OFF topik
30 feliratkozó
több mint 15 éve
valaki megvette ricsiék könyvét?érdemes befektetni rá?
több mint 15 éve
catattack
3 520
h rápörögtetek a témára 😀.brkSzemély szerint imádom a ribancokat. :cool:
több mint 15 éve
h rápörögtetek a témára 😀
több mint 15 éve
catattack
3 520
Kérdezd a tanárt, vagy felejtsd el. A csajtól sose tudod meg!miről fogadtatok?JJ Tillerhaverommal arról, hogy egyik csaj vajon lefeküdt e az egyik volt tanárunkkal
és csajnak kéne mondani vmi ártatlanabb dolgot (mivel alapból pletykaszinten indult a dolog).brk
több mint 15 éve
Akkor mondd azt, hogy abban fogadtatok, hogy a tanár lefeküdt-e vele. Máris a másik oldalról látszik az egész 😀jó, csak jóval összetettebb a dolog, így látatlanban nem is lehet elmagyarázni 😀haverommal arról, hogy egyik csaj vajon lefeküdt e az egyik volt tanárunkkala tanár helyett mondj egy jobban hangzó nevet, ennyiJJ Tiller
és csajnak kéne mondani vmi ártatlanabb dolgot (mivel alapból pletykaszinten indult a dolog).brk
mind1, azért kösz.brk
több mint 15 éve
jó, csak jóval összetettebb a dolog, így látatlanban nem is lehet elmagyarázni 😀a tanár helyett mondj egy jobban hangzó nevet, ennyiJJ Tillermiről fogadtatok?JJ Tillerhaverommal arról, hogy egyik csaj vajon lefeküdt e az egyik volt tanárunkkal
mind1, azért kösz
több mint 15 éve
a tanár helyett mondj egy jobban hangzó nevet, ennyimiről fogadtatok?JJ Tillerhaverommal arról, hogy egyik csaj vajon lefeküdt e az egyik volt tanárunkkal

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
miről fogadtatok?JJ Tillerhaverommal arról, hogy egyik csaj vajon lefeküdt e az egyik volt tanárunkkal
és csajnak kéne mondani vmi ártatlanabb dolgot (mivel alapból pletykaszinten indult a dolog)
több mint 15 éve
segítség kéne:miről fogadtatok?
mit mondanátok ha fogadtatok vmiben, ami egy harmadik embert érint, az rájött, de a fogadás tárgyára nem és kérdezi h miről volt szó. ha elmondjuk az igazságot kurva nagy balhét csaphat, kitalálni meg nehéz.
vagy mondjatok ötletet. 😀.brk

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
segítség kéne:nőjél fel
mit mondanátok ha fogadtatok vmiben, ami egy harmadik embert érint, az rájött, de a fogadás tárgyára nem és kérdezi h miről volt szó. ha elmondjuk az igazságot kurva nagy balhét csaphat, kitalálni meg nehéz.
vagy mondjatok ötletet. 😀.brk
több mint 15 éve
segítség kéne:mit mondanátok ha fogadtatok vmiben, ami egy harmadik embert érint, az rájött, de a fogadás tárgyára nem és kérdezi h miről volt szó. ha elmondjuk az igazságot kurva nagy balhét csaphat, kitalálni meg nehéz.
vagy mondjatok ötletet. 😀
több mint 15 éve
PM megy.még pénteken is?ha már máv: ha voltam olyan szerencsés, hogy 180 km-es utam során a kalauz egyszer sem kérte el a jegyem ellenőrzésre, vissza tudom váltani, esetleg becserélni majd egy olyanra, aminek az érvényessége nem holnap jár le?JJ TillerTudtommal a jegyváltás helyszínén igen.Dzsokijuing
ja jut eszembe: kell akkor Igor könyve, a Death to the BCS? a héten valamikor oda tudom adniJJ Tiller
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 15 éve
még pénteken is?ha már máv: ha voltam olyan szerencsés, hogy 180 km-es utam során a kalauz egyszer sem kérte el a jegyem ellenőrzésre, vissza tudom váltani, esetleg becserélni majd egy olyanra, aminek az érvényessége nem holnap jár le?JJ TillerTudtommal a jegyváltás helyszínén igen.Dzsokijuing
ja jut eszembe: kell akkor Igor könyve, a Death to the BCS? a héten valamikor oda tudom adni

---
több mint 15 éve
ha már máv: ha voltam olyan szerencsés, hogy 180 km-es utam során a kalauz egyszer sem kérte el a jegyem ellenőrzésre, vissza tudom váltani, esetleg becserélni majd egy olyanra, aminek az érvényessége nem holnap jár le?JJ TillerTudtommal a jegyváltás helyszínén igen.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 15 éve
ha már máv: ha voltam olyan szerencsés, hogy 180 km-es utam során a kalauz egyszer sem kérte el a jegyem ellenőrzésre, vissza tudom váltani, esetleg becserélni majd egy olyanra, aminek az érvényessége nem holnap jár le?

---
több mint 15 éve
A MÁV-ról kell egy elég komoly előadást tartanom (csak a kerettéma van megadva, ezalatt lehet írni a befektetésekről, tartozásokról, alternatívákról, bármiről). Úgy gondoltam, hogy összehasonlítom az ÖBB-vel, kaptam is egy tippet, hogy van valahol fent egy jó tanulmány ebben a témában. Sehol nem találom, valami tipp esetleg?

több mint 15 éve
Úgy tűnik érdemes szex-shopban lottózni 😂 http://www.huffingtonpost.com/2010/11/13/ticket-bought-at-michigan_n_783150.html
több mint 15 éve
Soldados új avatar 😮 😮 😮Hörimost akartam írni én is. már a harmadik neki 3-4 év alatt 😛 neked hetente van ennyi, Caroline 😀
több mint 15 éve
vimeo-n ha jól láttam heti 1 HD videót lehet felnyomni.aztán mire felteszem philly.blog.hu-ra az összefoglalókat eljön szentdávid napja 😀
több mint 15 éve
nincs valakinek valamilyen ötlete ahova lehet feltenni videókat HD minőségben és lehet embledelni ?Vimeo? Bár nem tudom, hogy arra mennyire szállt rá az NFL.
youtubeon kívül persze mert a cucc olyan hogy az NFL lehet letíltanáSamS-Kicker
több mint 15 éve
nincs valakinek valamilyen ötlete ahova lehet feltenni videókat HD minőségben és lehet embledelni ? youtubeon kívül persze mert a cucc olyan hogy az NFL lehet letíltaná
több mint 15 éve
Az origón megint vannak trükkös playek ha már voltak akkor bocs http://www.origo.hu/sport/csapat/20101110-trukkos-amerikaifocis-playek-videon.htmlszittesEzzel a cikkel ugyanaz a baj, mint ami a jó benne 😊
A sportággal ismerkedőknek nagyon jó figyelemfelkeltő, aki viszont már jobban benne van, az összeset látta már ezerszer.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.