NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
3 037
62
01:38 COTTON BOWL, Ohio State vs Texas - ARENA4
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 6 éve
Ez a mexikói nem gyenge 😀 43 éves, tavaly kezdett foglalkozni a sífutással ...és itt van. 😊ja de azt még én is megverném, 2 hét edzéssel.
Chargers LT
Kanadai csajok curlingben 0-3-ra állnak miután extra endben befejezőként sikerült kikapniuk a dánoktól.nyilván ők voltak az egyik aranyesélyeseim fantasyben :d
gabokocka
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Ma is sikerült valami frenetikusan jól összeállítani a programot...
több mint 6 éve
Kanadai csajok curlingben 0-3-ra állnak miután extra endben befejezőként sikerült kikapniuk a dánoktól.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Azért a síatlon előtt nem igazán volt TOP 10 favoritban, még az se volt garantált h váltóba nevezik... persze a hátsó körökbe beférhetett volna, mondjuk nekem a 17. körbe akár 😀Spitsov nagyot futott, ezt leszámítva eléggé papírforma/nem lett annyira szoros sajna...Ezt azért árnyalja, Krügert senki sem draftolta, azért ez így utólag óriási kapufa volt részünkről. Van 16 pontja, és lesz még további min. 10.
Igor
dawyd728
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Ez a mexikói nem gyenge 😀 43 éves, tavaly kezdett foglalkozni a sífutással ...és itt van. 😊
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
oda nincs streamem 😕Amúgy curlinget milyen csatorna szokott közvetíteni? Mert m4 egyik csatornáján sem láttam még.Ahogy Gabo is mondja, ESport 3 általában
Sixo
Chargers LT
több mint 6 éve
Amúgy curlinget milyen csatorna szokott közvetíteni? Mert m4 egyik csatornáján sem láttam még.Ahogy Gabo is mondja, ESport 3 általában
Sixo
több mint 6 éve
Eurosport többi csatornáján szokott menni
több mint 6 éve
dawyd728
3 852
Spitsov nagyot futott, ezt leszámítva eléggé papírforma/nem lett annyira szoros sajna...Ezt azért árnyalja, Krügert senki sem draftolta, azért ez így utólag óriási kapufa volt részünkről. Van 16 pontja, és lesz még további min. 10.
Igor
több mint 6 éve
dawyd728
3 852
Amúgy curlinget milyen csatorna szokott közvetíteni? Mert m4 egyik csatornáján sem láttam még.Általában kora éjszaka adnak egy meccset, de ha van vmi éremosztó, akkor simán elkapcsolnak, egyébként még a kora reggeli sávban lehet elkapni 1-1 meccset, azt se végig. Az itteni idő szerint déli meccseket meg kb lehetetlen elkapni élőben, mert akkor van a legtöbb program. Inkább 20-30 perces összefoglalókat szoktak a fontosabb meccsekről adni.
Sixo
több mint 6 éve
Spitsov nagyot futott, ezt leszámítva eléggé papírforma/nem lett annyira szoros sajna...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Amúgy curlinget milyen csatorna szokott közvetíteni? Mert m4 egyik csatornáján sem láttam még.
több mint 6 éve
Colognában bíztam a sprint vegyes 6. hely után, jött is egy 10 pont 😊 szép volt!
több mint 6 éve
dawyd728
3 852
Cologna azért nagy tanár. Tavaly ilyenkor ki nem néztem volna belőle, h még lesz a csúcson.
több mint 6 éve
Sundby se fog soha egyéni aranyat nyerni nagy versenyen...Hellner a végére eléggé összeszedte magát, egy érem a váltóval beeshet, de az aranyra semmi esély.
több mint 6 éve
dawyd728
3 852
5-en 5 másodpercen belül a dobogóért..
több mint 6 éve
Cologna jól kezdett nagyon.
több mint 6 éve
dawyd728
3 852
SZG komolyan gondolja, h Klaebo nem utolsó ember lesz a váltóban?
több mint 6 éve
Meglepne ha ezt itt nem tarolnák le a norvégok, asszem alszok egyet délelőtt.
több mint 6 éve
Ezt a Szabó Gábor gondolatmenetet megfejtené nekem valaki : "Könnyen lehet, hogy az elkövetkezendő években jó kis futó lesz, mert kis országból jött."
több mint 6 éve
dawyd728
3 852
7-8.30Szokás szerint az egész délelőtt kuka. Déltől is az egyik program a kb csak az engem érdeklő síakrobatika, valamint női 5000m és női szkeleton lesz, ha a hoki és curling csoportmeccseket leszámítjuk.ffi 15km FS ???
dawyd728
Sixo
ez még reggel. 😊
több mint 6 éve
Szokás szerint az egész délelőtt kuka. Déltől is az egyik program a kb csak az engem érdeklő síakrobatika, valamint női 5000m és női szkeleton lesz, ha a hoki és curling csoportmeccseket leszámítjuk.ffi 15km FS ???
dawyd728
több mint 6 éve
dawyd728
3 852
Szokás szerint az egész délelőtt kuka. Déltől is az egyik program a kb csak az engem érdeklő síakrobatika, valamint női 5000m és női szkeleton lesz, ha a hoki és curling csoportmeccseket leszámítjuk.