NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
3 037
62
01:40 COTTON BOWL, Ohio State vs Texas - ARENA4
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Amúgy ha csak az eredményeket nézzük eddig az olimpián főleg betli jött. Az all-time klasszis Szilágyi mellett senki se hozta a meglepőt talánúszásban 2 meglepő pontszerzés jött azért, az celgáncsozó vagy taekwandós csaj máról is többet nyert mint bárki gondolta volna
FLZOLI
több mint 3 éve
Az előbb még műugrás ment, kösziEngem most főleg a vívás és a súlyemelés érdekelne, persze egyiket sem adja az m4 neten semdunán megy a vívás
Rajna
Szesze
több mint 3 éve
Engem most főleg a vívás és a súlyemelés érdekelne, persze egyiket sem adja az m4 neten semdunán megy a vívás
Rajna
több mint 3 éve
Engem most főleg a vívás és a súlyemelés érdekelne, persze egyiket sem adja az m4 neten semEurosporton elvileg lesz felvételről súlyemelés, 11:15-12:00..
Rajna
Női kerékpárban meg elengedték van Vleutent, itt a vége..
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Amúgy ha csak az eredményeket nézzük eddig az olimpián főleg betli jött. Az all-time klasszis Szilágyi mellett senki se hozta a meglepőt talán
több mint 3 éve
a killshotot? vagy 100szor meghallgattam, de ki nem ?jaaa, hogy te hallgatod?😊jól néz ki, de olyan darabosan beszél az olimpia alatt, mint ahogy a killshotban kiparodizált Machine Gun Kelly "rappel"nem tudom ki az aki most a stúdióban van, de neki meg a legfolyamatosabb beszéde, ő kéne ide végig a többit meg mellőzniés Juditkával mi lesz???
Sixo
NB2
Sixo
NB2
több mint 3 éve
jaaa, hogy te hallgatod?😊jól néz ki, de olyan darabosan beszél az olimpia alatt, mint ahogy a killshotban kiparodizált Machine Gun Kelly "rappel"nem tudom ki az aki most a stúdióban van, de neki meg a legfolyamatosabb beszéde, ő kéne ide végig a többit meg mellőzniés Juditkával mi lesz???
Sixo
NB2
Sixo
több mint 3 éve
remélem taiwan pár számban letolja kínát, 61 kiloban meg is kezdhetik
több mint 3 éve
Engem most főleg a vívás és a súlyemelés érdekelne, persze egyiket sem adja az m4 neten sem
több mint 3 éve
jól néz ki, de olyan darabosan beszél az olimpia alatt, mint ahogy a killshotban kiparodizált Machine Gun Kelly "rappel"nem tudom ki az aki most a stúdióban van, de neki meg a legfolyamatosabb beszéde, ő kéne ide végig a többit meg mellőzniés Juditkával mi lesz???
Sixo
NB2
több mint 3 éve
van Vleuten közbe szökik 50-el a vége előtt, jó lehet a női mezőnyverseny is
több mint 3 éve
nem tudom ki az aki most a stúdióban van, de neki meg a legfolyamatosabb beszéde, ő kéne ide végig a többit meg mellőzniés Juditkával mi lesz???
Sixo
több mint 3 éve
nem tudom ki az aki most a stúdióban van, de neki meg a legfolyamatosabb beszéde, ő kéne ide végig a többit meg mellőzni
több mint 3 éve
azért így is éppen 10,5 alatt maradt csakMost itt a végén elszórakozza nyilván az alacsony 10-esekkel, h ne legyen igazunk 😊Amúgy a 24 körös "döntőben" a világrekord, ha jól tudom 252.8 (ez hajszállal 10.5 fölötti átlag) - na most Shaner kb ezt a szintet fogja meglőni/nem lesz messze ettől...Nagy elmék ha találkoznak 😊
Igor
empty taxi
Igor
több mint 3 éve
most nézem instán, nagyon jól néz ki, ha kampman vagy chargerslt itt lenne ...tornában van magyar? lólengés? gyűrű? valami ?női összetettben van Kovács Zsófia, nulla eséllyel, ennyi
Sixo
Rajna
több mint 3 éve
Most itt a végén elszórakozza nyilván az alacsony 10-esekkel, h ne legyen igazunk 😊Amúgy a 24 körös "döntőben" a világrekord, ha jól tudom 252.8 (ez hajszállal 10.5 fölötti átlag) - na most Shaner kb ezt a szintet fogja meglőni/nem lesz messze ettől...Nagy elmék ha találkoznak 😊
Igor
empty taxi
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
tornában van magyar? lólengés? gyűrű? valami ?női összetettben van Kovács Zsófia, nulla eséllyel, ennyi
Sixo
több mint 3 éve
Amúgy a 24 körös "döntőben" a világrekord, ha jól tudom 252.8 (ez hajszállal 10.5 fölötti átlag) - na most Shaner kb ezt a szintet fogja meglőni/nem lesz messze ettől...Nagy elmék ha találkoznak 😊
Igor
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Amúgy a 24 körös "döntőben" a világrekord, ha jól tudom 252.8 (ez hajszállal 10.5 fölötti átlag) - na most Shaner kb ezt a szintet fogja meglőni/nem lesz messze ettől...
több mint 3 éve
Shaner egyébként a 252.8-as világcsúcsra is veszélyes lehet...
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Park sajnos nagyon jól nézett ki indkét asszójában, Siklósinak nagyon nehéz dolga lesz.
több mint 3 éve
lőhette volna ez a 9.9et 2 körrel hamarabbJah
Sixo
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018