Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Lehet már pucérakMongol kollégáim már őrjöngenek viberen. Na jó, ez túlzás.. de ők se értik.Én egyáltalán nem értettem lassítás után sem... nagyon furaA lényeg, hogy megint elcsalták a mongolok ellen... még ha nem is adod meg a wazaarit, mi volt a harmadik intés?Na itt mindjárt mongol edzővetkőzés lesz, ezt elég furán pontozták itt / nem egészen értem az intést...Rió egyik legnagyobb pillanata volt
Igor
Kampman
Igor
Rajna
Igor
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Mongol kollégáim már őrjöngenek viberen. Na jó, ez túlzás.. de ők se értik.Én egyáltalán nem értettem lassítás után sem... nagyon furaA lényeg, hogy megint elcsalták a mongolok ellen... még ha nem is adod meg a wazaarit, mi volt a harmadik intés?Na itt mindjárt mongol edzővetkőzés lesz, ezt elég furán pontozták itt / nem egészen értem az intést...Rió egyik legnagyobb pillanata volt
Igor
Kampman
Igor
Rajna
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Kampman
28 701
A pontozásos sportokban ez sajnos mindig benne lesz. Nem mintha máshol nem lehetne a bírói részrehajlással befolyásolni, de mégis nehezebb.A lényeg, hogy megint elcsalták a mongolok ellen... még ha nem is adod meg a wazaarit, mi volt a harmadik intés?Na itt mindjárt mongol edzővetkőzés lesz, ezt elég furán pontozták itt / nem egészen értem az intést...Rió egyik legnagyobb pillanata volt
Igor
Kampman
Igor
több mint 3 éve
Valszeg már ötször be lett írva, de mikor lesz Siklósi és Pupp meccse? Épp indulunk haza, aztán nem szeretnék egész úton Kossuth rádiót hallgatni 😃Pupp kb 11:15, 3 meccs van még, de nehéz pontos időt mondani... Siklósi 1200 talán, az fix.
Hanni
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Én egyáltalán nem értettem lassítás után sem... nagyon furaA lényeg, hogy megint elcsalták a mongolok ellen... még ha nem is adod meg a wazaarit, mi volt a harmadik intés?Na itt mindjárt mongol edzővetkőzés lesz, ezt elég furán pontozták itt / nem egészen értem az intést...Rió egyik legnagyobb pillanata volt
Igor
Kampman
Igor
több mint 3 éve
Nettó faszság"Shido Hold-Trouser-Leg"Mi a fene történt itt dzsúdóban? Szabálytalan technika volt a mongolnál?Tökön rúgta a sporit
Rajna
ThundersNFL
Hááááááááát.....
Igor
Draft
több mint 3 éve
"Shido Hold-Trouser-Leg"Mi a fene történt itt dzsúdóban? Szabálytalan technika volt a mongolnál?Tökön rúgta a sporit
Rajna
ThundersNFL
Hááááááááát.....
több mint 3 éve
Mi a fene történt itt dzsúdóban? Szabálytalan technika volt a mongolnál?jah.. de minimum megkérdőjelezhető
Rajna
több mint 3 éve
Valszeg már ötször be lett írva, de mikor lesz Siklósi és Pupp meccse? Épp indulunk haza, aztán nem szeretnék egész úton Kossuth rádiót hallgatni 😃
több mint 3 éve
A lényeg, hogy megint elcsalták a mongolok ellen... még ha nem is adod meg a wazaarit, mi volt a harmadik intés?Na itt mindjárt mongol edzővetkőzés lesz, ezt elég furán pontozták itt / nem egészen értem az intést...Rió egyik legnagyobb pillanata volt
Igor
Kampman
több mint 3 éve
Mi a fene történt itt dzsúdóban? Szabálytalan technika volt a mongolnál?Tökön rúgta a sporit
Rajna
Draft
több mint 3 éve
Hatalmas Juli-rajongó vagyok, de adják fél óra múlva felvételről ES-en elvileg.Sixo mindig azokat a sportokat nézi amit senki más nem néz😊szegény saudi 166ot 2x is elrontotta, így kazah bronz, és hát az indonéz ezüst és kínai arany is biztos tűnik, a kínai OP-et ment, pár van még 2 kísérlete az indonéznekEz milyen sport?
Sixo
ThundersNFL
NB2
több mint 3 éve
Kampman
28 701
Na itt mindjárt mongol edzővetkőzés lesz, ezt elég furán pontozták itt / nem egészen értem az intést...Rió egyik legnagyobb pillanata volt
Igor
több mint 3 éve
Mi a fene történt itt dzsúdóban? Szabálytalan technika volt a mongolnál?
több mint 3 éve
Na itt mindjárt mongol edzővetkőzés lesz, ezt elég furán pontozták itt / nem egészen értem az intést...
több mint 3 éve
Sixo mindig azokat a sportokat nézi amit senki más nem néz😊szegény saudi 166ot 2x is elrontotta, így kazah bronz, és hát az indonéz ezüst és kínai arany is biztos tűnik, a kínai OP-et ment, pár van még 2 kísérlete az indonéznekEz milyen sport?
Sixo
ThundersNFL
több mint 3 éve
Kampman
28 701
Közben dél-afrika 11est hibázott a franciák ellen fociban. Franciák igen gyengék, ezért ez nekem meglepő.1992-ben nyert európai csapat utoljára aranyat.
Szesze
több mint 3 éve
Közben dél-afrika 11est hibázott a franciák ellen fociban. Franciák igen gyengék, ezért ez nekem meglepő.Elkapták a magyar covidot 😂😂😂
Szesze
Draft
több mint 3 éve
Közben dél-afrika 11est hibázott a franciák ellen fociban. Franciák igen gyengék, ezért ez nekem meglepő.
több mint 3 éve
61 kilos ffi súlyemelésszegény saudi 166ot 2x is elrontotta, így kazah bronz, és hát az indonéz ezüst és kínai arany is biztos tűnik, a kínai OP-et ment, pár van még 2 kísérlete az indonéznekEz milyen sport?
Sixo
ThundersNFL
több mint 3 éve
szegény saudi 166ot 2x is elrontotta, így kazah bronz, és hát az indonéz ezüst és kínai arany is biztos tűnik, a kínai OP-et ment, pár van még 2 kísérlete az indonéznekEz milyen sport?
Sixo
Draft
több mint 3 éve
Dél Korea hajt mintha nem is lennének hátrányba
Draft
több mint 3 éve
Túmenimen 😆
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta