NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Olimpia

23 feliratkozó

több mint 4 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 408 — LIGHTS OUT!
erre felrakja 145re, oszt a 39el sem bírt el

több mint 4 éve
nah gyerünk adkham kell ez a 143 ha érmet akarunk

több mint 4 éve
Súlyemelés: még mindig úgy van, hogy 3-3 próbája van mindenkinek?
Ha igen, akkor pont ez a sportág ez a baj ezzel a sporttal.
NB2
jah 3-3

több mint 4 éve
amúgy miért nem mutatja egyik tv sem a súlyemelést? régen az eurosporton folyton az ment
Sixo
Nagyon lement szerintem a presztízse az utóbbi évek botrányai miatt, meg hát nem is trendi országok villognak benne.
Kampman
én bírom üzbegisztánt meg indonéziát, iránnal sincs bajom, mondjuk a törököket nem szeretem meg kínát sem
Sixo
Halil Mutlu nélkül szart sem ér a szakma
eaglesmcnabb
jó de ő már 20 éve visszavonult, akkor még más értékrendem volt, akkor hónaljat sosem láttam mint ami neki volt ,vagy mi annak a neve, taréj ?

több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 27 443 — nabege2@yahoo.com
Súlyemelés: még mindig úgy van, hogy 3-3 próbája van mindenkinek?
Ha igen, akkor pont ez a sportág ez a baj ezzel a sporttal.
több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 960
hány centi magas lehet ergashev, nagyon alacsonynak tűnik, jó 67 itt senki sem magas, de ahhoz képest is, első kísérlet bukta, ráadásul korán kis súlyra jött, akkor ebből cinkes lesz az érem
Sixo
Te választottad az Ergyasev nevű embert, mégis mire számítottál...?
Igor
ez egy 1-10es iktriad skálán 9es volt
Sixo
max hármas

több mint 4 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 664 — je suis poloska
amúgy miért nem mutatja egyik tv sem a súlyemelést? régen az eurosporton folyton az ment
Sixo
Nagyon lement szerintem a presztízse az utóbbi évek botrányai miatt, meg hát nem is trendi országok villognak benne.
Kampman
én bírom üzbegisztánt meg indonéziát, iránnal sincs bajom, mondjuk a törököket nem szeretem meg kínát sem
Sixo
Halil Mutlu nélkül szart sem ér a szakma

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
hány centi magas lehet ergashev, nagyon alacsonynak tűnik, jó 67 itt senki sem magas, de ahhoz képest is, első kísérlet bukta, ráadásul korán kis súlyra jött, akkor ebből cinkes lesz az érem
Sixo
Igor
ez egy 1-10es iktriad skálán 9es volt

több mint 4 éve
13:30-kor Németország-Szaúd-Arábia, szerencsére ezúttal nem Szapporóból.

több mint 4 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 596 — No 1 Lijiao Gong fan
Sixo

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
2 éve, 20 évesen még 146ot szakított, most meg 139et 2.ra , azt hittem ebből 150+ lesz ...

több mint 4 éve
Románia-Dél-Korea foci Kovács Géza Lászlóval az ES2-n😊
kínzással felér 😊
több mint 4 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 664 — je suis poloska
Az a baj hogy az itt levő afrikai-ázsiai válogatottak bucira verik az afrikai/ázsiai csapatokat a kontinensviadalaikon, (pl. Angola kéziben), európaiakkal nem nagyon találkoznak csak VB-n és olimpián ahol meg mindig kikapnak. De attól nem gondolnám hogy emiatt senkit se kéne beválogatni Afrikából/Ázsiából. Az az európai csapat aki nem tud kijutni az olimpiára úgyse lenne tényező az érmekért, Onnantól kezdve meg teljesen mindegy ki bohóckodik a helyosztókon.
Mi is mindig indítunk sífutót/sílövőt/alpesi sízőt, pedig közünk nincs még ahhoz sem hogy VK-n el tudjunk indulni.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve

több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 071 — Lájkold a zsűrit!
Sixo
Azért, mert a súlyemelő csarnokban mindig eszméletlen büdös van.
Az a súly mikor rajta van az emberen kegyetlen összenyomja a beleket, mocskos kemény fingszag van ott.
empty taxi
nagy gáz ha ezt majdnem komolyan vettem ?
Sixo
Nyilván nem ez az ok, de ettől még ez egy létező jelenség.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Sixo
Kampman

több mint 4 éve
visszatérve erre az olimpia eszme vitára:
az a baj, hogy vannak sportágak ahol igaz és vannak ahol nem
pl ha egy ffi 100méteres futásban van szintidő, akkor egy vízilabda/kézilabda versenyen miért nincs?
NB2
Pnt, hogy 100 méteren nincs szintidő a szar országoknak. Egy embert indíthat minden szövetség, hiába fut lassabban, mint én rákjárásban
Rajna
fura, úgy emlékeztem bevezették a szintidőt
több mint 4 éve
Sixo
Az a súly mikor rajta van az emberen kegyetlen összenyomja a beleket, mocskos kemény fingszag van ott.
empty taxi
nagy gáz ha ezt majdnem komolyan vettem ?

több mint 4 éve
Sixo
empty taxi
too much information

több mint 4 éve
Sixo

több mint 4 éve
Bohus idejét lehet én is megúsztam volna. Nagyon chillesre vette ezt a 100 hátat. 😄
Mr.Breaker
de az ilyeneket minek egyáltalán elindítani, ilyennel az edző medencében is tud készülni a váltóra, ennek semmi értelme, csak szégyent hoznak

több mint 4 éve
vicces ez a Miénk a pálya reklámban, látszik, hogy a csávó szervája a háló alatt van bőven 😊
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 071 — Lájkold a zsűrit!
Sixo

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
visszatérve erre az olimpia eszme vitára:
az a baj, hogy vannak sportágak ahol igaz és vannak ahol nem
pl ha egy ffi 100méteres futásban van szintidő, akkor egy vízilabda/kézilabda versenyen miért nincs?
NB2
Fel lehetne hozni most azt is, hogy a hidegháború alatt a komcsi országok kvázi profi sportolókat szerepeltettek amatőrként

több mint 4 éve
Mr.Breaker 1 933
Bohus idejét lehet én is megúsztam volna. Nagyon chillesre vette ezt a 100 hátat. 😄