OFF topik
31 feliratkozó
több mint 13 éve
És ha nem elég mentolos a mentolos hüvely neki, há ojat csinál magának amilyet akar. Ha készen lesz a fedett nyitott terasztélikert én csak vizipipázni fogok valami kanapén csak valami suhanc kéne aki fojton facsarja a friss mangót

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Ezoz! a vágott dohány beütöd szépen levomenthollal ( 10g vagy 3ft) vagy sima szárított mentalevéllel( 50g van 200ft) s oztán töltikézel. Mondanám az illóolajjal megspékelni, de ha leég a képed én nem vállalok garanciát 😀Egy doboz (100 db) mentolos cigihüvely 180.- HU Ft. Minek szarakodni? Ha csak nem a borotválkozást is meg akarja spórolni... 😛
Vaaaagy szerzel egy aquapippert s abba vannak fasza mentolosok.
www.vizipipawebaruhaz.hu/index.php?page=shop.browse&filtering=1&option=com_virtuemart&Itemid=26#rightsutianap
A vízipipa azért nem feltétlenül elégíti ki egy átlag dohányos igényeit... Úgy értem a buszra várva vagy melóban kajaszünetben nem fogsz nekiállni vízipipát tömni 😊RataxesÉn jelenleg E-cigit használok mentolos ízesítéssel. Kielégíti az igényeket. És akár a buszon is lehet szívni. Trollkodásnak tűnik, (az is.. 😀 ) de élvezettel szívom pl. orvosi rendelőkben, buszon, vonaton.. és röhögök nagyon....
több mint 13 éve
A vízipipa azért nem feltétlenül elégíti ki egy átlag dohányos igényeit... Úgy értem a buszra várva vagy melóban kajaszünetben nem fogsz nekiállni vízipipát tömni 😊 (a mai dohány árakról nem is beszélve, 2007-ben Egyiptomban 40 forintnak megfelelő fontért vettem az 50 grammos dohány darabját, szerintem ott ma se sokkal drágább... Nos ugyanez Magyarországon most kb. 1200 forint, melyből 3 tömés jön ki)
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
Ezoz! a vágott dohány beütöd szépen levomenthollal ( 10g vagy 3ft) vagy sima szárított mentalevéllel( 50g van 200ft) s oztán töltikézel. Mondanám az illóolajjal megspékelni, de ha leég a képed én nem vállalok garanciát 😀Vaaaagy szerzel egy aquapippert s abba vannak fasza mentolosok.
www.vizipipawebaruhaz.hu/index.php?page=shop.browse&filtering=1&option=com_virtuemart&Itemid=26#right

több mint 13 éve
francia már régen volt, nem emlékszem hol vettem, londonban viszont mindenhol ahol cigi volt. ott volt a kék, zöld és piros pallmall rövid (Ł5.45) és hosszú (Ł5.47) változatai is. Mondjuk más márkából talán nem volt, csak PM-ből. Ami meglepő, hogy itt a PM nem egy rossz cigi, ott meg jó kis barna szűrős "olcsó" szar egyébként 😊Miért nem töltöd magad? Úgy a legolcsóbb. Még.
a dunhill de hosszabb is kicsit és van kattintós is, de drága és nekem nem elég mentolos 😀fetomy
több mint 13 éve
francia már régen volt, nem emlékszem hol vettem, londonban viszont mindenhol ahol cigi volt. ott volt a kék, zöld és piros pallmall rövid (Ł5.45) és hosszú (Ł5.47) változatai is. Mondjuk más márkából talán nem volt, csak PM-ből. Ami meglepő, hogy itt a PM nem egy rossz cigi, ott meg jó kis barna szűrős "olcsó" szar egyébként 😊a dunhill de hosszabb is kicsit és van kattintós is, de drága és nekem nem elég mentolos 😀
több mint 13 éve
A Dunhill nem hosszabb a szokásosnál? Mert abból mintha lenne ez a mentolosra kattintós változat.
