Olimpia
23 feliratkozó
több mint 4 éve
És ígyis vert 2 hosszt a mezőnyreEgyébként Miláknak mi ez a mekkájlá márúni rakció? Meme akar lennin a csávó? 😀Fejben nem volt ott állítása szerinr, mert az úszas előtt 10 perccel elszakadt a nadrágja és újat kellett felvennie.
Hanni
eaglesmcnabb
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Egyébként Miláknak mi ez a mekkájlá márúni rakció? Meme akar lennin a csávó? 😀Fejben nem volt ott állítása szerinr, mert az úszas előtt 10 perccel elszakadt a nadrágja és újat kellett felvennie.
Hanni
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Pontosan, a rioi pálya talán még nehezebb volt, mégis siman hozta Cancellara Froome és Dumoulin elott.izagirre nagyon ratyi, nem volt jobb spanyol hegyi időfutamra ?én ezt nem nevezném hegyi időfutamnak, 2 db 4%-os dombocska van benne, amiket kétszer másznak
Sixo
dancogo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Egyébként Miláknak mi ez a mekkájlá márúni rakció? Meme akar lennin a csávó? 😀
több mint 4 éve
vigaszág meccs mikor lesz judo-ban?Elvileg 10kor
Szesze
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Kard bronzmeccs mikor lesz? - 11:30Valamint Tóth a vigaszágon még bent van?
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Nézi valaki a műugrást? Elég csúnyán lepontozzák a németeket szerintem, 3 db 5.5 és 1 db 8.0 execution is volt ugyanarra az ugrásra..nyíregyházi kolléga szokta, de most nincs itt
dancogo
több mint 4 éve
A bet365 oldalon a mérkőzés előtt:ez lehetetlen kb..
Magyarország 17.00x
Döntetlen 15.00x
USA 1.02x
adamfaragoo
több mint 4 éve
Nézi valaki a műugrást? Elég csúnyán lepontozzák a németeket szerintem, 3 db 5.5 és 1 db 8.0 execution is volt ugyanarra az ugrásra..
több mint 4 éve
www.eredmenyek.com/merkozes/dtyjj00p/#osszefoglalasjó, az oké, az reális is, de itt 17x-esről van szó 😊 az max 6-8-nál lehetett, vagy 8-9-nél esetlegPedig annyi volt a meccs előtt. 1.25 USA-ra, 4,5 környéke az Xarra azért kizárt 17x-es oddslehet az usa elleni győzelemre17 szeres szorzóra tette valaki a lányokat? Hatalmas bravúr.aranyra fizet(ett) annyit? vagy 6-8-nál?
alatriste
Szesze
Sixo
Szesze
Hanni
Szesze
Rosszul is emlékeztem, itt vannak a meccs előtti oddsok.
több mint 4 éve
A bet365 oldalon a mérkőzés előtt:Magyarország 17.00x
Döntetlen 15.00x
USA 1.02x
több mint 4 éve
izagirre nagyon ratyi, nem volt jobb spanyol hegyi időfutamra ?én ezt nem nevezném hegyi időfutamnak, 2 db 4%-os dombocska van benne, amiket kétszer másznak
Sixo
több mint 4 éve
jó, az oké, az reális is, de itt 17x-esről van szó 😊 az max 6-8-nál lehetett, vagy 8-9-nél esetlegPedig annyi volt a meccs előtt. 1.25 USA-ra, 4,5 környéke az Xarra azért kizárt 17x-es oddslehet az usa elleni győzelemre17 szeres szorzóra tette valaki a lányokat? Hatalmas bravúr.aranyra fizet(ett) annyit? vagy 6-8-nál?
alatriste
Szesze
Sixo
Szesze
Hanni
több mint 4 éve
jaja, azt írtam én is tippnekÉlőben simán lehetett 6-8-nálarra azért kizárt 17x-es oddslehet az usa elleni győzelemre17 szeres szorzóra tette valaki a lányokat? Hatalmas bravúr.aranyra fizet(ett) annyit? vagy 6-8-nál?
alatriste
Szesze
Sixo
Szesze
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
Pedig annyi volt a meccs előtt. 1.25 USA-ra, 4,5 környéke az Xarra azért kizárt 17x-es oddslehet az usa elleni győzelemre17 szeres szorzóra tette valaki a lányokat? Hatalmas bravúr.aranyra fizet(ett) annyit? vagy 6-8-nál?
alatriste
Szesze
Sixo
Szesze
több mint 4 éve
Élőben simán lehetett 6-8-nálarra azért kizárt 17x-es oddslehet az usa elleni győzelemre17 szeres szorzóra tette valaki a lányokat? Hatalmas bravúr.aranyra fizet(ett) annyit? vagy 6-8-nál?
alatriste
Szesze
Sixo
Szesze
több mint 4 éve
vigaszág meccs mikor lesz judo-ban?
több mint 4 éve
arra azért kizárt 17x-es oddslehet az usa elleni győzelemre17 szeres szorzóra tette valaki a lányokat? Hatalmas bravúr.aranyra fizet(ett) annyit? vagy 6-8-nál?
alatriste
Szesze
Sixo
több mint 4 éve
Ha két bronz jönne össze az akkor már egyértelműen pozitív lenne. Sztem csak a kard jön.Nekem nagyon fájt ez az elődöntő. Az olaszoktól nagyon rossz kikapni, és elég nagy vezetésünk volt sokáig, de a végén is ott volt 43-43 Áronnak. Ha Korea megver minket, OK, de ezt az olasz csapatot nagyon rossz nyerni látni.Ha behúzzuk a kard bronzot akkor sztem semmiképp sem negatív. Én valahogy éreztem, h nem lesz meg a kard arany, de ha a bronz is elmenne az tényleg csalódás lenne.felkelek, örülök Miláknak, örülök pólónak, erre vívásban előnyről elkúrtukÉs Tóth is elrontotta a 8ban, meg Kenderesi is épp lecsúszott az éremről. Szerintem ez Milákostul egy negatív nap...
miért nem lehetett tökéletes a nap?????
NB2
Rajna
Szesze
Vannak ilyen napok az olimpián, amikor sok a sansz. Ma volt Milák, Kenderesi, a kardcsapat, Tóth, (Hosszú). Milák 100% volt végig, a többiek eddig pont kicsivel lemaradtak. Ha összejön még ma két bronz talán pozitív lesz a mérleg, de akkor is fájó ez a kard bukó.
Rajna
Fájó volt az elődöntő, de valójában ha globálba nézed az egész meccset hiába vezettünk a végéig, jobbak és egységesebbek voltak az olaszok végig. Gyakorlatilag Szilágyi első körös 7-1-éből éltünk, utána már végig fogyott az előny akárki is vívott. Szatmárin ment el, de a másik kettő sem volt jó, jobbak voltak az olaszok.
több mint 4 éve
eggyel lemaradtál. evenepoelt kellett szidnom ,nagyon meghúzta a közepétbettiol erősen kezdett, de nem bírta végigIzagirre sem gyengén állt a földbe 😀
Sixo
Bezzeg Remco!!! Hátha meglesz az érem.
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
bettiol erősen kezdett, de nem bírta végigIzagirre sem gyengén állt a földbe 😀
Sixo
Bezzeg Remco!!! Hátha meglesz az érem.
több mint 4 éve
izagirre nagyon ratyi, nem volt jobb spanyol hegyi időfutamra ?
több mint 4 éve
lehet az usa elleni győzelemre17 szeres szorzóra tette valaki a lányokat? Hatalmas bravúr.aranyra fizet(ett) annyit? vagy 6-8-nál?
alatriste
Szesze