Olimpia
23 feliratkozó
több mint 4 éve
kezdődik a női csapat döntő íjászatban, korea-orosz meccs, a ffi 61 kilos szakítás meg véget ért, a kínai 4 kilot vert az indonézre, és lökésben ő a legjobb szóval nagy betli kell, hogy ezt elveszítse
több mint 4 éve
Hát ez a póló nagyon gyenge volt elsőre, főleg az emberelőny. Reméljük a formaidőzítés jól sikerült és fejlődünk majd folyamatosan.
több mint 4 éve
remélem az indonéz megnyeri a 61 kilot, peking london bront, rio ezüst , kijárna neki már egy arany
több mint 4 éve
elefántpuszi.. jah, tökön verték szegényt
több mint 4 éve
és a németek erre lőnek 2x 10est, és ezzel bronzérmesek, mondjuk a török olivér szerint tovább jutottak a bronzmeccsről, mondjuk azt nem mondta, hogy hova
több mint 4 éve
dziominskaya megint 2x10est lőtt ,így még lehet ebből 4. szett
több mint 4 éve
Ez a Szekeres látta Park asszóit? Aszondja nehezen jutott előre, miközben szarráverte mindkét ellenfelét...Idióta teljesen
Rajna
több mint 4 éve
Ez a Szekeres látta Park asszóit? Aszondja nehezen jutott előre, miközben szarráverte mindkét ellenfelét...
több mint 4 éve
Ez a riporter egy igazi barom bazzeg!
több mint 4 éve
Siklósi mindjárt jön, elkapcsolhatnának a női kézirőlmegtörtént
Rajna
több mint 4 éve
Ja nem is betlinek gondolom, hanem ahol kicsit többet láttam. 18 évesen szerintem ez teljesen rendben van.Én Salimtól vártam volna érmet, de kijött, hogy milyen fiatal. Valszeg nem tett jót neki, hogy agyonverte az első körben a későbbi győztes 😃Kikapott a győztestől és a súlycsoport egyértelmű legjobbjától, ez azért messze van a betlitől
Hanni
Rajna
több mint 4 éve
kellett ez a 10es, hogy legyen még esélye a németeknek a 2. szettben
több mint 4 éve
Szerintem nem fogják utolérni az osztrákot kerékpárban...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
pénztjah hát őt vágom, ő mit keres egy olimpián?Török Olivérde mi a neve ?amúgy ez aki az íjászatot kommentálja, az nem az aki a vívást szokta, vagy mi mást szokott mert már máshol is hallottam a hangjátStúdióban van gyakran más közvetítésekkor, ritká kommentál bármit hálisten
Sixo
Rajna
Sixo
Rajna
Sixo
több mint 4 éve
jah hát őt vágom, ő mit keres egy olimpián?Török Olivérde mi a neve ?amúgy ez aki az íjászatot kommentálja, az nem az aki a vívást szokta, vagy mi mást szokott mert már máshol is hallottam a hangjátStúdióban van gyakran más közvetítésekkor, ritká kommentál bármit hálisten
Sixo
Rajna
Sixo
Rajna
több mint 4 éve
Nem a győztes volt a súlycsoport legjobbja, what? 😛 😀Ahogy Póta is jobb mint akitől kikapott 😀
Igor
több mint 4 éve
Nem a győztes volt a súlycsoport legjobbja, what? 😛 😀Én Salimtól vártam volna érmet, de kijött, hogy milyen fiatal. Valszeg nem tett jót neki, hogy agyonverte az első körben a későbbi győztes 😃Kikapott a győztestől és a súlycsoport egyértelmű legjobbjától, ez azért messze van a betlitől
Hanni
Rajna
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
amúgy ez aki az íjászatot kommentálja, az nem az aki a vívást szokta, vagy mi mást szokott mert már máshol is hallottam a hangját1 perccel ezelőttig női tornát közvetített, mert a másik csatornára is az íjász közvetítés hangját nyomták
Sixo
több mint 4 éve
Török Olivérde mi a neve ?amúgy ez aki az íjászatot kommentálja, az nem az aki a vívást szokta, vagy mi mást szokott mert már máshol is hallottam a hangjátStúdióban van gyakran más közvetítésekkor, ritká kommentál bármit hálisten
Sixo
Rajna
Sixo
több mint 4 éve
megint 48al kezdtek a fehéroroszok, mint a negyeddöntőben, annak jó vége lett
több mint 4 éve
de mi a neve ?amúgy ez aki az íjászatot kommentálja, az nem az aki a vívást szokta, vagy mi mást szokott mert már máshol is hallottam a hangjátStúdióban van gyakran más közvetítésekkor, ritká kommentál bármit hálisten
Sixo
Rajna
több mint 4 éve
Én Salimtól vártam volna érmet, de kijött, hogy milyen fiatal. Valszeg nem tett jót neki, hogy agyonverte az első körben a későbbi győztes 😃Kikapott a győztestől és a súlycsoport egyértelmű legjobbjától, ez azért messze van a betlitől
Hanni
több mint 4 éve
amúgy ez aki az íjászatot kommentálja, az nem az aki a vívást szokta, vagy mi mást szokott mert már máshol is hallottam a hangjátStúdióban van gyakran más közvetítésekkor, ritká kommentál bármit hálisten
Sixo