NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
3 007
61
01:40 ORANGE BOWL, Penn State vs Notre Dame - ARENA4
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Kard bronzmeccs mikor lesz? - 11:30Valamint Tóth a vigaszágon még bent van?
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Nézi valaki a műugrást? Elég csúnyán lepontozzák a németeket szerintem, 3 db 5.5 és 1 db 8.0 execution is volt ugyanarra az ugrásra..nyíregyházi kolléga szokta, de most nincs itt
dancogo
több mint 3 éve
A bet365 oldalon a mérkőzés előtt:ez lehetetlen kb..
Magyarország 17.00x
Döntetlen 15.00x
USA 1.02x
adamfaragoo
több mint 3 éve
Nézi valaki a műugrást? Elég csúnyán lepontozzák a németeket szerintem, 3 db 5.5 és 1 db 8.0 execution is volt ugyanarra az ugrásra..
több mint 3 éve
www.eredmenyek.com/merkozes/dtyjj00p/#osszefoglalasjó, az oké, az reális is, de itt 17x-esről van szó 😊 az max 6-8-nál lehetett, vagy 8-9-nél esetlegPedig annyi volt a meccs előtt. 1.25 USA-ra, 4,5 környéke az Xarra azért kizárt 17x-es oddslehet az usa elleni győzelemre17 szeres szorzóra tette valaki a lányokat? Hatalmas bravúr.aranyra fizet(ett) annyit? vagy 6-8-nál?
alatriste
Szesze
Sixo
Szesze
Hanni
Szesze
Rosszul is emlékeztem, itt vannak a meccs előtti oddsok.
több mint 3 éve
adamfaragoo
1 429
A bet365 oldalon a mérkőzés előtt:Magyarország 17.00x
Döntetlen 15.00x
USA 1.02x
több mint 3 éve
izagirre nagyon ratyi, nem volt jobb spanyol hegyi időfutamra ?én ezt nem nevezném hegyi időfutamnak, 2 db 4%-os dombocska van benne, amiket kétszer másznak
Sixo
több mint 3 éve
jó, az oké, az reális is, de itt 17x-esről van szó 😊 az max 6-8-nál lehetett, vagy 8-9-nél esetlegPedig annyi volt a meccs előtt. 1.25 USA-ra, 4,5 környéke az Xarra azért kizárt 17x-es oddslehet az usa elleni győzelemre17 szeres szorzóra tette valaki a lányokat? Hatalmas bravúr.aranyra fizet(ett) annyit? vagy 6-8-nál?
alatriste
Szesze
Sixo
Szesze
Hanni
több mint 3 éve
jaja, azt írtam én is tippnekÉlőben simán lehetett 6-8-nálarra azért kizárt 17x-es oddslehet az usa elleni győzelemre17 szeres szorzóra tette valaki a lányokat? Hatalmas bravúr.aranyra fizet(ett) annyit? vagy 6-8-nál?
alatriste
Szesze
Sixo
Szesze
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
Pedig annyi volt a meccs előtt. 1.25 USA-ra, 4,5 környéke az Xarra azért kizárt 17x-es oddslehet az usa elleni győzelemre17 szeres szorzóra tette valaki a lányokat? Hatalmas bravúr.aranyra fizet(ett) annyit? vagy 6-8-nál?
alatriste
Szesze
Sixo
Szesze
több mint 3 éve
Élőben simán lehetett 6-8-nálarra azért kizárt 17x-es oddslehet az usa elleni győzelemre17 szeres szorzóra tette valaki a lányokat? Hatalmas bravúr.aranyra fizet(ett) annyit? vagy 6-8-nál?
alatriste
Szesze
Sixo
Szesze
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
vigaszág meccs mikor lesz judo-ban?
több mint 3 éve
arra azért kizárt 17x-es oddslehet az usa elleni győzelemre17 szeres szorzóra tette valaki a lányokat? Hatalmas bravúr.aranyra fizet(ett) annyit? vagy 6-8-nál?
alatriste
Szesze
Sixo
több mint 3 éve
Ha két bronz jönne össze az akkor már egyértelműen pozitív lenne. Sztem csak a kard jön.Nekem nagyon fájt ez az elődöntő. Az olaszoktól nagyon rossz kikapni, és elég nagy vezetésünk volt sokáig, de a végén is ott volt 43-43 Áronnak. Ha Korea megver minket, OK, de ezt az olasz csapatot nagyon rossz nyerni látni.Ha behúzzuk a kard bronzot akkor sztem semmiképp sem negatív. Én valahogy éreztem, h nem lesz meg a kard arany, de ha a bronz is elmenne az tényleg csalódás lenne.felkelek, örülök Miláknak, örülök pólónak, erre vívásban előnyről elkúrtukÉs Tóth is elrontotta a 8ban, meg Kenderesi is épp lecsúszott az éremről. Szerintem ez Milákostul egy negatív nap...
miért nem lehetett tökéletes a nap?????
