OFF topik

31 feliratkozó

több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 223 — Eagles fan
Gondolod elvisz a rendőrség? 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 193 — #NoStress
Beállnék én is a kérdőívesek sorába. Szakdolgozathoz kellene, nagy segítség lenne, ha kitöltenétek. Max 5 perc az egész. Köszi előre is!

docs.google.com/forms/d/1z7agbuj0ijcEWAp7TM0WvgqKawL4PMBdzquI5ySGCUI/viewformMattMiller
11. Töltöttél már le játékot torrent technológián alapuló, vagy egyéb illegális hálózatról?

Aki erre igennel válaszol meg is érdemli. 😊

több mint 12 éve
MattMiller New England Patriots 396 — Jerod Mayo fan
Beállnék én is a kérdőívesek sorába. Szakdolgozathoz kellene, nagy segítség lenne, ha kitöltenétek. Max 5 perc az egész. Köszi előre is!

docs.google.com/forms/d/1z7agbuj0ijcEWAp7TM0WvgqKawL4PMBdzquI5ySGCUI/viewform

több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Ez maximum a NE Revolution soccer csapat meze lesz/lehet.GRAFI
Két éves cikkből van kivágva. Hogy most hogy jött elő, arra ötletem sincs:
 www.businessinsider.com/nfl-soccer-jersey-concepts-2011-2?op=1

több mint 12 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Ez maximum a NE Revolution soccer csapat meze lesz/lehet.
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci

Érdekes elképzelés.
több mint 12 éve
Foldesi26 New England Patriots 337
Sziasztok!

Látom, nagy a kérdőívek forgalma, de Én is arra szeretnélek titeket kérni, hogy töltsétek ki ezt a gyors, 6 kérdésből álló kérdőívet 😊 Versenydolgozathoz kellene és rengeteget segítenétek vele! (Nem NFL témájú)

Előre is köszönöm mindenkinek, aki kitölti!

docs.google.com/forms/d/1YNrpTskYag1vCpEtE-Yx877wXKSjQm5RJbghFnZZGO4/viewform
több mint 12 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 396 — #neverpunt
Vajon, lesz-e valaha olyan játékos a ligában, aki bevallja, hogy meleg?laccoo74
😛

több mint 12 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Bocsi a kavarásért, de csak hajnalban vettem észre, hogy fizetős ez a szaors kerdoivem.hu és csak az első 50 kitöltést láthatom.. szerencsére csak 10 ment kárba. Aki még nem töltötte ki, de szeretné, annak itt az új link:  docs.google.com/forms/d/18nGIoPp4Jrc6LlqJnP5eA-PI0Rh2hsaeskHd9B4VPO8/viewform

Köszigyalu
kitöltve. Mennyit? Mióta? kérdés önállóként nehezen értelmezhető, és az igyekszem minden meccset megnézni és mindennel tisztában vagyok (ergo mindent tudok) elég széles mezsgye.
Szakdolgozathoz sok sikert!

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 296 — Vikings fan
 www.kerdoivem.hu/kerdoiv/635343289/

Ha van 5 percetek, legyetek olyan kedvesek és töltsétek ki ezt a kérdőívet! Az amerikai sportok magyarországi népszerűsége az egyik fő témája a szakdogámnak, sokat segítenétek vele 😊

Előre is köszi!gyalu
Töltöttem volna de már lezárult :/
több mint 12 éve
Bocsi a kavarásért, de csak hajnalban vettem észre, hogy fizetős ez a szaors kerdoivem.hu és csak az első 50 kitöltést láthatom.. szerencsére csak 10 ment kárba. Aki még nem töltötte ki, de szeretné, annak itt az új link:  docs.google.com/forms/d/18nGIoPp4Jrc6LlqJnP5eA-PI0Rh2hsaeskHd9B4VPO8/viewform

Köszigyalu
Kitöltve
több mint 12 éve
gyalu Minnesota Vikings 314

Köszi

több mint 12 éve

Ha van 5 percetek, legyetek olyan kedvesek és töltsétek ki ezt a kérdőívet! Az amerikai sportok magyarországi népszerűsége az egyik fő témája a szakdogámnak, sokat segítenétek vele 😊

Előre is köszi!gyalu
Szia!

