Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Doki fia tollasozik asszem.az én fiam focizik, szóval nincs 😊 valakivel keverszmost az létezik, h a tollaslabdás riporter is teljesen vakon van?A fiad nincs ott?
Szesze
bcsarli
Szesze
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Valakinek tollasozik a fia magas szintenaz én fiam focizik, szóval nincs 😊 valakivel keverszmost az létezik, h a tollaslabdás riporter is teljesen vakon van?A fiad nincs ott?
Szesze
bcsarli
Szesze
több mint 3 éve
Hwang is szépet úszott, jó lesz ez a 200 gyors a következő években...Nándinak ezzel nem lesz meg az elődöntő sajnos.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
az én fiam focizik, szóval nincs 😊 valakivel keverszmost az létezik, h a tollaslabdás riporter is teljesen vakon van?A fiad nincs ott?
Szesze
bcsarli
több mint 3 éve
igen zseniális ötlet a kommentátortól, németh nándor egyéniben spóroljon, mert később váltóban fog úszni 😀
több mint 3 éve
14:15-től lesz Siklósi döntője.Akkor a délutáni bringázás halasztva 😊
empty taxi
több mint 3 éve
most az létezik, h a tollaslabdás riporter is teljesen vakon van?A fiad nincs ott?
Szesze
több mint 3 éve
14:15-től lesz Siklósi döntője.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Igen, benézted kedves SZG... csak világranglistavezető 100-n. 😛
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
most az létezik, h a tollaslabdás riporter is teljesen vakon van?
több mint 3 éve
Volt pofájuk Popovicit 3. futam szélső pályájára rakni.... okés, ti tudjátok.Loool, 1.45.3 - nesztek.
Szerkesztette: Igor
több mint 3 éve
Melyikük lenne a jobb ellenfél, Cannone? Ő számomra elég ismeretlen...24 éves fiatal francia, Reizlinnek már csak a koránál fogva (ő ugye 36) komolyabb az eredménysora, ő 2 éve pont Pesten lett VB-bronzérmes.
Igor
Madden hates me.
több mint 3 éve
köszi a linket, a behajlás a végén igazán eredeti, stez 10 pontosra értékelnéha most 2 egyéni számot nyerünk a 3ból, akkor mi leszünk az új olaszok?www.youtube.com/watch?v=ivSMNbaXRSE
Sixo
empty taxi
több mint 3 éve
Melyikük lenne a jobb ellenfél, Cannone? Ő számomra elég ismeretlen...Ő Jerent helyett jött, aki doppingügybe keveredett, teljesen outsider ezen a szinten. Az ukrántól 2ből 2x kikapott és hát rutinos is, tőle jobban félnék
Igor
több mint 3 éve
Egyébként csak én érzem úgy, hogy sokkal kevesebb az együttes találat, mint korábban?Meg úgy általában a találat is, rohadt sok a passzé meg sikertelen akció
somoskovig
több mint 3 éve
Sima volt, bár nem láttam, mert kirándulunk... 👍
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Egyébként csak én érzem úgy, hogy sokkal kevesebb az együttes találat, mint korábban?Nem...
somoskovig
14:15 a döntő.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
most nézem ,hogy az új zélandiak nem is 100%osak, ma kaptak ki, csak nem figyeltem a focit, az olimpiai honlap meg nem frissítette
több mint 3 éve
ha most 2 egyéni számot nyerünk a 3ból, akkor mi leszünk az új olaszok?www.youtube.com/watch?v=ivSMNbaXRSE
Sixo
Madden hates me.
több mint 3 éve
Melyikük lenne a jobb ellenfél, Cannone? Ő számomra elég ismeretlen...az amelyik nem jut be a döntőbe 😊
Igor
több mint 3 éve
Az a 12. tus mennyire tanári volt, még laikusként is kirázott a hideg.Bravó!!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Amikor a szünetben a törölközőről poénkodott, én már közel éreztem a győzelmet. Hihetetlenül magabiztos és laza