NB2
Rajna
Szesze
Vannak ilyen napok az olimpián, amikor sok a sansz. Ma volt Milák, Kenderesi, a kardcsapat, Tóth, (Hosszú). Milák 100% volt végig, a többiek eddig pont kicsivel lemaradtak. Ha összejön még ma két bronz talán pozitív lesz a mérleg, de akkor is fájó ez a kard bukó.
Rajna
Fájó volt az elődöntő, de valójában ha globálba nézed az egész meccset hiába vezettünk a végéig, jobbak és egységesebbek voltak az olaszok végig. Gyakorlatilag Szilágyi első körös 7-1-éből éltünk, utána már végig fogyott az előny akárki is vívott. Szatmárin ment el, de a másik kettő sem volt jó, jobbak voltak az olaszok.
több mint 3 éve
eggyel lemaradtál. evenepoelt kellett szidnom ,nagyon meghúzta a közepétbettiol erősen kezdett, de nem bírta végigIzagirre sem gyengén állt a földbe 😀
Sixo
Bezzeg Remco!!! Hátha meglesz az érem.
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
bettiol erősen kezdett, de nem bírta végigIzagirre sem gyengén állt a földbe 😀
Sixo
Bezzeg Remco!!! Hátha meglesz az érem.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
izagirre nagyon ratyi, nem volt jobb spanyol hegyi időfutamra ?
több mint 3 éve
lehet az usa elleni győzelemre17 szeres szorzóra tette valaki a lányokat? Hatalmas bravúr.aranyra fizet(ett) annyit? vagy 6-8-nál?
alatriste
Szesze
több mint 3 éve
bettiol erősen kezdett, de nem bírta végigmármint bettli-ol?
Sixo
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
17 szeres szorzóra tette valaki a lányokat? Hatalmas bravúr.aranyra fizet(ett) annyit? vagy 6-8-nál?
alatriste
több mint 3 éve
Nekem nagyon fájt ez az elődöntő. Az olaszoktól nagyon rossz kikapni, és elég nagy vezetésünk volt sokáig, de a végén is ott volt 43-43 Áronnak. Ha Korea megver minket, OK, de ezt az olasz csapatot nagyon rossz nyerni látni.Ha behúzzuk a kard bronzot akkor sztem semmiképp sem negatív. Én valahogy éreztem, h nem lesz meg a kard arany, de ha a bronz is elmenne az tényleg csalódás lenne.felkelek, örülök Miláknak, örülök pólónak, erre vívásban előnyről elkúrtukÉs Tóth is elrontotta a 8ban, meg Kenderesi is épp lecsúszott az éremről. Szerintem ez Milákostul egy negatív nap...
NB2
Rajna
Szesze
Vannak ilyen napok az olimpián, amikor sok a sansz. Ma volt Milák, Kenderesi, a kardcsapat, Tóth, (Hosszú). Milák 100% volt végig, a többiek eddig pont kicsivel lemaradtak. Ha összejön még ma két bronz talán pozitív lesz a mérleg, de akkor is fájó ez a kard bukó.
több mint 3 éve
Én is negatívnak gondolom...ugye csak ironizálsz?😊felkelek, örülök Miláknak, örülök pólónak, erre vívásban előnyről elkúrtukÉs Tóth is elrontotta a 8ban, meg Kenderesi is épp lecsúszott az éremről. Szerintem ez Milákostul egy negatív nap...
NB2
Rajna
NB2
- Tóthnak két viszonylag kisnevű ellenfele lett volna döntőig...
- a kardcsapat... még ha koreaiak ellen ezüst is lett volna, annak is bőven jobban örülök
- Berecznek nem tragikus, de az a 9. hely nem volt túl jó...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
17 szeres szorzóra tette valaki a lányokat? Hatalmas bravúr.
Liverpool Fc
több mint 3 éve
ugye csak ironizálsz?😊felkelek, örülök Miláknak, örülök pólónak, erre vívásban előnyről elkúrtukÉs Tóth is elrontotta a 8ban, meg Kenderesi is épp lecsúszott az éremről. Szerintem ez Milákostul egy negatív nap...
NB2
Rajna