NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
3 036
62
01:40 COTTON BOWL, Ohio State vs Texas - ARENA4
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 6 éve
persze benne van a pakliban, de ha jacobsen helyett weng van már mennének 15 mp-velAzért Haga istennő módjára fut, és figyeld meg első helyen váltanak majd... onnan Björgen csak nem cseszi el.Alakul a sífutás eddig... ritka nagy zseni vagy Jacobsen.akármennyire is szar volt eddig, ennél weng bizos jobb lett volna
Igor
eaglesmcnabb
Igor
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Azért Haga istennő módjára fut, és figyeld meg első helyen váltanak majd... onnan Björgen csak nem cseszi el.Alakul a sífutás eddig... ritka nagy zseni vagy Jacobsen.akármennyire is szar volt eddig, ennél weng bizos jobb lett volna
Igor
eaglesmcnabb
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Alakul a sífutás eddig... ritka nagy zseni vagy Jacobsen.akármennyire is szar volt eddig, ennél weng bizos jobb lett volna
Igor
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Shim is krva nagy pick volt eddig....
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Jobbak voltak Sáránál...ez van.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
hajrá magyarok 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Alakul a sífutás eddig... ritka nagy zseni vagy Jacobsen.
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
jacobsen bombaötlet volt :d
több mint 6 éve
Én hülye áttekertem Ledeckat😊A csehek amúgy számoltak egy snowboardos arannyal, csak nem itt és nem tőle😊
Ez az olimpia egyik legnagyobb meglepetése eddig.
Viszont nem tudom melyik retardált közvetít, de én a célba érő örömét akarom látni és nem az éppen bukó szomorúságát. Utóbbit vissza lehet játszani felvételről is!
több mint 6 éve
Amúgy az poén, hogy az NBC (miért is ne Amcsik) már elkapcsolt az Alpesi síről, mikor már Ledecká jött 😀Ráadásul a csajszi azt hitte, hogy elromlott a kiírás, és mindjárt javítják...ezért nem örült 😀 Szenzációs 😀
több mint 6 éve
hajrá bjorgen, hajrá norvégokcsak a ruszkik!!!
Heisman Trophy
több mint 6 éve
hajrá bjorgen, hajrá norvégok
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Na a kanadai hokisok kaptak egy jó nagy pofont...nem is nyerik a csoportot így. Kemény sorsolásuk lesz így a "nagyoknak".Ledecká reakciója meg óriási volt a célban 😀
több mint 6 éve
És így? 😀Ledecka olimpiai bajnok lesz snowboardosként.
Mondjuk Fenninger már olimpiai bajnok, ha Weirather bukja így el sztem ő ott élő adásban sírva fakadt volna.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
fodi91
196
Hihetetlen, már mindenki elhitte 😀
több mint 6 éve
Fenninger megcsinálta, ezt se gondoltam volna a sérülése után... csóri liechtensteini 😕Ez szerintem minden idők legszomorúbb olimpiai dobogója lesz ezüst/bronz helyen.
gabokocka
több mint 6 éve
Fenninger megcsinálta, ezt se gondoltam volna a sérülése után... csóri liechtensteini 😕
több mint 6 éve
Goggia sztem aranyat dobott el az előbb...
több mint 6 éve
Weirather egy századdal veri Gutot, Vonn dobogón se.Goggia még jó lehet, de remélem marad így minden 😊
több mint 6 éve
Bakker, 1-2 kivétellel eddig minden ski slopetyleos csaj bukott, pedig vagy 15-en lementek már
több mint 6 éve
Na annyira nem is léptetek meg, holnap írunk egy 40-est és újra back in the game, beeches... de a női Super G-ig tuti bealszom. :Smondjuk én nehezen írok, mivel egy emberem sem fog ma pályára lépni :d
Igor
szerk.: ja de, lesz egy síugrás
Szerkesztette: eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Na annyira nem is léptetek meg, holnap írunk egy 40-est és újra back in the game, beeches... de a női Super G-ig tuti bealszom. :S