Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Kampman
28 701
A HD tévék nagyon jót tettek annak a sportnak.Nézhetem akármennyit a vívást, akkor is csak a villanó lámpákból látom, hogy ki szerzett pontot, szabad szemmel nem igazán.rokon sportok a jégkoronggal
Kampman
Sixo
több mint 3 éve
🤣🤣🤣Nézhetem akármennyit a vívást, akkor is csak a villanó lámpákból látom, hogy ki szerzett pontot, szabad szemmel nem igazán.rokon sportok a jégkoronggal
Kampman
Sixo
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Nem tudom miért, de azt hiszem ő irritál legjobban az összes kommentátor közül... persze h ő kapja az összes érmet/aranyat eddig... ahogy beszél, amit beszél.. valahogy egyik se jön be igazán.abba gondolj bele, hogy az összes olimpia visszajátszáson ami a következő hónapokban fog jönni őt fogod hallani, mint anno horváth mariann sírását londonban
Igor
több mint 3 éve
Az a része, amikor test test ellen vannak, és 5 centiről szurkálják egymást, na az nem... de egyébként egyetértek.Nézhetem akármennyit a vívást, akkor is csak a villanó lámpákból látom, hogy ki szerzett pontot, szabad szemmel nem igazán.pedig a párbajtőrnél elég jól látható minden
Kampman
Szesze
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Nézhetem akármennyit a vívást, akkor is csak a villanó lámpákból látom, hogy ki szerzett pontot, szabad szemmel nem igazán.rokon sportok a jégkoronggal
Kampman
több mint 3 éve
Nem tudom miért, de azt hiszem ő irritál legjobban az összes kommentátor közül... persze h ő kapja az összes érmet/aranyat eddig... ahogy beszél, amit beszél.. valahogy egyik se jön be igazán.á, ne is mondd..
Igor
több mint 3 éve
Nézhetem akármennyit a vívást, akkor is csak a villanó lámpákból látom, hogy ki szerzett pontot, szabad szemmel nem igazán.pedig a párbajtőrnél elég jól látható minden
Kampman
több mint 3 éve
Nem tudom miért, de azt hiszem ő irritál legjobban az összes kommentátor közül... persze h ő kapja az összes érmet/aranyat eddig... ahogy beszél, amit beszél.. valahogy egyik se jön be igazán.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Siklósi 1. mondata a szünetben: "Már megint nem hoztam a törölközőm." 😀És ebben a szünetben is 😀
empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Kampman
28 701
uh ez svéd-ukrán / jorginho-grealish fault a brazil-csontinott is megvan azért a két piros
Sixo
több mint 3 éve
Kampman
28 701
Nézhetem akármennyit a vívást, akkor is csak a villanó lámpákból látom, hogy ki szerzett pontot, szabad szemmel nem igazán.
több mint 3 éve
uh ez svéd-ukrán / jorginho-grealish fault a brazil-csontin
több mint 3 éve
8-6, meg kell tartani
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
huhh, kemény
több mint 3 éve
Nagyon szoros...
több mint 3 éve
most nézem, hogy dybala átigazolt a csonti csapatba dabila néven
több mint 3 éve
6-5, gyerünk
több mint 3 éve
Siklósi 1. mondata a szünetben: "Már megint nem hoztam a törölközőm." 😀
Madden hates me.
több mint 3 éve
hát akkor az argentínok nem gólt akarnak rúgni, hanem meg akarnak mindenkit verni, mixen rakhatod rájuk a sárga lapos fogadásodde mégisNéztem is, hogy nem.argentínoknak 10 sárgája van a spanyoloknak meg 0?Gyanítom, hogy a sárga/piros lapok után adják, mert ugye már ez is dönthet tiebreakerként.olympics.com/tokyo-2020/olympic-games/en/results/football/groups-men.htmmi az a "Team conduct score" ?milyen sportban?
Sixo
Kampman
pontok előtti oszlop
Sixo
Kampman
Sixo
De szerintem akkor is valami ilyesmi alapján adják, passz.
Kampman
Kampman
több mint 3 éve
Pedig már épp gépeltem egy féloldalas szöveget arról, h igazából ez japán klasszikus zenei imádata miatt ez arról szól, h a csapatkapitánynak elő kell adnia Rachmanyinov 2. zongoraversenyét, úgy hogy a kapus és legalább 6 mezőnyjátékos játszik mellette a zenekarban... és ezt pontozták egy olimpia előtti válogatón.Ön nyert uram.Gyanítom, hogy a sárga/piros lapok után adják, mert ugye már ez is dönthet tiebreakerként.olympics.com/tokyo-2020/olympic-games/en/results/football/groups-men.htmmi az a "Team conduct score" ?milyen sportban?
Sixo
Kampman
pontok előtti oszlop
Sixo
Kampman
empty taxi
A Lee-Korobeinikova meccs után pedig így érzek 😕
www.youtube.com/watch?v=_tw3pdSVIPM
több mint 3 éve
Nagyon szép eddig
több mint 3 éve
1 pont a sárga, 2 pont a piros.Néztem is, hogy nem.argentínoknak 10 sárgája van a spanyoloknak meg 0?Gyanítom, hogy a sárga/piros lapok után adják, mert ugye már ez is dönthet tiebreakerként.olympics.com/tokyo-2020/olympic-games/en/results/football/groups-men.htmmi az a "Team conduct score" ?milyen sportban?
Sixo
Kampman
pontok előtti oszlop
Sixo
Kampman
Sixo
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 701
de mégisNéztem is, hogy nem.argentínoknak 10 sárgája van a spanyoloknak meg 0?Gyanítom, hogy a sárga/piros lapok után adják, mert ugye már ez is dönthet tiebreakerként.olympics.com/tokyo-2020/olympic-games/en/results/football/groups-men.htmmi az a "Team conduct score" ?milyen sportban?
Sixo
Kampman
pontok előtti oszlop
Sixo
Kampman
Sixo
Kampman
több mint 3 éve
Ortegát kiállították az 1. meccsükön, gyanítom az többletlevonás.argentínoknak 10 sárgája van a spanyoloknak meg 0?Gyanítom, hogy a sárga/piros lapok után adják, mert ugye már ez is dönthet tiebreakerként.olympics.com/tokyo-2020/olympic-games/en/results/football/groups-men.htmmi az a "Team conduct score" ?milyen sportban?
Sixo
Kampman
pontok előtti oszlop
Sixo
Kampman
Sixo
Madden hates me.
több mint 3 éve
fociban adnék egy ausztrál új-zéland döntőt, eddig mind2 csapat 100%os