NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
2 993
61
01:40 ORANGE BOWL, Penn State vs Notre Dame - ARENA4
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
végét is nagyon megtolta evenepoel, nagyon jó időnek néz kiHoule lassabb volt a 2. körön, jó sokan bejönnek még oda... Vlasov, Urán, lehet mások is még.
Sixo
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Nah ez korrekt idő, kíváncsi vagyok hányan előzik meg Evenepoelt.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
végét is nagyon megtolta evenepoel, nagyon jó időnek néz ki
több mint 3 éve
Nézi valaki a műugrást? Elég csúnyán lepontozzák a németeket szerintem, 3 db 5.5 és 1 db 8.0 execution is volt ugyanarra az ugrásra..csak összejött a bronz a németeknek, a végén kb. hibátlant ugrottak. Az amerikai páros meglepetésre 2. lett természetesen Kína mögött
dancogo
több mint 3 éve
Ez igaz, de nem is bernal vagy gaudu, hiszen akkor őket nevezték volna.Az pont annyi mint 200km-en 3600 méter... nem full hegymászás elejétől a végéig, de bőven van benne felfelé tekerés.Megnéztem tegnap este, ha jól emlékszem 44 km-en 800. Szerintem ez nem hegyi időfutamTippeljétek meg hány méter szint van benne...Pontosan, a rioi pálya talán még nehezebb volt, mégis siman hozta Cancellara Froome és Dumoulin elott.izagirre nagyon ratyi, nem volt jobb spanyol hegyi időfutamra ?én ezt nem nevezném hegyi időfutamnak, 2 db 4%-os dombocska van benne, amiket kétszer másznak
Sixo
dancogo
eaglesmcnabb
Igor
dancogo
Pont ezért nem Ganna a favorit.
Igor
Szerintem pl egy küng vagy egy asgreen sem fog túlzottan kilógni lefele.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Amit hegyi segítőként nyújtott az elmúlt másfél évben, szerintem ez nem fog gondot okozni neki (fantasy-ba is betettem nagy vacillálás után 😊Az pont annyi mint 200km-en 3600 méter... nem full hegymászás elejétől a végéig, de bőven van benne felfelé tekerés.Megnéztem tegnap este, ha jól emlékszem 44 km-en 800. Szerintem ez nem hegyi időfutamTippeljétek meg hány méter szint van benne...Pontosan, a rioi pálya talán még nehezebb volt, mégis siman hozta Cancellara Froome és Dumoulin elott.izagirre nagyon ratyi, nem volt jobb spanyol hegyi időfutamra ?én ezt nem nevezném hegyi időfutamnak, 2 db 4%-os dombocska van benne, amiket kétszer másznak
Sixo
dancogo
eaglesmcnabb
Igor
dancogo
Igor
több mint 3 éve
Judo vigaszág 10 körül kezdődik, Tóth meccse kb 10:20 körül lesz elvilegKard bronzmeccs mikor lesz?a bronzmeccs 11:30
Valamint Tóth a vigaszágon még bent van?
Heisman
igen bent van még vigaszágon, de nagyon nehéz dolga lesz..
Szesze
több mint 3 éve
A Hoportyót is tudod úgy ábrázolni, mint a Zoncolant. Na mindegy, lássuk a hegyimenők, vagy az időfutammenők lesznek-e jobbak.kálvintérhez képest határozottan hegyizagirre nagyon ratyi, nem volt jobb spanyol hegyi időfutamra ?én ezt nem nevezném hegyi időfutamnak, 2 db 4%-os dombocska van benne, amiket kétszer másznak
Sixo
dancogo
nekem ez nagyon hegyes dombosnak tűnt egy időfutamhoz képest:
Sixo
több mint 3 éve
Az pont annyi mint 200km-en 3600 méter... nem full hegymászás elejétől a végéig, de bőven van benne felfelé tekerés.Megnéztem tegnap este, ha jól emlékszem 44 km-en 800. Szerintem ez nem hegyi időfutamTippeljétek meg hány méter szint van benne...Pontosan, a rioi pálya talán még nehezebb volt, mégis siman hozta Cancellara Froome és Dumoulin elott.izagirre nagyon ratyi, nem volt jobb spanyol hegyi időfutamra ?én ezt nem nevezném hegyi időfutamnak, 2 db 4%-os dombocska van benne, amiket kétszer másznak
Sixo
dancogo
eaglesmcnabb
Igor
dancogo
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Igen, nagyon szimpatikus gyerek, de tényleg mindenkire igaz ez kb. Nagyon különleges sport ilyen szempontból, személyes ismerettségeim is vannak, rájuk is mindenkire igaz.Nem meglepő, sőt, de mindig meg kell állapítanom, hogy a judosok ritka normális és szimpatikus emberek. kb kivétel nélkül. Rendkívül jó szellemiség uralkodik abban a sportban.EZ a Tóth Krisztián már rióban is nagyon szimpi volt, csípem az ilyen pozitív, funny arcokat. Sajnálom, hogy most nem jött neki össze a továbbjutás.