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
igen ezt a rágós ízt mondták, mondjuk azt nem tudtam, hogy hűtőbe szokták tenni 😀 na majd ha találok, kipróbálom 😊 a 800 kár, azt hittem ochobb :/A franciát nem tudom, de angliában én nem találtam sehol mentolost ami hosszú.. Itthon a 100-as sofi a hosszú, de abban meg nem gyártanak mentolost..
a 2. válaszod tuti nem igaz, angliában és franciaországban is volt sima hosszú mentolos, kb. ugyanannyiért mint a rövid, szívtam is, pont azért gondoltam hogy lehet itthon is, csak benzinkutakon nem találtam csak kék PM-t.
egyébként köszi a választ 😊fetomy
több mint 13 éve
igen ezt a rágós ízt mondták, mondjuk azt nem tudtam, hogy hűtőbe szokták tenni 😀 na majd ha találok, kipróbálom 😊 a 800 kár, azt hittem ochobb :/a 2. válaszod tuti nem igaz, angliában és franciaországban is volt sima hosszú mentolos, kb. ugyanannyiért mint a rövid, szívtam is, pont azért gondoltam hogy lehet itthon is, csak benzinkutakon nem találtam csak kék PM-t.
egyébként köszi a választ 😊
több mint 13 éve
Dohányosokhoz lenne kérdésem, szóval kérem 18 éven aluliak csak szülői felügyelet mellett olvassák el!1) 800.- Ft körül. Rágógumi szerűen mentholos. Kimondottan mentolos nincs, a West Ice ami mentolosnak mondható. Hűtőben tárolva erőteljesebb a mentolos íze.
1) Nem találok a környéken West cigit, mentolos érdekelne, mert állítólag faszán mentolos 😀 Az érdekelne, hogy nem tudja valaki mennyibe kerül, hogy érdemes-e egyáltalán keresgetnem? Mármint úgy általában a West cigi, mert gondolom ugyanannyi azon belül mind.
2) Mentolos cigiből létezik valamelyik márkából hosszú ami nem slim?fetomy
dohanyosok.blogspot.hu/2010/10/west-ice.html
2) Nem létezik. Europában.
több mint 13 éve
Dohányosokhoz lenne kérdésem, szóval kérem 18 éven aluliak csak szülői felügyelet mellett olvassák el!1) Nem találok a környéken West cigit, mentolos érdekelne, mert állítólag faszán mentolos 😀 Az érdekelne, hogy nem tudja valaki mennyibe kerül, hogy érdemes-e egyáltalán keresgetnem? Mármint úgy általában a West cigi, mert gondolom ugyanannyi azon belül mind.
2) Mentolos cigiből létezik valamelyik márkából hosszú ami nem slim?
több mint 13 éve
Megertettem csak kicsit mar erzekenyebb vagyok a Lance temara , sorry.Jézusom, ha nem írok le valamit szájbarágósan, körülírt mondatokkal, hogy kerek egész legyen, akkor itt senki nem érti, hogy mit írok? Néha kezdem azt hinni, hogy én vagyok a hülye... Na mindegy, JJ megértette, hogy mire akartam kilyukadni, úgyhogy inkább nem állok neki elmagyarázni.TheMileHighCityés Pistorius hány embernek volt a példaképe?jjncaaNem a példaképség a gond, hanem az hogy valaki szerint egy szándékos gyilkosság egyenlő azzal, hogy valaki doppingol úgy hogy az összes versenyzőtársa is.Toca
Grafi :
Semmi gond, en csak plusz infot akartam atadni es nem beszolni .
