Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Levette a maszkot, nehogy kizárják!
több mint 3 éve
neked lehet, nekik azért fontosEzeknek a szabadkártyás elő-előfutamoknak semmi értelme...Női 100 mell 😊🥰pinával az első futamban
warr_b
Sixo
warr_b
több mint 3 éve
Én is így vagyok vele, aggasztó h kb mindenkit szétvert ott a lenti ágon...hát nemtom.. legyen igazad, de nekem nincs jó előérzetemA végén megcáfolt, mert simán jobb lett, de a meccs nagy részében nem tudott indítani, de beleszúrt minden támadásba. Ez fenntarthatatlan, és Siklósi nem fog ennyit hibázni, mint Reizlin.Cannone hihetetlenül mákos, Reizlin sokkal jobban vív, de hátrányban vannem érzem úgy, h mákos lenne, rettentő fürge a csávó én sokkal jobban örülnék a másiknak a döntőben
Rajna
Szesze
Rajna
Szesze
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Ezeknek a szabadkártyás elő-előfutamoknak semmi értelme...Női 100 mell 😊🥰pinával az első futamban
warr_b
Sixo
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Reizlin akkor tudta megszúrni Cannone-t ha előtt sikerült csökkentenie a vívótávolságot, ha messziről indított Cannone közbeszúrt ill. Cannone a saját messziről indított támadásokból szerzett tusokat.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
hát nemtom.. legyen igazad, de nekem nincs jó előérzetemA végén megcáfolt, mert simán jobb lett, de a meccs nagy részében nem tudott indítani, de beleszúrt minden támadásba. Ez fenntarthatatlan, és Siklósi nem fog ennyit hibázni, mint Reizlin.Cannone hihetetlenül mákos, Reizlin sokkal jobban vív, de hátrányban vannem érzem úgy, h mákos lenne, rettentő fürge a csávó én sokkal jobban örülnék a másiknak a döntőben
Rajna
Szesze
Rajna
több mint 3 éve
A végén megcáfolt, mert simán jobb lett, de a meccs nagy részében nem tudott indítani, de beleszúrt minden támadásba. Ez fenntarthatatlan, és Siklósi nem fog ennyit hibázni, mint Reizlin.Cannone hihetetlenül mákos, Reizlin sokkal jobban vív, de hátrányban vannem érzem úgy, h mákos lenne, rettentő fürge a csávó én sokkal jobban örülnék a másiknak a döntőben
Rajna
Szesze
több mint 3 éve
TénylegDoki fia tollasozik asszem.az én fiam focizik, szóval nincs 😊 valakivel keverszmost az létezik, h a tollaslabdás riporter is teljesen vakon van?A fiad nincs ott?
Szesze
bcsarli
Szesze
warr_b
több mint 3 éve
MC12
6 499
Női 100 mell 😊🥰Aminél csak 100 női mell jobb…
warr_b
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Női 100 mell 😊🥰
több mint 3 éve
Cannone hihetetlenül mákos, Reizlin sokkal jobban vív, de hátrányban vannem érzem úgy, h mákos lenne, rettentő fürge a csávó én sokkal jobban örülnék a másiknak a döntőben
Rajna
több mint 3 éve
Cannone hihetetlenül mákos, Reizlin sokkal jobban vív, de hátrányban van
több mint 3 éve
Fuuuj de lassú volt ez az utolsó futam... visszavonom Nándi simán bent van.Itt lesznek nagynevű kiesők ebből a futamból
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Ok, kösz. Nem volt egyértelmű, mert a legtöbbnél az első 1-2 részidőnél simán belül szoktak lenni.Úszásnál a wr splitet hogy értik? A világcsúcs úszás konkrét 50, 100 stb méteres részeredményéhez nézik, vagy fogják a világcsúcs időt, ês elosztják a résztávokra?Előbbi. Ezért veri 400 gyorso mindenki Biedermann idejét, mert az ő utolsó száza volt félelmetes. Je Siven londoni rekordjánál is az volt, hogy 300-ig minden kompetens versenyen világcsúcson belül úszott aki vezetett, aztán elszáguldott mellette a vonal gyorson
warr_b
Rajna
több mint 3 éve
dokiéValakinek tollasozik a fia magas szintenaz én fiam focizik, szóval nincs 😊 valakivel keverszmost az létezik, h a tollaslabdás riporter is teljesen vakon van?A fiad nincs ott?
Szesze
bcsarli
Szesze
bcsarli
több mint 3 éve
Úszásnál a wr splitet hogy értik? A világcsúcs úszás konkrét 50, 100 stb méteres részeredményéhez nézik, vagy fogják a világcsúcs időt, ês elosztják a résztávokra?Előbbi. Ezért veri 400 gyorso mindenki Biedermann idejét, mert az ő utolsó száza volt félelmetes. Je Siven londoni rekordjánál is az volt, hogy 300-ig minden kompetens versenyen világcsúcson belül úszott aki vezetett, aztán elszáguldott mellette a vonal gyorson
warr_b
Szerkesztette: Rajna
több mint 3 éve
Úszásnál a wr splitet hogy értik? A világcsúcs úszás konkrét 50, 100 stb méteres részeredményéhez nézik, vagy fogják a világcsúcs időt, ês elosztják a résztávokra?szerintem az első
warr_b
több mint 3 éve
hát ez nem volt egy sikertörténet..
több mint 3 éve
Kozma ez mi volt???
több mint 3 éve
Úszásnál a wr splitet hogy értik? A világcsúcs úszás konkrét 50, 100 stb méteres részeredményéhez nézik, vagy fogják a világcsúcs időt, ês elosztják a résztávokra?
Szerkesztette: warr_b
több mint 3 éve
DiverdocValakinek tollasozik a fia magas szintenaz én fiam focizik, szóval nincs 😊 valakivel keverszmost az létezik, h a tollaslabdás riporter is teljesen vakon van?A fiad nincs ott?
Szesze
bcsarli
Szesze
bcsarli
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
lehet titok tollasozik és ez egy coming out voltaz én fiam focizik, szóval nincs 😊 valakivel keverszmost az létezik, h a tollaslabdás riporter is teljesen vakon van?A fiad nincs ott?
Szesze
bcsarli
Szesze