NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Olimpia

24 feliratkozó

több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 36 672 — LIGHTS OUT!
szép győzelem a fehéroroszoktól, nagyon gyenge kezdésre 54-55ös befejezés, a végére lemosták a japánokat, akik nagyon jól kezdtek de 48al végeztek, ahogy a fehéroroszok kezdtek, nem bírták a nyomást hazai pályán, ezzel a fehéroroszok mehetnek a bronzért

több mint 3 éve
Szesze New York Giants 21 326 — Giants fan
de furán hangzott ez a "azért sajnálom, mert egy jobb játékos vagyok.." kicsit nagyképűnek tűnt nekem
Sixo
Azért tudja az ember az ilyet. Nekem inkább az volt a fura, hogy a törölközőkre meg a labdaosztási rendszerre fogta az első szettet.
Rajna
A labdaosztási rendszer a látszat ellenére nagyon sokat változtat a dolgokon, mert teljesen átalakítja az embernek a ritmusát a pontok között, ami nagyon zavaró lehet amíg nem szokik hozzá valaki. A törölköző megemlítése mondjuk tényleg vicces 😊
több mint 3 éve
jézusom mi megy íjászatban, azok után, hogy 48al kezdtek a fehéroroszok, erre a 3.ban már 55öt lőttek úgy, hogy az utolsó lövésnél 10 kellett az xhez, és meglőtte a belorus csaj, 3-3al mennek az utolsó szettbe

több mint 3 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
de furán hangzott ez a "azért sajnálom, mert egy jobb játékos vagyok.." kicsit nagyképűnek tűnt nekem
Sixo
Azért tudja az ember az ilyet. Nekem inkább az volt a fura, hogy a törölközőkre meg a labdaosztási rendszerre fogta az első szettet.

több mint 3 éve

több mint 3 éve
japán csajnak kellett volna egy 7es az x-hez, 8as a győzelemhez, azok után, hogy első 3 lövéséből 2 10es lett, erre lő egy 6ost és így megnyerik a fehéroroszok a 2. szettet

több mint 3 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 323 — !SuPeR6BoWL!Mayo TAKAROGGYJ minden embereddel!!
Azért elég abnormális üvöltések mennek itt a női tőrben..
Szesze
Most keltem, van még ott versenyzőnk?
ThundersNFL
Férfi párbajtőrben van még versenyben Siklósi.
Szesze
Thx

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 544 — Lájkold a zsűrit!
Az All-Name Team csapattag német (és 2-szeres egyéni európabajnok) Ricarda Funk nyerte a női kajak szlalom 1. futamát bő 2 másodperccel az ausztrál Jessica Fox előtt (ő 3-szoros világbajnok ebben a számban), a harmadik helyen a fiatal szlovak Eliska Mintálová áll 5.5 mp hátrányban.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Szesze
ThundersNFL
Férfi párbajtőrben van még versenyben Siklósi.
több mint 3 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 323 — !SuPeR6BoWL!Mayo TAKAROGGYJ minden embereddel!!
Szesze

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
több mint 3 éve
bogjosi New England Patriots 1 568
Hajdú B-ben annyira utálom, hogy olyan lekezelően tud beszélni az ellenekről, ellenben ha velünk csinálják ezt (bármilyen sport, foci leginkább), akkor meg percekig hisztizik...
Jobb volt a svájci, nincs olyan hogy ha...🤷‍♂️🤷‍♂️

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 3 éve
Feljavult Gina, de ügyes lány ez a svájci, kihasználta a hibákat.
empty taxi
Az a helyzet, hogy most (még/már?) ennyi van Pótában, korábban ez sima 4-0, 4-1 ide és a meccs képe is teljesen más.
több mint 3 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 819 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
A szoros szetteket általában nyerni szokta, most azok mentek el.

több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 544 — Lájkold a zsűrit!
Feljavult Gina, de ügyes lány ez a svájci, kihasználta a hibákat.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
8-1-ről majdnem meglett..
több mint 3 éve
sikerült megint 2 pontot szerezni a saját szervából összesen.. ez így nyerhetetlen, tegnap is ez volt Madarásznál.
Szesze
Hiába variálja a szervát, egyik se elég jó. Jól fogadja.
bcsarli
ebben a szettben eddig 4ből 4, más is az eredmény egyből
Szesze
Ha ez a szett megvan, szerintem behúzza valahogy. Fejben jó, rengeteg ilyen meccset megnyert már.
bcsarli
Hát engem meglepne, ha ezt meg tudná nyerni, nem érzem elég stabilnak hozzá, de legyen igazad.
Szesze
Sajnos neked lesz
bcsarli
hátha nem 😊
majd Bátorfi most megmondja a frankót 😉

Szerkesztette: Szesze
több mint 3 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 819 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
sikerült megint 2 pontot szerezni a saját szervából összesen.. ez így nyerhetetlen, tegnap is ez volt Madarásznál.
Szesze
bcsarli
Szesze
Ha ez a szett megvan, szerintem behúzza valahogy. Fejben jó, rengeteg ilyen meccset megnyert már.
bcsarli
Hát engem meglepne, ha ezt meg tudná nyerni, nem érzem elég stabilnak hozzá, de legyen igazad.
Szesze
Sajnos neked lesz

több mint 3 éve
most kellene az az időkérés, ami már nincs...
több mint 3 éve
Szesze
bcsarli
Szesze
bcsarli
több mint 3 éve
Szesze
bcsarli
Szesze

több mint 3 éve
Szesze
bcsarli
több mint 3 éve
Szesze

több mint 3 éve
több mint 3 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 386 — No 1 Zhang Yufei fan
Most megint kb semmi, aztán 8-tól felpörögnek a dolgok...

8:00 műugrás, 3m-es szinkron with Shiting Mao
8:30 puskázás, avagy Péni's döntő
8:50 súlyemelés, 61 kiló
9:15 íjászkodjunk, avagy miért nyer mindig Korea
Igor
7:35től vadnai benjámin vitorlázásban kezd
Sixo
Arról sosincs közvetítés, pláne korai napokról... olyan mint a lövészet selejtezője, vagy a súlyemelés B csoportja. Állítólag van, de kamerát nem küldenek oda.
Igor
Siklósi mikor jön?
clbass
Kövtkező kör lesz majd, 7:35-re van kiírva, de apró csúszásban vannak a 7:05-ös bandával szerintem... azok kezdik még most.
Szóval talán 7:50-8:00 fele lesz az is..

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)