OFF topik
31 feliratkozó
több mint 13 éve
előtte nézd végig a Vészhelyzet összes részét, aztán nem leszel ilyen anyámasszony katonája...és a beszarométer nem akadt ki mikor láttad, hogy a doki a késsel a kezében a szemednél van, te meg nem tudsz mozogni?Amadeus91azt mondtátok, hogy gép csinálja lézerrel.... Amadeus91Ne szarj be! 😀
A legfelső réteget manuálisan távolítják el, vagy nyitják meg. Ekkor a szemedhez még jóformán hozzá se érnek..
kb. mint az alma héjját lehámozzák, a lézer leégeti a szemedből a felesleget és héjjat visszahajtják. Ez csak egy kis ablak hogy hozzáférjenek a szemedhez.
catattack
uramisten

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
nem kínosabb, mint mikor azt mondják vastagbéltükrözésen, hogy "kérem, most forduljon hanyatt és tegye szét a lábát".és a beszarométer nem akadt ki mikor láttad, hogy a doki a késsel a kezében a szemednél van, te meg nem tudsz mozogni?Amadeus91Tudsz mozogni, de miért ugrálnál? Annyi érzéstelenítőt kapsz előtte, hogy semmit nem érzel amit a szemeddel csinálnak. Anno kb. 15-en voltunk egy turnusban mindenkit lepörgettek a picsába... profik és ezt tapasztalod is... A magabiztosságuk egyszerűen rád ragad!
Nem is késnek mondanám, hanem mint valami fogászati eszköz (valami kis kaparó) 😀
De előtte amikor megvizsgálnak mindent elmondanak... Az ijeszt meg téged, hogy nem tudod, hogy mit fognak csinálni... mint amikor az aranyeremet vágták fel.. Tolja le a nadrágot és feküdjön fel, gyorsan kivágjuk! :o catattack
több mint 13 éve
catattack
3 520
és a beszarométer nem akadt ki mikor láttad, hogy a doki a késsel a kezében a szemednél van, te meg nem tudsz mozogni?Amadeus91Tudsz mozogni, de miért ugrálnál? Annyi érzéstelenítőt kapsz előtte, hogy semmit nem érzel amit a szemeddel csinálnak. Anno kb. 15-en voltunk egy turnusban mindenkit lepörgettek a picsába... profik és ezt tapasztalod is... A magabiztosságuk egyszerűen rád ragad!
Nem is késnek mondanám, hanem mint valami fogászati eszköz (valami kis kaparó) 😀
De előtte amikor megvizsgálnak mindent elmondanak... Az ijeszt meg téged, hogy nem tudod, hogy mit fognak csinálni... mint amikor az aranyeremet vágták fel.. Tolja le a nadrágot és feküdjön fel, gyorsan kivágjuk! :o
több mint 13 éve
Ha gondolod én megcsinálom Neked féláron, ráadásul úgy hogy épp csak egy pillanatig látsz majd bármit is 😀
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
és a beszarométer nem akadt ki mikor láttad, hogy a doki a késsel a kezében a szemednél van, te meg nem tudsz mozogni?azt mondtátok, hogy gép csinálja lézerrel.... Amadeus91Ne szarj be! 😀
A legfelső réteget manuálisan távolítják el, vagy nyitják meg. Ekkor a szemedhez még jóformán hozzá se érnek..
kb. mint az alma héjját lehámozzák, a lézer leégeti a szemedből a felesleget és héjjat visszahajtják. Ez csak egy kis ablak hogy hozzáférjenek a szemedhez.
catattack
több mint 13 éve
catattack
3 520
azt mondtátok, hogy gép csinálja lézerrel.... Amadeus91Ne szarj be! 😀
több mint 13 éve
Nem tudsz pislogni, mert rögzítik. Max a fejed tudod mozdítani, de van ott veled valaki aki fogja a kezed!azt mondtátok, hogy gép csinálja lézerrel....
Nem tudom, hogy az eljárás menete változott-e, én kb. 5 éve voltam.
Amadeus most ne figyelj! | Azzal nyitottak, hogy a legfelső szaruhártyát valami szike-szerűséggel lekaparták | . De volt egy másik eljárás is, amikor nem lekaparják, hanem kivágnak egy kis "ablakot" és műtét után visszahajtják. Így gyorsabb a gyogyulás és kevésbé fájdalmas!catattack
több mint 13 éve
catattack
3 520
Nem tudsz pislogni, mert rögzítik. Max a fejed tudod mozdítani, de van ott veled valaki aki fogja a kezed!Nem tudom, hogy az eljárás menete változott-e, én kb. 5 éve voltam.
Amadeus most ne figyelj! | Azzal nyitottak, hogy a legfelső szaruhártyát valami szike-szerűséggel lekaparták | . De volt egy másik eljárás is, amikor nem lekaparják, hanem kivágnak egy kis "ablakot" és műtét után visszahajtják. Így gyorsabb a gyogyulás és kevésbé fájdalmas!
több mint 13 éve
catattack
3 520
Faszt!amiatt megy a tű a szembe nem?Amadeus91és hogy megy maga a műtét? tényleg tűt szúrnak a szembe, mikor ébren vagy?Amadeus91miért szurkálnának? lézerrel kezelnek, a szemed végig nyitva, az egész fájdalommentes, kivéve mikor azt oldják meg, hogy ne pislogjáljjncaa
Előtte érzéstelenítő cseppeket kapsz kb. 15-30 percen keresztül kb. 3-4szer (erre pontosan nem emlékszem). Amikor bemész a műtőbe kipöckölik a szemedet, de azt már meg se érzed!
több mint 13 éve
ha tényleg így oldják meg, akkor nem gáz, csak ne szúrjanak, azt gyűlölöm. Én a tükrözést jobban viseltem mint egy mainstream vérvételt.Ne félj már, itt egy sima egyperces videó, hogy megnyugodj, sima ügy az egészamiatt megy a tű a szembe nem?Amadeus91és hogy megy maga a műtét? tényleg tűt szúrnak a szembe, mikor ébren vagy?Amadeus91miért szurkálnának? lézerrel kezelnek, a szemed végig nyitva, az egész fájdalommentes, kivéve mikor azt oldják meg, hogy ne pislogjáljjncaa
www.youtube.com/watch?v=PRsznqHdW7YStez
több mint 13 éve
Én ilyenről még nem hallottam. Sőt, én úgy hallottam, hogy ha esetleg pislogsz, a gép azonnal megáll, és onnan folytatja ahol abbahagyta. Mert hogy az egész kezelést gép végzi, csak be kell programozni.amiatt megy a tű a szembe nem?Amadeus91és hogy megy maga a műtét? tényleg tűt szúrnak a szembe, mikor ébren vagy?Amadeus91miért szurkálnának? lézerrel kezelnek, a szemed végig nyitva, az egész fájdalommentes, kivéve mikor azt oldják meg, hogy ne pislogjáljjncaa
több mint 13 éve
Ne félj már, itt egy sima egyperces videó, hogy megnyugodj, sima ügy az egészamiatt megy a tű a szembe nem?Amadeus91és hogy megy maga a műtét? tényleg tűt szúrnak a szembe, mikor ébren vagy?Amadeus91miért szurkálnának? lézerrel kezelnek, a szemed végig nyitva, az egész fájdalommentes, kivéve mikor azt oldják meg, hogy ne pislogjáljjncaa
www.youtube.com/watch?v=PRsznqHdW7Y
több mint 13 éve
amiatt megy a tű a szembe nem?és hogy megy maga a műtét? tényleg tűt szúrnak a szembe, mikor ébren vagy?Amadeus91miért szurkálnának? lézerrel kezelnek, a szemed végig nyitva, az egész fájdalommentes, kivéve mikor azt oldják meg, hogy ne pislogjáljjncaa
több mint 13 éve
és hogy megy maga a műtét? tényleg tűt szúrnak a szembe, mikor ébren vagy?Amadeus91miért szurkálnának? lézerrel kezelnek, a szemed végig nyitva, az egész fájdalommentes, kivéve mikor azt oldják meg, hogy ne pislogjál