több mint 13 éve
Jézusom, ha nem írok le valamit szájbarágósan, körülírt mondatokkal, hogy kerek egész legyen, akkor itt senki nem érti, hogy mit írok? Néha kezdem azt hinni, hogy én vagyok a hülye... Na mindegy, JJ megértette, hogy mire akartam kilyukadni, úgyhogy inkább nem állok neki elmagyarázni.és Pistorius hány embernek volt a példaképe?jjncaaNem a példaképség a gond, hanem az hogy valaki szerint egy szándékos gyilkosság egyenlő azzal, hogy valaki doppingol úgy hogy az összes versenyzőtársa is.Toca
több mint 13 éve
Attól, hogy milliomos világsztár valaki még nem teljesíti a buddhista nirvána feltételeit, ergo lehetnek problémái.Aztírja a búriai kanàszkürt, hogy hálóingben volt Reeva, valamint a fején volt nehány nem lőfegyver által okozott külsérelmi nyom, ehhez prezentáltak ma délután egy véres krikettütőt. Occa!sutianapPicsába, kemény érvek. 😊
De akkor is oly nehéz beleképzelnem magam egy milliomos világsztár helyébe, aki az egészet kidobja az ablakon mindenféle logikus ok nélkül.
Ennyire buta ember - bödöcsül mondva - ha lenne akkor se lenne.
sportgeza.hu/sport/2013/02/17/pistorius_megoltem_ot_ezert_megver_az_isten/Sobri Jóska
.jpg)

és jó keresést! murderpedia.org/

több mint 13 éve
Kövezzetek meg. Nem igazán követem a híreket, nekem ez volt az első infóm, amit még asszem a rádióban csíptem el. Azt nem tudtam, hogy szitává lőtte, meg egyéb nyomok is voltak rajta. Biztos én nézek sok filmet, de az első verzió még akár el is képzelhető szerintem. Ül otthon kissé bekarcolva, valami motoszkálást hall. A csaj magában kuncogva lopakodik. A csávó kérdezi, hogy ki van ott. A csaj nem válaszol és tovább kuncog magában.....
Persze a többi részlet ismeretében már nem áll meg. Én kérek elnézést, hogy tájékozatlan voltam. Igaz azt is odaírtam, hogy az én ismereteim szerint így történt.
több mint 13 éve
Az érzelmi indíték általában nem észszerűségre hajt. Korabbi veszekedesek is arra hajtanak hogy erzelmileg 10-ed akkor sem volt mint aportolonak. Sajnos egyre tobb ilyen van.Aztírja a búriai kanàszkürt, hogy hálóingben volt Reeva, valamint a fején volt nehány nem lőfegyver által okozott külsérelmi nyom, ehhez prezentáltak ma délután egy véres krikettütőt. Occa!sutianapPicsába, kemény érvek. 😊
De akkor is oly nehéz beleképzelnem magam egy milliomos világsztár helyébe, aki az egészet kidobja az ablakon mindenféle logikus ok nélkül.
sportgeza.hu/sport/2013/02/17/pistorius_megoltem_ot_ezert_megver_az_isten/Sobri Jóska
Pedig neki meg a fejet sem utottek.
több mint 13 éve
Aztírja a búriai kanàszkürt, hogy hálóingben volt Reeva, valamint a fején volt nehány nem lőfegyver által okozott külsérelmi nyom, ehhez prezentáltak ma délután egy véres krikettütőt. Occa!sutianapPicsába, kemény érvek. 😊
sportgeza.hu/sport/2013/02/17/pistorius_megoltem_ot_ezert_megver_az_isten/
több mint 13 éve
Lehet én vagyok rosszul tájékozott a Pisztolyiusz ügyben, de nem az volt, hogy a csaj meg akarta lepni, ő meg azt hitte, hogy betörő és lelőtte? GRAFINekem speciel kurvára nem életszerű, hogy valaki a fürdőbe lévő embert , főleg gondolom tudta, hogy van barátnője aki be is tud jönni, hamarabb szitáválövi minthogy megkérdezze, hogy ki van ott.
És mivel szándékos gyilkosággal vádolták meg ,sem tűnik, teljesen épkézlábon álló dolognak az önvédelem.
Többször bántalmazta is a nőt.
