OFF topik

31 feliratkozó

több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 530
JJ már nem írod a blogodat?laccoo74
jelen pillanatban nemjjncaa
Kár.laccoo74
Miről szeretnél olvasni? 😊jjncaa
Tényleg jók voltak a cikkeid, olvasmányosak.Sok háttérinfót kaptam belőlük.Most, tényleg én adjak tippeket neked, én, aki csak ugatom az egész témát?De, ha már szabad beleugatnom, akkor lehetne cikk beavatási "szertartásokról", öltözői rítusokról, kabalafigurákról/ez nem rémlik, hogy lett volna/, eltékozolt pályafutásokról, soha be nem érett tehetségekről stb.laccoo74
írjon megrendelésre. 😛
több mint 13 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Kár.laccoo74
Miről szeretnél olvasni? 😊jjncaa
Tényleg jók voltak a cikkeid, olvasmányosak.Sok háttérinfót kaptam belőlük.Most, tényleg én adjak tippeket neked, én, aki csak ugatom az egész témát?De, ha már szabad beleugatnom, akkor lehetne cikk beavatási "szertartásokról", öltözői rítusokról, kabalafigurákról/ez nem rémlik, hogy lett volna/, eltékozolt pályafutásokról, soha be nem érett tehetségekről stb.
több mint 13 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 864 — no es importante
Kár.laccoo74
Miről szeretnél olvasni? 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Kár.
több mint 13 éve
catattack 3 520
Akurvaannyát! Beteg f.sz!

www.borsonline.hu/20130302_ket_not_falt_fel_a_brit_kannibal
több mint 13 éve
jelen pillanatban nem

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Na ez tényleg off:
köszönöm a szívélyes üdvözléseket gm game topikban, de marhára nem tudok válaszolni 😀
action please

több mint 13 éve
JJ már nem írod a blogodat?
több mint 13 éve
"A szüleim is szeretnék, hogy eljussak a Marsra. Szerintük nem is kellene visszajönnöm"

Ennyire komoly az egészjjncaa
Kínában ez standardchvs
Nekem is lenne pár jelöltem...apeszos
rám gondoltál? 😊Amadeus91
Paranoia? 😛 Este az ágy alá is benézel? 😀apeszos
most már be fogok.
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
"A szüleim is szeretnék, hogy eljussak a Marsra. Szerintük nem is kellene visszajönnöm"

Kínában ez standardchvs
Paranoia? 😛 Este az ágy alá is benézel? 😀
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 223 — Eagles fan
A második csoportba tuti beférsz 😛

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve

Kínában ez standardchvs
rám gondoltál? 😊
több mint 13 éve

Kínában ez standardchvs
Nekem is lenne pár jelöltem...
több mint 13 éve
chvs 86

Kínában ez standard
több mint 13 éve

Ennyire komoly az egész

---
több mint 13 éve
 www.origo.hu/tudomany/vilagur/komment/20130204-mars-one-rovarokat-fognak-enni-az-elso-marslakok.html

komoly
több mint 13 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Nagyon ügyes ez a 10 éves kisrác!
 www.facebook.com/video/embed?video_id=4644763114980

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 223 — Eagles fan
Kellene valami am.focis téma a sig battle új fordulójára. Ha van valakinek ötlete/fórumaláírás igénye az ide tolja be az alany nevét:  bowl.hu/forum/alairasok/sig_battle_csevegoRataxes

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
pc_x 943 — Red Fist
egyrészt kicsit rosszul vagyok, másrészt ez elég para, harmadrészt meg zseniális, AHOGY a csaj beszél róla
Szobi22
There is a party in the fish's mouth and the arthropods are cuming!

több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
egyrészt kicsit rosszul vagyok, másrészt ez elég para, harmadrészt meg zseniális, AHOGY a csaj beszél róla

