OFF topik

31 feliratkozó

több mint 12 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 216 — Csodabogár
Olvasva a hóhelyzetet és a katasztrófákat, nagyon jó olvasni azt a sok segítséget amit a hóban rekedtek kaptak, kapnak.
VÉgre lehet használni másra is a FB-ot. Respekt
Fait in humanity(almost) restored.

több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
 index.hu/kultur/2013/03/14/londonban_ujabb_kortars_kepzomuveszeti_vasar_debutalt/
Hát én nagyon lemaradtam arról a friss trendről, hogy a sznobizmushoz már az is hozzátartozik, hogy senki nem képes a rendes nevét adni a dolgokhoz. Annyira vágyom arra, hogy én is tudjak milliókat fizetni egy-két "objekt"-ért. 😀

több mint 13 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 401 — Packers Suicide Squad
 www.worldstarhiphop.com/videos/video.php?v=wshhIvO21KPI46QyEM7b

Érdekes egy videó! Biztos kellemes lehetett!Béczkó
Good boy! Azt hittem a végén a tökeibe mar bele a kutya 😊

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 13 éve
Béczkó 1 264
 www.worldstarhiphop.com/videos/video.php?v=wshhIvO21KPI46QyEM7b

Érdekes egy videó! Biztos kellemes lehetett!
több mint 13 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 301 — Cowboys fan
Vatikán leadta 1/1-es választását
(Bocs)Gergőbácsi
ez nem draft volt, csak a CBA-ról vitatkoztak.
gondolom, az anyagi részeket illetően nem volt vita, mert azt ők elintézik annyival, hogy "Isten fizesse meg" 😊
több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Mikor mondták, hogy argentin, azt hittem az Aranylabda után Messi ezt is megkapta "automatikusan" 😊Szokol
Szerintem lemaradtál valamiről

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 385 — Steelers fan
Mikor mondták, hogy argentin, azt hittem az Aranylabda után Messi ezt is megkapta "automatikusan" 😊
több mint 13 éve
tenorx 14 109 — fő libsi
Nem vagyok vallásos egyáltalán, de azért követtem a pápaválasztás eseményeit.
Meglepett a választás, de szimpatikus embernek tűnik így a megjelenése alapján (Ratzinger sose volt az számomra)
több mint 13 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 396 — #neverpunt
De kár, hogy itt Schefter nem lövi le előre a poént 😀

több mint 13 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 864 — no es importante
ez mindig vicces errefelé

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 401 — Packers Suicide Squad
Vatikán leadta 1/1-es választását
(Bocs)

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 15 477 — "Grammar maci"
Van pápa! 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 396 — #neverpunt
ennyit tesz a smink, ha valakiben még nem realizálódott volna
 instagram.com/xmelissamakeupxjjncaa
Ez egy dolog, de a smink teljesen tönkre is teszi a bőrt. Én odavagyok a szép arcbőrű csajokért, és amikor ilyen barátnőim voltak, "megtiltottam", hogy sminkeljenek. Persze nem erőszakkal, csak azt mondtam, hogy nekem jobban tetszenek smink nélkül és ez hatott.

Aztán amikor ilyenekkel a szakítás után fél évvel találkoztam, a sok kencétől olyan csúnya lett a bőrük, hogy az már alapozóért kiáltott.

több mint 13 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
 hvg.hu/itthon/20130313_Terkep_nezze_meg_mennyi_ho_esik_a_kozeleb
Naggyo faszzalaccoo74
Mondjuk a Dél-Dunántúl 5-30 cm-es előrejelzésével nagy rizikót nem vállaltak, esetleg egy 0-50 cm még biztonságosabb lett volna... 😀somoskovig
Mi északon jobban beszopjuk, ha igaz.
több mint 13 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 188 — Chiefs GM
Naggyo faszzalaccoo74
Mondjuk a Dél-Dunántúl 5-30 cm-es előrejelzésével nagy rizikót nem vállaltak, esetleg egy 0-50 cm még biztonságosabb lett volna... 😀

több mint 13 éve
Naggyo faszza
több mint 13 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 864 — no es importante
ennyit tesz a smink, ha valakiben még nem realizálódott volna
https://static.cdninstagram.com/rsrc.php/v4/yR/r/hexDR1NOpRC.png
Instagram
Create an account or log in to Instagram - Share what you're into with the people who get you.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Nézd ingyen a Hulut Magyarországról!
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
több mint 13 éve
Nagyon bízok abban, hogy szegény Cipő halálát senki sem fogja arra használni, hogy jó alaposan megtömje a zsebét.Szerintem, volt zenésztársai lesznek annyira gerincesek, hogy nélküle nem folytatják.laccoo74
mer? éppen az lenne a szégyen ha nem folytatnóksutianap
Az, már nem a Republic lenne.Ezt a zenekart az az öt ember alkotta.Ők is sokszor elmondták, hogy ha tagcserére kerülne a sor, akkor inkább feloszlanának.Meg szerintem a rajongóik sem tudnának frontemberként elfogadni egy "Akárki Józsit".A Black Sabbath is Ozzyval az igazi, ahogy az Iron Maiden is Dickinsonnal.Nézd meg, mi lett a Guns n' Rosesból Slash nélkül.
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
Nagyon bízok abban, hogy szegény Cipő halálát senki sem fogja arra használni, hogy jó alaposan megtömje a zsebét.Szerintem, volt zenésztársai lesznek annyira gerincesek, hogy nélküle nem folytatják.laccoo74
mer? éppen az lenne a szégyen ha nem folytatnók

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Nagyon bízok abban, hogy szegény Cipő halálát senki sem fogja arra használni, hogy jó alaposan megtömje a zsebét.Szerintem, volt zenésztársai lesznek annyira gerincesek, hogy nélküle nem folytatják.
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 15 477 — "Grammar maci"
😕
néhány számuk, mint pl. az Engedj közelebb, vagy Szeretni valakit valamiért olyan meghatározó kamaszkori emlékeimhez kötődnek amiket sosem felejt az ember... yooker
sokan vagyunk így, bár amikor a csúcson voltak én még fiatal voltam (10-15 éves) mégis nagyon szerettem a dalaikat, nekem valamiért a 67-es úton a kedvencem.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
😕
néhány számuk, mint pl. az Engedj közelebb, vagy Szeretni valakit valamiért olyan meghatározó kamaszkori emlékeimhez kötődnek amiket sosem felejt az ember...
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
R.I.P.laccoo74
😕Atari

Aki nem hiszi, annak utánajárnak