Szesze
Hanni
több mint 3 éve
Megnéztem tegnap este, ha jól emlékszem 44 km-en 800. Szerintem ez nem hegyi időfutamTippeljétek meg hány méter szint van benne...Pontosan, a rioi pálya talán még nehezebb volt, mégis siman hozta Cancellara Froome és Dumoulin elott.izagirre nagyon ratyi, nem volt jobb spanyol hegyi időfutamra ?én ezt nem nevezném hegyi időfutamnak, 2 db 4%-os dombocska van benne, amiket kétszer másznak
Sixo
dancogo
eaglesmcnabb
Igor
több mint 3 éve
Urán érmet fog hozni, és leveri a medencésgyereket, mint vak a poharat!
több mint 3 éve
Nem meglepő, sőt, de mindig meg kell állapítanom, hogy a judosok ritka normális és szimpatikus emberek. kb kivétel nélkül. Rendkívül jó szellemiség uralkodik abban a sportban.EZ a Tóth Krisztián már rióban is nagyon szimpi volt, csípem az ilyen pozitív, funny arcokat. Sajnálom, hogy most nem jött neki össze a továbbjutás.
Szesze
több mint 3 éve
kálvintérhez képest határozottan hegyizagirre nagyon ratyi, nem volt jobb spanyol hegyi időfutamra ?én ezt nem nevezném hegyi időfutamnak, 2 db 4%-os dombocska van benne, amiket kétszer másznak
Sixo
dancogo
nekem ez nagyon hegyes dombosnak tűnt egy időfutamhoz képest:
több mint 3 éve
Tippeljétek meg hány méter szint van benne...Pontosan, a rioi pálya talán még nehezebb volt, mégis siman hozta Cancellara Froome és Dumoulin elott.izagirre nagyon ratyi, nem volt jobb spanyol hegyi időfutamra ?én ezt nem nevezném hegyi időfutamnak, 2 db 4%-os dombocska van benne, amiket kétszer másznak
Sixo
dancogo
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
Nem meglepő, sőt, de mindig meg kell állapítanom, hogy a judosok ritka normális és szimpatikus emberek. kb kivétel nélkül. Rendkívül jó szellemiség uralkodik abban a sportban.
több mint 3 éve
És ígyis vert 2 hosszt a mezőnyreEgyébként Miláknak mi ez a mekkájlá márúni rakció? Meme akar lennin a csávó? 😀Fejben nem volt ott állítása szerinr, mert az úszas előtt 10 perccel elszakadt a nadrágja és újat kellett felvennie.
Hanni
eaglesmcnabb
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Egyébként Miláknak mi ez a mekkájlá márúni rakció? Meme akar lennin a csávó? 😀Fejben nem volt ott állítása szerinr, mert az úszas előtt 10 perccel elszakadt a nadrágja és újat kellett felvennie.
Hanni
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Pontosan, a rioi pálya talán még nehezebb volt, mégis siman hozta Cancellara Froome és Dumoulin elott.izagirre nagyon ratyi, nem volt jobb spanyol hegyi időfutamra ?én ezt nem nevezném hegyi időfutamnak, 2 db 4%-os dombocska van benne, amiket kétszer másznak
Sixo
dancogo
több mint 3 éve
Egyébként Miláknak mi ez a mekkájlá márúni rakció? Meme akar lennin a csávó? 😀
több mint 3 éve
vigaszág meccs mikor lesz judo-ban?Elvileg 10kor
Szesze
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...