OFF topik
31 feliratkozó
több mint 12 éve
Vendégem egy sörre aki beszélgetésbe elegyedne velük piros kendőben.Got damn, dawg! I fo sho be crippin and reppin' and poppin' cKraps and thuggin bl00dz all dis dizay! Rep Mob Piru Latin Ganksta Five Pointed Nation Blood Sl00b reppin' five poopin' six stoopin' know what im sayin' fo sho muhfugga?! Quick! Shoot me in da face 'cause I tink I gots Shaniqua preg-o-nant! 😀
több mint 12 éve
Hát lehet. Bár nem kutakodom utánad ha erre gondolsz csak reagálok kcisit mást. De a kipécézést vállalom 😊Vállalom.Én az 1-est és a 4-est adnám neki egyszerre 😀Tocawww.szeretlekmagyarorszag.hu/10-tipikus-trollfajta-a-netenempty taxiSobri melyik? 😀dcsicsak
Gondolom te is a 7-est.Sobri Jóska
Bár mostanában direkt kerültem a hülyeségeid, csak ez magaslabda volt 😀
több mint 12 éve
Vállalom.Én az 1-est és a 4-est adnám neki egyszerre 😀Tocawww.szeretlekmagyarorszag.hu/10-tipikus-trollfajta-a-netenempty taxiSobri melyik? 😀dcsicsak
Gondolom te is a 7-est.
több mint 12 éve
Én az 1-est és a 4-est adnám neki egyszerre 😀www.szeretlekmagyarorszag.hu/10-tipikus-trollfajta-a-netenempty taxiSobri melyik? 😀dcsicsak
több mint 12 éve
www.szeretlekmagyarorszag.hu/10-tipikus-trollfajta-a-netenempty taxiSobri melyik? 😀
több mint 12 éve
www.szeretlekmagyarorszag.hu/10-tipikus-trollfajta-a-neten

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Hátha valaki csipőből vágja mire gondolok. Láttam egy jutyubos videót egy pasiról (meg talán volt vele egy csaj is) aki valami játszótéren a mászókákon húzódzkodott egy kézzel, meg mindenféle elképesztő mutatványokat nyomott közben. Most keresem, de nem találom. És nem Hannibal for Kingre gondolok. Ha jól rémlik fehér gyerek volt, vagy latinó esetleg.
több mint 12 éve
Nem azt mondták hogy nem jó kép, csak hogy egy photoshoppal összedobott tákolmány.Nekem tetszik, a többi meg nem az én dolgom.Uff!laccoo74A pilóta "kinyitotta az ablakot" a kép kedvéért 😀 Csoda hogy a maszkot nem vette le hogy látszódjon a mosolya 😊Rataxeshát ha még az lenne a legnagyobb hiba, mert bár az F-16-oson tényleg elég átlátszó a kabintető, a szélein nyilván torzítaná a kilátást a kamera felől nézve)
de a stadionban balról jobbra van árnyék, a gépeken meg jobbról balra, ráadásul a beesési szög sem megfelelő
meg ez ilyen szuperfényképezőgép lehet, hogy mindenre fókuszál, az egyetlen dolog, aminek nincs éles kontúrja, az a kamerás gépnél a kondenzcsík, ami viszont hiányzik a többinél
meg ugye a másik három gép is messze van ahhoz, hogy ez a szokásos négyes formáció lehessenslowmotion
Mondjuk hihetetlen gagyin van megkreálva 😀
több mint 12 éve
Nekem tetszik, a többi meg nem az én dolgom.Uff!A pilóta "kinyitotta az ablakot" a kép kedvéért 😀 Csoda hogy a maszkot nem vette le hogy látszódjon a mosolya 😊Rataxeshát ha még az lenne a legnagyobb hiba, mert bár az F-16-oson tényleg elég átlátszó a kabintető, a szélein nyilván torzítaná a kilátást a kamera felől nézve)
de a stadionban balról jobbra van árnyék, a gépeken meg jobbról balra, ráadásul a beesési szög sem megfelelő
meg ez ilyen szuperfényképezőgép lehet, hogy mindenre fókuszál, az egyetlen dolog, aminek nincs éles kontúrja, az a kamerás gépnél a kondenzcsík, ami viszont hiányzik a többinél
meg ugye a másik három gép is messze van ahhoz, hogy ez a szokásos négyes formáció lehessenslowmotion
több mint 12 éve
A pilóta "kinyitotta az ablakot" a kép kedvéért 😀 Csoda hogy a maszkot nem vette le hogy látszódjon a mosolya 😊Rataxeshát ha még az lenne a legnagyobb hiba, mert bár az F-16-oson tényleg elég átlátszó a kabintető, a szélein nyilván torzítaná a kilátást a kamera felől nézve)
meg ugye a másik három gép is messze van ahhoz, hogy ez a szokásos négyes formáció lehessen
több mint 12 éve
A pilóta "kinyitotta az ablakot" a kép kedvéért 😀 Csoda hogy a maszkot nem vette le hogy látszódjon a mosolya 😊
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
hű, de szar fotosopp... soroljam?
