OFF topik
31 feliratkozó
több mint 12 éve
Gondolod elvisz a rendőrség? 😊
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
Beállnék én is a kérdőívesek sorába. Szakdolgozathoz kellene, nagy segítség lenne, ha kitöltenétek. Max 5 perc az egész. Köszi előre is!11. Töltöttél már le játékot torrent technológián alapuló, vagy egyéb illegális hálózatról?
docs.google.com/forms/d/1z7agbuj0ijcEWAp7TM0WvgqKawL4PMBdzquI5ySGCUI/viewformMattMiller
Aki erre igennel válaszol meg is érdemli. 😊
több mint 12 éve
Beállnék én is a kérdőívesek sorába. Szakdolgozathoz kellene, nagy segítség lenne, ha kitöltenétek. Max 5 perc az egész. Köszi előre is!docs.google.com/forms/d/1z7agbuj0ijcEWAp7TM0WvgqKawL4PMBdzquI5ySGCUI/viewform
több mint 12 éve
Ez maximum a NE Revolution soccer csapat meze lesz/lehet.GRAFIKét éves cikkből van kivágva. Hogy most hogy jött elő, arra ötletem sincs:
www.businessinsider.com/nfl-soccer-jersey-concepts-2011-2?op=1
több mint 12 éve
Ez maximum a NE Revolution soccer csapat meze lesz/lehet.
több mint 12 éve
Sziasztok!Látom, nagy a kérdőívek forgalma, de Én is arra szeretnélek titeket kérni, hogy töltsétek ki ezt a gyors, 6 kérdésből álló kérdőívet 😊 Versenydolgozathoz kellene és rengeteget segítenétek vele! (Nem NFL témájú)
Előre is köszönöm mindenkinek, aki kitölti!
docs.google.com/forms/d/1YNrpTskYag1vCpEtE-Yx877wXKSjQm5RJbghFnZZGO4/viewform
több mint 12 éve
Vajon, lesz-e valaha olyan játékos a ligában, aki bevallja, hogy meleg?laccoo74😛
több mint 12 éve
Bocsi a kavarásért, de csak hajnalban vettem észre, hogy fizetős ez a szaors kerdoivem.hu és csak az első 50 kitöltést láthatom.. szerencsére csak 10 ment kárba. Aki még nem töltötte ki, de szeretné, annak itt az új link: docs.google.com/forms/d/18nGIoPp4Jrc6LlqJnP5eA-PI0Rh2hsaeskHd9B4VPO8/viewformkitöltve. Mennyit? Mióta? kérdés önállóként nehezen értelmezhető, és az igyekszem minden meccset megnézni és mindennel tisztában vagyok (ergo mindent tudok) elég széles mezsgye.
Köszigyalu
Szakdolgozathoz sok sikert!

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
www.kerdoivem.hu/kerdoiv/635343289/Töltöttem volna de már lezárult :/
Ha van 5 percetek, legyetek olyan kedvesek és töltsétek ki ezt a kérdőívet! Az amerikai sportok magyarországi népszerűsége az egyik fő témája a szakdogámnak, sokat segítenétek vele 😊
Előre is köszi!gyalu
több mint 12 éve
Bocsi a kavarásért, de csak hajnalban vettem észre, hogy fizetős ez a szaors kerdoivem.hu és csak az első 50 kitöltést láthatom.. szerencsére csak 10 ment kárba. Aki még nem töltötte ki, de szeretné, annak itt az új link: docs.google.com/forms/d/18nGIoPp4Jrc6LlqJnP5eA-PI0Rh2hsaeskHd9B4VPO8/viewformKitöltve
Köszigyalu
több mint 12 éve
Bocsi a kavarásért, de csak hajnalban vettem észre, hogy fizetős ez a szaors kerdoivem.hu és csak az első 50 kitöltést láthatom.. szerencsére csak 10 ment kárba. Aki még nem töltötte ki, de szeretné, annak itt az új link: docs.google.com/forms/d/18nGIoPp4Jrc6LlqJnP5eA-PI0Rh2hsaeskHd9B4VPO8/viewformKöszi

