OFF topik
31 feliratkozó
több mint 15 éve
Najó, lehet 😛Nem hinnem 😛 sztem V. a rangidos ugye.. aztan a felhasznalok kozul en vagyok a nyero, 2004 nov 8 😛Lúzerek vagytok 😀 rangidős vagyok 😛pc_xaz én vagyok csak amikor az előző oldalt csináltuk újra regeltem 😛
2004 december valamennyi az ényémharomt
(Aztan jottel nem sokkal te es Tyr.. ha jol remlik.)
szerk: tevedes.. Esc volt meg novemberi.Igor

több mint 15 éve
Nem hinnem 😛 sztem V. a rangidos ugye.. aztan a felhasznalok kozul en vagyok a nyero, 2004 nov 8 😛Lúzerek vagytok 😀 rangidős vagyok 😛pc_xaz én vagyok csak amikor az előző oldalt csináltuk újra regeltem 😛
2004 december valamennyi az ényémharomt
(Aztan jottel nem sokkal te es Tyr.. ha jol remlik.)
szerk: tevedes.. Esc volt meg novemberi.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 15 éve
http://sportmajom.blog.hu/2010/12/30/sport_2010_benA 2010-es év teljes sportösszefoglalója.
you don't even know what you like and you don't like
több mint 15 éve
Kistarcsa hozzánk képest Csikágó 😀 ott születtem, csak akkor még nem létezett Kistarcsa, mert egybe volt Kerepessel.ezt jónak mondod 😂 😂Szobi22Lúzerek vagytok 😀 rangidős vagyok 😛pc_xmert nálunk tanyán akkor még nem létezett net 😀eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Lúzerek vagytok 😀 rangidős vagyok 😛pc_xaz én vagyok csak amikor az előző oldalt csináltuk újra regeltem 😛
2004 december valamennyi az ényém
több mint 15 éve
ezt jónak mondod 😂 😂Lúzerek vagytok 😀 rangidős vagyok 😛pc_xmert nálunk tanyán akkor még nem létezett net 😀eaglesmcnabb
több mint 15 éve
Lúzerek vagytok 😀 rangidős vagyok 😛pc_xmert nálunk tanyán akkor még nem létezett net 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 15 éve
Phil Taylor nem játszik? Vagy ő csak későbbi körben csatlakozik az urakhoz?Gabesz92Miért nem nyomja már a Sport TV?
Remek újévi közvetítések voltak.
több mint 15 éve
😀 Nekem is itt van lassan a két éves évforduló 😛nyilván. két nappal előttem regeltvoltak hosszú üresjáratok is, tényleges aktivitásomkor magasabb ez a számkonquerorszerintem a napi HSZ számban úgyis höri nyer 😛haromt
(a számokból látszik, hogy sűrű volt az a két nap 😂 )konqueror
több mint 15 éve
😀 ha nem húzok bele az User karmátok lassan több lesz mint a hsz.-aim száma 😀nyilván. két nappal előttem regeltvoltak hosszú üresjáratok is, tényleges aktivitásomkor magasabb ez a számkonquerorszerintem a napi HSZ számban úgyis höri nyer 😛haromt
(a számokból látszik, hogy sűrű volt az a két nap 😂 )konqueror
több mint 15 éve
nyilván. két nappal előttem regeltszerintem a napi HSZ számban úgyis höri nyer 😛haromtazért az átlag napi majd 10 hsz igen szép szám 😊kristofvoltak hosszú üresjáratok is, tényleges aktivitásomkor magasabb ez a számkonqueror
(a számokból látszik, hogy sűrű volt az a két nap 😂 )
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
szerintem a napi HSZ számban úgyis höri nyer 😛voltak hosszú üresjáratok is, tényleges aktivitásomkor magasabb ez a számkonquerorma négy éve, hogy regeltem ide 😊konquerorazért az átlag napi majd 10 hsz igen szép szám 😊kristof
több mint 15 éve
voltak hosszú üresjáratok is, tényleges aktivitásomkor magasabb ez a számma négy éve, hogy regeltem ide 😊konquerorazért az átlag napi majd 10 hsz igen szép szám 😊kristof
több mint 15 éve
ma négy éve, hogy regeltem ide 😊konquerorazért az átlag napi majd 10 hsz igen szép szám 😊
Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 15 éve
ma négy éve, hogy regeltem ide 😊konquerorelég zsenge vagy még 😛 😀
több mint 15 éve
ma négy éve, hogy regeltem ide 😊
több mint 15 éve
Taylornak tegnap volt meccse. Ezek már a 16 közé jutásért folynak. Természetesen The Power is sikerrel vette az akadályt.
több mint 15 éve
Phil Taylor nem játszik? Vagy ő csak későbbi körben csatlakozik az urakhoz?
több mint 15 éve
Ha valakit érdekel és ráér, cirka fél óra kezdődnek PDC Darts VB második fordulójának meccsei. A www.dartsonline.hu -n lehet követni élőben. Jó kis összecsapások lesznek már délután is..
14.10pm Adrian Lewis v Robert Thornton
15.25pm Andy Smith v Gary Anderson
16.45pm Terry Jenkins v Mark Walsh
20.10pm Simon Whitlock v Vincent Van Der Voort
21.25pm Raymond Barneveld v Colin Osborne
22.45pm Mensur Suljovic v Wes Newton
több mint 15 éve
Én győrben láttam Steelers sapkát srácot, de nem nagyon csodálkoztam, hisz ezek a Sharks-os arcok elvetemültek 😂
több mint 15 éve
Pár perce a gyenesi buszmegállóban láttam egy Packers sapkás fiatalurat, lehet hogy Green bay-ből jött mert igen csak lengén volt öltözve, ahhoz képest, hogy -8 van odakint. 😀 Talán innen valaki?
több mint 15 éve
Most megy a Meseautó.Háát így néhány dolog egész más megvilágításba kerül Stohllal kapcsolatban. 😂 😂 😂
több mint 15 éve
De.Túlértékeltelek. De egyébként nem Al Jasmi/Aljasmi/Al Jesmire gondoltál? 😀F.SchleckŐ a magyar írásmód szerinti?F.Schleckmás írásmódot nem tudok és UAE klaviatúrám sincs 😀Höri
a 8 órási selejtezők nagyon későn voltak már nekem, nehezen ment a hallás 😀