NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
3 045
62
01:38 COTTON BOWL, Ohio State vs Texas - ARENA4
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Kampman
28 701
Nekem az még tetszett isjól van akkor akadjatok ki az 1 betűs elgépeléseimenő már a "gyerünk" helyett is azt írta, hogy "nyerünk"félben lesz a sikósi elődöntő, pupp bronz meccse 7-8 meccs múlvaAzaz délben
Sixo
Rajna
Kampman
Sixo
több mint 3 éve
És ez tényleg egy alapsport.. hogy kerülhet oda valaki aki ennyire vakon van??Én sem értem, rohadt kompetitív a sportkommentátori piac, nagyon sokan akarnák csinálni, hogy kerülhet ennyi idióta egy olimpiára fontos sportokra...hát de basszus, nem az a minimum ilyenkor, hogy készülsz?? épp ezért vagyok kiakadva a másik faszkalapon.. hogy lehet egy olimpiára odamenni ilyen felkészületlenül? nem ég le a bőr a képéről?judos kommentár teljesen korrekt volt szerintemNem rossz, yilván nem olyan jó mitha egy judos tolná de látszik hogy készült
eaglesmcnabb
Rajna
Szesze
Rajna
több mint 3 éve
jól van akkor akadjatok ki az 1 betűs elgépeléseimenő már a "gyerünk" helyett is azt írta, hogy "nyerünk"félben lesz a sikósi elődöntő, pupp bronz meccse 7-8 meccs múlvaAzaz délben
Sixo
Rajna
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 701
Nyilván politikai kinevezett, esetleg valakinek a sógora/komája/üzletfeleÉn sem értem, rohadt kompetitív a sportkommentátori piac, nagyon sokan akarnák csinálni, hogy kerülhet ennyi idióta egy olimpiára fontos sportokra...hát de basszus, nem az a minimum ilyenkor, hogy készülsz?? épp ezért vagyok kiakadva a másik faszkalapon.. hogy lehet egy olimpiára odamenni ilyen felkészületlenül? nem ég le a bőr a képéről?judos kommentár teljesen korrekt volt szerintemNem rossz, yilván nem olyan jó mitha egy judos tolná de látszik hogy készült
eaglesmcnabb
Rajna
Szesze
Rajna
több mint 3 éve
a vietmáni is 3 rontott lökés, egyből 2 kieső az A csoportban
több mint 3 éve
norvégok szerintem simán nyerni fogják a női kézit idén.
több mint 3 éve
Én sem értem, rohadt kompetitív a sportkommentátori piac, nagyon sokan akarnák csinálni, hogy kerülhet ennyi idióta egy olimpiára fontos sportokra...hát de basszus, nem az a minimum ilyenkor, hogy készülsz?? épp ezért vagyok kiakadva a másik faszkalapon.. hogy lehet egy olimpiára odamenni ilyen felkészületlenül? nem ég le a bőr a képéről?judos kommentár teljesen korrekt volt szerintemNem rossz, yilván nem olyan jó mitha egy judos tolná de látszik hogy készült
eaglesmcnabb
Rajna
Szesze
több mint 3 éve
Kampman
28 701
ő már a "gyerünk" helyett is azt írta, hogy "nyerünk"félben lesz a sikósi elődöntő, pupp bronz meccse 7-8 meccs múlvaAzaz délben
Sixo
Rajna
több mint 3 éve
Hú szegény nagyon meghalt
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Kvitovának illene simán vernie ezt a noname olaszt, ehhez képest 4-4 eddig...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
félben lesz a sikósi elődöntő, pupp bronz meccse 7-8 meccs múlvaAzaz délben
Sixo
több mint 3 éve
hát ha empty-t megkérdezzük újvári mátéról és a küzdősportokról 😀judos kommentár teljesen korrekt volt szerintemIgen, ez a különbség ha valaki egyrészt ért az adott sportághoz, másrészt van egy kis tehetsége is a szakmájához..
eaglesmcnabb
Szesze
több mint 3 éve
A sógornő meg hazaér 😊Nagyon megérdemli, bármilyen bohóc volt a szervezés.
több mint 3 éve
hát de basszus, nem az a minimum ilyenkor, hogy készülsz?? épp ezért vagyok kiakadva a másik faszkalapon.. hogy lehet egy olimpiára odamenni ilyen felkészületlenül? nem ég le a bőr a képéről?judos kommentár teljesen korrekt volt szerintemNem rossz, yilván nem olyan jó mitha egy judos tolná de látszik hogy készült
eaglesmcnabb
Rajna
több mint 3 éve
És annyira jó volt nezni Rekat, teljesen egyertelmuen jobb volt, a koreai azert kuzdott hogy meg ne haljon a tatamin.Ja, nagyon fura, mert Rióban mindig az volt az érzése az embernek, hogy túlélni kell a meccseket, talán ki lehet valahogy húzni, ilyesmi élményre kompetens ellenféllel szemben alig emlékszem magyar dzsúdóstól
gabokocka
több mint 3 éve
félben lesz a sikósi elődöntő, pupp bronz meccse 7-8 meccs múlvaA lányok párbajtőrjét nézem most, írtok ha valamelyik élőben kezdődik, addig potlok. 😊Hogy állunk most? Még a hajnaliakat nézem újra. Lesz valamikor most élő eseményünk?párbajtőrben elődöntő, meg judóben bronz meccs hamarosan mind2
alatriste
Sixo
alatriste
több mint 3 éve
judos kommentár teljesen korrekt volt szerintemIgen, ez a különbség ha valaki egyrészt ért az adott sportághoz, másrészt van egy kis tehetsége is a szakmájához..
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
És annyira jó volt nezni Rekat, teljesen egyertelmuen jobb volt, a koreai azert kuzdott hogy meg ne haljon a tatamin.
több mint 3 éve
judos kommentár teljesen korrekt volt szerintemNem rossz, yilván nem olyan jó mitha egy judos tolná de látszik hogy készült
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
Hogy állunk most? Még a hajnaliakat nézem újra. Lesz valamikor most élő eseményünk?Jól.
alatriste
Pupp Réka most nyerte a vigaszági meccsét, így bronzéremért mehet és nagyon jónak tűnik, szerintem meglesz neki.
Siklósi Gergely pedig szintén baromi jó vívással bejutott a 4 közé férfi párbajtőrben.
több mint 3 éve
A lányok párbajtőrjét nézem most, írtok ha valamelyik élőben kezdődik, addig potlok. 😊Hogy állunk most? Még a hajnaliakat nézem újra. Lesz valamikor most élő eseményünk?párbajtőrben elődöntő, meg judóben bronz meccs hamarosan mind2
alatriste
Sixo
Liverpool Fc
több mint 3 éve
judos kommentár teljesen korrekt volt szerintem
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Hogy állunk most? Még a hajnaliakat nézem újra. Lesz valamikor most élő eseményünk?párbajtőrben elődöntő, meg judóben bronz meccs hamarosan mind2
alatriste
több mint 3 éve
Hogy állunk most? Még a hajnaliakat nézem újra. Lesz valamikor most élő eseményünk?
Liverpool Fc
több mint 3 éve
Valószínűleg az olasz Giuffrida lesz a bronzmeccsen az ellenfél.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)