több mint 12 éve
Szia! Sajnos abba a részébe nem tudok beleszerkeszteni, előre meg vannak adva az opciók.www.kerdoivem.hu/kerdoiv/635343289/Szia!
Ha van 5 percetek, legyetek olyan kedvesek és töltsétek ki ezt a kérdőívet! Az amerikai sportok magyarországi népszerűsége az egyik fő témája a szakdogámnak, sokat segítenétek vele 😊
Előre is köszi!gyalu
Csak egy szempont esetleg, megadhatnál sima Egyetemi végzettséget, amennyiben rajtad áll a választási lehetőségek közül, ugyanis vannak olyan őskövületek itt mint én akik holmi Masterektől függetlenül is kaptak diplomát, bár tudom az Egyébbe ez belefér meg a Master is megfeleltethető ennek de mégis...dande
Köszi az eddigieket, látom már elég sokan kitöltöttétek 😊

több mint 12 éve
www.kerdoivem.hu/kerdoiv/635343289/Szia!
Előre is köszi!gyalu
Csak egy szempont esetleg, megadhatnál sima Egyetemi végzettséget, amennyiben rajtad áll a választási lehetőségek közül, ugyanis vannak olyan őskövületek itt mint én akik holmi Masterektől függetlenül is kaptak diplomát, bár tudom az Egyébbe ez belefér meg a Master is megfeleltethető ennek de mégis...
több mint 12 éve
www.kerdoivem.hu/kerdoiv/635343289/Ha van 5 percetek, legyetek olyan kedvesek és töltsétek ki ezt a kérdőívet! Az amerikai sportok magyarországi népszerűsége az egyik fő témája a szakdogámnak, sokat segítenétek vele 😊
Előre is köszi!

több mint 12 éve
Háát szóbeszéd az van bőven, Amadeust már sok mindenkivel szóba hozták itt a fórumon... JC6, TO, Reggie Bush, Ricky Martin stb. Ki tudja mi az igaz belőle, de mint azt tudjuk "nem zörög a haraszt ha nem fújja a szél".
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
Lemaradtam valamiről?Összefeküdtek?dehát nem is 😮 youtu.be/3Y2lHXSeGug?t=1m14sVajon, lesz-e valaha olyan játékos a ligában, aki bevallja, hogy meleg?És, ha igen, akkor azt hogy fogadná a közvélemény?laccoo74Teonál nemsokára megtudjuk.kristof
amúgy szerintem hasonló lesz a reakció, mint a fórumon amikor Amadeus és JC6 feltárták egymás iránti érzéseiketadam8
több mint 12 éve
Nagyon liberálisnak tűnnék, ha azt mondom, hogy a játéka jobban érdekel, mint az ágyéka?dehát nem is 😮 youtu.be/3Y2lHXSeGug?t=1m14sVajon, lesz-e valaha olyan játékos a ligában, aki bevallja, hogy meleg?És, ha igen, akkor azt hogy fogadná a közvélemény?laccoo74Teonál nemsokára megtudjuk.kristof
amúgy szerintem hasonló lesz a reakció, mint a fórumon amikor Amadeus és JC6 feltárták egymás iránti érzéseiketadam8
több mint 12 éve
dehát nem is 😮 youtu.be/3Y2lHXSeGug?t=1m14sVajon, lesz-e valaha olyan játékos a ligában, aki bevallja, hogy meleg?És, ha igen, akkor azt hogy fogadná a közvélemény?laccoo74Teonál nemsokára megtudjuk.kristof
amúgy szerintem hasonló lesz a reakció, mint a fórumon amikor Amadeus és JC6 feltárták egymás iránti érzéseiket
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Vajon, lesz-e valaha olyan játékos a ligában, aki bevallja, hogy meleg?És, ha igen, akkor azt hogy fogadná a közvélemény?laccoo74Teonál nemsokára megtudjuk.
több mint 12 éve
Vajon, lesz-e valaha olyan játékos a ligában, aki bevallja, hogy meleg?És, ha igen, akkor azt hogy fogadná a közvélemény?
több mint 12 éve
Trónok harca 3. évad első rész online.www.hbogo.hu/#/Media/1c7e1c7b-3668-4cc4-ba7b-2d6b56642421/c57ebe92-9818-40ba-9c30-2010a29c2193/c55b6cdc-892b-40bc-9068-625b0f800847
Az epizód megtekintésére kell kattintani.
több mint 12 éve
Szalonképes könnyen tanulható és rövid locsolóverseket szívesen elfogadok. 😀Hanni"Piros tojás, fehér nyuszi,
I just want to fuck your pussy."
😊
több mint 12 éve
too soon.8 év után lelövik a YouTube-ot.April fools!Amadeus91
shawnka