OFF topik

30 feliratkozó

több mint 15 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 841 — Steelers fan
JJ:

én is másra számítottam a Falconsos videónál, mikor megláttam az első 200 képkockát😊

Még mindig nem értem miért van az, hogy x hsz-nél ott a választ és jelent html hivatkozás, van ahol meg nincs...fászomátmábázzeg

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 15 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
ollé, végre felkerült valaki a napiszarra, akit ismerek 😂
több mint 15 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 665 — je suis poloska
Rég nem láttam találkoztam ennyi idióta csajjal mint ma a Living Roomban. feldobták a szimpla hétköznapomat... komolyan... 😂

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 15 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 531 — rabszolga
Pár hete a PTE Pollack-on találkoztam Brady-vel.
több mint 15 éve
habib Seattle Seahawks 484 — Seahawks fan
Ma a suliba egy srácon egy Miami Dolphins-os pulóver volt rajta, kapucnis. 😊

több mint 15 éve
Raider89 Las Vegas Raiders 528 — C-lver'N'Blacc

Nem tudom hogy volt e már, de én kiégtem ezen... 😀 😂

Just Win Baby!
több mint 15 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 259 — no es importante
http://www.youtube.com/watch?v=5Oag8iBB7HEkishaszi
amikor ráadták a srácra a Falcons sisakot, azt hittem az Philly-ig való eljutását fogják bemutatni 😀

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 841 — Steelers fan
http://www.youtube.com/watch?v=5Oag8iBB7HE

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 15 éve
DiamondsHead44 2 696 — Rams fan
ez most jó nekünk? (a képre gondolok) http://nol.hu/belfold/20101123-hangyak_haboruja

STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 15 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 582 — Tyrone Creek
Höri kapott egy trollt ajándékba a blogjára 😀JSanyo
Mekkorákat ír 😀tenorx
kezdek mainstream lenni 😀Höri
a kedvenc mondatom: "Te itt csak okoskodsz és leszarod, hogy 1000 magyar parasztból 1 néz NFL-t
akkor is csak azért, mert a pálinkásüveg ráborult a távkapcsolóra a megasztár közben"
több mint 15 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Mekkorákat ír 😀tenorx
kezdek mainstream lenni 😀

több mint 15 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 518 — Saturday Night Lights
ez még hozhat globális kellemetlenségeket...
http://www.bbc.co.uk/news/world-asia-pacific-11818005atapapa
Éljen a Dear Leader, aki visszafoglalja hazáját a gaz imperialistáktól!haromt
Valami stanfordos szakértő látott Északon egy rakat centrifugát, ami tele van atommal. Így, hogy csak most állnak neki visszatelepíteni az amcsi nukleáris tölteteket Délre, kérdés, milyen gyorsan tudnák leradírozni Phenjant a térképről, ha DL komolyan támadna. Most valszeg azért lő, mert elindul az atomfegyver-visszatelepítés, tehát a sajátjával kapcsolatban blöfföl.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
http://www.bbc.co.uk/news/world-asia-pacific-11818005atapapa
Éljen a Dear Leader, aki visszafoglalja hazáját a gaz imperialistáktól!
több mint 15 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 877
épp most akartam írni hogy korea emberkedik délre
több mint 15 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
Mekkorákat ír 😀
több mint 15 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 256 — #neverpunt
http://www.bbc.co.uk/news/world-asia-pacific-11818005

több mint 15 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Höri kapott egy trollt ajándékba a blogjára 😀

több mint 15 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
MTI 😂
http://comment.blog.hu/2010/11/17/warezoldalt_hirdet_az_mti
Kínzó kérdés: hogy tud minden felelősséget elhárítani, ha a neve alatt fut az egész?Dzsokijuing
Ezzel mi a gond?

Bármelyikl csatorna vagy újság felelősséget vállal a reklámokra? Nem. Miért is kellene? Ez pedig kb ugyanaz. A cégek pénzért cserébe olyan hírt jelentetnek meg magukról, amit csak akarnak. Ez tulképpen reklám, amit látnak az MTI előfizetői. Ennyi. Ezeket nem az MTI csinálja, hanem a cégek adják ki.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
Stohl megint elütött valakit hogy Balázs van a ****-ben mint műsorvezető?JayB
Cserélgetik egymást.
több mint 15 éve
JéBé Green Bay Packers 7 719
Stohl megint elütött valakit hogy Balázs van a ****-ben mint műsorvezető?
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Ma voltak a szerelők... Hát kiderült, hogy úgy rakták be legutóbb a falba, hogy a kábel ki van szakadva a csavaros végéből, és simán kicsúszogat belőle..... Majd akkor mostantól kiderül, hogy ezután is fosadék lesz-e, vagy csak ez volt a hiba.

De tanultam az esetből, és legközelebb rálépek a faszára annak, aki szarul rakja be...fetomy
nem tom nekem 8 éve van kb UPC. szakadni nem szokott csak havi 1x megdöglik az egész környéken a cucc...
több mint 15 éve
Ma voltak a szerelők... Hát kiderült, hogy úgy rakták be legutóbb a falba, hogy a kábel ki van szakadva a csavaros végéből, és simán kicsúszogat belőle..... Majd akkor mostantól kiderül, hogy ezután is fosadék lesz-e, vagy csak ez volt a hiba.

De tanultam az esetből, és legközelebb rálépek a faszára annak, aki szarul rakja be...
több mint 15 éve
Tud valaki ajánlani egy megbízható, és gyors internetszolgáltatót? Lehet úgy is, hogy tv-vel együtt, mittudomén tökmindegy... Főként a T-mobile és a dagitv érdekelne.

A legfontosabb az lenne, hogy megbízhatóbb legyen mint a upc internet. Ami azt jelenti, hogy egy nap alatt maximum hatezerszer szakadhat meg a net, mert akkor még épp jobb, mint a upc.fetomy
Nekem Szerencsen T-online van, ami nem szakad, viszont elég drága és lassú. Itt fent viszont UPC, és a 4 hónap alatt amióta fent vagyok nem hiszem, hogy szakadt volna meg.
több mint 15 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 135 — #NoStress
Tud valaki ajánlani egy megbízható, és gyors internetszolgáltatót? Lehet úgy is, hogy tv-vel együtt, mittudomén tökmindegy... Főként a T-mobile és a dagitv érdekelne.

A legfontosabb az lenne, hogy megbízhatóbb legyen mint a upc internet. Ami azt jelenti, hogy egy nap alatt maximum hatezerszer szakadhat meg a net, mert akkor még épp jobb, mint a upc.fetomy
Itt Pesten jó a DigiTV.

több mint 15 éve

A legfontosabb az lenne, hogy megbízhatóbb legyen mint a upc internet. Ami azt jelenti, hogy egy nap alatt maximum hatezerszer szakadhat meg a net, mert akkor még épp jobb, mint a upc.