NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
3 036
62
01:40 COTTON BOWL, Ohio State vs Texas - ARENA4
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
szép győzelem a fehéroroszoktól, nagyon gyenge kezdésre 54-55ös befejezés, a végére lemosták a japánokat, akik nagyon jól kezdtek de 48al végeztek, ahogy a fehéroroszok kezdtek, nem bírták a nyomást hazai pályán, ezzel a fehéroroszok mehetnek a bronzért
több mint 3 éve
A labdaosztási rendszer a látszat ellenére nagyon sokat változtat a dolgokon, mert teljesen átalakítja az embernek a ritmusát a pontok között, ami nagyon zavaró lehet amíg nem szokik hozzá valaki. A törölköző megemlítése mondjuk tényleg vicces 😊de furán hangzott ez a "azért sajnálom, mert egy jobb játékos vagyok.." kicsit nagyképűnek tűnt nekemAzért tudja az ember az ilyet. Nekem inkább az volt a fura, hogy a törölközőkre meg a labdaosztási rendszerre fogta az első szettet.
Sixo
Rajna
több mint 3 éve
jézusom mi megy íjászatban, azok után, hogy 48al kezdtek a fehéroroszok, erre a 3.ban már 55öt lőttek úgy, hogy az utolsó lövésnél 10 kellett az xhez, és meglőtte a belorus csaj, 3-3al mennek az utolsó szettbe
több mint 3 éve
de furán hangzott ez a "azért sajnálom, mert egy jobb játékos vagyok.." kicsit nagyképűnek tűnt nekemAzért tudja az ember az ilyet. Nekem inkább az volt a fura, hogy a törölközőkre meg a labdaosztási rendszerre fogta az első szettet.
Sixo
több mint 3 éve
de furán hangzott ez a "azért sajnálom, mert egy jobb játékos vagyok.." kicsit nagyképűnek tűnt nekem
több mint 3 éve
japán csajnak kellett volna egy 7es az x-hez, 8as a győzelemhez, azok után, hogy első 3 lövéséből 2 10es lett, erre lő egy 6ost és így megnyerik a fehéroroszok a 2. szettet
több mint 3 éve
ThxFérfi párbajtőrben van még versenyben Siklósi.Azért elég abnormális üvöltések mennek itt a női tőrben..Most keltem, van még ott versenyzőnk?
Szesze
ThundersNFL
Szesze
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Az All-Name Team csapattag német (és 2-szeres egyéni európabajnok) Ricarda Funk nyerte a női kajak szlalom 1. futamát bő 2 másodperccel az ausztrál Jessica Fox előtt (ő 3-szoros világbajnok ebben a számban), a harmadik helyen a fiatal szlovak Eliska Mintálová áll 5.5 mp hátrányban.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Férfi párbajtőrben van még versenyben Siklósi.Azért elég abnormális üvöltések mennek itt a női tőrben..Most keltem, van még ott versenyzőnk?
Szesze
ThundersNFL
több mint 3 éve
Azért elég abnormális üvöltések mennek itt a női tőrben..Most keltem, van még ott versenyzőnk?
Szesze
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Azért elég abnormális üvöltések mennek itt a női tőrben..
több mint 3 éve
bogjosi
1 568
Hajdú B-ben annyira utálom, hogy olyan lekezelően tud beszélni az ellenekről, ellenben ha velünk csinálják ezt (bármilyen sport, foci leginkább), akkor meg percekig hisztizik...Jobb volt a svájci, nincs olyan hogy ha...🤷♂️🤷♂️
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 3 éve
Feljavult Gina, de ügyes lány ez a svájci, kihasználta a hibákat.Az a helyzet, hogy most (még/már?) ennyi van Pótában, korábban ez sima 4-0, 4-1 ide és a meccs képe is teljesen más.
empty taxi
több mint 3 éve
A szoros szetteket általában nyerni szokta, most azok mentek el.
több mint 3 éve
Feljavult Gina, de ügyes lány ez a svájci, kihasználta a hibákat.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
8-1-ről majdnem meglett..
több mint 3 éve
hátha nem 😊Sajnos neked leszHát engem meglepne, ha ezt meg tudná nyerni, nem érzem elég stabilnak hozzá, de legyen igazad.Ha ez a szett megvan, szerintem behúzza valahogy. Fejben jó, rengeteg ilyen meccset megnyert már.ebben a szettben eddig 4ből 4, más is az eredmény egybőlsikerült megint 2 pontot szerezni a saját szervából összesen.. ez így nyerhetetlen, tegnap is ez volt Madarásznál.Hiába variálja a szervát, egyik se elég jó. Jól fogadja.
