OFF topik
31 feliratkozó
több mint 13 éve
Lehet én vagyok rosszul tájékozott a Pisztolyiusz ügyben, de nem az volt, hogy a csaj meg akarta lepni, ő meg azt hitte, hogy betörő és lelőtte?
több mint 13 éve
és Pistorius hány embernek volt a példaképe?jjncaaNem a példaképség a gond, hanem az hogy valaki szerint egy szándékos gyilkosság egyenlő azzal, hogy valaki doppingol úgy hogy az összes versenyzőtársa is.
több mint 13 éve
és Pistorius hány embernek volt a példaképe?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Lance szteroidozott egy olyan környezetben ahol mindenki szteroidozott. Legyőzte a rákot, alapítványaival kitudja hány embernek segített. Csomó embert megmozgatott a livestrong kampánya is hihetetlen erős is volt.nem csak erről van ugye szó, hanem a több évig tartó szisztematikus hazudozásról, miközben még azokat is beperelte, akik az igazat mondták... ez a bűn nyilván nem egyenértékű a gyilkossággal, bár vannak kultúrák, ahol igenjjncaaIgen, abszolút ugyanaz 4000 kilométert 20 nap alatt (még ha tudjuk hogy anyaggal a szervezetben is, amely felől senkinek semmi kétsége nem volt ezelőtt sem) letekerni, és hidegvérrel fejbe lőni a nődet.kovi470Most olvastam a Pistorius sztorit.Ja, ahhoz képest, hogy mekkora hősnek gondolta az egész világ, egy közönséges gyilkos. Csak Lance Armstrong képmutató csalásához tudnám hasonlítani. Kill your idols.TheMileHighCity
Nagyon kemény teljesen megdöbbentem. 😮Bazzani
Igen védett egy olyan ügyet, amit aki a kerékpársportban van mindenki megteszi. Gondoljunk most az összes képmutató emberről.
De hogy valaki 6 lövéssel agyonlője a feleségét hát azért akinek egy =, annak a morális értékrendszerével szerintem egy kis baj van.
több mint 13 éve
index.hu/tudomany/tortenelem/2012/04/15/celebek_sullyedtek_az_ocean_fenekere/Érdekes olvasnivaló, gondoltam megosztom.
több mint 13 éve
True

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
nem csak erről van ugye szó, hanem a több évig tartó szisztematikus hazudozásról, miközben még azokat is beperelte, akik az igazat mondták... ez a bűn nyilván nem egyenértékű a gyilkossággal, bár vannak kultúrák, ahol igenIgen, abszolút ugyanaz 4000 kilométert 20 nap alatt (még ha tudjuk hogy anyaggal a szervezetben is, amely felől senkinek semmi kétsége nem volt ezelőtt sem) letekerni, és hidegvérrel fejbe lőni a nődet.kovi470Most olvastam a Pistorius sztorit.Ja, ahhoz képest, hogy mekkora hősnek gondolta az egész világ, egy közönséges gyilkos. Csak Lance Armstrong képmutató csalásához tudnám hasonlítani. Kill your idols.TheMileHighCity

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Igen, abszolút ugyanaz 4000 kilométert 20 nap alatt (még ha tudjuk hogy anyaggal a szervezetben is, amely felől senkinek semmi kétsége nem volt ezelőtt sem) letekerni, és hidegvérrel fejbe lőni a nődet.Most olvastam a Pistorius sztorit.Ja, ahhoz képest, hogy mekkora hősnek gondolta az egész világ, egy közönséges gyilkos. Csak Lance Armstrong képmutató csalásához tudnám hasonlítani. Kill your idols.TheMileHighCity
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 13 éve
Most olvastam a Pistorius sztorit.Ja, ahhoz képest, hogy mekkora hősnek gondolta az egész világ, egy közönséges gyilkos. Csak Lance Armstrong képmutató csalásához tudnám hasonlítani. Kill your idols.
több mint 13 éve
Nem túl okos barátnőt választott, tagadhatatlan.Most olvastam a Pistorius sztorit.Sic transit gloria mundi.sutianap
több mint 13 éve
Most olvastam a Pistorius sztorit.Sic transit gloria mundi.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Most olvastam a Pistorius sztorit.Nagyon kemény teljesen megdöbbentem. 😮
több mint 13 éve
we love russia, special edition"Mindenki azt hitte, háború tört ki"
www.origo.hu/tudomany/20130215-meteoritfelho-huzott-el-oroszorszag-felett.html
youtu.be/b0cRHsApzt8jjncaa
Russia.
több mint 13 éve
Aszteroida figyelőknek: www.intergalaktika.hu/profiles/blogs/rekordkozelsegu-aszteroida-pentek-este
több mint 13 éve
we love russia, special editionwww.origo.hu/tudomany/20130215-meteoritfelho-huzott-el-oroszorszag-felett.html
youtu.be/b0cRHsApzt8

---
több mint 13 éve
www.youtube.com/watch?v=1287TtevO6Ymert ez a stílusú kommentálás sokat segít ám.
Kifeküdtem a röhögéstől, párhuzamos univerzum. 😀Vrijbloed
több mint 13 éve
Kifeküdtem a röhögéstől, párhuzamos univerzum. 😀
több mint 13 éve
Asztaaaa!www.youtube.com/watch?v=k8AkjWQ3P-M

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
Én is a lézerre tennék

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Valami orvos guru tud mondani nekem valamit, hogy a benőtt lábkörömmel mit lehet csinálni ?PM
2 x műtötték (bevágták) de mindig visszanő, azaz oldalra kezd elnőni. Már elég jól operálom magam, de jó lenne valami hosszútávú megoldás 😀Toca

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
Valami orvos guru tud mondani nekem valamit, hogy a benőtt lábkörömmel mit lehet csinálni ?igaz orvos nem vagyok, de bajlódtam vele én is. Ráadásul mindkét lábamon. Lézeres kezeléssel megoldható, igaz nem olcsó. két éve csinálták, ezzel már nem nőtt vissza.
2 x műtötték (bevágták) de mindig visszanő, azaz oldalra kezd elnőni. Már elég jól operálom magam, de jó lenne valami hosszútávú megoldás 😀Toca
több mint 13 éve
Valami orvos guru tud mondani nekem valamit, hogy a benőtt lábkörömmel mit lehet csinálni ?Fotó nélkül nehéz. Minden eset más és más.
több mint 13 éve
Van egy végleges műtéti megoldás, amit viszont nyilván nem támogat az állami egészségügy.