Csak egy szempont esetleg, megadhatnál sima Egyetemi végzettséget, amennyiben rajtad áll a választási lehetőségek közül, ugyanis vannak olyan őskövületek itt mint én akik holmi Masterektől függetlenül is kaptak diplomát, bár tudom az Egyébbe ez belefér meg a Master is megfeleltethető ennek de mégis...dande
Szia! Sajnos abba a részébe nem tudok beleszerkeszteni, előre meg vannak adva az opciók.

Köszi az eddigieket, látom már elég sokan kitöltöttétek 😊

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 396 — Így remélem megfelelek nektek.....

Előre is köszi!gyalu
Szia!

Csak egy szempont esetleg, megadhatnál sima Egyetemi végzettséget, amennyiben rajtad áll a választási lehetőségek közül, ugyanis vannak olyan őskövületek itt mint én akik holmi Masterektől függetlenül is kaptak diplomát, bár tudom az Egyébbe ez belefér meg a Master is megfeleltethető ennek de mégis...
több mint 12 éve

Előre is köszi!

több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 223 — Eagles fan
Háát szóbeszéd az van bőven, Amadeust már sok mindenkivel szóba hozták itt a fórumon... JC6, TO, Reggie Bush, Ricky Martin stb. Ki tudja mi az igaz belőle, de mint azt tudjuk "nem zörög a haraszt ha nem fújja a szél".

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
Vajon, lesz-e valaha olyan játékos a ligában, aki bevallja, hogy meleg?És, ha igen, akkor azt hogy fogadná a közvélemény?laccoo74
Teonál nemsokára megtudjuk.kristof
dehát nem is 😮  youtu.be/3Y2lHXSeGug?t=1m14s

amúgy szerintem hasonló lesz a reakció, mint a fórumon amikor Amadeus és JC6 feltárták egymás iránti érzéseiketadam8
Lemaradtam valamiről?Összefeküdtek?
több mint 12 éve
Vajon, lesz-e valaha olyan játékos a ligában, aki bevallja, hogy meleg?És, ha igen, akkor azt hogy fogadná a közvélemény?laccoo74

amúgy szerintem hasonló lesz a reakció, mint a fórumon amikor Amadeus és JC6 feltárták egymás iránti érzéseiketadam8
Nagyon liberálisnak tűnnék, ha azt mondom, hogy a játéka jobban érdekel, mint az ágyéka?
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647

amúgy szerintem hasonló lesz a reakció, mint a fórumon amikor Amadeus és JC6 feltárták egymás iránti érzéseiket

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Teonál nemsokára megtudjuk.
több mint 12 éve
Vajon, lesz-e valaha olyan játékos a ligában, aki bevallja, hogy meleg?És, ha igen, akkor azt hogy fogadná a közvélemény?
több mint 12 éve
pc_x 943 — Red Fist
 www.google.hu/intl/hu/landing/nose/
Király feature!

több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Trónok harca 3. évad első rész online.
 www.hbogo.hu/#/Media/1c7e1c7b-3668-4cc4-ba7b-2d6b56642421/c57ebe92-9818-40ba-9c30-2010a29c2193/c55b6cdc-892b-40bc-9068-625b0f800847

Az epizód megtekintésére kell kattintani.
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 707 — Whoops, looks like something went wrong.
Szalonképes könnyen tanulható és rövid locsolóverseket szívesen elfogadok. 😀Hanni
"Piros tojás, fehér nyuszi,
I just want to fuck your pussy."
😊

több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 653 — Tyrone Creek
8 év után lelövik a YouTube-ot.

shawnka
April fools!Amadeus91
too soon.