OFF topik

31 feliratkozó

több mint 12 éve
JéBé Green Bay Packers 7 897
Vendégem egy sörre aki beszélgetésbe elegyedne velük piros kendőben.

Got damn, dawg! I fo sho be crippin and reppin' and poppin' cKraps and thuggin bl00dz all dis dizay! Rep Mob Piru Latin Ganksta Five Pointed Nation Blood Sl00b reppin' five poopin' six stoopin' know what im sayin' fo sho muhfugga?! Quick! Shoot me in da face 'cause I tink I gots Shaniqua preg-o-nant! 😀
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 296 — Vikings fan
 www.szeretlekmagyarorszag.hu/10-tipikus-trollfajta-a-netenempty taxi
Sobri melyik? 😀dcsicsak
Én az 1-est és a 4-est adnám neki egyszerre 😀Toca
Vállalom.
Gondolom te is a 7-est.Sobri Jóska
Hát lehet. Bár nem kutakodom utánad ha erre gondolsz csak reagálok kcisit mást. De a kipécézést vállalom 😊
Bár mostanában direkt kerültem a hülyeségeid, csak ez magaslabda volt 😀
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 192 — #NoStress
Sobri melyik? 😀dcsicsak
Én az 1-est és a 4-est adnám neki egyszerre 😀Toca
Vállalom.
Gondolom te is a 7-est.

több mint 12 éve
Sobri melyik? 😀dcsicsak
Én az 1-est és a 4-est adnám neki egyszerre 😀
több mint 12 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Sobri melyik? 😀
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 248 — NFL bracket champion '26
 www.szeretlekmagyarorszag.hu/10-tipikus-trollfajta-a-neten

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Hátha valaki csipőből vágja mire gondolok. Láttam egy jutyubos videót egy pasiról (meg talán volt vele egy csaj is) aki valami játszótéren a mászókákon húzódzkodott egy kézzel, meg mindenféle elképesztő mutatványokat nyomott közben. Most keresem, de nem találom. És nem Hannibal for Kingre gondolok. Ha jól rémlik fehér gyerek volt, vagy latinó esetleg.
több mint 12 éve
A pilóta "kinyitotta az ablakot" a kép kedvéért 😀 Csoda hogy a maszkot nem vette le hogy látszódjon a mosolya 😊Rataxes
hát ha még az lenne a legnagyobb hiba, mert bár az F-16-oson tényleg elég átlátszó a kabintető, a szélein nyilván torzítaná a kilátást a kamera felől nézve)
de a stadionban balról jobbra van árnyék, a gépeken meg jobbról balra, ráadásul a beesési szög sem megfelelő
meg ez ilyen szuperfényképezőgép lehet, hogy mindenre fókuszál, az egyetlen dolog, aminek nincs éles kontúrja, az a kamerás gépnél a kondenzcsík, ami viszont hiányzik a többinél
meg ugye a másik három gép is messze van ahhoz, hogy ez a szokásos négyes formáció lehessenslowmotion
Nekem tetszik, a többi meg nem az én dolgom.Uff!laccoo74
Nem azt mondták hogy nem jó kép, csak hogy egy photoshoppal összedobott tákolmány.
Mondjuk hihetetlen gagyin van megkreálva 😀
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
A pilóta "kinyitotta az ablakot" a kép kedvéért 😀 Csoda hogy a maszkot nem vette le hogy látszódjon a mosolya 😊Rataxes
hát ha még az lenne a legnagyobb hiba, mert bár az F-16-oson tényleg elég átlátszó a kabintető, a szélein nyilván torzítaná a kilátást a kamera felől nézve)
de a stadionban balról jobbra van árnyék, a gépeken meg jobbról balra, ráadásul a beesési szög sem megfelelő
meg ez ilyen szuperfényképezőgép lehet, hogy mindenre fókuszál, az egyetlen dolog, aminek nincs éles kontúrja, az a kamerás gépnél a kondenzcsík, ami viszont hiányzik a többinél
meg ugye a másik három gép is messze van ahhoz, hogy ez a szokásos négyes formáció lehessenslowmotion
Nekem tetszik, a többi meg nem az én dolgom.Uff!
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 303 — Cowboys fan
meg ugye a másik három gép is messze van ahhoz, hogy ez a szokásos négyes formáció lehessen
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 223 — Eagles fan
A pilóta "kinyitotta az ablakot" a kép kedvéért 😀 Csoda hogy a maszkot nem vette le hogy látszódjon a mosolya 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 303 — Cowboys fan

