NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
3 045
62
01:38 COTTON BOWL, Ohio State vs Texas - ARENA4
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
ez az észak-koreai csapat nagyon ergya (tudom, hogy a norvégok is kurva jók)Igen, de ez Dél-Korea 😁
NB2
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
ez az észak-koreai csapat nagyon ergya (tudom, hogy a norvégok is kurva jók)dél-korea az 😊
NB2
több mint 3 éve
ez az észak-koreai csapat nagyon ergya (tudom, hogy a norvégok is kurva jók)azok annyira ergyák, hogy mind otthon maradtak
NB2
több mint 3 éve
Én is gondoltam rá, de végül a könnyű utat választottam. 😀 Most pörgetem a hajnali eseményeket vissza. Ha jön élő valami szóljatok pls! 😊Volt aki felkelt 2-3 körül az úszásokra? 😀Lehet aludni du 2-től is. 😊
alatriste
Igor
Liverpool Fc
több mint 3 éve
ez az észak-koreai csapat nagyon ergya (tudom, hogy a norvégok is kurva jók)
több mint 3 éve
Nem mellesleg, az Eurosport h újra közvetít olimpiát tőlük nem lehet kölcsönözni.korábbi olimpiákon vittek külsősöket a köztvhez olimpiára, pl horváth mariann vagy szabó gábor, de idén sajáttal akarták csinálni, szerintem még rioban is voltak küldősök, de londonban fixenÉs ez tényleg egy alapsport.. hogy kerülhet oda valaki aki ennyire vakon van??Én sem értem, rohadt kompetitív a sportkommentátori piac, nagyon sokan akarnák csinálni, hogy kerülhet ennyi idióta egy olimpiára fontos sportokra...hát de basszus, nem az a minimum ilyenkor, hogy készülsz?? épp ezért vagyok kiakadva a másik faszkalapon.. hogy lehet egy olimpiára odamenni ilyen felkészületlenül? nem ég le a bőr a képéről?judos kommentár teljesen korrekt volt szerintemNem rossz, yilván nem olyan jó mitha egy judos tolná de látszik hogy készült
eaglesmcnabb
Rajna
Szesze
Rajna
Szesze
Sixo
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Volt aki felkelt 2-3 körül az úszásokra? 😀Lehet aludni du 2-től is. 😊
alatriste
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Azt hittem Kohlschreiber már lerakta az ütőt... Majdnem 38 éves már ő is. Mondjuk nincs is sok esélye Cicifasz ellen...
több mint 3 éve
Volt aki felkelt 2-3 körül az úszásokra? 😀Én baszki de minek
alatriste
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Volt aki felkelt 2-3 körül az úszásokra? 😀én elaludtam és 3:45re értem ide, de voltak itt többen is
alatriste
több mint 3 éve
judoban mondjuk faragó ricsi volt a kedvencem, sokkal jobban tolta mint az NFL-t 😀Ricsi tényleg vágta a judot.
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
Volt aki felkelt 2-3 körül az úszásokra? 😀
Liverpool Fc
több mint 3 éve
Mondjuk arról se győztök meg, hogy muszáj az olimpia alatt az ES2-n napi 7-8 óra hosszan teniszt adni.Olcsó, egyszerű, oké... de lehetne ezt is okosabban. Tudom, player, meg egyebek... biztos direkt azért csinálják h vegye az ember meg azt.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Kampman
28 701
Miért, róla lehet sejteni?Nem a szakmai tudás a legfontosabb ennyi 😊Szabó Gáboron kívül melyik kommentátorról lehet egyáltalán bármi politikai irányt sejteni? Nem értem ezt a szelektív módszert
gabokocka
Rajna
több mint 3 éve
egri viktor?Nem a szakmai tudás a legfontosabb ennyi 😊Szabó Gáboron kívül melyik kommentátorról lehet egyáltalán bármi politikai irányt sejteni? Nem értem ezt a szelektív módszert
gabokocka
Rajna
több mint 3 éve
Nem a szakmai tudás a legfontosabb ennyi 😊Szabó Gáboron kívül melyik kommentátorról lehet egyáltalán bármi politikai irányt sejteni? Nem értem ezt a szelektív módszert
gabokocka
több mint 3 éve
Kvitova azért hozta az első szettet
több mint 3 éve
judoban mondjuk faragó ricsi volt a kedvencem, sokkal jobban tolta mint az NFL-t 😀Londonban Csernoviczki bronzának kommentálasa klasszikus
eaglesmcnabb
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Most kezd az Abe-Giuffrida, ahol a vesztessel megy Pupp a bronzért
több mint 3 éve
Nem a szakmai tudás a legfontosabb ennyi 😊Én sem értem, rohadt kompetitív a sportkommentátori piac, nagyon sokan akarnák csinálni, hogy kerülhet ennyi idióta egy olimpiára fontos sportokra...hát de basszus, nem az a minimum ilyenkor, hogy készülsz?? épp ezért vagyok kiakadva a másik faszkalapon.. hogy lehet egy olimpiára odamenni ilyen felkészületlenül? nem ég le a bőr a képéről?judos kommentár teljesen korrekt volt szerintemNem rossz, yilván nem olyan jó mitha egy judos tolná de látszik hogy készült
eaglesmcnabb
Rajna
Szesze
Rajna
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
judoban mondjuk faragó ricsi volt a kedvencem, sokkal jobban tolta mint az NFL-t 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
norvégok szerintem simán nyerni fogják a női kézit idén.Valószínű.
Szesze
több mint 3 éve
korábbi olimpiákon vittek külsősöket a köztvhez olimpiára, pl horváth mariann vagy szabó gábor, de idén sajáttal akarták csinálni, szerintem még rioban is voltak küldősök, de londonban fixenÉs ez tényleg egy alapsport.. hogy kerülhet oda valaki aki ennyire vakon van??Én sem értem, rohadt kompetitív a sportkommentátori piac, nagyon sokan akarnák csinálni, hogy kerülhet ennyi idióta egy olimpiára fontos sportokra...hát de basszus, nem az a minimum ilyenkor, hogy készülsz?? épp ezért vagyok kiakadva a másik faszkalapon.. hogy lehet egy olimpiára odamenni ilyen felkészületlenül? nem ég le a bőr a képéről?judos kommentár teljesen korrekt volt szerintemNem rossz, yilván nem olyan jó mitha egy judos tolná de látszik hogy készült
eaglesmcnabb
Rajna
Szesze
Rajna
Szesze
több mint 3 éve
nem 2 nő csókolózott szóval kétlem, hogy tetszett volna nekedNekem az még tetszett isjól van akkor akadjatok ki az 1 betűs elgépeléseimenő már a "gyerünk" helyett is azt írta, hogy "nyerünk"félben lesz a sikósi elődöntő, pupp bronz meccse 7-8 meccs múlvaAzaz délben
Sixo
Rajna
Kampman
Sixo
Kampman
több mint 3 éve
12-10-ről most néztem még Pásztor meccsét a francia ellen, kár volt érte
Liverpool Fc