NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
3 006
61
01:40 ORANGE BOWL, Penn State vs Notre Dame - ARENA4
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Ha behúzzuk a kard bronzot akkor sztem semmiképp sem negatív. Én valahogy éreztem, h nem lesz meg a kard arany, de ha a bronz is elmenne az tényleg csalódás lenne.felkelek, örülök Miláknak, örülök pólónak, erre vívásban előnyről elkúrtukÉs Tóth is elrontotta a 8ban, meg Kenderesi is épp lecsúszott az éremről. Szerintem ez Milákostul egy negatív nap...
miért nem lehetett tökéletes a nap?????
NB2
Rajna
több mint 3 éve
felkelek, örülök Miláknak, örülök pólónak, erre vívásban előnyről elkúrtukÉs Tóth is elrontotta a 8ban, meg Kenderesi is épp lecsúszott az éremről. Szerintem ez Milákostul egy negatív nap...
miért nem lehetett tökéletes a nap?????
NB2
több mint 3 éve
Houle és de Bod nem mentek rossz időt... éremre talán nem elég, de 6-8-ra jó lehet.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
felkelek, örülök Miláknak, örülök pólónak, erre vívásban előnyről elkúrtukmiért nem lehetett tökéletes a nap?????
több mint 3 éve
Az oroszok ellen is sokkal jobbak voltunk szerintem, az eredmény ellenére. Ez két nagyon jó meccs volt alapvetően.Az a helyzet, hogy ez a győzelem azért volt még pluszban nagyon nagy szám, mert hátrányból jöttünk vissza, 2x is, egyáltalán nem egy kifutott eredmény volt, ez tutira nagyon komoly önbizalmat fog adni nekünk, ami nagyon fontos, főleg a nőknél. Szerintem döntőt fogunk játszani az amcsikkal.8-6 volt, akkor reménykedtem egy szoros vereségben a gólkülönbséghez. A győzelemben egáltalán nem bíztam Parkes góljáig, ez tényleg az a kategória, mint a franciák győzelme Duranték ellen.
Szesze
Rajna
Meg tényleg az mutatja, h nagyon erős a csapat most, h ha ez nem így lenne, akkor egy ilyen elbaszott orosz végjáték után nem tudna így játszani.
Szerkesztette: Szesze
több mint 3 éve
fogadhatunk 😊Szerintem döntőt fogunk játszani az amcsikkal.!remind me - amikor kiszopunk a negyeddöntőben a hollandok ellen 😕
Szesze
Igor
több mint 3 éve
Az a helyzet, hogy ez a győzelem azért volt még pluszban nagyon nagy szám, mert hátrányból jöttünk vissza, 2x is, egyáltalán nem egy kifutott eredmény volt, ez tutira nagyon komoly önbizalmat fog adni nekünk, ami nagyon fontos, főleg a nőknél. Szerintem döntőt fogunk játszani az amcsikkal.8-6 volt, akkor reménykedtem egy szoros vereségben a gólkülönbséghez. A győzelemben egáltalán nem bíztam Parkes góljáig, ez tényleg az a kategória, mint a franciák győzelme Duranték ellen.
Szesze
több mint 3 éve
Szerintem döntőt fogunk játszani az amcsikkal.!remind me - amikor kiszopunk a negyeddöntőben a hollandok ellen 😕
Szesze
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Az a helyzet, hogy ez a győzelem azért volt még pluszban nagyon nagy szám, mert hátrányból jöttünk vissza, 2x is, egyáltalán nem egy kifutott eredmény volt, ez tutira nagyon komoly önbizalmat fog adni nekünk, ami nagyon fontos, főleg a nőknél. Szerintem döntőt fogunk játszani az amcsikkal.
több mint 3 éve
Várjuk ki azért azt a ROC-USA meccset még... meg a SPA-AUS-t a másik oldalon.Ja nyilván. De az USA csak nem bukik kettőt egy csoportkörben, a spanyol-ausztrál meg persze 50-50, de hátha jól alakul nekünk.
Igor
több mint 3 éve
Várjuk ki azért azt a ROC-USA meccset még... meg a SPA-AUS-t a másik oldalon.
több mint 3 éve
adamfaragoo
1 429
Egyenlitettek a japánok az utolsó inningbe.
több mint 3 éve
Ezzel azt hiszem a csoportkőr cellitűzései megvalósultak, külön agra kerülünk az amerikaiaktólSőt, ha tényleg verjük Kínát, akkor a túloldalról valsz a 8ból kicsit kilógó Kanada jönne, utána az elődöntőben talán elkerüljük nem csak Amerikát, hanem Spanyolországt, márpedig a spanyolokat nem emlékszem, mikor vertük utoljára. Szóval ha minden papírforma kb., akkor Kanada, majd az orosz-ausztrál győztese jöhetne a kieséses szakaszban, ez álomszerű, persze mindenkitől ki tudunk kapni bármikor.
gabokocka
több mint 3 éve
amcsik rávernek egy laza 50est iránra
több mint 3 éve
Ezzel azt hiszem a csoportkőr cellitűzései megvalósultak, külön agra kerülünk az amerikaiaktól
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
No végre vmi 😊 gratula 😛
több mint 3 éve
adamfaragoo
1 429
Baseball meccs streamjét lelőtték az utolsó inning aljában, de 3-1 még a Dominikai Közt-nakAmit én néztem stream az a vége fele többször is elment. Valszeg az időjárás miatt, vagy nem tudom.
dancogo
több mint 3 éve
Baseball meccs streamjét lelőtték az utolsó inning aljában, de 3-1 még a Dominikai Közt-nak
több mint 3 éve
ez a győztes gól, áááhh, nem lehet elégszer újranézni. 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
minek kért időt?😀 Nálunk a labda. 😀Felvisszük félpályára. Ha láttad a londoni bronzmeccset az ausztrálok ellen, megérted 😊
Vrij6
több mint 3 éve
Szép volt lányok! Nem hittem volna hogy nem csesszük el
több mint 3 éve
minek kért időt?😀 Nálunk a labda. 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
megvaaaaaan, aztapicsa!