Hú, de jó kép!laccoo74
hű, de szar fotosopp... soroljam?
több mint 12 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 277 — Saturday Night Lights
Gabriele Galimberti olasz fotós másfél év alatt körbeutazta a világot, hogy gyerekeket örökítsen meg a kedvenc játékaikkal. Melegen ajánlott, családosoknak kötelező 😊
 www.gabrielegalimberti.com/projects/toys-2/#

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 223 — Eagles fan
Kellene valami am.focis téma a sig battle új fordulójára. Ha van valakinek ötlete/fórumaláírás igénye az ide tolja be az alany nevét:  bowl.hu/forum/alairasok/sig_battle_csevego

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
xrace77 Denver Broncos 4 666
Eszméletlen hangulatos videó 😊
 indavideo.hu/video/Saintpista_-_Tobb_mint_gondolnad
több mint 12 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 277 — Saturday Night Lights
Mire áll kis hazánkban (18+)

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
 www.facebook.com/video/embed?video_id=10151366157934658" width="640" height="360
Ez rohadt nagy!!!!

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci

Hú, de jó kép!
több mint 12 éve
 index.hu/belfold/2013/03/19/savval_ontottek_le_egy_not_a_iii._keruletben/

"Az RTL Klub információi szerint az egyik budai kórház főigazgatója volt az, aki egy hete kedden a III. kerületben durván bántalmazott, majd savval leöntött egy nőt.
...
A férfi a III. kerületi lakásban a nőt elkábította, megkínozta, a kezeit összekötözte, a derekát és a combját pedig valamilyen savval lelocsolta."

Végülis kiműthette volna a máját, vagy a szemét. Ahhoz képest...

Itt mi lehet a tuti?

több mint 12 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
 starwars.com/this-is-madness/index.html#bracket

Tessenek szavazni ki a kedvenc SW karakter. 😀süti
Han Solo vs. Darth Vader döntőt érzek... 😊Sobri Jóska
Solo ága elég sima, bár remélem Yoda picit megszorítja, de nem valószínű.. a bal alsó ág viszont borzalmas. 😀
Odaát Vadernek sima útja van az elődöntőig, de lehet hogy Boba Fett megszorongatja azért, mint harmadik számú kiemelt.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve

Tessenek szavazni ki a kedvenc SW karakter. 😀süti
Han Solo vs. Darth Vader döntőt érzek... 😊

több mint 12 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan

Tessenek szavazni ki a kedvenc SW karakter. 😀
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 396 — Így remélem megfelelek nektek.....
Tudom volt már a téma korábban máshol más topicban, de így még együtt nem láttam, Szomorú valóság Lions Tigers Wings és Pistons fanoknak különösen érdekes lehet de másnak is:

index.hu/nagykep/2013/03/18/detroit/
több mint 12 éve
JéBé Green Bay Packers 7 897
Az ukránok sem jöttek ki jobban a dologból.
 index.hu/kulfold/2013/03/18/ukrajnaban_szaz_kilometeres_dugo_van/
több mint 12 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 644 — Poloska confirmed
Itt meg esett 3 órát a hó ami el is olvadt egyből... francba ide Hevesbe még a katasztrófák se jutnak el... Semmi kaland nincs.

"poén" off.