OFF topik
31 feliratkozó
több mint 12 éve
8 év után lelövik a YouTube-ot.April fools!Amadeus91
shawnka
több mint 12 éve
Szalonképes könnyen tanulható és rövid locsolóverseket szívesen elfogadok. 😀
több mint 12 éve
www.flightradar24.comEz brutális. 😮
Nyomon követhető a világ összes menetrend szerinti járata a levegőben. Pontos típus, honnan hova, sebesség, magasság, cockpit nézet stb.. ELKÉPESZTŐ mennyi van és ez mennyi üzemanyag... Ajánlom az USA légterét megpillantani.JayB
több mint 12 éve
www.flightradar24.comNyomon követhető a világ összes menetrend szerinti járata a levegőben. Pontos típus, honnan hova, sebesség, magasság, cockpit nézet stb.. ELKÉPESZTŐ mennyi van és ez mennyi üzemanyag... Ajánlom az USA légterét megpillantani.
több mint 12 éve
Hát akkor kellemetes locsolkodást annak is aki húsvétol, annak is aki nem.. 😀
több mint 12 éve
www.hir24.hu/szines/2013/03/30/playmate-hajtott-ketszazzal-az-m6-oson/De mentem már háromszázzal is, nem értem, miért most bírságolnak meg" - nevetett.
Nagyon viszontagságos élete van az egyszeri pléjméteknek.laccoo74
Örülök, hogy erre olyan büszke.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 12 éve
Áldott Húsvétot, Feltámadás ünnepet szeretettel mindenkinek itt nagy télies tavaszban 😀!
több mint 12 éve
Republic 67?Érdekes próbálkozásnak tűnik, de lesznek vele gondok.Exoticék nem csapkodták a földhöz a seggüket örömükben énekesük Sipos F. Tamás Republic 67 taggá válása miatt..A gitáros Tóth Zoltán nem akar részt venni a történet folytatásában.A régi rajongók vajon elfogadják-e ezt a felállást?Én beszéltem néhány haverommal, akik bevallottan nagy rajongók, és a legszalonképesebb válasz az volt, hogy ez egy ki...ott vicc!laccoo74Volt például a Piramis. Amikor kiszállt Révész, akkor is gond volt a helyettesítéssel. Felmerült Takács Tamás neve is. Aztán nem jött senki, Gallai énekelt még egy albumon és annyi.
Vagy ott volt a Solaris, jó kis instrumentális zenével. Aztán jött Vince Lilla énekelni és Napoleon Bld. lett.
Persze a Republic 67 (Revival Band) is működhet egy ideig.
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 12 éve
www.hir24.hu/szines/2013/03/30/playmate-hajtott-ketszazzal-az-m6-oson/Nagyon viszontagságos élete van az egyszeri pléjméteknek.
több mint 12 éve
Én isKedves Mindenki!szavaztamcsi77
A metropol meghirdetett egy grafikai játékot amelyre én is készítettem egy művet. Nagyon sokat segítenétek ha valamennyiőtök egy percet rászánva szavazna az én művemre.
Itt tudtok szavazni:
www.facebook.com/Metropol.hu/164800087899?sk=app_520318291353870
És ez az én művem
facebook.draftfcb.hu/metropol_pimp/galeria/2882_a1d1e4d79262c3d0691015edb9254132_8144.png
Előre is köszönöm mindenkinek!
LakiLaki
több mint 12 éve
Kedves Mindenki!szavaztam
A metropol meghirdetett egy grafikai játékot amelyre én is készítettem egy művet. Nagyon sokat segítenétek ha valamennyiőtök egy percet rászánva szavazna az én művemre.
Itt tudtok szavazni:
És ez az én művem
facebook.draftfcb.hu/metropol_pimp/galeria/2882_a1d1e4d79262c3d0691015edb9254132_8144.png
LakiLaki
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Kampány?Meg aztán Pataky Ati vagy Petrás Jani mégse szállhat be helyette:Thürmer ott is volt a temetésenjjncaa
"Cipő élete utolsó időszakában folyamatosan arról beszélt, hogy kommunista hangulatú temetést szeretne magának. Azt kérte, ne pap búcsúztassa, ne is vegyen részt a ceremóniában egyházi személy. Nem akart egyházi liturgiát. Bár a katonaság után megkeresztelkedett, sőt egy évig, kíváncsiságból még teológiát is tanult, végeredményben erősen ateista ember volt. Ráadásul nem is baloldalinak, hanem kommunistának vallotta magát. Ez nem szélsőséges nézeteket jelentett nála, hanem azt, hogy ha neki vannak javai, akkor másnak is legyenek."Sobri Jóska
több mint 12 éve
Meg aztán Pataky Ati vagy Petrás Jani mégse szállhat be helyette:Thürmer ott is volt a temetésen
"Cipő élete utolsó időszakában folyamatosan arról beszélt, hogy kommunista hangulatú temetést szeretne magának. Azt kérte, ne pap búcsúztassa, ne is vegyen részt a ceremóniában egyházi személy. Nem akart egyházi liturgiát. Bár a katonaság után megkeresztelkedett, sőt egy évig, kíváncsiságból még teológiát is tanult, végeredményben erősen ateista ember volt. Ráadásul nem is baloldalinak, hanem kommunistának vallotta magát. Ez nem szélsőséges nézeteket jelentett nála, hanem azt, hogy ha neki vannak javai, akkor másnak is legyenek."Sobri Jóska

