Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Sima 5-1 Szilágyinak 😁
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
MC12
6 498
Kb. igen. Zverev egészen magabiztos formáját mutatja és ő keményen tud veszélyes lenni rá, amúgy Nishikori is egészen jó, Medve viszont elég hektikus.Közben Cicifasz szettelőnyről kiesett Humbert ellen... Balfasz.Djoko előtt vörös szőnyeg?
warr_b
NB2
Szóval nagyjából, papírforma szerint egy ihletett napot kifogó Zverev tudja megfogni más nem nagyon.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Decsit lecseréltük?
Liverpool Fc
több mint 3 éve
Elefántcsontparti gólöröm 🤣Csóka hátraszaltót akart, mint Gera, de az 1/3ánál rájött, hogy nem fog sikerülni, átment az egész ilyen oldalas cigánykerékbe, de a keze persze alig ért le és oldalára esett 😅🤣
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Platypus
295
Jön a kard bronzmeccs is az m4-en
több mint 3 éve
Durván dominálják ezt a sportágat 😊 Amúgy miért ennyire jók ebben míg a "nagycsapatosban" meg nem?
több mint 3 éve
Közben Cicifasz szettelőnyről kiesett Humbert ellen... Balfasz.a meccs második felét sérülten nyomta
warr_b
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Nah most jön Tóth Krisztián, márha Sherazadishvili vergődését nem akarják továbbközvetíteni.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Klassz volt ez a rögbi, tetszett. Élvezhetőbb tényleg mint a "nagypályás" változataez kb olyan mint a 20-20 krikett
Hanni
több mint 3 éve
Klassz volt ez a rögbi, tetszett. Élvezhetőbb tényleg mint a "nagypályás" változata
több mint 3 éve
Mondjuk ez már az olimpia előtt is nyilvánvaló volt...Közben Cicifasz szettelőnyről kiesett Humbert ellen... Balfasz.Djoko előtt vörös szőnyeg?
warr_b
NB2
több mint 3 éve
Vége is a rögbinek? Aszittem hosszabb... Grat Fijinek 👍
több mint 3 éve
Közben Cicifasz szettelőnyről kiesett Humbert ellen... Balfasz.Djoko előtt vörös szőnyeg?
warr_b
több mint 3 éve
Fiji yeah 🇫🇯Érdekes, hogy egy fejjel alacsonyabbak amúgy, de brutál erő van bennük 😎
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Közben Cicifasz szettelőnyről kiesett Humbert ellen... Balfasz.
több mint 3 éve
Kampman
28 697
7-es rögbiben megnézném Neymart 😀Szegény a maori táncot meglátná és bejelentené a visszavonulását
NB2
több mint 3 éve
7-es rögbiben megnézném Neymart 😀
több mint 3 éve
Sima Fiji td megint...
több mint 3 éve
Na, kb ennyire követem 😆A legutóbbi 15-ös vb-t Dél-Afrika nyerteA fenébe, nem láttam az új-zélandi hakát, gondolom voltFiji jól bekezdett, én azt hittem rögbiben Új-Zéland a top dog...
Hajrá Fiji 🇫🇯
Chargers LT
warr_b
Kampman
De a bírókon ez a színösszeállítás wtf? 😄
több mint 3 éve
Kampman
28 697
A legutóbbi 15-ös vb-t Dél-Afrika nyerteA fenébe, nem láttam az új-zélandi hakát, gondolom voltFiji jól bekezdett, én azt hittem rögbiben Új-Zéland a top dog...
Hajrá Fiji 🇫🇯
Chargers LT
warr_b
több mint 3 éve
A fenébe, nem láttam az új-zélandi hakát, gondolom voltFiji jól bekezdett, én azt hittem rögbiben Új-Zéland a top dog...
Hajrá Fiji 🇫🇯
Chargers LT
több mint 3 éve
Kampman
28 697
Tök jó, hogy van a rögbin számomra hitelesnek tűnő szakértő. Mennyivel színvonalasabb így a közvetítés.Az ilyen sportokat sokkal nehezebb 0 készüléssel, statisztikaolvasással meg bullshiteléssel közvetíteni.
Hanni
több mint 3 éve
Ez a Sherazadishvili - Bobonov meccs egyébként, ami a másik vígaszági párharc, az idei VB-döntő visszavágója.Btw ez a meccs után jön Tóth Krisztián.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Tök jó, hogy van a rögbin számomra hitelesnek tűnő szakértő. Mennyivel színvonalasabb így a közvetítés.