NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
OFF topik
30 feliratkozó
több mint 14 éve
majd jön szaba valami csodálatos traddel a GM-ben, aztán le is nyom egy nap alatt, kevés az előnyöd 😊Amúgy Hurkát mér utálja ennyire mindenki? 😀 Szabától vártam volna ilyen mínusz 150es karmát 😀fetomyakármit írok be, már jön a dislike, sztem már automatikus mindenkinél, de már nagyon nem vicces...Hurka
több mint 14 éve
na ja, Szaba merre kóbászol? 😀 Lehet túl magas neki hogy az nflponthuról idetaláljon :cool:peteylehet megártott neki az új "csoda dressz" amit kapott
több mint 14 éve
na ja, Szaba merre kóbászol? 😀 Lehet túl magas neki hogy az nflponthuról idetaláljon :cool:
több mint 14 éve
Amúgy Hurkát mér utálja ennyire mindenki? 😀 Szabától vártam volna ilyen mínusz 150es karmát 😀fetomyakármit írok be, már jön a dislike, sztem már automatikus mindenkinél, de már nagyon nem vicces...
több mint 14 éve
Amúgy Hurkát mér utálja ennyire mindenki? 😀 Szabától vártam volna ilyen mínusz 150es karmát 😀fetomyMert az elején ő kérte a fórumozókat. Szaba meg eddig megbújik, csak ez lehet az oka 😀
több mint 14 éve
Amúgy Hurkát mér utálja ennyire mindenki? 😀 Szabától vártam volna ilyen mínusz 150es karmát 😀fetomymert packers drukker 😛
több mint 14 éve
Amúgy Hurkát mér utálja ennyire mindenki? 😀 Szabától vártam volna ilyen mínusz 150es karmát 😀
több mint 14 éve
még emlékszem mikor fogadtunk és vesztettélmiket fogunk egymásnak oltani egy Packers-Bears meccsen, már várom 😀 nyílván te maradsz (alu)alul (😛 😛), de hátha valamit össze tudsz majd hozniHurkarégi szép idők 😊Jocinyugi, mindjárt újra szezonkonqueror
több mint 14 éve
miket fogunk egymásnak oltani egy Packers-Bears meccsen, már várom 😀 nyílván te maradsz (alu)alul (😛 😛), de hátha valamit össze tudsz majd hozninyugi, mindjárt újra szezonkonquerorjaja, asszem most januárban volt és JJ tette be 😀 januári eredménykövetőzések fergetegesek voltak, Gumbó és társai ugyebár 😀konquerorrégi szép idők 😊Joci
több mint 14 éve
és újra közös e-mailek 😀nyugi, mindjárt újra szezonkonquerorjaja, asszem most januárban volt és JJ tette be 😀 januári eredménykövetőzések fergetegesek voltak, Gumbó és társai ugyebár 😀konquerorrégi szép idők 😊Joci
több mint 14 éve
nyugi, mindjárt újra szezonrégi szép idők 😊Jocia legjobb az volt mikor eredménykövetőbe valaki beírta hogy "meleg a süti",süti nevű felhasználó pedig válaszolt rá egy ilyennel: :mad:jaja, asszem most januárban volt és JJ tette be 😀 januári eredménykövetőzések fergetegesek voltak, Gumbó és társai ugyebár 😀konqueror
😀Joci
több mint 14 éve
pedig akkor már (alu)aludnod kellett volna 😛naturally azokban is aktív szerepet vállaltam 😀 😀Hurkajaja, asszem most januárban volt és JJ tette be 😀 januári eredménykövetőzések fergetegesek voltak, Gumbó és társai ugyebár 😀konquerorrégi szép idők 😊Joci
több mint 14 éve
naturally azokban is aktív szerepet vállaltam 😀 😀régi szép idők 😊Jocia legjobb az volt mikor eredménykövetőbe valaki beírta hogy "meleg a süti",süti nevű felhasználó pedig válaszolt rá egy ilyennel: :mad:jaja, asszem most januárban volt és JJ tette be 😀 januári eredménykövetőzések fergetegesek voltak, Gumbó és társai ugyebár 😀konqueror