Persze ettől még lehet igaz, hogy ennyire elborult a tag ahogy próbálják leírni és olyan beszari hogyha egy madárcsiripel kettélövi reflexből, bár ez nekem olyannak tűnik, mint amikor gyógyósnak próbálják a vétkest beállítani.
"Az, hogy a sportoló betörőnek hitte a barátnőjét, egyre nehezebben hihető, ugyanis már biztos, hogy Reeva Steenkampot a fürdőszobában ülve érte a négy lövés, egyes nyomok arra utalnak, hogy az áldozat és az elkövető együtt feküdtek az ágyban. A helyszínen találtak egy véres krikettütőt, amivel a hálóingben talált, koponyáján is sérült áldozat védekezhetett, vagy Pistorius akart vele betörni a fürdőszobába."
több mint 13 éve
Aztírja a búriai kanàszkürt, hogy hálóingben volt Reeva, valamint a fején volt nehány nem lőfegyver által okozott külsérelmi nyom, ehhez prezentáltak ma délután egy véres krikettütőt. Occa!sutianapéletre-halálra kriketteztek és Reeva leverte a wicketteket
a tét az tét, ilyen egyszerű
*remélem megtér hamarosan a kisjézushoz
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
több mint 13 éve
Aztírja a búriai kanàszkürt, hogy hálóingben volt Reeva, valamint a fején volt nehány nem lőfegyver által okozott külsérelmi nyom, ehhez prezentáltak ma délután egy véres krikettütőt. Occa!

több mint 13 éve
Az a srác egy többözös kissebrendűségi komplexust fejelt meg egy nonstopcímlappal megazálomnőjével. Mivan, ha megtette a tétet oszt vesztett? Nomeg persze szorong az ember, hogy rányomják a lakást, de a fürdőből?!?! Occam berettája mek Kolombuc főgyelő szerint is első az érzelmi szál, aztán a pénz, a többi duma. Pisto elbaszta rútul.Pedig ha alkalmazod az Occam borotváját, ez a tuti megoldás.Lehet én vagyok rosszul tájékozott a Pisztolyiusz ügyben, de nem az volt, hogy a csaj meg akarta lepni, ő meg azt hitte, hogy betörő és lelőtte? GRAFIHàny éves is vagy királyfi?sutianap
Egy szakításhoz nem kell golyózápor.
Mennyire életszerű szerinted, hogy ül otthon a srác egyedül, és várja a házba bekommandózó csaját, hogy úgyis le akarja lőni, ha véletlenül nem a főbejáraton érkezik?
Túl sok konteo-t olvasol.
Itt biza nagy valószínűséggel pont ez történt.
A csaj elbaszta rútul.Sobri Jóska

több mint 13 éve
Jó de sobri nem számítod bele, hogy a csaj lehet, hogy nem is akarta meglepni, lehet hogy simán szólt, hogy megjöttem szivem, az meg ment és agyonlőtte, majd kitalálta, hogy a csaja meg akarta lepni 😛
több mint 13 éve
Pedig ha alkalmazod az Occam borotváját, ez a tuti megoldás.Lehet én vagyok rosszul tájékozott a Pisztolyiusz ügyben, de nem az volt, hogy a csaj meg akarta lepni, ő meg azt hitte, hogy betörő és lelőtte? GRAFIHàny éves is vagy királyfi?sutianap
Egy szakításhoz nem kell golyózápor.
Mennyire életszerű szerinted, hogy ül otthon a srác egyedül, és várja a házba bekommandózó csaját, hogy úgyis le akarja lőni, ha véletlenül nem a főbejáraton érkezik?
Túl sok konteo-t olvasol.
Itt biza nagy valószínűséggel pont ez történt.
A csaj elbaszta rútul.
több mint 13 éve
Lehet én vagyok rosszul tájékozott a Pisztolyiusz ügyben, de nem az volt, hogy a csaj meg akarta lepni, ő meg azt hitte, hogy betörő és lelőtte? GRAFIHàny éves is vagy királyfi?