Olimpia
23 feliratkozó
több mint 4 éve
Úszásnál a wr splitet hogy értik? A világcsúcs úszás konkrét 50, 100 stb méteres részeredményéhez nézik, vagy fogják a világcsúcs időt, ês elosztják a résztávokra?Előbbi. Ezért veri 400 gyorso mindenki Biedermann idejét, mert az ő utolsó száza volt félelmetes. Je Siven londoni rekordjánál is az volt, hogy 300-ig minden kompetens versenyen világcsúcson belül úszott aki vezetett, aztán elszáguldott mellette a vonal gyorson
warr_b
Szerkesztette: Rajna
több mint 4 éve
Úszásnál a wr splitet hogy értik? A világcsúcs úszás konkrét 50, 100 stb méteres részeredményéhez nézik, vagy fogják a világcsúcs időt, ês elosztják a résztávokra?szerintem az első
warr_b
több mint 4 éve
hát ez nem volt egy sikertörténet..
több mint 4 éve
Kozma ez mi volt???
több mint 4 éve
Úszásnál a wr splitet hogy értik? A világcsúcs úszás konkrét 50, 100 stb méteres részeredményéhez nézik, vagy fogják a világcsúcs időt, ês elosztják a résztávokra?
Szerkesztette: warr_b

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
DiverdocValakinek tollasozik a fia magas szintenaz én fiam focizik, szóval nincs 😊 valakivel keverszmost az létezik, h a tollaslabdás riporter is teljesen vakon van?A fiad nincs ott?
Szesze
bcsarli
Szesze
bcsarli

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
lehet titok tollasozik és ez egy coming out voltaz én fiam focizik, szóval nincs 😊 valakivel keverszmost az létezik, h a tollaslabdás riporter is teljesen vakon van?A fiad nincs ott?
Szesze
bcsarli
Szesze
több mint 4 éve
Doki fia tollasozik asszem.az én fiam focizik, szóval nincs 😊 valakivel keverszmost az létezik, h a tollaslabdás riporter is teljesen vakon van?A fiad nincs ott?
Szesze
bcsarli
Szesze

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Valakinek tollasozik a fia magas szintenaz én fiam focizik, szóval nincs 😊 valakivel keverszmost az létezik, h a tollaslabdás riporter is teljesen vakon van?A fiad nincs ott?
Szesze
bcsarli
Szesze
több mint 4 éve
Hwang is szépet úszott, jó lesz ez a 200 gyors a következő években...Nándinak ezzel nem lesz meg az elődöntő sajnos.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
az én fiam focizik, szóval nincs 😊 valakivel keverszmost az létezik, h a tollaslabdás riporter is teljesen vakon van?A fiad nincs ott?
Szesze
bcsarli
több mint 4 éve
igen zseniális ötlet a kommentátortól, németh nándor egyéniben spóroljon, mert később váltóban fog úszni 😀
több mint 4 éve
14:15-től lesz Siklósi döntője.Akkor a délutáni bringázás halasztva 😊
empty taxi
több mint 4 éve
most az létezik, h a tollaslabdás riporter is teljesen vakon van?A fiad nincs ott?
Szesze
több mint 4 éve
14:15-től lesz Siklósi döntője.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Igen, benézted kedves SZG... csak világranglistavezető 100-n. 😛
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
most az létezik, h a tollaslabdás riporter is teljesen vakon van?
több mint 4 éve
Volt pofájuk Popovicit 3. futam szélső pályájára rakni.... okés, ti tudjátok.Loool, 1.45.3 - nesztek.
Szerkesztette: Igor
több mint 4 éve
Melyikük lenne a jobb ellenfél, Cannone? Ő számomra elég ismeretlen...24 éves fiatal francia, Reizlinnek már csak a koránál fogva (ő ugye 36) komolyabb az eredménysora, ő 2 éve pont Pesten lett VB-bronzérmes.
Igor

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
köszi a linket, a behajlás a végén igazán eredeti, stez 10 pontosra értékelnéha most 2 egyéni számot nyerünk a 3ból, akkor mi leszünk az új olaszok?www.youtube.com/watch?v=ivSMNbaXRSE
Sixo
empty taxi
több mint 4 éve
Melyikük lenne a jobb ellenfél, Cannone? Ő számomra elég ismeretlen...Ő Jerent helyett jött, aki doppingügybe keveredett, teljesen outsider ezen a szinten. Az ukrántól 2ből 2x kikapott és hát rutinos is, tőle jobban félnék
Igor
több mint 4 éve
Egyébként csak én érzem úgy, hogy sokkal kevesebb az együttes találat, mint korábban?Meg úgy általában a találat is, rohadt sok a passzé meg sikertelen akció
somoskovig