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Meg aztán Pataky Ati vagy Petrás Jani mégse szállhat be helyette:"Cipő élete utolsó időszakában folyamatosan arról beszélt, hogy kommunista hangulatú temetést szeretne magának. Azt kérte, ne pap búcsúztassa, ne is vegyen részt a ceremóniában egyházi személy. Nem akart egyházi liturgiát. Bár a katonaság után megkeresztelkedett, sőt egy évig, kíváncsiságból még teológiát is tanult, végeredményben erősen ateista ember volt. Ráadásul nem is baloldalinak, hanem kommunistának vallotta magát. Ez nem szélsőséges nézeteket jelentett nála, hanem azt, hogy ha neki vannak javai, akkor másnak is legyenek."
több mint 12 éve
TimTebo nem egy HRbanda hanem az univerzum végtelenségének egyszeri megtestesülése, tehát akár a részleges helyettesítése is rombadöntheti a ma ismert világegyetemet. A rokkbiznic megamúgy mindig a dalról szól, ahogy a költő is mondja - dalban élek. Mánpedig eccerű halandó mégmindig le tud szambázni Queenkoncertre, vagy ha oda nem megy vonat megkéri a Pogogogót jáccák el neki a Sómászgóónt. És Frédibácsinak a menybenvagyapokolban bizony ez teccik, ahogy a költő is mondja. És Cipő is dalai által.Na de Bono meg Jagger nem vállalta, Gáspár Laci, Vastag Tomi vagy LL Junior meg még kevésbbé tetszene bárkinek is.Mint írtam, ezt a haverjaim mondták, tehát ez az ő véleményük.Én meghallgatom a Republic dalait, de rajongójuk nem voltam, és szerintem nem is leszek.Régebben beszélgettem Sipos F.-el, akkor jó arcnak tűnt, de ennyi.A rajongó meg vagy elfogadja az újat, vagy nem.Bár szerintem te sem szeretnéd Tebow mezében a nagymamáját játszani.De az sincs kizárva, hogy ő jobban dob.😀laccoo74
Akkor most mi legyen?
Ne melózzanak a fiúk?!Sobri Jóska

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Na de Bono meg Jagger nem vállalta, Gáspár Laci, Vastag Tomi vagy LL Junior meg még kevésbbé tetszene bárkinek is.Mint írtam, ezt a haverjaim mondták, tehát ez az ő véleményük.Én meghallgatom a Republic dalait, de rajongójuk nem voltam, és szerintem nem is leszek.Régebben beszélgettem Sipos F.-el, akkor jó arcnak tűnt, de ennyi.A rajongó meg vagy elfogadja az újat, vagy nem.Bár szerintem te sem szeretnéd Tebow mezében a nagymamáját játszani.De az sincs kizárva, hogy ő jobban dob.😀
Akkor most mi legyen?
Ne melózzanak a fiúk?!Sobri Jóska
több mint 12 éve
Na de Bono meg Jagger nem vállalta, Gáspár Laci, Vastag Tomi vagy LL Junior meg még kevésbbé tetszene bárkinek is.Akkor most mi legyen?
Ne melózzanak a fiúk?!
több mint 12 éve
Republic 67?Érdekes próbálkozásnak tűnik, de lesznek vele gondok.Exoticék nem csapkodták a földhöz a seggüket örömükben énekesük Sipos F. Tamás Republic 67 taggá válása miatt..A gitáros Tóth Zoltán nem akar részt venni a történet folytatásában.A régi rajongók vajon elfogadják-e ezt a felállást?Én beszéltem néhány haverommal, akik bevallottan nagy rajongók, és a legszalonképesebb válasz az volt, hogy ez egy ki...ott vicc!
több mint 12 éve
Kellene 2 darab téma a sig battle playoff első fordulójára (eddig egy van, összesen 3 szükségeltetik). Ha van valakinek ötlete írja be ide, a lényeg hogy focis legyen 😊 Ja és egy user csak egyet írjon ha lehet 😊
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
1 kis elmélkednivaló húsvétra, boldog ünnepeket mindenkinek!
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Kedves Mindenki!A metropol meghirdetett egy grafikai játékot amelyre én is készítettem egy művet. Nagyon sokat segítenétek ha valamennyiőtök egy percet rászánva szavazna az én művemre.
Itt tudtok szavazni:
És ez az én művem
Laki

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 12 éve
Egyes hírforrások úgy értesültek, hogy a Republic zenekar leigazolta soraiba a szabadügynök piacról Sipos F. Tamást.
több mint 12 éve
tudnátok hasonló oldalakat mutatni mint a nyuuz.hu?thebekeMintha kategorizáltak volna egy tumblr-oldalt, szóval arrafelé keresgélj.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)