Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
és a kolumbiai is kitolja, 5en mennek az éremért akkor, de az üzbég barátom nem sajnos 😕
több mint 3 éve
nézd már a koreait, hogy kigyúrta magát starcraftozás közben, ő is bejelentkezett egy éremért, mondjuk nem tudom miért adták meg miközben a lába még ment oldalra, mondjuk utána megállt ,de akkor már megadták neki
több mint 3 éve
8-8-ra áll a bronzmeccs férfi párbajtőrben.
több mint 3 éve
Kampman
28 704
Németország - Szaúd-Arábia 8-0, a foci vb-n, Japánban.Itt az idő, bosszút kell állni 2002-ért.mi volt 2002ben ?
Kampman
Sixo
több mint 3 éve
a kolumbiai 148on akar kezdeni , akkor lehet mégis igaz az a 340 ?
több mint 3 éve
Itt az idő, bosszút kell állni 2002-ért.mi volt 2002ben ?
Kampman
több mint 3 éve
Jó interjú, ennek a srácnak se kell azért a szomszédba mennie önbizalomért 😊m.nemzetisport.hu/tokio-2020/tokio-2020-voltak-jelek-hogy-jo-lesz-ez-a-nap-siklosi-gergely-2840289
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
az olasz meg simán megtartotta a 145öt, hát ha csak nem nagyon szar lökésben , akkor egy érem kinéz neki
több mint 3 éve
azért megizzadt a 145el a kínai, nem sok maradhatott benne
több mint 3 éve
Barna bőrű migráns, egy kutya. 😁Na, most értem utol magam. Vízilabda gáz, Katinka várható volt, édes kis tizenhét éves ügyes volt, Verrasztó nem érdemelte meg az olimpiai érmet, mert egy fasz. Péni nem érdekel, unalmas sportág.tunéziai, nem marokkói
Marokkói uszó igazi olimpiai sztori, 400 gyors menci volt, vívók ma is hozták az elvárhatót, döntőt várom, Pupp végre egy látványosan judozó magyar volt, érmet éreemelt volna. Kozma meg még mindig nyilatkozatban erős.
Lemaradtam még valamiről?
Szokol
Kampman
több mint 3 éve
annak a kínainak mekkora válla van, a gyerek tuti nem 67 kilo
több mint 3 éve
Kampman
28 704
Na, most értem utol magam. Vízilabda gáz, Katinka várható volt, édes kis tizenhét éves ügyes volt, Verrasztó nem érdemelte meg az olimpiai érmet, mert egy fasz. Péni nem érdekel, unalmas sportág.tunéziai, nem marokkói
Marokkói uszó igazi olimpiai sztori, 400 gyors menci volt, vívók ma is hozták az elvárhatót, döntőt várom, Pupp végre egy látványosan judozó magyar volt, érmet éreemelt volna. Kozma meg még mindig nyilatkozatban erős.
Szokol
több mint 3 éve
az kemény, talib pakisztánból a plástra lép és elordítja, hogy allah ahbar
több mint 3 éve
Na, most értem utol magam. Vízilabda gáz, Katinka várható volt, édes kis tizenhét éves ügyes volt, Verrasztó nem érdemelte meg az olimpiai érmet, mert egy fasz. Péni nem érdekel, unalmas sportág.Marokkói uszó igazi olimpiai sztori, 400 gyors menci volt, vívók ma is hozták az elvárhatót, döntőt várom, Pupp végre egy látványosan judozó magyar volt, érmet éreemelt volna. Kozma meg még mindig nyilatkozatban erős.
több mint 3 éve
Súlyemelés: még mindig úgy van, hogy 3-3 próbája van mindenkinek?jah 3-3
Ha igen, akkor pont ez a sportág ez a baj ezzel a sporttal.
NB2
több mint 3 éve
jó de ő már 20 éve visszavonult, akkor még más értékrendem volt, akkor hónaljat sosem láttam mint ami neki volt ,vagy mi annak a neve, taréj ?Halil Mutlu nélkül szart sem ér a szakmaén bírom üzbegisztánt meg indonéziát, iránnal sincs bajom, mondjuk a törököket nem szeretem meg kínát semamúgy miért nem mutatja egyik tv sem a súlyemelést? régen az eurosporton folyton az mentNagyon lement szerintem a presztízse az utóbbi évek botrányai miatt, meg hát nem is trendi országok villognak benne.
Sixo
Kampman
Sixo
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
Súlyemelés: még mindig úgy van, hogy 3-3 próbája van mindenkinek?Ha igen, akkor pont ez a sportág ez a baj ezzel a sporttal.
több mint 3 éve
Kampman
28 704
max hármasez egy 1-10es iktriad skálán 9es volthány centi magas lehet ergashev, nagyon alacsonynak tűnik, jó 67 itt senki sem magas, de ahhoz képest is, első kísérlet bukta, ráadásul korán kis súlyra jött, akkor ebből cinkes lesz az éremTe választottad az Ergyasev nevű embert, mégis mire számítottál...?
Sixo
Igor
Sixo
több mint 3 éve
Halil Mutlu nélkül szart sem ér a szakmaén bírom üzbegisztánt meg indonéziát, iránnal sincs bajom, mondjuk a törököket nem szeretem meg kínát semamúgy miért nem mutatja egyik tv sem a súlyemelést? régen az eurosporton folyton az mentNagyon lement szerintem a presztízse az utóbbi évek botrányai miatt, meg hát nem is trendi országok villognak benne.
Sixo
Kampman
Sixo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!