Olimpia
22 feliratkozó
több mint 4 éve
Azért Zsófinak is gratula az összetett döntőért az is nagy dolog, hogy ott volt. Gerendán nem pottyan le, meg lehetett volna a top 10. Éjszaka hajnalba még itt vagyok aztán már valóban csak messziről követem az eseményeket, a hétvégén, jó szurkolást! 😊 😊
több mint 4 éve
……amíg az otthoni meg nem tudja.Megint love-olom az egyik törököt, Gunes nagyon adja 😎Nincs abban semmi, ha 10-15 évente megtetszik neked egy nő.
Nálam az már szokás, 10-15 éve Neslihan Demirrel voltam így 😁
Chargers LT
nagylaza
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Megint love-olom az egyik törököt, Gunes nagyon adja 😎Nincs abban semmi, ha 10-15 évente megtetszik neked egy nő.
Chargers LT
több mint 4 éve
Röpit szoktak ismételni du? Sokszor kicsúszik idáig meccs de most nem megy.Eurosporton szoktak adni délután.
alatriste
több mint 4 éve
Valaki összefoglalná, hogy mi történt eddig az olimpián? Semmit nem tudtam nézni!😀Magyarok, favorit-és meglepi győztesek, rekordok, csalódások, botrányok stb
több mint 4 éve
Megnéztem felvételről most az ES2-n a 3x3 kosárlabda férfi döntőjét, Lett-Orosz.Szerintem kurva jó meccs volt, izgalmas, fordulatos, szórakoztató.
Nekem kimondottan tetszik ez a sportág, streetball feeling, jó pörgős is, átlátható, maximálisan ajánlom visszanézni, fél óra sincs az egész.
több mint 4 éve
Röpit szoktak ismételni du? Sokszor kicsúszik idáig meccs de most nem megy.

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Jajj ne már, hvg 😀Nem mondom, hogy nem fogalmaz meg érdemi gondolatokat, de ez tényleg inkább a kádári/nermédiát idézi. Bár talán még az 1980-as évek Népszabadságában vagy Népsortjában sem volt divat ennyire szeretni a szovjet sportolókat.
m.hvg.hu/elet/20210729_Simone_Biles_forradalma_egy_szuperhos_nemet_mond
r.baggio
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Jenő is itthonról nyomja.
több mint 4 éve
Az már majdnem dobogóNS-ből idézve:Nem tudom, hogy van a lebonyolÍtás de a mai selejtezőben hozott egy 42. helyet 44 inulóból.
Aki viszont nem csupán éremesélyes, hanem aranyesélyes, az Major Veronika. A sportpisztoly 25 méteres számában világcsúcstartóként indul, és, bár nem elvárás, minden esélye megvan az első helyre. Hajnali 2-kor kezd, a döntő 7.00-tól.
Picit Sidi reloaded szaga van a dolognak 😊 Bárcsak ne lenne igazam!
NB2
KoporShow
több mint 4 éve
Ne hallgass rá, jók a török csajok 😉 (már amelyik nem túlságosan muzulmán)Megint love-olom az egyik törököt, Gunes nagyon adja 😎ne légy hülye, ne kezdj török nőkkel, mert csak lelöknek a várfalról ...
Chargers LT
Sixo

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Fun factAz egész meccsen 1 ponttal szerzett többet az USA, mint a törökök
És a francba, hogy nem a törökök nyertek, majdnem fordítottak 0-2 ről
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
NS-ből idézve:Nem tudom, hogy van a lebonyolÍtás de a mai selejtezőben hozott egy 42. helyet 44 inulóból.
Aki viszont nem csupán éremesélyes, hanem aranyesélyes, az Major Veronika. A sportpisztoly 25 méteres számában világcsúcstartóként indul, és, bár nem elvárás, minden esélye megvan az első helyre. Hajnali 2-kor kezd, a döntő 7.00-tól.
Picit Sidi reloaded szaga van a dolognak 😊 Bárcsak ne lenne igazam!
NB2
több mint 4 éve
Megint love-olom az egyik törököt, Gunes nagyon adja 😎ne légy hülye, ne kezdj török nőkkel, mert csak lelöknek a várfalról ...
Chargers LT
több mint 4 éve
Ő is fiatal a csapatbanMegint love-olom az egyik törököt, Gunes nagyon adja 😎Gunes nekem is nagy kedvenc lett, de Boz is adja 😀
Chargers LT
ervinator
több mint 4 éve
Megint love-olom az egyik törököt, Gunes nagyon adja 😎Gunes egy babe, bár bajban lennék mert bő 13 centivel nagyobb nálam, de remek esti program lenne azokat a lábakat végignyalogatni... 😀
Chargers LT
több mint 4 éve
Döntő szett, pont arány eddig :Törökök 89 pont
USA 87 pont
Elképesztő szoros és jó meccs ez is
Az olimpia egyik legjobb tornája a női röpi, nincs biztos meccs és még hol a kieséses szakasz 😎
több mint 4 éve
Megint love-olom az egyik törököt, Gunes nagyon adja 😎Gunes nekem is nagy kedvenc lett, de Boz is adja 😀
Chargers LT
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 4 éve
Megint love-olom az egyik törököt, Gunes nagyon adja 😎Nálam az már szokás, 10-15 éve Neslihan Demirrel voltam így 😁
több mint 4 éve
Törökök nagyon megnyerik a 3. szettet, meccs van 😎centerposzton megbasszák az usát, és kurva jól feladóznak
Chargers LT
több mint 4 éve
Sam Kendricks is COVID-os, kihagyja a férfi rúdugrást: telex.hu/sport/2021/07/29/tokioi-olimpia-koronavirus-sam-kendricks-korhaz-olimpiai-falu

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Törökök nagyon megnyerik a 3. szettet, meccs van 😎
több mint 4 éve
persze, de vicces volt. nem a szívem csücske a női röpi, de szórakoztatóbb mint a férfi az tény 😊Na az nagyon ritka, ha úgy alakul egy labdamenet 😅Inkább nézzétek a EuroSporton a női röplabdát, most van az esti meccs élőbenátkapcsoltam. női röplabda bazdmeg 😀 kegyetlen amikor a hálónál állnak öten és mini korosztályhoz hasonlóan adogatják oda vissza a labdát kosárral 😀
USA - Török
Van kit nézni mindkét oldalon 🙂
És egy remek meccs
Chargers LT
petey
Remek ütések és blokkok vannak
Chargers LT
több mint 4 éve
Jenő mindenről furán beszél. kellett nekem hiányolnom.Jenő picit furán beszélt a tokiói időről.az mtv szpíkerei kint vannak amúgy Japánban?Yep
NB2
empty taxi
NB2