Olimpia
23 feliratkozó
több mint 4 éve
Szólhatna valaki a kommentátornak, hogy ez még nem ért elődöntőt...
több mint 4 éve
nagyon félrebeszélt most végig a kommentátor, ráadásul eddig csak cringe volt, ebben az asszóban rendkívül zavaró hülyeségeket is összehordott
több mint 4 éve
Péni mikor kezd?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
huhh, micsoda végjáték volt 😊 szép!
több mint 4 éve
ha ezt megadják akkor baj lesz..
több mint 4 éve
szép győzelem a fehéroroszoktól, nagyon gyenge kezdésre 54-55ös befejezés, a végére lemosták a japánokat, akik nagyon jól kezdtek de 48al végeztek, ahogy a fehéroroszok kezdtek, nem bírták a nyomást hazai pályán, ezzel a fehéroroszok mehetnek a bronzért
több mint 4 éve
A labdaosztási rendszer a látszat ellenére nagyon sokat változtat a dolgokon, mert teljesen átalakítja az embernek a ritmusát a pontok között, ami nagyon zavaró lehet amíg nem szokik hozzá valaki. A törölköző megemlítése mondjuk tényleg vicces 😊de furán hangzott ez a "azért sajnálom, mert egy jobb játékos vagyok.." kicsit nagyképűnek tűnt nekemAzért tudja az ember az ilyet. Nekem inkább az volt a fura, hogy a törölközőkre meg a labdaosztási rendszerre fogta az első szettet.
Sixo
Rajna
több mint 4 éve
jézusom mi megy íjászatban, azok után, hogy 48al kezdtek a fehéroroszok, erre a 3.ban már 55öt lőttek úgy, hogy az utolsó lövésnél 10 kellett az xhez, és meglőtte a belorus csaj, 3-3al mennek az utolsó szettbe
több mint 4 éve
de furán hangzott ez a "azért sajnálom, mert egy jobb játékos vagyok.." kicsit nagyképűnek tűnt nekemAzért tudja az ember az ilyet. Nekem inkább az volt a fura, hogy a törölközőkre meg a labdaosztási rendszerre fogta az első szettet.
Sixo
több mint 4 éve
de furán hangzott ez a "azért sajnálom, mert egy jobb játékos vagyok.." kicsit nagyképűnek tűnt nekem
több mint 4 éve
japán csajnak kellett volna egy 7es az x-hez, 8as a győzelemhez, azok után, hogy első 3 lövéséből 2 10es lett, erre lő egy 6ost és így megnyerik a fehéroroszok a 2. szettet
több mint 4 éve
ThxFérfi párbajtőrben van még versenyben Siklósi.Azért elég abnormális üvöltések mennek itt a női tőrben..Most keltem, van még ott versenyzőnk?
Szesze
ThundersNFL
Szesze
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Az All-Name Team csapattag német (és 2-szeres egyéni európabajnok) Ricarda Funk nyerte a női kajak szlalom 1. futamát bő 2 másodperccel az ausztrál Jessica Fox előtt (ő 3-szoros világbajnok ebben a számban), a harmadik helyen a fiatal szlovak Eliska Mintálová áll 5.5 mp hátrányban.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Férfi párbajtőrben van még versenyben Siklósi.Azért elég abnormális üvöltések mennek itt a női tőrben..Most keltem, van még ott versenyzőnk?
Szesze
ThundersNFL
több mint 4 éve
Azért elég abnormális üvöltések mennek itt a női tőrben..Most keltem, van még ott versenyzőnk?
Szesze
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Azért elég abnormális üvöltések mennek itt a női tőrben..
több mint 4 éve
Hajdú B-ben annyira utálom, hogy olyan lekezelően tud beszélni az ellenekről, ellenben ha velünk csinálják ezt (bármilyen sport, foci leginkább), akkor meg percekig hisztizik...Jobb volt a svájci, nincs olyan hogy ha...🤷♂️🤷♂️
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 4 éve
Feljavult Gina, de ügyes lány ez a svájci, kihasználta a hibákat.Az a helyzet, hogy most (még/már?) ennyi van Pótában, korábban ez sima 4-0, 4-1 ide és a meccs képe is teljesen más.
empty taxi
több mint 4 éve
A szoros szetteket általában nyerni szokta, most azok mentek el.
több mint 4 éve
Feljavult Gina, de ügyes lány ez a svájci, kihasználta a hibákat.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
8-1-ről majdnem meglett..
több mint 4 éve
hátha nem 😊Sajnos neked leszHát engem meglepne, ha ezt meg tudná nyerni, nem érzem elég stabilnak hozzá, de legyen igazad.Ha ez a szett megvan, szerintem behúzza valahogy. Fejben jó, rengeteg ilyen meccset megnyert már.ebben a szettben eddig 4ből 4, más is az eredmény egybőlsikerült megint 2 pontot szerezni a saját szervából összesen.. ez így nyerhetetlen, tegnap is ez volt Madarásznál.Hiába variálja a szervát, egyik se elég jó. Jól fogadja.
Szesze
bcsarli
Szesze
bcsarli
Szesze
bcsarli
majd Bátorfi most megmondja a frankót 😉
Szerkesztette: Szesze
több mint 4 éve
Sajnos neked leszHát engem meglepne, ha ezt meg tudná nyerni, nem érzem elég stabilnak hozzá, de legyen igazad.Ha ez a szett megvan, szerintem behúzza valahogy. Fejben jó, rengeteg ilyen meccset megnyert már.ebben a szettben eddig 4ből 4, más is az eredmény egybőlsikerült megint 2 pontot szerezni a saját szervából összesen.. ez így nyerhetetlen, tegnap is ez volt Madarásznál.Hiába variálja a szervát, egyik se elég jó. Jól fogadja.
Szesze
bcsarli
Szesze
bcsarli
Szesze