OFF topik
31 feliratkozó
több mint 13 éve
több mint 13 éve
Ezt fogja nézni Úmerika a SB szüneteiben:sport365.hu/amerikai-sportok,nfl,ime-a-super-bowl-legjobb-reklamjai-mar-most-video,46723
több mint 13 éve
Eisen ebből brandet csinált?!richeisen.nfl.com/2012/09/27/punters-are-people-too-nfl-punters-join-the-movement/
Vajon Gene Smith, a Jags vagy Anger kap némi százalékot a bevételből.
több mint 13 éve
nem tudtam hova tenni, érdemes rászánni az elolvasására azt a három percet www.humanamagazin.eu/hirek/hirek-itthonrol/hirekitthonrol-humana/item/2178-en-soha-alfoldi-robert-bekoszontoje?highlight=YToxOntpOjA7czo4OiJhbGbDtmxkaSI7fQ%3D%3D
több mint 13 éve
Ez meg van, csak egyrészt az albérletben nincs sport tv, másrészt meg van vagy 25 rész a gépen amit meg lehet nézni. Persze felirat nélkül is értem a nagyját, de azért segítene a felirat.ESPN 30 for 30 feliratokat honnan lehetne szerezni? Jó angol is.azt nem tudom, de érdemes a tv-műsorra vetni egy pillantást
dcsicsak
bowl.hu/tv-musor
(az más kérdés, hogy iszonyat hanyag minőségű volt annak az egynek a felirata, amit láttam - roll tide/war eagle - de jobb, mint a semmi)jjncaa
több mint 13 éve
ESPN 30 for 30 feliratokat honnan lehetne szerezni? Jó angol is.azt nem tudom, de érdemes a tv-műsorra vetni egy pillantást
dcsicsak
(az más kérdés, hogy iszonyat hanyag minőségű volt annak az egynek a felirata, amit láttam - roll tide/war eagle - de jobb, mint a semmi)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
konteo.blogrepublik.eu/2013/01/23/sunstein-vermeule-algoritmus/Mindet, mindig.
tessék csak olvasgatni...sutianap
Lehet te ismered ezt is, más lehet nem: tiboru.blogrepublik.eu/2012/02/10/az-igazi-trebitsch/
több mint 13 éve
ESPN 30 for 30 feliratokat honnan lehetne szerezni? Jó angol is.
több mint 13 éve
DE JÓ, vége a vizsgaidőszaknak 😊
több mint 13 éve
konteo.blogrepublik.eu/2013/01/23/sunstein-vermeule-algoritmus/tessék csak olvasgatni...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Ditroit, New Orleans. Ebből is meglátszik hol vannak nagyobb lecsúszott tömegek.
több mint 13 éve
web.jpg)
ez dedurva

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
kaslerarpad.hu/Akit érdekel, itt be lehet állni egy jó ügy mögé! Akit meg nem érdekel az ne álljon be!
több mint 13 éve
egy pár kép az orosz télrőlEz is érdekes:
toochee.postr.hu/ilyen-egy-igazan-havas-telDiamondsHead44
toochee.postr.hu/ha-minden-allam-egy-orszag-lenne
több mint 13 éve
egy pár kép az orosz télrőltoochee.postr.hu/ilyen-egy-igazan-havas-tel
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 13 éve
Ha már feltetted ide, akkor ajánlom mindenkinek, hogy a háttérrel is tisztában legyenek. A Volksbund miatt mind a mai napig nagyon ambivalens ez Magyarországon.
😕Amadeus91
www.hhrf.org/kisebbsegkutatas/kk_2004_02/cikk.php?id=882

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
YoungZeeZee
9 510
A ryanairt nem ajánlom, elég sokan támadják mostanság és a személyes tapasztalatom sem volt jó.A wizzair-re esküszöm, velük nem volt még bajom.
több mint 13 éve
jajj ezt láttam már FB-n is linkelve... Nagyon ratyi 😉
több mint 13 éve
Benzint nem is ajánlatos bele tenni. 😊 Ha a kerozin kevés, az gázabb. 😀
több mint 13 éve
Ryanair így : gazdasagiradio.hu/cikk/85369/hogy hozzák ki ennyiből?Amadeus91a Ryanair csinált olyan akciókat pár éve, amikor tényleg 1 euró + illetékért árultak jegyeket, mostanában 1500 forintért láttam a legolcsóbbatha azt írom, hogy 9 ezerből megfordult, akkor 9 ezerből megfordult, én nem biggyesztettem alulra még csillagozva, kettes betűmérettel pár oldalnyi mellékletet 😊barokk? Amadeus91
ez a vonat olcsóbb, mint a repülő kb. 10 éve nem igaz (Európán belül persze, az USA-n belül meg természetes)
München pont kivétel, mert addig megy közvetlenül Pestről IC, de láttam én már oda is 1 eurós repjegyet...jjncaa
www.ryanair.com/hu
tessék, Milánó-Bergamo, 1290 😊jjncaa
de mindig van valami kis botrányuk azon se csodálkoznék ha egyszer lezuhanna az egyik gépük mert kevesebb benzint raktak bele:
több mint 13 éve
Mivel decembertől innen Debrecenből is megy repcsi Milanóba így mindenképp az, jan-feb-ra vannak 3 ezer környékén jegyek.Jó estét mindenkinek!Nem vagyok egyik csapat rajongója sem, csak szabolcsi. A szurkolói szervezést nem ismerem.
Nem találtam jobb topicot ennél így itt kérdeznék és egyben kérnék segítséget. Láttam hogy van a fórumon egy pár Milan és Inter szurkoló tőlük kérdeznék első sorban. 2-3 haverommal szeretnénk kiutazni a Milan-Lazio meccsre de nem vagyunk egy kocsira valóan így az első kérdésem az lenne hogy nem-e készül innen valaki ki a meccsre? A következő ha nem akkor mivel a leggazdaságosabb kiutazni kocsival(Szabolcsból), vonattal, repülővel vagy esetleg a a Milan szurkolói egyesület szervezésében? A másik és egyben utolsó kérdésem az hogy mit érdemes megnézni a városban és hogy meccs napon van-e stadion túra?
A válaszokat előre is köszönöm!
patobranco
A vonat elvileg sokkal olcsóbb( ha sikerül kifognotok olyan periódust) én Münchenben 30 euróért szoktam utazni. Viszont nagyon hosszú az út tehát +1,1 napot bele kell kalkulálni az oda és visszautazásra. Illetve nincs átszállás nélküli vonat. Minimum 1x át kell szálni(naponta 2x megy ilyen vonat.) plusz ugye még a felutazás pestre. A repülő lényegesen drágább, bár ha sikerül úgy előre foglalnotok akkor az sem olyan irtó drága mulatság, persze az ilyen olyan illetékek megdobják. Én a helyetekben, ha anyagilag úgy álltok a repülőt választanám. Double B
Az egyetlen bibi, h vissza csak 4 nap múlva lehet jönni.
wizzair.com/hu-HU/TimeTable/Milan-Malpensa/Debrecen
.png)