Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Lemaradtamelőzetesen Siklósira volt a legkisebb odds a párbajtőr W-re (5.00), most a döntőben 1,25 van rá. (tegnap Szilágyira 1,3 volt)
Kivel vív a döntőben a fiúnk? És ki az esélyes?
Pont elkaptam az elődöntőt itt Balatonföldvár egyik kajás helyén, többen tapsoltunk is neki 🤘😎
Chargers LT
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Ez a világcsúcs dőlni fog...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Most visszanéztem, Cannone 1x volt 7. világkupán, egyéniben ezen kívül 8ban sem volt komoly versenyen, hihetetlenül kijött neki ma a lépés
több mint 3 éve
Röpit adják majd ma még valahol? Tegnap ES-en mentek este.
Liverpool Fc
több mint 3 éve
tdanny hamar kiesett
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Lemaradtamvalami zöldfülű franciával
Kivel vív a döntőben a fiúnk? És ki az esélyes?
Pont elkaptam az elődöntőt itt Balatonföldvár egyik kajás helyén, többen tapsoltunk is neki 🤘😎
Chargers LT
több mint 3 éve
LemaradtamKivel vív a döntőben a fiúnk? És ki az esélyes?
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
nah üzbég meg kínai bíró, gyerünk ergashev sima az az ezüst
több mint 3 éve
We say Zimbabwe now, don't we?RhodesiaDe mondhatnám Ceylont is 😎Hát látod? Én Burmát is Burmának hívom Mianmar helyett.Most komolyan Burkina Faso gyarmati nevét használod?Nyilván, de azért ez egy olimpia. Nem az lenne a lényege, hogy a legjobbak versenyezzenek, ahelyett, hogy a Kajmán-szigetekről meg Felső-Voltáról is legyen ott valaki?neked lehet, nekik azért fontosEzeknek a szabadkártyás elő-előfutamoknak semmi értelme...Női 100 mell 😊🥰pinával az első futamban
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
Te biztos az a fajta kolonialista elnyomó vagy, aki titokban még Redskinsnek nevezi a WTF-et.
Kampman
warr_b
Chargers LT
Kampman
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Kampman
28 702
súlyemelést megint sehol sem mutatják? kampman pls dobd már azt a linkedwww.olympicstreams.me/weightlifting-men-s-67kg-group-a-live-stream/1/
Sixo
több mint 3 éve
súlyemelést megint sehol sem mutatják? kampman pls dobd már azt a linked
több mint 3 éve
svédek 5-tel mennek a spanyolok ellen kéziben, meglepőMondom elgurult Gulldén gyógyszere, akk bárki ellen nyerhetnek, erre látom h Gulldén keretben sincs 😮
Szesze
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
jó, hát ez minden nőkkel kapcsolatos sportra igaz 😀 ettől még nekem meglepetés lenne, ha itt sima svéd győzelem lennesvédek 5-tel mennek a spanyolok ellen kéziben, meglepőAnnyira nem, azért a spanyolok nagyon kiszámíthatatlanok, sokszor nagyon bénák
Szesze
Rajna
több mint 3 éve
Dél - Afrikában meg ma hó esett...Az oroszlánok hóban futkároznak
több mint 3 éve
Kampman
28 702
RhodesiaDe mondhatnám Ceylont is 😎Hát látod? Én Burmát is Burmának hívom Mianmar helyett.Most komolyan Burkina Faso gyarmati nevét használod?Nyilván, de azért ez egy olimpia. Nem az lenne a lényege, hogy a legjobbak versenyezzenek, ahelyett, hogy a Kajmán-szigetekről meg Felső-Voltáról is legyen ott valaki?neked lehet, nekik azért fontosEzeknek a szabadkártyás elő-előfutamoknak semmi értelme...Női 100 mell 😊🥰pinával az első futamban
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
Te biztos az a fajta kolonialista elnyomó vagy, aki titokban még Redskinsnek nevezi a WTF-et.
Kampman
warr_b
Chargers LT
több mint 3 éve
magyarra mondták a hétre40 fok? ausztráliában lakunk vagy mi ?ott most tél van
Sixo
Kampman
több mint 3 éve
De mondhatnám Ceylont is 😎Hát látod? Én Burmát is Burmának hívom Mianmar helyett.Most komolyan Burkina Faso gyarmati nevét használod?Nyilván, de azért ez egy olimpia. Nem az lenne a lényege, hogy a legjobbak versenyezzenek, ahelyett, hogy a Kajmán-szigetekről meg Felső-Voltáról is legyen ott valaki?neked lehet, nekik azért fontosEzeknek a szabadkártyás elő-előfutamoknak semmi értelme...Női 100 mell 😊🥰pinával az első futamban
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
Kampman
warr_b
több mint 3 éve
svédek 5-tel mennek a spanyolok ellen kéziben, meglepőAnnyira nem, azért a spanyolok nagyon kiszámíthatatlanok, sokszor nagyon bénák
Szesze
több mint 3 éve
negyedháromkor vívás, jönnek a ffi 4x100-as gyorsúszóink és gondolom fel akarják vezetni a kézi meccset is
több mint 3 éve
Kampman
28 702
A britekkel is ez volt Londonbanés a hazai csapat kötelező részvétele miattNézd meg a csapatsportokat, pl. Kézilabda... A pofozó gépek helyett több jó csapat is lemaradt a kontinentális kvóta elosztás miatt!!Csak emiatt mondjuk egy sokkal jobb teljesítményre képes versenyző meg nem jut ki, mert neki még kőkeményen meg kell küzdeni a kvótáért.Egy mikronéziai úszót máshova nem lehet berakni.Ezeknek a szabadkártyás elő-előfutamoknak semmi értelme...Női 100 mell 😊🥰pinával az első futamban
warr_b
Sixo
warr_b
Valahova viszont be kell, mert akkor meg az egész olimpián nem lesz senkijük.
Kampman
warr_b
nagir
azért a Japán vízilabda, kézilabda stb csapatsportokban nagyon nem hozzák még a középmezőny szintjét sem
NB2
több mint 3 éve
svédek 5-tel mennek a spanyolok ellen kéziben, meglepő