több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Önpromó vol3. Mivel nem nagyon van visszajelzés róla, érdekelnének vélemények 😊
 mustache.hu/10-fontos-merfoldko-az-autogyartas-tortenelmeben-i-resz/
 mustache.hu/10-fontos-merfoldko-az-autogyartas-tortenelmeben-ii-resz/JayB
Nagyon jó alapjaid vannak. Jól használod a többszörösen összetett mondatszerkezetet, a gondolatjeleket stb.
Néhány dolgon lehet változtatni, javítani.
A vesszőnek nagy jelentősége van összetett mondatokban. Sokkal nehezebb így megérteni a mondanivalót: "Jelentősége legyen szó bármilyen szubjektív listáról abszolút megkérdőjelezhetetlen...", mint így: Jelentősége, legyen szó bármilyen szubjektív listáról, abszolút megkérdőjelezhetetlen... Segít a javításban, ha felolvasod magadnak és figyelsz a hangsúlyra, szünetekre. Ahol hangsúly nem változik és szünetet tartasz, oda szinte biztos, hogy kell a vessző. A stílusod érthetőségén, eleganciáján ennek a hiányosságnak a megszüntetése javítana a legtöbbet.
"Az Airflow – légáramlat – kifejezés az, ami listánkba emeli ezt az egyébként kevés sikert megélt mérnöki zsenialitást." Valószínűleg nem a kifejezés emeli a listába, hanem az elnevezés által kifejezni kívánt fejlesztési szempont (újdonsága). Túl későn derül ki egyértelműen, hogy az aerodinamikai szempontról van szó.
"Sajnálatos módon a rengeteg újítás az ár rovására ment, a futurisztikus „bogár” forma – amellyel nem sokkal később minden gyár előrukkolt – inkább visszataszította mint megnyerte a vásárlókat." A két tagmondat a kudarc két különböző okát taglalja; a kettő közé kell még egy kötőszó (továbbá/valamint/illetve), attól függően, hogy milyen kapcsolatot szeretnél kifejezni a két ok között.
"lefektette a miniatűr autók alapszabályait, amikkel manapság sem nagyon megy szembe egyik gyártó sem." Amelyekkel.
"nagyérdemű közönség" A nagyérdemű már nem a közönség jelzője, a szinonimájává vált. Ha mindenképpen jelzőt szeretnél használni, akkor széles/vásárló/autószerető stb.
"nyilvánvaló kőolaj lobbinak" Nyilvánvalóan létező kőolajlobbinak vagy a kőolajlobbi nyilvánvaló erejének
"ez okból kifolyólag" Szerintem megfelel a mezei "emiatt".

Még egyszer: tetszik!

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 897
Engem az autók nem érdekelnek, de így a vasárnapi ebéd elötti punnyadásban, ha már így kérted elolvastam, tessék a visszajelzések:
- van pár vessző, és nyelvhelyességi hiba (pl. sok helyen ‘közvetlen’ szerepel ‘közvetlenül’ helyett, ‘hátsó kerék hajtás’ vagy az ‘alap idők’ egybeírva találóbb, a ‘mindenidők’ meg külön, stb. ilyenből van benne még pár.)
érdemes kiposztolás elött valakivel átlektoráltatni, átnézetni.
- érdemes berakni pár entert, az olvashatóbbá tördeli a szöveget.
+ egy hozzá nem értő (ez vagyok én) számára rövid, frappáns kis jellemzések az autókról, nekem nem is kell több, egy értőnek meg a 10.000 karakter is kevés lenne.
+ a szakmai részről fogalmam nincs, de nincs is túlpakolva, így számomra olvasmányos, bár az 5-6 soros mondatokat nem szokták ajánlani, kalkulálva az átlagolvasó rövid mondatokra való igényével.
+ összeségében ha kijavítasz pár hibát semmi gond nincs vele, nyugodtan büszkélkedhetsz 😊Sobri Jóska
Köszi! Van egy úgynevezett főszerkesztő aki átnézi mielőtt kirakná. Az olyanokkal amiket nem húz alá a hibajavító bajban vagyok mert nagyon messze vagyok a nyelvtantanártól és az életben nem tűnnek fel 😊
több mint 13 éve
Önpromó vol3. Mivel nem nagyon van visszajelzés róla, érdekelnének vélemények 😊
 mustache.hu/10-fontos-merfoldko-az-autogyartas-tortenelmeben-i-resz/
 mustache.hu/10-fontos-merfoldko-az-autogyartas-tortenelmeben-ii-resz/JayB
Jó írás, köszi.
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 189 — #NoStress
Engem az autók nem érdekelnek, de így a vasárnapi ebéd elötti punnyadásban, ha már így kérted elolvastam, tessék a visszajelzések:
- van pár vessző, és nyelvhelyességi hiba (pl. sok helyen ‘közvetlen’ szerepel ‘közvetlenül’ helyett, ‘hátsó kerék hajtás’ vagy az ‘alap idők’ egybeírva találóbb, a ‘mindenidők’ meg külön, stb. ilyenből van benne még pár.)
érdemes kiposztolás elött valakivel átlektoráltatni, átnézetni.
- érdemes berakni pár entert, az olvashatóbbá tördeli a szöveget.
+ egy hozzá nem értő (ez vagyok én) számára rövid, frappáns kis jellemzések az autókról, nekem nem is kell több, egy értőnek meg a 10.000 karakter is kevés lenne.
+ a szakmai részről fogalmam nincs, de nincs is túlpakolva, így számomra olvasmányos, bár az 5-6 soros mondatokat nem szokták ajánlani, kalkulálva az átlagolvasó rövid mondatokra való igényével.
+ összeségében ha kijavítasz pár hibát semmi gond nincs vele, nyugodtan büszkélkedhetsz 😊