Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
de, de az nem ennyit fizet 😀nem 7. lett?8. hely annyit fizetVisszaolvastam a mai napot.Mi ez a 2.8 millió?
Szoval 2.8 millioert csinalta Hosszu K? Ettol fuggetlenul aki kijelolte a keretet es a szovetseg mondhatta volna hogy nem. A kislany innen nezve az olimpia szellemet es remek csapatosszetartast tanulta meg. A szovetseg odaadhatta volna ezt a penzt es elindihattak volna a kislanyt inkabb.
A csekk atadasnal is szol a himnusz?
no
FLZOLI
eaglesmcnabb
Negritis
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
nézve ezt a bronz csörtét, ezt a srácok nagyon elchokerkedtékHát, ha Szatmári így vív korábban, döntő van...
NB2
Ez ilyen sajnos
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
nézve ezt a bronz csörtét, ezt a srácok nagyon elchokerkedtékTotál mentális sport ez, szerintem a mi fiaink csak jobban akarják
NB2
több mint 3 éve
Komoly, hogy még mindig Héder Barnáék csinálják az olimpiai vívóversenyek közvetítésétMár 20 éve kb
több mint 3 éve
Szatmári most egy +4, ég benne a bizonyítási vágy.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
nézve ezt a bronz csörtét, ezt a srácok nagyon elchokerkedték
több mint 3 éve
Hartung szétesett 😄
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Ez a bolgár bíráú mindenesetre eddig ink velünk van.
Madden hates me.
több mint 3 éve
nem 7. lett?8. hely annyit fizetVisszaolvastam a mai napot.Mi ez a 2.8 millió?
Szoval 2.8 millioert csinalta Hosszu K? Ettol fuggetlenul aki kijelolte a keretet es a szovetseg mondhatta volna hogy nem. A kislany innen nezve az olimpia szellemet es remek csapatosszetartast tanulta meg. A szovetseg odaadhatta volna ezt a penzt es elindihattak volna a kislanyt inkabb.
no
FLZOLI
eaglesmcnabb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
8. hely annyit fizetVisszaolvastam a mai napot.Mi ez a 2.8 millió?
no
FLZOLI
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Visszaolvastam a mai napot.Mi ez a 2.8 millió?
no
több mint 3 éve
Áron nagyon elegánsan vív
több mint 3 éve
Csanádnak jó napja van. A gödöllei Navarrete iskola hozza magát eddig!
több mint 3 éve
Eddig nagyon fasza
több mint 3 éve
no
7 450
Visszaolvastam a mai napot. Szoval 2.8 millioert csinalta Hosszu K? Ettol fuggetlenul aki kijelolte a keretet es a szovetseg mondhatta volna hogy nem. A kislany innen nezve az olimpia szellemet es remek csapatosszetartast tanulta meg. A szovetseg odaadhatta volna ezt a penzt es elindihattak volna a kislanyt inkabb.
több mint 3 éve
Miért Decsit cseréltük????Decsi?! Necsi necsi necsináld ezt én velem! 😕
Bazzani
Szatmári mondjuk +2-vel kezdett, ez jó.
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
több mint 3 éve
Miért Decsit cseréltük????Ezt én se értem
Bazzani
több mint 3 éve
Platypus
295
Miért Decsit cseréltük????Gondolom mert egyéniben Hartung-tól kapott ki
Bazzani
több mint 3 éve
Szép dobás volt Krisztiántól, már csak 50 mp és mehet a bronzért.mondjuk a végén a menekülésért tuti 2x megintettem volna
empty taxi
mikor lesz a bronz meccse?
több mint 3 éve
Ezazzz
több mint 3 éve
Szép dobás volt Krisztiántól, már csak 50 mp és mehet a bronzért.Jól fejre állította a hollandot 😎
empty taxi
több mint 3 éve
Mekkora tus volt Hartung ellen!
több mint 3 éve
Szép dobás volt Krisztiántól, már csak 50 mp és mehet a bronzért.
Madden hates me.
több mint 3 éve
GYerünk Csani!