NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 546
46
21:41 CFB Playoff - Tulane @ Ole Miss (NET4+)
OFF topik
30 feliratkozó
több mint 15 éve
25000 USD-s gép nem annyira durva. Mondjuk vsz nem ér ennyit csak "eszmeileg"Egy Leica-nak mindig is megkérték az árát. Úgy látszik nem csak nekem tűnt fel, amikor a hiradóban mutatták, hogy lelkesen kattingat Píti a forgatás alatt, h egy Leica figyel a kezében.
de nekünk ez jó. Beszámolnak róla az USA-ban és máris értik majd miért utálja itt mindenki a cigányokatharomt
több mint 15 éve
Nagyon hideg."Te nem vagy tizes!" ami kb. te nem vagy százasvadibandihttp://en.wikipedia.org/wiki/Table_of_mathematical_symbolsvadibandi😀
szerintem valami hasonló marhaság mint a katy perrys 😊Joci
több mint 15 éve
"Te nem vagy tizes!" ami kb. te nem vagy százas😀adjál segítségetJocihttp://en.wikipedia.org/wiki/Table_of_mathematical_symbolsvadibandi
szerintem valami hasonló marhaság mint a katy perrys 😊Joci

több mint 15 éve
😀adjál segítségetJocihttp://en.wikipedia.org/wiki/Table_of_mathematical_symbolsvadibandi
szerintem valami hasonló marhaság mint a katy perrys 😊
több mint 15 éve
A || C-s változatban használom, szóval VAGY.
több mint 15 éve
adjál segítséget
több mint 15 éve
Az nem lenne stílusos, egyébként rohadt egyszerű 😀
több mint 15 éve
majd a modik bannal fenyegetik tenorx-et, aztán elárulja
több mint 15 éve
na, ha szaba találja ki beszarok 😀
több mint 15 éve
Nemár 😀 Valakinek igazán le eshetne (egyébként kösz Schlecknek, az ő agyából pattant ki) 😀
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
10 és/vagy x
több mint 15 éve
Ennek nem sok értelme lenne, valljuk be 😀
több mint 15 éve
10 párhuzamos x-el 😂Bárhol. Ez már egész közel van 😀tenorxMég mindig senki nem találta ki a rangomat 😕tenorxMiért, hol lehet tippelni?
10 vagy xvadibandi
több mint 15 éve
Bárhol. Ez már egész közel van 😀Még mindig senki nem találta ki a rangomat 😕tenorxMiért, hol lehet tippelni?
10 vagy xvadibandi
több mint 15 éve
Mindjárt átkerekezek a József Attilára, hogy láthassam a forgatást!25000 USD-s gép nem annyira durva. Mondjuk vsz nem ér ennyit csak "eszmeileg"Egyrészt elég szégyen, jó kis képük lesz Magyarországról, mire hazamennek.Magyarország, én így szeretlek.
Másrészt mi a faszt tudhat egy 5 milliós fényképezőgép????somoskovig
De ha a gépen Jolánka meztelen fotói vannak, esetleg action közben, a gép nem 5, hanem 50 milkát ér kapásból.Dzsokijuing
de nekünk ez jó. Beszámolnak róla az USA-ban és máris értik majd miért utálja itt mindenki a cigányokatharomt
Na jó, nem, de csak azért, mert lusta vagyok.

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
25000 USD-s gép nem annyira durva. Mondjuk vsz nem ér ennyit csak "eszmeileg"Magyarország, én így szeretlek.Megint meglopták PittéketEgyrészt elég szégyen, jó kis képük lesz Magyarországról, mire hazamennek.
A budapesti József Attila lakótelep lezárt forgatási helyszínén tüntette el valaki Brad Pitt méregdrága (ötmillió forintot érő) fényképezőgépét. Ez már a második komoly veszteség itt tartózkodásuk óta, hiszen Jolie kisasszonyt egy portás vágta át korábban másfélmillió forinttal.
Ha így folytatják, szegényen fognak hazamenni. 😂Stez
De ha a gépen Jolánka meztelen fotói vannak, esetleg action közben, a gép nem 5, hanem 50 milkát ér kapásból.Dzsokijuing
de nekünk ez jó. Beszámolnak róla az USA-ban és máris értik majd miért utálja itt mindenki a cigányokat
több mint 15 éve
Magyarország, én így szeretlek.Megint meglopták PittéketEgyrészt elég szégyen, jó kis képük lesz Magyarországról, mire hazamennek.
A budapesti József Attila lakótelep lezárt forgatási helyszínén tüntette el valaki Brad Pitt méregdrága (ötmillió forintot érő) fényképezőgépét. Ez már a második komoly veszteség itt tartózkodásuk óta, hiszen Jolie kisasszonyt egy portás vágta át korábban másfélmillió forinttal.
De ha a gépen Jolánka meztelen fotói vannak, esetleg action közben, a gép nem 5, hanem 50 milkát ér kapásból.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 15 éve
Még mindig senki nem találta ki a rangomat 😕tenorxMiért, hol lehet tippelni?
10 vagy x

több mint 15 éve
Megint meglopták PittéketEgyrészt elég szégyen, jó kis képük lesz Magyarországról, mire hazamennek.
Másrészt mi a faszt tudhat egy 5 milliós fényképezőgép????
több mint 15 éve
Megint meglopták PittéketA budapesti József Attila lakótelep lezárt forgatási helyszínén tüntette el valaki Brad Pitt méregdrága (ötmillió forintot érő) fényképezőgépét. Ez már a második komoly veszteség itt tartózkodásuk óta, hiszen Jolie kisasszonyt egy portás vágta át korábban másfélmillió forinttal.
Ha így folytatják, szegényen fognak hazamenni. 😂
több mint 15 éve
Még mindig senki nem találta ki a rangomat 😕
több mint 15 éve
Nekem fordítva.asserossz 😊
-mit sportol?
-baseball
-nem vékony maga ahhoz? (63 kg)
-nem ahhoz nem kell nagynak lenni
-ja akkor az nem az a beöltözős, sisakos?
-nem az az amerikai foci
-ja akkor ez az ütős
-Marika erre milyen vizsgálatokat csináljunk?
-asszisztens: legyenek mondjuk a focisok 😀Matthew99
|
több mint 15 éve
ma reggel voltam kórházba fizioterápián, és volt egy magasröptű beszélgetésem a nővérrel:Nekem fordítva.
...
-mit sportol?
-amerikai focizok.
-jaajjj az tudom melyik, az a baseball ugye?
-nem, mondom hogy amerikai foci.
-akkor az melyik?
-van felszerelés: sisak+mellvért és tojáslabdával játsszák.
-hmm, akkor megvan tudom melyik az, de van vmi más neve is ugye?
-nem tudom mire gondol, de NFL-amerikai foci.
-nem, vmi másra gondoltam.
-ez nem rögbi, ha arra gondolt...
-pedig arra gondoltam, hogy rögbi.
...
😊Divat
-mit sportol?
-baseball
-nem vékony maga ahhoz? (63 kg)
-nem ahhoz nem kell nagynak lenni
-ja akkor az nem az a beöltözős, sisakos?
-nem az az amerikai foci
-ja akkor ez az ütős
-Marika erre milyen vizsgálatokat csináljunk?
-asszisztens: legyenek mondjuk a focisok 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.