NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
3 042
62
01:38 COTTON BOWL, Ohio State vs Texas - ARENA4
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Hát ezt agyonverte, még egyet kell nyerni
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Bravó Réka!Lehet menni a bronzért!
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
hibátlan, tökéletes meccs volt!
több mint 3 éve
iszonyat jó ez a Pupp ma 😊
több mint 3 éve
szééép
több mint 3 éve
Másrészt azért az h nincs táblás ember és nincs rádiókapcsolat, így azért ez kemény.Kocsihoz oda lehet menni kérdezni nem?
empty taxi
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Ennyire meg én nem lennék merész, Plichta azért nem Evenepoel szint. 😛Hát ezért... mintha Evenepoelt engednék el messzire a férfiaknál, esélytelenTök nagy dolog ez az osztrák arany, de egy bohózat így a keróMiért bohózat? Elkúrták taktikailag... kezdjük ott h a lengyel csajt nem kellett volna elengedni Niewadoma miatt...
gabokocka
Igor
Rajna
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Másrészt azért az h nincs táblás ember és nincs rádiókapcsolat, így azért ez kemény.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
nah jön a Pupp Réka, nagyon szurkolok neki, megérdemelne egy érmet.
több mint 3 éve
Nincs rádió es fingjuk nincs mennyi az előny/hátrány.Tök nagy dolog ez az osztrák arany, de egy bohózat így a keróMiért bohózat? Elkúrták taktikailag... kezdjük ott h a lengyel csajt nem kellett volna elengedni Niewadoma miatt...
gabokocka
Igor
Erre gondoltam.
Női sportokban benne van az extra, kedvencem a női tenisz 6-0 0-6 6-0 😊
több mint 3 éve
Hát ezért... mintha Evenepoelt engednék el messzire a férfiaknál, esélytelenTök nagy dolog ez az osztrák arany, de egy bohózat így a keróMiért bohózat? Elkúrták taktikailag... kezdjük ott h a lengyel csajt nem kellett volna elengedni Niewadoma miatt...
gabokocka
Igor
több mint 3 éve
Tök nagy dolog ez az osztrák arany, de egy bohózat így a keróMiért bohózat? Elkúrták taktikailag... kezdjük ott h a lengyel csajt nem kellett volna elengedni Niewadoma miatt...
gabokocka
több mint 3 éve
Kampman
28 700
Tök nagy dolog ez az osztrák arany, de egy bohózat így a keróA 3 heteseket szoktam csak nézni, de azokból is inkább csak a Tourt rendszeresen, nekem alapból furcsa, hogy egy szakasz alapján érmet osztanak.
gabokocka
több mint 3 éve
megint nem tud számolni a kommentátor xD sima koreai győzelem lett ahogy lehetett számítani rá, én azért reméltem egy szorosabb döntőben, azért az orosz 54-53-51 nem volt rossz, de nyilván nem koreai szint, ráadásul pont az orosz világbajnok betlizett, 8-8-7-9 az utolsó 2 szettben
több mint 3 éve
Tök nagy dolog ez az osztrák arany, de egy bohózat így a keróA női elég gyakran ilyen idióta, a taktikus versenyzés még kevéssé alakult ki..
gabokocka
több mint 3 éve
Tök nagy dolog ez az osztrák arany, de egy bohózat így a keró
több mint 3 éve
azt mondták, hogy valami ex öttusás, de volt ilyen néven egy olimpiai érmes paralimpiai vívónk, nem tudom melyikük azA paralimpikon Szekeres Pál, és ő tuti nem hordana össze ennyi hülyeséget
Sixo
több mint 3 éve
A holland női válogatott jobban teszi ha emigrál.. ezt így elkummantani...
több mint 3 éve
ezek szerint mindenképp van köze a víváshoz? hát az elég hihetetlen lenne..azt mondták, hogy valami ex öttusás, de volt ilyen néven egy olimpiai érmes paralimpiai vívónk, nem tudom melyikük az"Mellbe szúrta, hagy szokja" meg ilyenek.Ez a Szekeres látta Park asszóit? Aszondja nehezen jutott előre, miközben szarráverte mindkét ellenfelét...Idióta teljesen
Rajna
Szesze
Én nem tudom ki ez az ember és honnan szalajtották, de vállalhatatlan.
Tegnap is gyalázat volt.
Boston
Sixo
több mint 3 éve
ez a Siklósi elég laza gyerek 😊Kell a lazaság, hogy egyedüli magyarként ne nyomjon a teher és így vívj 😊
Szesze
több mint 3 éve
3. szett elején nagyon elrontották az oroszok, ezt már megnyerték innen a koreaiak
több mint 3 éve
ez a Siklósi elég laza gyerek 😊
több mint 3 éve
azt mondták, hogy valami ex öttusás, de volt ilyen néven egy olimpiai érmes paralimpiai vívónk, nem tudom melyikük az"Mellbe szúrta, hagy szokja" meg ilyenek.Ez a Szekeres látta Park asszóit? Aszondja nehezen jutott előre, miközben szarráverte mindkét ellenfelét...Idióta teljesen
Rajna
Szesze
Én nem tudom ki ez az ember és honnan szalajtották, de vállalhatatlan.
Tegnap is gyalázat volt.
Boston