OFF topik

31 feliratkozó

több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Lehet én vagyok rosszul tájékozott a Pisztolyiusz ügyben, de nem az volt, hogy a csaj meg akarta lepni, ő meg azt hitte, hogy betörő és lelőtte?
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 296 — Vikings fan
és Pistorius hány embernek volt a példaképe?jjncaa
Nem a példaképség a gond, hanem az hogy valaki szerint egy szándékos gyilkosság egyenlő azzal, hogy valaki doppingol úgy hogy az összes versenyzőtársa is.
több mint 13 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 864 — no es importante
és Pistorius hány embernek volt a példaképe?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 296 — Vikings fan
Most olvastam a Pistorius sztorit.
Nagyon kemény teljesen megdöbbentem. 😮Bazzani
Ja, ahhoz képest, hogy mekkora hősnek gondolta az egész világ, egy közönséges gyilkos. Csak Lance Armstrong képmutató csalásához tudnám hasonlítani. Kill your idols.TheMileHighCity
Igen, abszolút ugyanaz 4000 kilométert 20 nap alatt (még ha tudjuk hogy anyaggal a szervezetben is, amely felől senkinek semmi kétsége nem volt ezelőtt sem) letekerni, és hidegvérrel fejbe lőni a nődet.kovi470
nem csak erről van ugye szó, hanem a több évig tartó szisztematikus hazudozásról, miközben még azokat is beperelte, akik az igazat mondták... ez a bűn nyilván nem egyenértékű a gyilkossággal, bár vannak kultúrák, ahol igenjjncaa
Lance szteroidozott egy olyan környezetben ahol mindenki szteroidozott. Legyőzte a rákot, alapítványaival kitudja hány embernek segített. Csomó embert megmozgatott a livestrong kampánya is hihetetlen erős is volt.
Igen védett egy olyan ügyet, amit aki a kerékpársportban van mindenki megteszi. Gondoljunk most az összes képmutató emberről.
De hogy valaki 6 lövéssel agyonlője a feleségét hát azért akinek egy =, annak a morális értékrendszerével szerintem egy kis baj van.
több mint 13 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
 index.hu/tudomany/tortenelem/2012/04/15/celebek_sullyedtek_az_ocean_fenekere/
Érdekes olvasnivaló, gondoltam megosztom.
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 247 — NFL bracket champion '26
True

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Ja, ahhoz képest, hogy mekkora hősnek gondolta az egész világ, egy közönséges gyilkos. Csak Lance Armstrong képmutató csalásához tudnám hasonlítani. Kill your idols.TheMileHighCity
Igen, abszolút ugyanaz 4000 kilométert 20 nap alatt (még ha tudjuk hogy anyaggal a szervezetben is, amely felől senkinek semmi kétsége nem volt ezelőtt sem) letekerni, és hidegvérrel fejbe lőni a nődet.kovi470
nem csak erről van ugye szó, hanem a több évig tartó szisztematikus hazudozásról, miközben még azokat is beperelte, akik az igazat mondták... ez a bűn nyilván nem egyenértékű a gyilkossággal, bár vannak kultúrák, ahol igen

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
kovi470 Chicago Bears 1 343
Igen, abszolút ugyanaz 4000 kilométert 20 nap alatt (még ha tudjuk hogy anyaggal a szervezetben is, amely felől senkinek semmi kétsége nem volt ezelőtt sem) letekerni, és hidegvérrel fejbe lőni a nődet.

"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 13 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
Ja, ahhoz képest, hogy mekkora hősnek gondolta az egész világ, egy közönséges gyilkos. Csak Lance Armstrong képmutató csalásához tudnám hasonlítani. Kill your idols.

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 189 — #NoStress
Sic transit gloria mundi.sutianap
Nem túl okos barátnőt választott, tagadhatatlan.

több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
Sic transit gloria mundi.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 114 — Axel Foley
Nagyon kemény teljesen megdöbbentem. 😮

több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 530
we love russia, special edition
 www.origo.hu/tudomany/20130215-meteoritfelho-huzott-el-oroszorszag-felett.html
 youtu.be/b0cRHsApzt8jjncaa
"Mindenki azt hitte, háború tört ki"

Russia.
több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Aszteroida figyelőknek:  www.intergalaktika.hu/profiles/blogs/rekordkozelsegu-aszteroida-pentek-este
több mint 13 éve
we love russia, special edition
 www.origo.hu/tudomany/20130215-meteoritfelho-huzott-el-oroszorszag-felett.html
 youtu.be/b0cRHsApzt8

---
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
hehe, haverom szólt, ott feszítek a bme.hu címlapján 😛

több mint 13 éve
 www.youtube.com/watch?v=1287TtevO6Y

Kifeküdtem a röhögéstől, párhuzamos univerzum. 😀Vrijbloed
mert ez a stílusú kommentálás sokat segít ám.
több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
https://i.ytimg.com/vi/1287TtevO6Y/maxresdefault.jpg
Vespa 🛵
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.

Kifeküdtem a röhögéstől, párhuzamos univerzum. 😀
több mint 13 éve
 www.nuclearsecrecy.com/nukemap/

tökjó.
több mint 13 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Asztaaaa!
 www.youtube.com/watch?v=k8AkjWQ3P-M

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
Én is a lézerre tennék

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Valami orvos guru tud mondani nekem valamit, hogy a benőtt lábkörömmel mit lehet csinálni ?
2 x műtötték (bevágták) de mindig visszanő, azaz oldalra kezd elnőni. Már elég jól operálom magam, de jó lenne valami hosszútávú megoldás 😀Toca
PM

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 778 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Valami orvos guru tud mondani nekem valamit, hogy a benőtt lábkörömmel mit lehet csinálni ?
2 x műtötték (bevágták) de mindig visszanő, azaz oldalra kezd elnőni. Már elég jól operálom magam, de jó lenne valami hosszútávú megoldás 😀Toca
igaz orvos nem vagyok, de bajlódtam vele én is. Ráadásul mindkét lábamon. Lézeres kezeléssel megoldható, igaz nem olcsó. két éve csinálták, ezzel már nem nőtt vissza.

több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 189 — #NoStress
Fotó nélkül nehéz. Minden eset más és más.

több mint 13 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 188 — Chiefs GM
Van egy végleges műtéti megoldás, amit viszont nyilván nem támogat az állami egészségügy.