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Nővéremnek pont az Optik mednél volt két ilyen műtétje is, az első után sajnos visszaromlott a szeme (ez már több mint tíz éve volt), a második óta viszont rendben van (egyelőre). Ha van bármi kérdés szóljatok és tolmácsolom a válaszát 😊
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
akkor itt válaszolokés hogy megy maga a műtét? tényleg tűt szúrnak a szembe, mikor ébren vagy?
www.optikmed.hu/erről majd írsz kérlek a blogodba vagy privátba, hogy hogy zajlik stb, régóta játszom már a gondolatával én is.Amadeus91yepjjncaaa scitec-es cuccok a felbontás után mennyi ideig fogyaszthatóak? csak mert szemműtétem lesz, és két hónapra le kell állnom a szedésükkel, pedig a whey pro-ból is van még vagy 4 kg 😊jjncaalézeres látásjavító? Amadeus91
ha online jelentkezel, ingyenes a vizsgálat, előtte egy héttel már nem hordhatod a lágy kontaktlencsét
a vizsgálat kb. másfél óra várakozással együtt (pupillatágítás, stb.), ma voltam, ott eldől, hogy egyáltalán elvégezhetik-e a kezelést, mivel nekem nem volt gond, jövő hétfőre már kaptam is időpontot
maga a "műtét" kb. 10-15 perc, köv. nap, majd köv. héten és köv. hónapban kell egyszer-egyszer visszamenni kontrollra, a radikális változás azonnal látható, 2 hónapig nem érheti UV-fény a szemet meg műkönnyet kell használni, ennyi a kellemetlenség
nem olcsó mondjuk, az én szemem ráadásul elég gyenge (-5.5 és -7.5), szóval a két lehetőségből a drágábbat választottam, de eddig csak pozitív visszajelzést hallottam/olvastam, szóval kétségem nincs, hogy megérijjncaa
több mint 13 éve
akkor itt válaszolokwww.optikmed.hu/erről majd írsz kérlek a blogodba vagy privátba, hogy hogy zajlik stb, régóta játszom már a gondolatával én is.Amadeus91yepjjncaaa scitec-es cuccok a felbontás után mennyi ideig fogyaszthatóak? csak mert szemműtétem lesz, és két hónapra le kell állnom a szedésükkel, pedig a whey pro-ból is van még vagy 4 kg 😊jjncaalézeres látásjavító? Amadeus91
ha online jelentkezel, ingyenes a vizsgálat, előtte egy héttel már nem hordhatod a lágy kontaktlencsét
a vizsgálat kb. másfél óra várakozással együtt (pupillatágítás, stb.), ma voltam, ott eldől, hogy egyáltalán elvégezhetik-e a kezelést, mivel nekem nem volt gond, jövő hétfőre már kaptam is időpontot
maga a "műtét" kb. 10-15 perc, köv. nap, majd köv. héten és köv. hónapban kell egyszer-egyszer visszamenni kontrollra, a radikális változás azonnal látható, 2 hónapig nem érheti UV-fény a szemet meg műkönnyet kell használni, ennyi a kellemetlenség
nem olcsó mondjuk, az én szemem ráadásul elég gyenge (-5.5 és -7.5), szóval a két lehetőségből a drágábbat választottam, de eddig csak pozitív visszajelzést hallottam/olvastam, szóval kétségem nincs, hogy megéri