Hú, de jó kép!laccoo74
több mint 12 éve
Gabriele Galimberti olasz fotós másfél év alatt körbeutazta a világot, hogy gyerekeket örökítsen meg a kedvenc játékaikkal. Melegen ajánlott, családosoknak kötelező 😊www.gabrielegalimberti.com/projects/toys-2/#
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Kellene valami am.focis téma a sig battle új fordulójára. Ha van valakinek ötlete/fórumaláírás igénye az ide tolja be az alany nevét: bowl.hu/forum/alairasok/sig_battle_csevego
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
Mire áll kis hazánkban (18+)Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
www.facebook.com/video/embed?video_id=10151366157934658" width="640" height="360Ez rohadt nagy!!!!

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
index.hu/belfold/2013/03/19/savval_ontottek_le_egy_not_a_iii._keruletben/"Az RTL Klub információi szerint az egyik budai kórház főigazgatója volt az, aki egy hete kedden a III. kerületben durván bántalmazott, majd savval leöntött egy nőt.
...
A férfi a III. kerületi lakásban a nőt elkábította, megkínozta, a kezeit összekötözte, a derekát és a combját pedig valamilyen savval lelocsolta."
Végülis kiműthette volna a máját, vagy a szemét. Ahhoz képest...
Itt mi lehet a tuti?
több mint 12 éve
Solo ága elég sima, bár remélem Yoda picit megszorítja, de nem valószínű.. a bal alsó ág viszont borzalmas. 😀starwars.com/this-is-madness/index.html#bracketHan Solo vs. Darth Vader döntőt érzek... 😊Sobri Jóska
Tessenek szavazni ki a kedvenc SW karakter. 😀süti
Odaát Vadernek sima útja van az elődöntőig, de lehet hogy Boba Fett megszorongatja azért, mint harmadik számú kiemelt.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
starwars.com/this-is-madness/index.html#bracketHan Solo vs. Darth Vader döntőt érzek... 😊
Tessenek szavazni ki a kedvenc SW karakter. 😀süti
több mint 12 éve
starwars.com/this-is-madness/index.html#bracketTessenek szavazni ki a kedvenc SW karakter. 😀
több mint 12 éve
Tudom volt már a téma korábban máshol más topicban, de így még együtt nem láttam, Szomorú valóság Lions Tigers Wings és Pistons fanoknak különösen érdekes lehet de másnak is:index.hu/nagykep/2013/03/18/detroit/
több mint 12 éve
Az ukránok sem jöttek ki jobban a dologból.index.hu/kulfold/2013/03/18/ukrajnaban_szaz_kilometeres_dugo_van/
több mint 12 éve
Itt meg esett 3 órát a hó ami el is olvadt egyből... francba ide Hevesbe még a katasztrófák se jutnak el... Semmi kaland nincs."poén" off.