NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
3 037
62
01:38 COTTON BOWL, Ohio State vs Texas - ARENA4
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
jah, szörnyű tényleg"Mellbe szúrta, hagy szokja" meg ilyenek.Ez a Szekeres látta Park asszóit? Aszondja nehezen jutott előre, miközben szarráverte mindkét ellenfelét...Idióta teljesen
Rajna
Szesze
Én nem tudom ki ez az ember és honnan szalajtották, de vállalhatatlan.
Tegnap is gyalázat volt.
Boston
több mint 3 éve
deyell
11 736
legutóbbi VB elődöntőben 15-9-re verte Santarellit Siklósi. reméljük meg tudja ismételni.
choose life
több mint 3 éve
53-54et lőnek az oroszok és esélyük sincs, an san nem a vegyes páros formáját hozta, 2.ben is 2x10est lőtt, az orosz világbajnok meg 8asokat lő
több mint 3 éve
"Mellbe szúrta, hagy szokja" meg ilyenek.Ez a Szekeres látta Park asszóit? Aszondja nehezen jutott előre, miközben szarráverte mindkét ellenfelét...Idióta teljesen
Rajna
Szesze
Én nem tudom ki ez az ember és honnan szalajtották, de vállalhatatlan.
Tegnap is gyalázat volt.
Do your job
több mint 3 éve
Hálisten Bida kizúgottKurva jól vívott Park, ez hatalmas skalp, Santarelli nehéz, de eddig 3ból 3x leverte, nagyon jól állunk ("mindenki betlizik")Itt egyelőre csupa papírforma/chalk, alul meg gondolom Reizlin-Bida lesz majd.
Rajna
Igor
több mint 3 éve
Btw amellett, hogy Santarellitől még nem kapott ki, az alsó ágon nagy csillaghullás volt, egy nímand francia lesz ott (ellene 1ből 1 a mérlege), illetve Reizlin, aki vénségére lett elit vívó mint Imre 5-6 éve, ellene 0-2 a mérleg, jó lenne elkerülni 😊
több mint 3 éve
4 perccel vezet az osztrák csaj és Jenő szerint ezt még be lehet hozni???enyhén lepődnék meg azért
több mint 3 éve
Meanwhile női bicóban Kiesenhofer esélyes h hazaér.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Első osztrák arany lehet ______ óta... na ki találja ki?| 2004, Athén - Hagara/Steinacher vitorlában, meg a honosított Kate Allen triatlonban. Azóta 1E 2B pekingben, semmi Londonban, és 1B Rióban. |
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Kurva jól vívott Park, ez hatalmas skalp, Santarelli nehéz, de eddig 3ból 3x leverte, nagyon jól állunk ("mindenki betlizik")10-8tol láttam és elképesztő volt a srác. 7-2re nyerte a money timet.
Rajna
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Kurva jól vívott Park, ez hatalmas skalp, Santarelli nehéz, de eddig 3ból 3x leverte, nagyon jól állunk ("mindenki betlizik")Itt egyelőre csupa papírforma/chalk, alul meg gondolom Reizlin-Bida lesz majd.
Rajna
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Kurva jól vívott Park, ez hatalmas skalp, Santarelli nehéz, de eddig 3ból 3x leverte, nagyon jól állunk ("mindenki betlizik")
több mint 3 éve
hú de izgultam 😊 ez nagyon szép győzelem volt, kurva jó volt ez a kóreai
több mint 3 éve
Nah, ez az, Siklósi 😁Megvan az elődöntő, jöhet az olasz.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Akkor Siklósi kiejtette a címvédőt.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
MEGVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN -1-ről felállt!
több mint 3 éve
jóóóóóóóóóóó
több mint 3 éve
kezdődik a női csapat döntő íjászatban, korea-orosz meccs, a ffi 61 kilos szakítás meg véget ért, a kínai 4 kilot vert az indonézre, és lökésben ő a legjobb szóval nagy betli kell, hogy ezt elveszítse
több mint 3 éve
Hát ez a póló nagyon gyenge volt elsőre, főleg az emberelőny. Reméljük a formaidőzítés jól sikerült és fejlődünk majd folyamatosan.
több mint 3 éve
remélem az indonéz megnyeri a 61 kilot, peking london bront, rio ezüst , kijárna neki már egy arany
több mint 3 éve
elefántpuszi.. jah, tökön verték szegényt
több mint 3 éve
és a németek erre lőnek 2x 10est, és ezzel bronzérmesek, mondjuk a török olivér szerint tovább jutottak a bronzmeccsről, mondjuk azt nem mondta, hogy hova
több mint 3 éve
dziominskaya megint 2x10est lőtt ,így még lehet ebből 4. szett
több mint 3 éve
Ez a Szekeres látta Park asszóit? Aszondja nehezen jutott előre, miközben szarráverte mindkét ellenfelét...Idióta teljesen
Rajna