😀Joci
több mint 14 éve
régi szép idők 😊a legjobb az volt mikor eredménykövetőbe valaki beírta hogy "meleg a süti",süti nevű felhasználó pedig válaszolt rá egy ilyennel: :mad:jaja, asszem most januárban volt és JJ tette be 😀 januári eredménykövetőzések fergetegesek voltak, Gumbó és társai ugyebár 😀konqueror
😀Joci
több mint 14 éve
a legjobb az volt mikor eredménykövetőbe valaki beírta hogy "meleg a süti",süti nevű felhasználó pedig válaszolt rá egy ilyennel: :mad:jaja, asszem most januárban volt és JJ tette be 😀 januári eredménykövetőzések fergetegesek voltak, Gumbó és társai ugyebár 😀
😀Joci
több mint 14 éve
a legjobb az volt mikor eredménykövetőbe valaki beírta hogy "meleg a süti",süti nevű felhasználó pedig válaszolt rá egy ilyennel: :mad:😀
több mint 14 éve
mostmár inkább Iktriad lenne a helyes, pláne ha a Jax háza táján történik bármiíme az előző: http://www.nfl.hu/modules/Forum/viewtopic.php?id=603Nem nyalizásként, de számomra ez a best: "5 perc alatt írok 5000 hozzászólást és a rangom Höri lesz" 😂Mikey
Höri kezdte, de szerénységem is elhelyezett azért párat 😊 egész topikot ajánlom olvasásra, volt 1-2 gecinagy szöveg 😀 látszik, hogy ide milyen frappáns arcok (Wyatt kedvéért: artzok) járnak 😛konqueror
több mint 14 éve
Markó: Egyébként nagy kár hogy nem jössz... ingemet 20 és fél perc alatt tudom csak magamra ölteni...fél perc míg fölveszem, de 20 mire rászánom magam... 😕
én ezt mai napig szoktam szófordulatként használni 😀
több mint 14 éve
vagy ez régről 😀Benki X-nek a jelszava : ISTEN VAGYOK 😀vadibandikülföldiül: I'm Brady 😊gabokocka
több mint 14 éve
Mikey
18 722
íme az előző: http://www.nfl.hu/modules/Forum/viewtopic.php?id=603Nem nyalizásként, de számomra ez a best: "5 perc alatt írok 5000 hozzászólást és a rangom Höri lesz" 😂
Höri kezdte, de szerénységem is elhelyezett azért párat 😊 egész topikot ajánlom olvasásra, volt 1-2 gecinagy szöveg 😀 látszik, hogy ide milyen frappáns arcok (Wyatt kedvéért: artzok) járnak 😛konqueror
Szerk.: milyen könnyű mellékattintani a smileynak...
több mint 14 éve
íme az előző: http://www.nfl.hu/modules/Forum/viewtopic.php?id=603Kiaz az AFC Tomi? Brady? örök kedvenc 😀😀
több mint 14 éve
íme az előző: http://www.nfl.hu/modules/Forum/viewtopic.php?id=603Höri kezdte, de szerénységem is elhelyezett azért párat 😊 egész topikot ajánlom olvasásra, volt 1-2 gecinagy szöveg 😀 látszik, hogy ide milyen frappáns arcok (Wyatt kedvéért: artzok) járnak 😛
több mint 14 éve
túl puhány ahhoz, hogy odakerüljönén arra várok, hogy ki lesz az a legendás arc, akinek hozzászólása elsőként kerül be odakonquerorÉn Hörire tippelnék 😛 😀habib
ja és köszönöm a válaszokat a két kérdésemre, mintha a dislikeok már automatikusan jönnének.......
több mint 14 éve
én arra várok, hogy ki lesz az a legendás arc, akinek hozzászólása elsőként kerül be odakonquerorÉn Hörire tippelnék 😛 😀
több mint 14 éve
én arra várok, hogy ki lesz az a legendás arc, akinek hozzászólása elsőként kerül be odaSZERK: lol 351 olvasás 😀 😀 így adminként kurva jó érzés azért ám, hogy ennyien látogatják a fórumot 😊 thx userek, keep up the good work