezet, még mindig jobb, mintha magadban tartanád, és megfosztanál az ebből fakadó szórakozási lehetőségektől.
Szpászíbá.
Az én világomban bizony a progresszív azt jelenti, ha valami előremutató, haladó, fejlődő, és ez jelen esetben a nyelv ilyetén átalakulására is maximálisan igaz.
És természetesen semmi sem véletlenül alakul ki, ott és akkor megvan a logikája, csak mindent meghalad az idő.
Ami izgalmas, újszerű, eredeti most, az 20 év múlva ósdi, lejárt, sablonos lesz.
És ami 20 éve volt menő, az mostanra avétos.
Sobri Jóska
Szóval deréktörés ide, nyakleves oda, ő a legjobb bszélgetőpartnerem immár. 😛PPP
több mint 13 éve
krumpli. Java a föld alatt.Csak nehéz belátni, hogy ez a haladás, minden generáció a saját értékeit tekinti etalonnak, az elődeiét ósdinak, idejétmúltnak, az utódaiét indokolatlannak, szükségtelennek tartja.mellé
Minden bántás nélkül, ennek jjncaa a megtestesült példája.
Sobri Jóska
én az elődeink értékeit tekintem - e témában - etalonnak, a saját generációmét megvetendőnek, míg az utódokéval szembesülni sem szeretnék
az idő haladása pedig nem egyenlő a haladással, hát még a progresszíóvaljjncaa
több mint 13 éve
Csak nehéz belátni, hogy ez a haladás, minden generáció a saját értékeit tekinti etalonnak, az elődeiét ósdinak, idejétmúltnak, az utódaiét indokolatlannak, szükségtelennek tartja.mellé
Minden bántás nélkül, ennek jjncaa a megtestesült példája.
Sobri Jóska
én az elődeink értékeit tekintem - e témában - etalonnak, a saját generációmét megvetendőnek, míg az utódokéval szembesülni sem szeretnék
az idő haladása pedig nem egyenlő a haladással, hát még a progresszíóval

---