Olimpia
23 feliratkozó
több mint 4 éve
Ez a Siklósi meccs most hány közé megy?
több mint 4 éve
Izgulós...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
akkor isa rendező is elmehet a picsába azértmagyarok
Szesze
Sixo
több mint 4 éve
ott lehetett látni, hogy ki vágott, mert mindig mindenki, csak aztán a kérdés az volt, hogy a kaszabolást, hogy értelmezik a bíróksokkal jobban követhető mint a tegnapi kardNézhetem akármennyit a vívást, akkor is csak a villanó lámpákból látom, hogy ki szerzett pontot, szabad szemmel nem igazán.pedig a párbajtőrnél elég jól látható minden
Kampman
Szesze
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
a rendező is elmehet a picsába azért
több mint 4 éve
sokkal jobban követhető mint a tegnapi kardNézhetem akármennyit a vívást, akkor is csak a villanó lámpákból látom, hogy ki szerzett pontot, szabad szemmel nem igazán.pedig a párbajtőrnél elég jól látható minden
Kampman
Szesze
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
A HD tévék nagyon jót tettek annak a sportnak.Nézhetem akármennyit a vívást, akkor is csak a villanó lámpákból látom, hogy ki szerzett pontot, szabad szemmel nem igazán.rokon sportok a jégkoronggal
Kampman
Sixo
több mint 4 éve
🤣🤣🤣Nézhetem akármennyit a vívást, akkor is csak a villanó lámpákból látom, hogy ki szerzett pontot, szabad szemmel nem igazán.rokon sportok a jégkoronggal
Kampman
Sixo

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Nem tudom miért, de azt hiszem ő irritál legjobban az összes kommentátor közül... persze h ő kapja az összes érmet/aranyat eddig... ahogy beszél, amit beszél.. valahogy egyik se jön be igazán.abba gondolj bele, hogy az összes olimpia visszajátszáson ami a következő hónapokban fog jönni őt fogod hallani, mint anno horváth mariann sírását londonban
Igor
több mint 4 éve
Az a része, amikor test test ellen vannak, és 5 centiről szurkálják egymást, na az nem... de egyébként egyetértek.Nézhetem akármennyit a vívást, akkor is csak a villanó lámpákból látom, hogy ki szerzett pontot, szabad szemmel nem igazán.pedig a párbajtőrnél elég jól látható minden
Kampman
Szesze
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Nézhetem akármennyit a vívást, akkor is csak a villanó lámpákból látom, hogy ki szerzett pontot, szabad szemmel nem igazán.rokon sportok a jégkoronggal
Kampman
több mint 4 éve
Nem tudom miért, de azt hiszem ő irritál legjobban az összes kommentátor közül... persze h ő kapja az összes érmet/aranyat eddig... ahogy beszél, amit beszél.. valahogy egyik se jön be igazán.á, ne is mondd..
Igor
több mint 4 éve
Nézhetem akármennyit a vívást, akkor is csak a villanó lámpákból látom, hogy ki szerzett pontot, szabad szemmel nem igazán.pedig a párbajtőrnél elég jól látható minden
Kampman
több mint 4 éve
Nem tudom miért, de azt hiszem ő irritál legjobban az összes kommentátor közül... persze h ő kapja az összes érmet/aranyat eddig... ahogy beszél, amit beszél.. valahogy egyik se jön be igazán.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Siklósi 1. mondata a szünetben: "Már megint nem hoztam a törölközőm." 😀És ebben a szünetben is 😀
empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
uh ez svéd-ukrán / jorginho-grealish fault a brazil-csontinott is megvan azért a két piros
Sixo
több mint 4 éve
Nézhetem akármennyit a vívást, akkor is csak a villanó lámpákból látom, hogy ki szerzett pontot, szabad szemmel nem igazán.
több mint 4 éve
uh ez svéd-ukrán / jorginho-grealish fault a brazil-csontin
több mint 4 éve
8-6, meg kell tartani

több mint 4 éve
huhh, kemény
több mint 4 éve
Nagyon szoros...

több mint 4 éve
most nézem, hogy dybala átigazolt a csonti csapatba dabila néven