---
több mint 13 éve
Hú b@zd meg, erre nem is gondoltam. Ezer év tisztítótűz. De csak az inkvizíció után.Ugyan minek neki reinkarnáció? Teológiailag bőven elég a megtestesülés. sutianapA konklávéba bevenni Jézus reinkarnációját? Még mit nem... a végén kiderülne pár dolog a pap elvtársakról..apeszosOtt cseszte el, hogy nem lett katolikus, már rég Rómában ülne...sutianapEltékozolt tehetségek engem is érdekelnének.Tebow? 😛 Róla csak tudsz nem?apeszos
Olyan játékosok, akik egyetemen nagy királyok voltak, lehettek volna NFL-ben is, aztán jól elbaszták valamivel, aztán most mi van velük.Sobri Jóska
több mint 13 éve
Ugyan minek neki reinkarnáció? Teológiailag bőven elég a megtestesülés.A konklávéba bevenni Jézus reinkarnációját? Még mit nem... a végén kiderülne pár dolog a pap elvtársakról..apeszosOtt cseszte el, hogy nem lett katolikus, már rég Rómában ülne...sutianapEltékozolt tehetségek engem is érdekelnének.Tebow? 😛 Róla csak tudsz nem?apeszos
Olyan játékosok, akik egyetemen nagy királyok voltak, lehettek volna NFL-ben is, aztán jól elbaszták valamivel, aztán most mi van velük.Sobri Jóska

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
lehet ezért titkosak az apokrif iratok.A konklávéba bevenni Jézus reinkarnációját? Még mit nem... a végén kiderülne pár dolog a pap elvtársakról..apeszosOtt cseszte el, hogy nem lett katolikus, már rég Rómában ülne...sutianapEltékozolt tehetségek engem is érdekelnének.Tebow? 😛 Róla csak tudsz nem?apeszos
több mint 13 éve
A konklávéba bevenni Jézus reinkarnációját? Még mit nem... a végén kiderülne pár dolog a pap elvtársakról..Ott cseszte el, hogy nem lett katolikus, már rég Rómában ülne...sutianapEltékozolt tehetségek engem is érdekelnének.Tebow? 😛 Róla csak tudsz nem?apeszos
több mint 13 éve
Ott cseszte el, hogy nem lett katolikus, már rég Rómában ülne...Eltékozolt tehetségek engem is érdekelnének.Tebow? 😛 Róla csak tudsz nem?apeszos

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Eltékozolt tehetségek engem is érdekelnének.Tebow? 😛 Róla csak tudsz nem?
több mint 13 éve
Eltékozolt tehetségek engem is érdekelnének.Olyan játékosok, akik egyetemen nagy királyok voltak, lehettek volna NFL-ben is, aztán jól elbaszták valamivel, aztán most mi van velük.
több mint 13 éve
a tradíciókról itt írtamTényleg jók voltak a cikkeid, olvasmányosak.Sok háttérinfót kaptam belőlük.Most, tényleg én adjak tippeket neked, én, aki csak ugatom az egész témát?De, ha már szabad beleugatnom, akkor lehetne cikk beavatási "szertartásokról", öltözői rítusokról, kabalafigurákról/ez nem rémlik, hogy lett volna/, eltékozolt pályafutásokról, soha be nem érett tehetségekről stb.laccoo74Miről szeretnél olvasni? 😊jjncaaKár.laccoo74JJ már nem írod a blogodat?laccoo74jelen pillanatban nemjjncaa

---