Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
mehet!
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
ne húzd le fosst és cavagnát simán csapta. 😀Sőt, Almeidát is... Cavagna szarabb lett mint vártam.
eaglesmcnabb
VIngegaardot és Pogacart nyilván megnéztem volna még, de kifejezetten szoros/izgalmas volt.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Roglicbol és Dumbol sem néztem ki ezt, de megérdemlik
több mint 3 éve
fuh de nagyon örülök ennek, majdnem mintha magyar aranya lett volna, nagyon megérdemelte, látod meki megmondtam neked, hogy ezt le fogja simázni, te meg nem akartál nekem hinninem szeretem beleélni magam, mert utána duplán szar ha koppanok. Ha valakinek kijárt hogy végre a bré jobbik oldalán álljon akkor az roglic.
Sixo
ne húzd le fosst és cavagnát simán csapta. 😀g thomas a touros formáját hozzaŐ lesz a legrosszabb az első 13-ból 😉
eaglesmcnabb
Igor
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
fuh de nagyon örülök ennek, majdnem mintha magyar aranya lett volna, nagyon megérdemelte, látod meki megmondtam neked, hogy ezt le fogja simázni, te meg nem akartál nekem hinni
több mint 3 éve
A tegnapi full svájci dobogó után azért ez már túlzás lett volna
több mint 3 éve
Lottóbolt közel van?persze baszkiJah, Evenepoelnak meg Uránnak majdnem meglett az érem 😀cavagnat legalább megelőzik 😀 evenepoelnek nagyon gyenge a forma, mezőnyversenyben sem volt sajna tényező.
Igor
nagy harc lesz az érmekért, csóri Küng sokadjára koppanhat a végén idén 😕
eaglesmcnabb
eaglesmcnabb
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Csóri Küng... Dumoulinnak tuti érem
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Igen, és utána van egy duplázós futam meg, amit éremfutamnak hivnak... de igazából csak dzsókerezős/duplázós futam 😊Na ezt az összesített táblázatot nem találtam meg sehogy sem... 😊 köszi!Az bug vagy jól látom, hogy Finn vitorlázásban 4 versenyből 4-et egy török nyert és mind a 4-szer 2. lett Berecz?Sőt Cardona kétszer 3., Giles Scott meg kétszer 9. lett 😊 de jól látod
alatriste
olympics.com/tokyo-2020/olympic-games/en/results/sailing/overall-results-finn-men.htm
Igor
Mindenki legrosszabbja dobó a 10 futamból és 9 eredmény alapján a top10 döntőzik?
Valami ilyesmi asszem.
alatriste
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
persze baszkiJah, Evenepoelnak meg Uránnak majdnem meglett az érem 😀cavagnat legalább megelőzik 😀 evenepoelnek nagyon gyenge a forma, mezőnyversenyben sem volt sajna tényező.
Igor
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
Küng nagyot küzd az éremért.
több mint 3 éve
A szlovén nagyon megérdemli. Dum is honnan jött vissza, neki is örülök 😊
több mint 3 éve
Na ezt az összesített táblázatot nem találtam meg sehogy sem... 😊 köszi!Az bug vagy jól látom, hogy Finn vitorlázásban 4 versenyből 4-et egy török nyert és mind a 4-szer 2. lett Berecz?Sőt Cardona kétszer 3., Giles Scott meg kétszer 9. lett 😊 de jól látod
alatriste
olympics.com/tokyo-2020/olympic-games/en/results/sailing/overall-results-finn-men.htm
Igor
Mindenki legrosszabbja dobó a 10 futamból és 9 eredmény alapján a top10 döntőzik?
Valami ilyesmi asszem.
Liverpool Fc
több mint 3 éve
Jah, Evenepoelnak meg Uránnak majdnem meglett az érem 😀cavagnat legalább megelőzik 😀 evenepoelnek nagyon gyenge a forma, mezőnyversenyben sem volt sajna tényező.
Igor
több mint 3 éve
Az bug vagy jól látom, hogy Finn vitorlázásban 4 versenyből 4-et egy török nyert és mind a 4-szer 2. lett Berecz?Közben lehet megvan. Eurosport honlapján lehet rosszul van fenn. Az olympia hivatalos honlapja alapján 3. futamban 9., 4. futamban 4. lett.
alatriste
Liverpool Fc
több mint 3 éve
ezüst szoros lesz.
Szerkesztette: Zsellér van de Vrij
több mint 3 éve
Az bug vagy jól látom, hogy Finn vitorlázásban 4 versenyből 4-et egy török nyert és mind a 4-szer 2. lett Berecz?Sőt Cardona kétszer 3., Giles Scott meg kétszer 9. lett 😊 de jól látod
alatriste
Jah, h 4-szer.. az bug. Csak kétszer.
Szerkesztette: Igor
több mint 3 éve
Jah, Evenepoelnak meg Uránnak majdnem meglett az érem 😀
több mint 3 éve
Roglic 😃 Boldogság!! 😉
több mint 3 éve
Az bug vagy jól látom, hogy Finn vitorlázásban 4 versenyből 4-et egy török nyert és mind a 4-szer 2. lett Berecz?
Liverpool Fc
több mint 3 éve
38 seccel jobb. wooow
több mint 3 éve
2 kvótával könnyen lehetett volna 1-2. hely a szlovénoknak
Szerkesztette: eaglesmcnabb