NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 758
44
18:00 #15 South Carolina @ #12 Clemson - ARENA4
OFF topik
30 feliratkozó
több mint 12 éve
Mi a kérdés? Mit jelölj be, hogy nehogy túl vagy alul lőjjél ?
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
én születésem óta HR-es vagyok, de nem látom, hogy miért szükséges ilyen képzettség egy bérigény megállapításához
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Igen.Éppen jelentkezel egy állásra?csi77Kollektív szerződés?csi77Nem. Épp az h az adatlapon kérdezik a bruttó bérigényem.empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Éppen jelentkezel egy állásra?Nem. Épp az h az adatlapon kérdezik a bruttó bérigényem.empty taxiNegatív. Béralkuval kapcsolatos.empty taxiKollektív szerződés?csi77
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Nem. Épp az h az adatlapon kérdezik a bruttó bérigényem.Kollektív szerződés?csi77Munka Törvénykönyvecsi77Negatív. Béralkuval kapcsolatos.empty taxi
Madden hates me.
több mint 12 éve
Kollektív szerződés?Negatív. Béralkuval kapcsolatos.empty taxiMt?empty taxiMunka Törvénykönyvecsi77
Hajrá Bad Bones!
több mint 12 éve
Negatív. Béralkuval kapcsolatos.Munka Törvénykönyvecsi77Ha az Mt-hez kapcsolódó a kérdésed, akkor jelentkezemDiamondsHead44Mt?empty taxi
Madden hates me.
több mint 12 éve
Munka TörvénykönyveMt?empty taxiVan itt a fórumon vki aki HR-rel foglalkozik, ha igen lenne hozzá kérdésem.empty taxiHa az Mt-hez kapcsolódó a kérdésed, akkor jelentkezemDiamondsHead44
Hajrá Bad Bones!
több mint 12 éve
Mt?Van itt a fórumon vki aki HR-rel foglalkozik, ha igen lenne hozzá kérdésem.empty taxiHa az Mt-hez kapcsolódó a kérdésed, akkor jelentkezemDiamondsHead44
Madden hates me.
több mint 12 éve
Van itt a fórumon vki aki HR-rel foglalkozik, ha igen lenne hozzá kérdésem.empty taxiHa az Mt-hez kapcsolódó a kérdésed, akkor jelentkezem
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 12 éve
Van itt a fórumon vki aki HR-rel foglalkozik, ha igen lenne hozzá kérdésem.
Madden hates me.
több mint 12 éve
ezek szerint nálad a bal félteke a gyengébb, mert az (értelmező) olvasás nem megy 😛Igen ezért mondom hogy a színek eltalálásához erősen koncentrálnom kell és néha 1-2 másodpercbe telik, de a szavak egyből mennek, vagy ez akkor így van mindenkinél? Nem értem 😀HanniEzek szerint tehát ha gond nélkül olvasom fel a szavakat és nem zavar be hogy milyen színnel vannak írva akkor a bal féltekem az erősebb?HanniFordítva próbáld, a színeket mondd, amikkel a szavak vannak írva, ne a szavakat olvasd fel.somoskovig
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Igen ezért mondom hogy a színek eltalálásához erősen koncentrálnom kell és néha 1-2 másodpercbe telik, de a szavak egyből mennek, vagy ez akkor így van mindenkinél? Nem értem 😀Fordítva próbáld, a színeket mondd, amikkel a szavak vannak írva, ne a szavakat olvasd fel.somoskovigItt a következő:Ezek szerint tehát ha gond nélkül olvasom fel a szavakat és nem zavar be hogy milyen színnel vannak írva akkor a bal féltekem az erősebb?Hanni
Dzsokijuing
több mint 12 éve
Fordítva próbáld, a színeket mondd, amikkel a szavak vannak írva, ne a szavakat olvasd fel.Itt a következő:Ezek szerint tehát ha gond nélkül olvasom fel a szavakat és nem zavar be hogy milyen színnel vannak írva akkor a bal féltekem az erősebb?Hanni
Dzsokijuing
több mint 12 éve
Itt a következő:Ezek szerint tehát ha gond nélkül olvasom fel a szavakat és nem zavar be hogy milyen színnel vannak írva akkor a bal féltekem az erősebb?
Dzsokijuing
több mint 12 éve
Itt a következő:Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Utánaolvastam, az ember nagytöbbségének először tényleg a répa jut eszébe, én a kisebbségbe vagyok az uborkával 😀
több mint 12 éve
Ezt most kurvára nem értem 😀 Nekem pl az uborka volt.tenorxMondjuk én direkt angolul mondtam magamban minden választ, lehet ez a különbség.
Madden hates me.
több mint 12 éve
Ezt most kurvára nem értem 😀 Nekem pl az uborka volt.tenorxmeanwhile in tenorx' head:
http://www.youtube.com/watch?v=QPJyKrYnpqI
---
több mint 12 éve
catattack
3 520
Ezt most kurvára nem értem 😀 Nekem pl az uborka volt.tenorxAkkor rosszul csináltad...
több mint 12 éve
Ezt most kurvára nem értem 😀 Nekem pl az uborka volt.
több mint 12 éve
wazz 😀
---
több mint 12 éve
Madden hates me.
több mint 12 éve
látom egyből kiemelt lett a hsz-ed 😀eaglesmcnabbigen? Azt hittem csak én látom ott elöl 😀
Amúgy igen 10 perc alatt szinte bármilyen nevezetes magyar tájról városról lehet találni teljesen jó videókat, de amúgy meg ha esetleg mégsem, akkor is lehet használni képeket például, az is többet érne mint a zsiroskenyér...
Manapság azért annyira nem könnyű olyan dolgokat mondani, amiről nem lehet elég információt találni a neten. Inkább csak lustaság/nemtörődömség/igénytelenség okozza azt, hogy valaki nem talál valamit.
több mint 12 éve
Akkor stez a feltöltő kommentje neked is szól:látom egyből kiemelt lett a hsz-ed 😀
"Neked kell gratulálnom ha ebből neked ez jön le. kb. 100 ember előtt prezentáltunk ezzel. Egyike volt a legigényesebben összerakott munkáknak. Mindenki élvezte volt a aki sírt mert meghatódott, volt aki a röhögéstől. (az angol hibák ott már nem voltak benne) Ezzel égetjük az országunkat ? elolvastad volna a leírást tudnál miről van szó. Csak magadat égeted ezekkel a hozzászólásokkal."fetomy
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!