Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
úgy látom nevekben hasonló az ízlésünkempty remélem a pakistáni talib is szerepel az allname listádonYep. 😊
Sixo
bowl.hu/forum/egyeb-temak/olimpia/2326872
empty taxi
több mint 3 éve
Igen az sry, valamiért két isztáni rémlettki a másik szovjet ? a török ?67 kiloban ki a király? van esélye ergashevnek nyerni ?Kínai az első favorit, kolumbiai a másik (azt h őt 340 kilóra/val nevezték nem is értettem), de a két szovjet a 3-4. talán, de nem tudom fejből ott mi a sorrend...
Sixo
Igor
Sixo
Chen, Mosquera, Ergashev/Özbek elvileg a papírforma dobogó.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Faszér boxot adnak ES-on súlyemelés helyett...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
most nézem a kolumbiait, 338al volt rioban bronz érmes, de azóta tavaly és tavaly előtt 318-320akat tolt, ugyanebben a súlycsoportban, mondjuk rio még 69 volt67 kiloban ki a király? van esélye ergashevnek nyerni ?Kínai az első favorit, kolumbiai a másik (azt h őt 340 kilóra/val nevezték nem is értettem), de a két szovjet a 3-4. talán, de nem tudom fejből ott mi a sorrend...
Sixo
Igor
több mint 3 éve
empty remélem a pakistáni talib is szerepel az allname listádonYep. 😊
Sixo
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
ki a másik szovjet ? a török ?67 kiloban ki a király? van esélye ergashevnek nyerni ?Kínai az első favorit, kolumbiai a másik (azt h őt 340 kilóra/val nevezték nem is értettem), de a két szovjet a 3-4. talán, de nem tudom fejből ott mi a sorrend...
Sixo
Igor
több mint 3 éve
empty remélem a pakistáni talib is szerepel az allname listádon
több mint 3 éve
67 kiloban ki a király? van esélye ergashevnek nyerni ?Kínai az első favorit, kolumbiai a másik (azt h őt 340 kilóra/val nevezték nem is értettem), de a két szovjet a 3-4. talán, de nem tudom fejből ott mi a sorrend...
Sixo
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
sajnos végig jobb volt az olaszSajnos így van 😟
Szesze
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Nem volt olyan nagy különbség köztük, de jobb volt az olasz, jobban védekezett, és ez egy nagyon szép technikai húzás volt.Nem baj, az 5. hely is több mint szép, nálam ez is várakozáson felüli.
több mint 3 éve
Nem szabad sirni, nagyon szép versenyzes volt, szep az otodik hely, mindent megtett.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Jobb volt Giuffrida.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
sajnos végig jobb volt az olasz
több mint 3 éve
Bántóan könnyen eldobta
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
várható volt, köze nem volt Rékának ehhez a meccshez😕
több mint 3 éve
Picsába... ☹️
több mint 3 éve
😕
több mint 3 éve
ez nagyon kemény..
több mint 3 éve
Hát az olaszban van benne inkább a pont
Liverpool Fc
több mint 3 éve
Látszik a tét...
több mint 3 éve
A Japánnal szembeni történelmi traumák elég mélyek arrafelé.Ja ezzel tisztában vagyok, csak unalmasnak találom. (Meg nyilván elfogult is vagyok, mert Japánt csípem)
Kampman
több mint 3 éve
na jön Pupp, hajrá!!!
több mint 3 éve
Jön Pupp
több mint 3 éve
Szerb-spanyol vízilabda kezdődött az M4-ende most Pupp broznmeccs! 😊
warr_b
Liverpool Fc