Szesze
bcsarli
Szesze
bcsarli
Szesze
bcsarli
majd Bátorfi most megmondja a frankót 😉
Szerkesztette: Szesze
több mint 3 éve
Sajnos neked leszHát engem meglepne, ha ezt meg tudná nyerni, nem érzem elég stabilnak hozzá, de legyen igazad.Ha ez a szett megvan, szerintem behúzza valahogy. Fejben jó, rengeteg ilyen meccset megnyert már.ebben a szettben eddig 4ből 4, más is az eredmény egybőlsikerült megint 2 pontot szerezni a saját szervából összesen.. ez így nyerhetetlen, tegnap is ez volt Madarásznál.Hiába variálja a szervát, egyik se elég jó. Jól fogadja.
Szesze
bcsarli
Szesze
bcsarli
Szesze
több mint 3 éve
most kellene az az időkérés, ami már nincs...
több mint 3 éve
Hát engem meglepne, ha ezt meg tudná nyerni, nem érzem elég stabilnak hozzá, de legyen igazad.Ha ez a szett megvan, szerintem behúzza valahogy. Fejben jó, rengeteg ilyen meccset megnyert már.ebben a szettben eddig 4ből 4, más is az eredmény egybőlsikerült megint 2 pontot szerezni a saját szervából összesen.. ez így nyerhetetlen, tegnap is ez volt Madarásznál.Hiába variálja a szervát, egyik se elég jó. Jól fogadja.
Szesze
bcsarli
Szesze
bcsarli
több mint 3 éve
Ha ez a szett megvan, szerintem behúzza valahogy. Fejben jó, rengeteg ilyen meccset megnyert már.ebben a szettben eddig 4ből 4, más is az eredmény egybőlsikerült megint 2 pontot szerezni a saját szervából összesen.. ez így nyerhetetlen, tegnap is ez volt Madarásznál.Hiába variálja a szervát, egyik se elég jó. Jól fogadja.
Szesze
bcsarli
Szesze
több mint 3 éve
ebben a szettben eddig 4ből 4, más is az eredmény egybőlsikerült megint 2 pontot szerezni a saját szervából összesen.. ez így nyerhetetlen, tegnap is ez volt Madarásznál.Hiába variálja a szervát, egyik se elég jó. Jól fogadja.
Szesze
bcsarli
több mint 3 éve
sikerült megint 2 pontot szerezni a saját szervából összesen.. ez így nyerhetetlen, tegnap is ez volt Madarásznál.Hiába variálja a szervát, egyik se elég jó. Jól fogadja.
Szesze
több mint 3 éve
sikerült megint 2 pontot szerezni a saját szervából összesen.. ez így nyerhetetlen, tegnap is ez volt Madarásznál.
több mint 3 éve
Kövtkező kör lesz majd, 7:35-re van kiírva, de apró csúszásban vannak a 7:05-ös bandával szerintem... azok kezdik még most.Siklósi mikor jön?Arról sosincs közvetítés, pláne korai napokról... olyan mint a lövészet selejtezője, vagy a súlyemelés B csoportja. Állítólag van, de kamerát nem küldenek oda.Most megint kb semmi, aztán 8-tól felpörögnek a dolgok...7:35től vadnai benjámin vitorlázásban kezd
8:00 műugrás, 3m-es szinkron with Shiting Mao
8:30 puskázás, avagy Péni's döntő
8:50 súlyemelés, 61 kiló
9:15 íjászkodjunk, avagy miért nyer mindig Korea
Igor
Sixo
Igor
clbass
Szóval talán 7:50-8:00 fele lesz az is..
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)