Olimpia

24 feliratkozó

több mint 3 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 381 — Jedi Master
Ebből a rögbis Waniquilobol jó WR lenne, úgy elfutott szélen a védők mellett 😎

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 539 — Lájkold a zsűrit!
No az osztrákoknál nagy buli lesz, a riói 1 bronzuk után már van 1 aranyuk ugye kerékpárban, 1 bronzuk cselgáncsban, ez az osztrák dzsúdós csaj meg most jutott döntőbe.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 697
A riói döntőt is nagyon simán nyerték

több mint 3 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 381 — Jedi Master
A fenébe, nem láttam az új-zélandi hakát, gondolom volt
Hajrá Fiji 🇫🇯

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Tényleg végelgyengült?
Szokol
Fojtással nyert a japán végül, utána egy rövid ideig el is ájult az orosz lány.

Madden hates me.
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 25 241 — nabege2@yahoo.com
utoljára evrát láttam sírni himnusznál, itt meg zokog a fél válogatott, hajrá fidzsi!
eaglesmcnabb
huh tényleg duna rögbi
több mint 3 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 101 — Steelers fan
Tényleg végelgyengült?
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 588 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
utoljára evrát láttam sírni himnusznál, itt meg zokog a fél válogatott, hajrá fidzsi!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 279 — WHO DAT!!!!
Jó kipihent lesz szegény japán a döntőre 😁

több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 465
Szerintem ennek a győzelemnek csak a következő ellenfél örül...
több mint 3 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 7 986 — Bla, bla, bla
Ilyen hogy lehet amúgy? Miért nincs hasonló mint a birkózásban hogy egy bizonyos idő után ha nincs akció az nyer akinek kevesebb intése van?
kapitnono
Van intés, csak az Üzbég spori otthon hagyta a tökeit...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Ilyen hogy lehet amúgy? Miért nincs hasonló mint a birkózásban hogy egy bizonyos idő után ha nincs akció az nyer akinek kevesebb intése van?
kapitnono
Asszem régebben volt így és volt belőle csalás gazdagon, aztán döntöttek úgy h kell az akció vagy ugye 3 intés után jár a pont a másiknak.

Madden hates me.
több mint 3 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 101 — Steelers fan
Nagyon izgi meccs...
több mint 3 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 279 — WHO DAT!!!!

több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 465
A Brian élete jut eszembe..addig nem csinál majd semmit az orosz hölgy, amíg a másik szívroham miatt összeesik 😊
több mint 3 éve
Ennek a meccsnek úgy lesz vége h vmelyik csajért végelgyengülés miatt jön a mentő...

Madden hates me.
több mint 3 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Putyin befolyása erős lehet ezen a meccsen, mert tényleg vicces egy tízperces aranypont körben a zéró intés

több mint 3 éve
ha már magyar érem esélyek, krizsán xéni bronz? nem tudom kik vannak kint ,de gondolom a belga meg brit kint van
Sixo
Thiam most nem olyan jó a sérülése után, Johnson mellett még ott van egy amerikai is jó formában. Inkább a 4. hely elérhető, de ha valakinek rosszabb napjai vannak, fel lehet mászni a dobogóra.

több mint 3 éve
Nah 7:15-ig tartott az aranypontra menő rész ezen a meccsen, végül egy karfeszítéssel összejött a japánnak a győzelem.
empty taxi
Elkiabáltam, visszafújták, dzsódóznak tovább XD

Madden hates me.
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 36 669 — LIGHTS OUT!
ha már magyar érem esélyek, krizsán xéni bronz? nem tudom kik vannak kint ,de gondolom a belga meg brit kint van

több mint 3 éve
Platypus San Francisco 49ers 295
Nah 7:15-ig tartott az aranypontra menő rész ezen a meccsen, végül egy karfeszítéssel összejött a japánnak a győzelem.
empty taxi
Vagy mégse
több mint 3 éve
empty taxi
Visszavonták

több mint 3 éve

Madden hates me.
több mint 3 éve
Magyar momentumok szempontjából, amire visszaemlékezhetünk pár év múlva elég gyenge eddig az olimpia: a két aranyunk sima volt, egy percig nem kellett izgulni a döntőben, sajnos az ezüst is. Eddig talán a hegyi kerékpáros kislány meg a triatlonos futósrác, aki megmaradt, de ezekre se fogok emlékezni fél év múlva.
Szokol
Hát úgy általában mmentumok tekintetében úgyis a csapatsportok szokták vinni a prímet. Meg egy kicsit a vívás meg a birkózás. Nekem eddig az olimpia legnagyobb élénye Siklósi negyeddöntője volt, egy nagyon nagy névvel vívott remek meccset. Szilágyi nem momentumként, hanem egésznapos élményként marad meg, ahogy Londonból is.

több mint 3 éve
Meanwhile nagy g*ci ez a japán csaj meghúzza az orosz haját, aki azzal van félig-meddig elfoglalva, az közben indít egy kis belső horgot, nehezen lépett le belőle az orosz.

Madden hates me.