OFF topik

31 feliratkozó

több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 222 — Eagles fan
Ez ismét aktuális 😊

Kéne valami focis téma a Sig battle-re.
Ha van ötleted ide told be! 😊Rataxes

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
több mint 13 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Ezt fogja nézni Úmerika a SB szüneteiben:
 sport365.hu/amerikai-sportok,nfl,ime-a-super-bowl-legjobb-reklamjai-mar-most-video,46723
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 833 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Eisen ebből brandet csinált?!
 richeisen.nfl.com/2012/09/27/punters-are-people-too-nfl-punters-join-the-movement/
Vajon Gene Smith, a Jags vagy Anger kap némi százalékot a bevételből.
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
nem tudtam hova tenni, érdemes rászánni az elolvasására azt a három percet  www.humanamagazin.eu/hirek/hirek-itthonrol/hirekitthonrol-humana/item/2178-en-soha-alfoldi-robert-bekoszontoje?highlight=YToxOntpOjA7czo4OiJhbGbDtmxkaSI7fQ%3D%3D

több mint 13 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
ESPN 30 for 30 feliratokat honnan lehetne szerezni? Jó angol is.
dcsicsak
azt nem tudom, de érdemes a tv-műsorra vetni egy pillantást
 bowl.hu/tv-musor

(az más kérdés, hogy iszonyat hanyag minőségű volt annak az egynek a felirata, amit láttam - roll tide/war eagle - de jobb, mint a semmi)jjncaa
Ez meg van, csak egyrészt az albérletben nincs sport tv, másrészt meg van vagy 25 rész a gépen amit meg lehet nézni. Persze felirat nélkül is értem a nagyját, de azért segítene a felirat.
több mint 13 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 863 — no es importante
dcsicsak
azt nem tudom, de érdemes a tv-műsorra vetni egy pillantást
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
TV-műsor | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

(az más kérdés, hogy iszonyat hanyag minőségű volt annak az egynek a felirata, amit láttam - roll tide/war eagle - de jobb, mint a semmi)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 189 — #NoStress
 konteo.blogrepublik.eu/2013/01/23/sunstein-vermeule-algoritmus/
tessék csak olvasgatni...sutianap
Mindet, mindig.
Lehet te ismered ezt is, más lehet nem:  tiboru.blogrepublik.eu/2012/02/10/az-igazi-trebitsch/

több mint 13 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
több mint 13 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 778 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
DE JÓ, vége a vizsgaidőszaknak 😊

több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
 konteo.blogrepublik.eu/2013/01/23/sunstein-vermeule-algoritmus/
tessék csak olvasgatni...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Ditroit, New Orleans. Ebből is meglátszik hol vannak nagyobb lecsúszott tömegek.
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487

ez dedurva

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 222 — Eagles fan
Kéne valami focis téma a Sig battle-re.
Ha van ötleted ide told be! 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 761 — Salus populi suprema lex esto
 kaslerarpad.hu/

Akit érdekel, itt be lehet állni egy jó ügy mögé! Akit meg nem érdekel az ne álljon be!
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 189 — #NoStress
egy pár kép az orosz télről
 toochee.postr.hu/ilyen-egy-igazan-havas-telDiamondsHead44
Ez is érdekes:
 toochee.postr.hu/ha-minden-allam-egy-orszag-lenne

több mint 13 éve
DiamondsHead44 2 696 — Rams fan
egy pár kép az orosz télről
 toochee.postr.hu/ilyen-egy-igazan-havas-tel

STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 13 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton

😕Amadeus91
Ha már feltetted ide, akkor ajánlom mindenkinek, hogy a háttérrel is tisztában legyenek. A Volksbund miatt mind a mai napig nagyon ambivalens ez Magyarországon.
 www.hhrf.org/kisebbsegkutatas/kk_2004_02/cikk.php?id=882

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
YoungZeeZee 9 510
A ryanairt nem ajánlom, elég sokan támadják mostanság és a személyes tapasztalatom sem volt jó.
A wizzair-re esküszöm, velük nem volt még bajom.
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 530

😕
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
jajj ezt láttam már FB-n is linkelve... Nagyon ratyi 😉
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 530
 apafia.hu/harry-potter-vs-a-gyuruk-ura/?fb_action_ids=10200291629519564&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map=%7B%2210200291629519564%22%3A391427774272247%7D&action_type_map=%7B%2210200291629519564%22%3A%22og.likes%22%7D&action_ref_map=%5B%5D
több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Benzint nem is ajánlatos bele tenni. 😊 Ha a kerozin kevés, az gázabb. 😀
több mint 13 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
ha azt írom, hogy 9 ezerből megfordult, akkor 9 ezerből megfordult, én nem biggyesztettem alulra még csillagozva, kettes betűmérettel pár oldalnyi mellékletet 😊

ez a vonat olcsóbb, mint a repülő kb. 10 éve nem igaz (Európán belül persze, az USA-n belül meg természetes)
München pont kivétel, mert addig megy közvetlenül Pestről IC, de láttam én már oda is 1 eurós repjegyet...jjncaa
barokk? Amadeus91
a Ryanair csinált olyan akciókat pár éve, amikor tényleg 1 euró + illetékért árultak jegyeket, mostanában 1500 forintért láttam a legolcsóbbat

www.ryanair.com/hu
tessék, Milánó-Bergamo, 1290 😊jjncaa
hogy hozzák ki ennyiből?Amadeus91
Ryanair így :  gazdasagiradio.hu/cikk/85369/
de mindig van valami kis botrányuk azon se csodálkoznék ha egyszer lezuhanna az egyik gépük mert kevesebb benzint raktak bele:

PunBB bbcode test
több mint 13 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Jó estét mindenkinek!

Nem találtam jobb topicot ennél így itt kérdeznék és egyben kérnék segítséget. Láttam hogy van a fórumon egy pár Milan és Inter szurkoló tőlük kérdeznék első sorban. 2-3 haverommal szeretnénk kiutazni a Milan-Lazio meccsre de nem vagyunk egy kocsira valóan így az első kérdésem az lenne hogy nem-e készül innen valaki ki a meccsre? A következő ha nem akkor mivel a leggazdaságosabb kiutazni kocsival(Szabolcsból), vonattal, repülővel vagy esetleg a a Milan szurkolói egyesület szervezésében? A másik és egyben utolsó kérdésem az hogy mit érdemes megnézni a városban és hogy meccs napon van-e stadion túra?

A válaszokat előre is köszönöm!

patobranco
Nem vagyok egyik csapat rajongója sem, csak szabolcsi. A szurkolói szervezést nem ismerem.
A vonat elvileg sokkal olcsóbb( ha sikerül kifognotok olyan periódust) én Münchenben 30 euróért szoktam utazni. Viszont nagyon hosszú az út tehát +1,1 napot bele kell kalkulálni az oda és visszautazásra. Illetve nincs átszállás nélküli vonat. Minimum 1x át kell szálni(naponta 2x megy ilyen vonat.) plusz ugye még a felutazás pestre. A repülő lényegesen drágább, bár ha sikerül úgy előre foglalnotok akkor az sem olyan irtó drága mulatság, persze az ilyen olyan illetékek megdobják. Én a helyetekben, ha anyagilag úgy álltok a repülőt választanám. Double B
Mivel decembertől innen Debrecenből is megy repcsi Milanóba így mindenképp az, jan-feb-ra vannak 3 ezer környékén jegyek.
Az egyetlen bibi, h vissza csak 4 nap múlva lehet jönni.

wizzair.com/hu-HU/TimeTable/Milan-Malpensa/Debrecen

PunBB bbcode test